קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש קונסולת רטרו בשילוב סרטימר מצאתי כמה באינטרנט ואשמח לדעתכם https://www.aliexpress.com/item/1005004333827392.html?pdp_npi=2%40dis!ILS!₪ 551.31!₪ 336.31!!!!!%40210312cf16702444094648041e4cd1!12000030823904335!btf&_t=pvid:f18548e4-bbb5-4ceb-b9f9-542937746df9&afTraceInfo=1005004333827392__pc__pcBridgePPC__xxxxxx__1670244409&spm=a2g0o.ppclist.product.mainProduct https://www.aliexpress.com/item/1005002901242636.html?spm=a2g0o.detail.1000060.1.241c656bSKCpvt&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.291025.0&scm_id=1007.13339.291025.0&scm-url=1007.13339.291025.0&pvid=fa016f82-9336-405a-905e-095b465765a8&_…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה חברים יקרים לדעת אם זה משחק 1 ל WII או כמה ממש פירוט מעמיק יעזור לי להבין קצת פרטים האם זה כמו SEGA וכדומה קצת תמונות יעזרו תודה מראש חברים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לכל חברי הפורום! לפני הפוסט השבועי, רצינו לפנות אליכם בבקשה. כל שבוע אנחנו מפרסמים בפורום פוסט עם פרטי הפרק השבועי שלנו, לינקים וכו'. לאחרונה הפעילות בפוסטים שלנו היא מינימלית למדי, ורצינו לדעת אם אתם רוצים בכלל שנפתח את השרשורים השבועיים האלו. אם יש לכם תועלת בשרשורים האלו, נשמח לתגובה כאן. תודה! לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 30 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע, חברים? הגענו יחד לפרק שלושים! הייתם מאמינים? אנחנו האמנו והגענו, והכל באמת בזכותכם, קהל המאזינים הנאמן שלנו שגדל מדי שבוע. אנחנו מאוד שמחים לראות את התגובות שלכם לכל פרק ופרק שאנו משחררים…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מוכן לציין את היתרונות והחסרונות של כל גירסא. וכמובן איזה גירסא הייתם קונים אם הייתם לכם אפשרות בחירה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככה...יש לי וינדוז 7 64 ביט, הוספתי כרטיס רשת למחשב, כרטיס ג'יגהבייט יחסית חדש של REALTEK. מזוהה במחשב והכל בסדר. ניסיתי להעביר את האינטרנט לפס3 בשתי שיטות ובשתיהן זה לא כל כך מצליח. השיטה הראשונה: Internet Connection Sharing - ICS. יחסית פשוט עשיתי קליק ימני על הכרטיס רשת של המחשב ועשיתי שיתוף לכרטיס רשת שמתחבר לפס3. נכנס לפס3, הוא מקבל IP אבל נתקע על ה- DNS. הכנסתי לו DNS של הראוטר שלי וזה עובד אבל עם שני סייגים: אני מקבל הודעה שכנראה הראוטר שלי לא תומך ב IP FRAGMENTS (הבנתי שזה קשור להגדרות MTU) אבל ההודעה הזאת מופיעה לי בקונפיגורציה הזאת. במצב שאני לוקח את הפס ומחבר לסוויטש אין את ההודעה. הוא גם רושם ש UPNP לא זמין למרות שזה מופעל בראוטר ובהגדרות FIREWALL של ה ICS בוי…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז רציתי לגבות שמירות בPS3 לפני שאני עושה לו פורמאט (לפי המלצות כאן בפורום). חשבתי שזה יהיה קל כמו בXBOX360. כמה טעיתי... מסתבר, כדי לגבות משהו במכשיר הזה, צריך לגבות את כל המידע. וכדי לגבות 60 ג'יגה אני צריך