עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22701 הולך להיות חודש טוב לPS3 ביפן לערכתי ימכור החודש יותר מי הWII ביפן טוב נינטנדו לא עשתה אף מהלך גדול מאז ההשקה וניצחה גם ככה ברוב החודשים בכל מיקרה נחמד ליראות שסוני מישתפרת -אולי אני מעדיף את נינטנדו אבל גם רוצה שתיהיה תחרות

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by galr52,

שלום אני רוצה לקנות סוני 3 ויש לי את המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709109 ורציתי לדעת אם אני אקנה סוני 3 אוכל לחבר אותו למסך בעזרת הכבל הזה: http://www.naot.co.il/products/79358 אם כן זה יראה כמו שאני אחבר את זה לטלויזיה באותו הגודל כלומר יראו אותו דבר? (בהנחה שהטלויזיה עם אותם מאפיינים) אם אכן זה יעבוד איך אני מחבר לזה סאונד? אם זה לא יעבוד על איזה גודל טלויזיה אתם ממליצים למרחק של מטר וחצי? בברכה, גל

3. http://www.maxconsole.net/content.php?41984-Nintendo-Dropping-Prices-of-Nintendo-DSi-and-Nintendo-DSi-XL-Systems-on-Sept.-12 נינטנדו כבר הורידו את מחירי הWII לזנות -אבל במקרה של הWII היורש עדין לא ניראה קרוב לאומת זאת ב3DS יש לי הרגשה שיכריזו בספטמבר על השקה עוד כמה חודשים בודדים אולי אפילו קצת לפני קריסמס במערב

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אהלן לכל חברי הפורום! לפני הפוסט השבועי, רצינו לפנות אליכם בבקשה. כל שבוע אנחנו מפרסמים בפורום פוסט עם פרטי הפרק השבועי שלנו, לינקים וכו'. לאחרונה הפעילות בפוסטים שלנו היא מינימלית למדי, ורצינו לדעת אם אתם רוצים בכלל שנפתח את השרשורים השבועיים האלו. אם יש לכם תועלת בשרשורים האלו, נשמח לתגובה כאן. תודה! לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 30 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע, חברים? הגענו יחד לפרק שלושים! הייתם מאמינים? אנחנו האמנו והגענו, והכל באמת בזכותכם, קהל המאזינים הנאמן שלנו שגדל מדי שבוע. אנחנו מאוד שמחים לראות את התגובות שלכם לכל פרק ופרק שאנו משחררים…

5. Started by 100BATISTA,

היי! רכשתי PS3 חדש קניתי ראוטר הכל מחובר כראוי אבל לא יודע משום מה לא מתחבר לי,ניסיתי להירשם דרך הקונסולה ורושם לי THIS SERVICE IS UNDERGOING MAINTENCE ניסיתי להירשם דרך הPC ורושם לי אותו דבר מה לא בסדר?איך נרשמים או איך נפעילים את האינטרנט בקונסולה ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by digitalseeker,

שלום, קניתי לאחרונה מכשיר PS3 - ואני בעזרת הכבל רשת , במהירות של 1GbE מעביר מידע ומשום מה אפשר לומר שאני לא עובר את ה30MB לשנייה. השאלה היא - האם הHDD הוא העגלה , הבקר שלו או הכרטיס רשת של הסוני ? נתקלתי באותה תופעה בעוד שני PS3ים שונים. עכשיו אם זה הHDD - האם אפשר להחליפו והאם יש טעם ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Vast,

