קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
טוב,אז ההורים חזרו מארה"ב והביאו איתם 2 שלטי wii + נונצ'אק,מה שמביא את סך כל השלטים אצלי בבית ל3 ;D(ד"א כל מי שרוצה שלט אני ממליץ לו בחום לחפש קרובים או משהו שנוסעים לארה"ב ושיקנו לו שם,שני השלטים+הנונצ'אק עלו 120$ שזה פחות מ500 שקל מחיר של שלט+נונצ'אק בארץ) קיצר,לנושא ההודעה,אני צריך המלצות למשחקים מרובים משתתפים מהנים במיוחד על הwii. בינתיים יש לנו רק את המשחקי ספורט(שזה חמוד,אבל לא כזה התלהבתי) ו-okami(שהגרפיקה שלו ממש ביאסה אותי,הכל מרוח בטירוף.יש לי חבר שיש לו את זה על הPS2 והוא אומר שאצלו זה נראה יותר טוב) ששיחקת בו מש קצת ולא הכי נמשכתי לזה,אבל אני צריך להקדיש לו עוד זמן. ראיתי סרטונים של SSBB ביוטוב והגיימפליי נראה ממש מבולגן ולא ברור כזה. בכל מקרה,מה ההמלצות …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין מה לבחור ומה עדיף מבחינת המשחקיות והגרפיקה??...מי עדיף בתחומים הנ"ל???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי... יש לי משחק PES 2010 לPS3 הבעיה היא שעכשיו התחילה העונה של 2010/11 אבל משום מה לא מוצא איפה אפשר לעדכן את ההרכבים החדשים של הקבוצות מכל הליגות ולא ממש בא לי לשבת שעות בשביל להעביר ידני מישיהו יכול לעזור? *** ניסיתי לעדכן בתפריט ראשי SYSTEM SITTINGS ואז DOWNLOAD אבל אומר שאין עדכונים חדשים***
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/c0f10133-7aaa-4547-a1da-4fbf40c28739.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס' 5 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינים, אנשים? עבר עלינו שבוע פורה מאוד, שיחקנו והתנסינו בהמון דמואים וכבר בוער לנו בעצמות לשתף אתכם בחוויות. יש לנו סקירה על המולטי פלייר של קילזון 3 (כמו כן דיווח של ינאי על גירסאות ה-3D שלו ושל COD:BO ומוטורסטורם) סקירה על הדמואים של דרגון אייג' החדש, לגו מלחמת הכוכבים השלישי ובחזרה לעתיד, ספיישל כרישים במשחקים לאייפון, חדשות גיימינג לוהטות (גירס 3, תוכן להורדה ל-Assassin’s Creed: Brotherhood ול-Dead Space 2, מבצעי אקסבוקס, השקות משחקים ועוד... 10 דקות של פליקצ'ארט וביקורות סרטים (שם אנו מגלים…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי קומפי "מסע בארץ המספרים" ואנטיוירוס אבירה מודיע שיש וירוס. תמיכה תכנית של קומפי לא מספקת פתרון, "אין לנו וירוסים - הבעיה אצלכם"
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני תכננתי לקנות מחשב בסביבות 400$. ואז חשבתי לעצמי שזה בעצם המחיר של XBOX 360! (בארה"ב כמובן) והרי ממילא המחשב מיועד למשחקים, אז אני שואל מה לדעתכם עדיף XBOX או מחשב טוב למשחקים (כרטיס מס ךברמה של X1950 לפחות). מה אתם הייתם לוקחים בהתלבטות הזאת? PS2 VS PC אותו דבר - מה עדיף? ועוד משהו - מה בקשר למשחקים של XBOX - אם אני קונה אותו בארה"ב, משחקים של הארץ יפעלו? ודבר באמת אחרון וחשוב - בקשר לבעיית התחממו - המכשיר באמת עלול להשרף תוך זמן קצר ונדפקתי??? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי אוט וספק של 012 ללא חייגן !! אני לא עובד לי האינטרנט בבוקס אני לא מבין מה אני צריך לעשות ... יש לי 2 כבלים של רשת 2 כרטיסי רשת XP SP2 בוקס שחור אז מה אני עושה עכשיו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה... אני ואחי רוצים להביא את הXBOX 360 [הכי משתלם כלכלית+הסיבה שכולנו יודעים] אנחנו לא נשתמש ברשת אנחנו רק רוצים לשחק אחד נגד השני ובכלל משחקים והכל עכשיו סגרנו על הארקייד.. עכשיו אמרו לי שעוד מעט משחקים ירוצו דרך הארד דיסק ובגלל זה לקנות עם הארד דיסק העם זה שווה את כל הסכום הזה?..