לפרמט דיסק NTFS עם מלא מידע מהמחשב לFAT32 רק בגלל שהמכשירים המטומטמים האלה לא קוראים פורמאט אחר חוץ מFAT. רוצה חיים כלים? תשלם לPS PLUS. הייתי בשמחה משלם רק כדי לא לעבור את הסיוט של גיבויי המידע. אבל מסתבר, שגם כשהמכשיר נמכר בארץ באופן רשמי, רבע מתוכן הPSN לא זמין בישראל (PLUS, משחקים שלא זמינים כאן ונמצאים בחנויות PSN אחרות, וכמובן שירותי מוסיקה וטלוויזיה). בXBOX360 אני מכניס דיסק אונקי פשוט ומגבה profile profile של כל משחק שבא לי.עוד מהנפלאות של PS3. רציתי להזרים ס…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! אחי טס לארהב במוצש הקרוב.. ביקשתי ממנו שיקנה לי את הxbox360 pro 60gb מישם. עכשיו כמה דברים שאני רוצה לדעת, האם זה מסוכן לקנות Refurbished ומה המחיר שהוא ישיג את זה חדש ולא ריפארבישד.. ? כי הבנתי שבנוסף לכל העניין אני צריך לקנות את השנאי בשביל החשמל בארץ שלפי בירור קצת עולה את ה400 שקל והאם יש אופציה לקנות אותו בארהב! תודה מראש =)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המרתי סרט מ-AVI ל-MP4 כדי שיעבוד בPSP אני רוצה גם להוסיף כתוביות אבל לא בשיטה של צריבת הכתוביות באופן קבוע על הסרט אלא שה-PSP יקרא את הכתוביות. כמו שמדיה פלייר או JETAUDIO למשל פשוט נותנים לקובץ הסרט ולקובץ של הכתוביות את אותו השם וזה עובד. מקווה שהסברתי את עצמי טוב תודה, מורן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם עדיין שווה לקנות..? והאם GTA IV החדש ייצא לו ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קצת חדש בכל ענייני האקס בוקס וצריך כמה טיפים קניתי לפני כשנתיים את ה360 עלית ולפי מה שכתוב באתר אין לי את הג'אספר (בOUTPUT מופיע לי 175 ) את המכשיר קניתי בארהב ועדיין לא פרצתי אותו רציתי לדעת מה המגבלות בלקנות את המכשיר בארהב מה קורה כשאני פורץ את המכשיר (מבחינת עלויות וחסימת השירותי לייב של מיקרוסופט והאם זה קריטי שאין לי ג'אספר אשמח לתגובה ZIK
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה ובלי עין הרע הצטרפתי למשפחת ה PS3. "זכיתי" ב Bid באיביי על PS3 ובתקווה שתוך חודש/חודש וחצי (תלוי מתי הוא ישלח, תלוי מתי יגיע) גם אני אוכל להחליף קצתחוויות ממשחקי ה Next Gen ואפסיק להרגיש כ"כ מוקצה בפורום . בכל מקרה, השאלה שרציתי לשאול היא, המוכר ממוקם בקנדה. המשלוח לארה"ב והמשלוח לישראל יעלו אותו דבר. דוד שלי מארה"ב אמור להגיע עוד שבועיים לארץ. האם לדעתכם כדאי לי לשלוח את ה PS3 כאן לארץ ולהמר על כמה יקחו לי במכס או שלשלוח את זה לדוד שלי שנמצא בארה"ב ולהגיד לו לעבור במסלול האדום ולהמר על כמה שם יקחו לו במכס (שיגיד שהוא קנה את זה לילדים שלו והם לא רוצים אז הוא מביא את זה לי). מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב,אז ההורים חזרו מארה"ב והביאו איתם 2 שלטי wii + נונצ'אק,מה שמביא את סך כל השלטים אצלי בבית ל3 ;D(ד"א כל מי שרוצה שלט אני ממליץ לו בחום לחפש קרובים או משהו שנוסעים לארה"ב ושיקנו לו שם,שני השלטים+הנונצ'אק עלו 120$ שזה פחות מ500 שקל מחיר של שלט+נונצ'אק בארץ) קיצר,לנושא ההודעה,אני צריך המלצות למשחקים מרובים משתתפים מהנים במיוחד על הwii. בינתיים יש לנו רק את המשחקי ספורט(שזה חמוד,אבל לא כזה התלהבתי) ו-okami(שהגרפיקה שלו ממש ביאסה אותי,הכל מרוח בטירוף.