שלום , אני רוצה בבקשה המלצה לסט רמקולים 5.1 לחבר ל PS3.. תמיכה בכניסת אופטית או דומה בדרך הפשוטה ביותר והנוחה ביותר ( כמה שפחות כבלים ) ושיתן 5.1 מלא. תקציב - 400-800 שח. האם לוג'יטק 540 יכולים להתאים ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. המרתי סרט מ-AVI ל-MP4 כדי שיעבוד בPSP אני רוצה גם להוסיף כתוביות אבל לא בשיטה של צריבת הכתוביות באופן קבוע על הסרט אלא שה-PSP יקרא את הכתוביות. כמו שמדיה פלייר או JETAUDIO למשל פשוט נותנים לקובץ הסרט ולקובץ של הכתוביות את אותו השם וזה עובד. מקווה שהסברתי את עצמי טוב תודה, מורן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אפשר בבקשה חברים יקרים לדעת אם זה משחק 1 ל WII או כמה ממש פירוט מעמיק יעזור לי להבין קצת פרטים האם זה כמו SEGA וכדומה קצת תמונות יעזרו תודה מראש חברים

10. הוא כרגע מחובר לטלוויזית LCD והסאונד לא לרוחי. אין לי מערכת בבית, אני שומע מוסיקה במחשב. יש איזה דרך לחבר את המכשיר למחשב? יש ללוח האם שלי כניסות סאונד (אופטי גם)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Alexkmr,

אני שוקל לקנות קונסולה בחצי שנה הקרובה ואני דיי מתלב בין PS3 לxbox 360. כרגע החלטטתי ללכת על XBOX. אבל אני רואה שלPS3 יש בהרבה יותר פוטנציאל! אפשר להריץ על PS3 לינוקס לכבר עכבר ומקלדת ולגלוש באינטרנט, ולדבר עם אנשים עם MSN,MIRC וכו'. אני רק לא מבין מה קורה עם הקונסוה הזאת (PS3), למה אין משחקים שווים? למה היא כלכך מוזנחת? משחקים שיש לשניי הקונסולות בX עובדות יותר טוב. הבנתי שגם יותר קשה לפתח משחקים לPS3 ורציתי לדעת למה זה? זה דיי חבל שאאפשר להריץ על X לינוקס. צריך גם לציין שרוב הסיכויים שאני יחבר את הקונסולה לCRT 21, האיכות תהיה על הפנים? כמו כן, רוב הסיכויים שאני לא יפרוץ את הקונסולה, אלה יקנה פעם ב...משחק, יזמין מחול play asia.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום רב! אחי טס לארהב במוצש הקרוב.. ביקשתי ממנו שיקנה לי את הxbox360 pro 60gb מישם. עכשיו כמה דברים שאני רוצה לדעת, האם זה מסוכן לקנות Refurbished ומה המחיר שהוא ישיג את זה חדש ולא ריפארבישד.. ? כי הבנתי שבנוסף לכל העניין אני צריך לקנות את השנאי בשביל החשמל בארץ שלפי בירור קצת עולה את ה400 שקל והאם יש אופציה לקנות אותו בארהב! תודה מראש =)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ממש ממש טוב, חשבתי שהוא יהיה סתם משחק אבל ממש להפך, כבר קיבל ביקורת אחת של 9 ממולץ מאוד ד"א יצאו עוד 2 משחקים - hour of victory, שיחקתי בדמו... דיי עלוב flatout - הבנתי שהוא מעולה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by nzehavi,

אוקי אז יש לי כמה שאלות... דבר ראשון מי קנה משחקים משם וזה הגיע טיפ טופ?? האם ניתן לסמוך על הAir Mail<? האם עדיף לקנות כמה ביחד או בנפרד...? \ תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. http://www.rfgeneration.com/news/modern-gaming/Hell-Hath-Frozen-Over-360-Sells-Most-Consoles-in-Japan-this-Week-739.php

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by achilles,

דוד שלי מגיע לארץ בעוד מספר חודשים מארה"ב (LA). יש בעיה עם זה שהוא יקנה שם את הXBOX360 ויביא לי ? זה פשוט יותר זול שם. המשחקים יעבדו לי פה ? יהיה אפשר לשים בארץ צ'יפ ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by zik125,