[כמעט 700 שקלים] ובכלל .. ?? תודה רבה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-תודה לכול מי שנכנס- אני רוצה לקנות פלייסטיישן 3 אבל לא אם 80 ג'יגה, אלה עם 180 ג'יגה.( את ה180 אי אפשר להשיג בארץ). אז ככה ....הלינק הזה הוא הלינק לאתר הראשי של sony ומשם אני רוצה להזמין אותו. http://www.us.playstation.com/PS3/Systems/uncharted.html?ILC-hpsl&FTTR=160gbbunlde_160gbdetailpage אז חברה הבעיה שלי היא כזאת: אני הבנתי שבחול הפלייסטיישן הוא בתוכנת ntac משהו כזה....ובארץ זה pal. השאלה שלי היא כזאת. האם זה יעבוד לי אם אני אקנה את הגירסה של ה ntac ( האם זה יעבוד לי בארץ) ומה אני צריך לעשות כדיי שזה יפעל....ושאני אוכל לקנות משחקים בארץ ושהם ייפעלו לי , בקיצור שהכל יהיה רגיל....? תודה רבה רבה....אני מחכה לתשובהה ממש עכשיו. [br]פורסם בתאריך: 30.03.2009 בש…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה לראות סרט HD השתמשתי עכשיו בתוכנה PS3 Media Server ברגע שהסרט עולה יש תירגום והכל אבל כל שנייה זה נהפך להיות מקוטע בצורה שממש לא אפשרי לראות סרט.. אז ויתרתי על התוכנה הזאת לצערי... קראתי מלא מדריכים וראיתי שאפשר לראות דרך USB אבל ברגע שאני מפעיל דרך USB הסרט עובד בצורה ממש חלקה אבל הבעיה שאין תירגום...הסרט וקובץ של התירגום באותה תיקיה ושאני מפעיל במחשב זה עובד תקין מישהו יודע מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שחי מתחת לאבן RROD זה כינוי לשלוש נורות אדומות מהבהבות ב360 שאומרות לגימר שהקונסולה מקולקלת בצורה שמצריכה תיקון פיזי עכשיו כמובן אין אף קונסולת מיסטרים עם 0% תקלות כאלו MS הצליחה להוריד את אחוז התקלות בדגמים החדשים אבל עדיין זה דבר שיכול לקרות אז מה עשו בדגם החדש ולמה לא יהיה RROD עם אין אפשרות ל0% תקלות ? פשוט שינו את השיטה שבה הקונסולה מציגה את אותה הבעיה :lol: http://www.maxconsole.net/content.php?40640-New-Xbox-360-will-never-get-a-RRoD-100-percent-fact!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15265 בשורות בהחלט מעודדות דרך אגב זה הביקורת על Devil Kings הראשון http://www.gamespot.com/ps2/action/devilkings/index.html?q=Devil%20Kings אני לא ידעתי שקיים משחק כזה ומעניין ליראות איך יצא 2
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מנסה לגרום ל-xbox לראות את המחשב, כדי לראות סרטים וכו' מהמחשב (win xp sp3) בטלוויזיה - אבל אני מקבל כל הזמן הודעה של PC not listed... גם המחשב וגם ה-xbox מחוברים לרשת (דרך ראוטר אלחוטי), ולשניהם יש גישה לאינטרנט. גם יש פינג מהמחשב ל-xbox. ניסיתי להפעיל media sharing ב-wmp11, אבל הוא לא מזהה את ה-xbox ניסיתי להפעיל ולכבות כלמיני services, למחוק DRM, להפעיל ולכבות את המדיה פלייר ואת המחשב, אפילו לרסט את הראוטר - וכלום: המחשב אומנם מקבל פינג, אבל שום דבר אחר, וה-xbox לא מזהה את המחשב בשום בדיקה שאני מצליח להריץ דרכו. חרשתי את גוגל, ניסיתי את כל מה שמציעים שם, וזה לא עוזר. למישהו יצא להתקל בבעיה? מה אני מפספס?... :s05:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי טלויזיה חדשה Sony KDL46HX800 וזה עושה לי את הבעיה של ההבהוב , בטלויזיה הקודמת זה עובד סבבה, ניסיתי להחליף כבל HDMI וגם מיקום חיבור ברסיבר וזה לא עובד , זה רק מראה לי תמונה של הסוני הראשית נדלק ונכבה זה לא עומד יציב מה עושים?*את הסוני חיברתי לרסיבר עם HDMI (מה שעשיתי בטלויזיה הישנה וזה עבד , ומהרסיבר לטלויזיה. קיצר כמו שצריך.*הרסיבר שלי הוא rx-v367