יש לי חבר שיש לו את זה על הPS2 והוא אומר שאצלו זה נראה יותר טוב) ששיחקת בו מש קצת ולא הכי נמשכתי לזה,אבל אני צריך להקדיש לו עוד זמן. ראיתי סרטונים של SSBB ביוטוב והגיימפליי נראה ממש מבולגן ולא ברור כזה. בכל מקרה,מה ההמלצות …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי PS3 משומש גרסאת 40GB ב NTSC. כשהגעתי הביתה עדכנתי אותו בערב לגרסא החדשה ביותר מסוני - 2.8 עכשיו הבעיה היא כזו - כשאני מדליק את המכשיר הכל נחמד ושקט. לא שומעים את המכשיר בכלל והכל יפה.. אחרי מספר דקות מהירות המאוורר מעט עולה אך עדיין לא מורגשת ורק אם ממש מקשיבים אפשר לשמוע אותו. אבל, במשחקים כמו כבדים מהירות המאוורר ממש עולה ואחרי אולי רבע שעה עשרים דקות מהירות המאוורר ממש מוגזמת וזה נשמע כאילו המכשיר עומד להמריא לי בחדר. זה קורה בחדר ממוזג גם כשהוא שוכב וגם כשהוא עומד. מה שמוזר זה שהמכשיר בכלל לא מרגיש חם והאוויר שיוצא ממנו ממש פושר.. עכשיו זה עוד ניחה, מה שמעצבן זה שגם כאשר אני יוצא מהמשחק לתפריט או לכל דבר אחר מהירות המאוורר נשארת ככה לנצח. כדי להחזיר …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דוד שלי מגיע לארץ בעוד מספר חודשים מארה"ב (LA). יש בעיה עם זה שהוא יקנה שם את הXBOX360 ויביא לי ? זה פשוט יותר זול שם. המשחקים יעבדו לי פה ? יהיה אפשר לשים בארץ צ'יפ ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה נוגעת לslim 4gb. אם אני רוצה לשחק במשחקים שהם בעלי יותר מדיסק אחד, כמו פורזה, או משחק כמו BF3 ששמעתי שצריך להתקין 15 ג'יגה על ההרדיסק, איך זה אפשרי לשחק על הסלים 4 ג'יגה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי... יש לי משחק PES 2010 לPS3 הבעיה היא שעכשיו התחילה העונה של 2010/11 אבל משום מה לא מוצא איפה אפשר לעדכן את ההרכבים החדשים של הקבוצות מכל הליגות ולא ממש בא לי לשבת שעות בשביל להעביר ידני מישיהו יכול לעזור? *** ניסיתי לעדכן בתפריט ראשי SYSTEM SITTINGS ואז DOWNLOAD אבל אומר שאין עדכונים חדשים***
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה לראות סרט HD השתמשתי עכשיו בתוכנה PS3 Media Server ברגע שהסרט עולה יש תירגום והכל אבל כל שנייה זה נהפך להיות מקוטע בצורה שממש לא אפשרי לראות סרט.. אז ויתרתי על התוכנה הזאת לצערי... קראתי מלא מדריכים וראיתי שאפשר לראות דרך USB אבל ברגע שאני מפעיל דרך USB הסרט עובד בצורה ממש חלקה אבל הבעיה שאין תירגום...הסרט וקובץ של התירגום באותה תיקיה ושאני מפעיל במחשב זה עובד תקין מישהו יודע מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי קומפי "מסע בארץ המספרים" ואנטיוירוס אבירה מודיע שיש וירוס. תמיכה תכנית של קומפי לא מספקת פתרון, "אין לנו וירוסים - הבעיה אצלכם"