שלום לכולם אני קצת חדש בכל ענייני האקס בוקס וצריך כמה טיפים קניתי לפני כשנתיים את ה360 עלית ולפי מה שכתוב באתר אין לי את הג'אספר (בOUTPUT מופיע לי 175 ) את המכשיר קניתי בארהב ועדיין לא פרצתי אותו רציתי לדעת מה המגבלות בלקנות את המכשיר בארהב מה קורה כשאני פורץ את המכשיר (מבחינת עלויות וחסימת השירותי לייב של מיקרוסופט והאם זה קריטי שאין לי ג'אספר אשמח לתגובה ZIK

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ככה...יש לי וינדוז 7 64 ביט, הוספתי כרטיס רשת למחשב, כרטיס ג'יגהבייט יחסית חדש של REALTEK. מזוהה במחשב והכל בסדר. ניסיתי להעביר את האינטרנט לפס3 בשתי שיטות ובשתיהן זה לא כל כך מצליח. השיטה הראשונה: Internet Connection Sharing - ICS. יחסית פשוט עשיתי קליק ימני על הכרטיס רשת של המחשב ועשיתי שיתוף לכרטיס רשת שמתחבר לפס3. נכנס לפס3, הוא מקבל IP אבל נתקע על ה- DNS. הכנסתי לו DNS של הראוטר שלי וזה עובד אבל עם שני סייגים: אני מקבל הודעה שכנראה הראוטר שלי לא תומך ב IP FRAGMENTS (הבנתי שזה קשור להגדרות MTU) אבל ההודעה הזאת מופיעה לי בקונפיגורציה הזאת. במצב שאני לוקח את הפס ומחבר לסוויטש אין את ההודעה. הוא גם רושם ש UPNP לא זמין למרות שזה מופעל בראוטר ובהגדרות FIREWALL של ה ICS בוי…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Zeev86,

אז רציתי לגבות שמירות בPS3 לפני שאני עושה לו פורמאט (לפי המלצות כאן בפורום). חשבתי שזה יהיה קל כמו בXBOX360. כמה טעיתי... מסתבר, כדי לגבות משהו במכשיר הזה, צריך לגבות את כל המידע. וכדי לגבות 60 ג'יגה אני צריך לפרמט דיסק NTFS עם מלא מידע מהמחשב לFAT32 רק בגלל שהמכשירים המטומטמים האלה לא קוראים פורמאט אחר חוץ מFAT. רוצה חיים כלים? תשלם לPS PLUS. הייתי בשמחה משלם רק כדי לא לעבור את הסיוט של גיבויי המידע. אבל מסתבר, שגם כשהמכשיר נמכר בארץ באופן רשמי, רבע מתוכן הPSN לא זמין בישראל (PLUS, משחקים שלא זמינים כאן ונמצאים בחנויות PSN אחרות, וכמובן שירותי מוסיקה וטלוויזיה). בXBOX360 אני מכניס דיסק אונקי פשוט ומגבה profile profile של כל משחק שבא לי.עוד מהנפלאות של PS3. רציתי להזרים ס…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by דרור גרש,

היי, אז ככה יש לי XBOX ורציתי לדעת מה משפיע על איכות התמונה ברגע שאני מקליט את עצמי משחק או משדר לטוויץ. כי ניסיתי לשחק עם ההגדרות באקס בוקס או בהגדרות דרך טוויץ פעם אחת על 720P ופעם אחת על 1080P ואחרי שאני צופה בהקלטה אני לא רואה שום הבדל כאילו האיכות ממש גרועה רואים פשוט פיקסלים מרובעים. האם זה ה-XBOX ONE S שפשוט אין לו כרטיס גרפי כמו שצריך, או שזה המסך טלויזיה שלי שפשוט אליו אני מחבר את ה-XBOX. עכשיו חשוב לי מאוד לדעת כדי שאוכל לעשות החלטה האם מחר לכשייצא לקנות את ה-XBOX החדש שייצא או בכלל לעבור ל-PC