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השאלה נוגעת לslim 4gb. אם אני רוצה לשחק במשחקים שהם בעלי יותר מדיסק אחד, כמו פורזה, או משחק כמו BF3 ששמעתי שצריך להתקין 15 ג'יגה על ההרדיסק, איך זה אפשרי לשחק על הסלים 4 ג'יגה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים , אני אישית מתלבט ומקווה שתעזרו לי. אני צריך קונסולה לשחק PES 2008 ברשת. ההתלבטות שלי כזאת: מצד אחד אני לא מסתדר עם הDPAD ב360 , למרות שבעבר היה לי XBOX. מצד שני בXBOX LIVE המשחק משוחק על שרת של MS ואין לאגים גם נגד אנשים בחול. השאלה שלי אליכם האם סוני נוקטת בשיטה של PS2 והשרתים הם רק מתווך , למשל בPES6 בסוני 2 יש שרת שמקשר בין שחקנים ויש שחקן HOST והשני CLIENT בXBOX MS הם הHOST. זה הדבר הכי חשוב לי , אם סוני הם הHOST והמשחק משוחק על שרתיים יעודיים אני אקח סוני. בבקשה רק מי שיודע שיענה ולא לתת תגובות כמו מי קונה קונסולה עבור משחק אחד וכו.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הילד התחדש ב xbox series x, ועכשיו רוצה xbox pass. יש לנו microsoft family, אבל מסתבר שהילד לא יכול לרכוש מכסף שהעברתי לו לחשבון. איך אני יכול לרכוש לילד מנוי, מבלי להזין את כרטיס האשראי בחשבון שלו? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי,אני אשמח לעזרה בנושא המדייה שיירינג, יש לי הכל בראוטר, אפשרתי UPnP בראוטר אבל זה לא עוזר אני רץ על מערכת הפעלה ויסטה, יכול להיות שזה הבעיה? כל ההגדרות ברשת שלי על שיתוף מאופשרות, הPS3 זיהה שUPNP על מצב AVAILABLE אבל לא מוצא תמחשב שאני מנסה למצוא את הPS במחשב זה לא מוצא אותו בכלל! מה צריך לעשות? אגב, הPS3 מחובר אלחוטית לרשת, אבל המחשב חוטית, אולי זאת הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות כבל HDMI חדש וראיתי שדרך ebay אפשר לקנות בגרושים.. 7$ +- אבל אני רוצה לשאול לפני כן אם יש סוגים מסויימים שמומלץ לקנות ואם כן מה בדיוק. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
היי חבר'ה אבא שלי מתכנן לקנות נגן Blu-Ray עם הטלוויזיה שהוא רוצה לקנות ("Loewe LCD 42"/50) ואני כך או כך תכננתי לקנות PS3 אז הגענו להסכמה בקשר לקנות רק PS... אז ככה, כמה שאלות. הנגן blu- ray בפלייסטיישן איכותי? ועוד שאלה דיי חשובה, עכשיו שיצא Dual-Shock3, יש איזו שהיא דרך להחליף את הבקר הרגיל בחדש? והאם למישהו יש מושג האם מתוכננן דגם חדש שיריץ משחקי ps2 או שיש צורך לחפש לשם כך דגם ישן יותר (60G/80G)? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחובר לספק בזק בין לאומי במהירות 12 מגה דרך התשתית של הוט ויש לי חבילת גיימר אני ה PS3 מחובר לראוטר EDIMAX - 192.168.2.1 בחיבור אלחוטי עם הצפנת WEP שמחובר לראוטר של TP-LINK - 192.168.1.1 בחיבור קווי שמחובר לאינטרנט דרך חיוג LT2P לפול(נראה לי שככה קוראים לזה) 212.25.127.18 הגדרתי בראוטר TP-LINK שיפתח DMZ לראוטר EDIMAX - 192.168.1.100 והגדרתי בו שה ראוטר EDIMAX יקבל רק את ה IP : 192.168.1.100 בראוטר EDIMAX הגדרתי שה PS3 יקבל רק את ה IP : 192.168.2.115 והגדרתי בראוטר של EDIMAX שיפתר DMZ ל PS3 - 192.168.2.115 . ב PS3 הגדרתי שהוא יתחבר לראוטר EDIMAX והקליטה ב PS3 היא 80% הערוץ שידור בראוטר של EDIMAX הוא 1 הבעיה: ה PSN עובד בצורה נוראית הוא כל הזמן מתנתק לי וההורד…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת האם זה נורמלי ש-ps4 מצליח להוריד רק במהירות של ~30MBPS כשהוא מחובר קוית לראוטר שמספק מהירות ממוצעת של 140mbps? האם זה בעיה במכשיר? אולי בשרתי ההורדה של המשחקים? תודה