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/c0f10133-7aaa-4547-a1da-4fbf40c28739.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס' 5 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינים, אנשים? עבר עלינו שבוע פורה מאוד, שיחקנו והתנסינו בהמון דמואים וכבר בוער לנו בעצמות לשתף אתכם בחוויות. יש לנו סקירה על המולטי פלייר של קילזון 3 (כמו כן דיווח של ינאי על גירסאות ה-3D שלו ושל COD:BO ומוטורסטורם) סקירה על הדמואים של דרגון אייג' החדש, לגו מלחמת הכוכבים השלישי ובחזרה לעתיד, ספיישל כרישים במשחקים לאייפון, חדשות גיימינג לוהטות (גירס 3, תוכן להורדה ל-Assassin’s Creed: Brotherhood ול-Dead Space 2, מבצעי אקסבוקס, השקות משחקים ועוד... 10 דקות של פליקצ'ארט וביקורות סרטים (שם אנו מגלים…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי אוט וספק של 012 ללא חייגן !! אני לא עובד לי האינטרנט בבוקס אני לא מבין מה אני צריך לעשות ... יש לי 2 כבלים של רשת 2 כרטיסי רשת XP SP2 בוקס שחור אז מה אני עושה עכשיו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15265 בשורות בהחלט מעודדות דרך אגב זה הביקורת על Devil Kings הראשון http://www.gamespot.com/ps2/action/devilkings/index.html?q=Devil%20Kings אני לא ידעתי שקיים משחק כזה ומעניין ליראות איך יצא 2
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי בכתבה בgamespot הבוקר: http://www.gamespot.com/articles/400-playstation-vr-requires-60-ps4-camera/1100-6435694/ למרות שתג המחיר הוא נמוך משל האלטרנטיבות למחשב הנייח (400$ לעומת 600 ו800), מסתבר שכל מי שחפץ בתענוג צריך להיות מצויד גם במצלמה, ושלטי move... והופ הנה הגענו למחיר של oculus rift...(כמעט) (כמובן שמדובר על אלה מאיתנו שלא רכשו בעבר מצלמה ושלטי move). אני מקווה שלפחות המוצר יהיה איכותי ויצדיק את כל ההשקעה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים , אני אישית מתלבט ומקווה שתעזרו לי. אני צריך קונסולה לשחק PES 2008 ברשת. ההתלבטות שלי כזאת: מצד אחד אני לא מסתדר עם הDPAD ב360 , למרות שבעבר היה לי XBOX. מצד שני בXBOX LIVE המשחק משוחק על שרת של MS ואין לאגים גם נגד אנשים בחול. השאלה שלי אליכם האם סוני נוקטת בשיטה של PS2 והשרתים הם רק מתווך , למשל בPES6 בסוני 2 יש שרת שמקשר בין שחקנים ויש שחקן HOST והשני CLIENT בXBOX MS הם הHOST. זה הדבר הכי חשוב לי , אם סוני הם הHOST והמשחק משוחק על שרתיים יעודיים אני אקח סוני. בבקשה רק מי שיודע שיענה ולא לתת תגובות כמו מי קונה קונסולה עבור משחק אחד וכו.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה... אני ואחי רוצים להביא את הXBOX 360 [הכי משתלם כלכלית+הסיבה שכולנו יודעים] אנחנו לא נשתמש ברשת אנחנו רק רוצים לשחק אחד נגד השני ובכלל משחקים והכל עכשיו סגרנו על הארקייד.. עכשיו אמרו לי שעוד מעט משחקים ירוצו דרך הארד דיסק ובגלל זה לקנות עם הארד דיסק העם זה שווה את כל הסכום הזה?..[כמעט 700 שקלים] ובכלל .. ?? תודה רבה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת האם זה נורמלי ש-ps4 מצליח להוריד רק במהירות של ~30MBPS כשהוא מחובר קוית לראוטר שמספק מהירות ממוצעת של 140mbps? האם זה בעיה במכשיר? אולי בשרתי ההורדה של המשחקים? תודה