21. Started by Godmoney,

כן קיבלתי אותן עכשיו בדואר (4 ימים מהרגע שהזמנתי! וואו!) ה Tritton AX Pro החדשות אצלי - ואני לא יכול כבר לנסות אותן (רק אם לא הייתי צריך לעבור על מבוא למדעי המחשב :\) http://www.trittontechnologies.com/products/TRIGA611.htm שימו לב שעדיין רשום באתר Coming Soon. זה בגלל שעשיתי להם Pre-Order וקיבלתי אותן שבוע לפני שהן יוצאות למכירה בכלל.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Godmoney,

בשעה טובה ובלי עין הרע הצטרפתי למשפחת ה PS3. "זכיתי" ב Bid באיביי על PS3 ובתקווה שתוך חודש/חודש וחצי (תלוי מתי הוא ישלח, תלוי מתי יגיע) גם אני אוכל להחליף קצתחוויות ממשחקי ה Next Gen ואפסיק להרגיש כ"כ מוקצה בפורום . בכל מקרה, השאלה שרציתי לשאול היא, המוכר ממוקם בקנדה. המשלוח לארה"ב והמשלוח לישראל יעלו אותו דבר. דוד שלי מארה"ב אמור להגיע עוד שבועיים לארץ. האם לדעתכם כדאי לי לשלוח את ה PS3 כאן לארץ ולהמר על כמה יקחו לי במכס או שלשלוח את זה לדוד שלי שנמצא בארה"ב ולהגיד לו לעבור במסלול האדום ולהמר על כמה שם יקחו לו במכס (שיגיד שהוא קנה את זה לילדים שלו והם לא רוצים אז הוא מביא את זה לי). מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shai_123,

האם עדיין שווה לקנות..? והאם GTA IV החדש ייצא לו ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. משחק הפעולה בכיכובם של גיבורי עולם הקומיקס של DC חוזר לסיבוב שני ומבטיח שכל פעולה שלכם תהיה בעלת משמעות פוסט שהודלף לפני כמה ימים הרס במקצת את הקאמבק המדובר הזה, אבל לא נורא: המשחק שמאפשר לכם להציב את כל גיבורי העל המרכזיים של חברת DC Comics אחד נגד השני לקרבות ברוטאליים חוזר, ומתיימר להיות גדול יותר ומתוחכם יותר. Injustice 2 נחשף רשמית כעת, כמה רגעים לפני שמתחילה תערוכת E3 לשנת 2016 שבה ללא ספק נקבל עוד פרטים עליו. בינתיים יש לנו סרטון השקה סינמטי מרשים בהחלט (אולי הגיע הזמן ליצור סרטים הוליוודיים של גיבורי על שמבוססים במלואם על CGI?) וגם סרטון משחקיות שנראה נהדר – בתוספת להבטחה להשקה אי שם במהלך שנת 2017, לכאורה רק לקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 בינתיים…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by jacko_il,

שלום לכולם, קניתי PS3 משומש גרסאת 40GB ב NTSC. כשהגעתי הביתה עדכנתי אותו בערב לגרסא החדשה ביותר מסוני - 2.8 עכשיו הבעיה היא כזו - כשאני מדליק את המכשיר הכל נחמד ושקט. לא שומעים את המכשיר בכלל והכל יפה.. אחרי מספר דקות מהירות המאוורר מעט עולה אך עדיין לא מורגשת ורק אם ממש מקשיבים אפשר לשמוע אותו. אבל, במשחקים כמו כבדים מהירות המאוורר ממש עולה ואחרי אולי רבע שעה עשרים דקות מהירות המאוורר ממש מוגזמת וזה נשמע כאילו המכשיר עומד להמריא לי בחדר. זה קורה בחדר ממוזג גם כשהוא שוכב וגם כשהוא עומד. מה שמוזר זה שהמכשיר בכלל לא מרגיש חם והאוויר שיוצא ממנו ממש פושר.. עכשיו זה עוד ניחה, מה שמעצבן זה שגם כאשר אני יוצא מהמשחק לתפריט או לכל דבר אחר מהירות המאוורר נשארת ככה לנצח. כדי להחזיר …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.