קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, מי שזוכר לפני כשבועיים פניתי לחברי הפורום בדיון לגבי השאלה האם לקנות WII מארה"ב, אז חברה שלי שטילה ב-NY, שיחקה אותה וקנתה לי. לכל המתעניינים היא קנתה בחנות נינטנדו העולמית(לפי דבריה אין שם מחסור) - במידה ויהיו לי תמונות וחבר'ה פה ירצו אני יפרסם תמונות מהחנות. לעינייננו: 1. קניתי ראוטר של 3COM כדי לחבר את ה-WII לאינטרנט, ברצוני לדעת אם יש איזה שהם סיבוכים צפויים בתהליך זה? 2. האם לשדרג את התוכנה של ה-WII, שמעתי שאפשר? ואם כן איך? 3. האם יש הבדל באיכות התמונה בין כבל S-VIDEO ל-COMPONENT (כי מדובר סה"כ על 480P)? ואם כן עד כמה זה קריטי להתמש בכבל מקורי של נינטנדו? אני בטוח שיהיו לי עוד שאלות (אני בטוח שכאן זה המקום לשאול) אני צריך לחבר את המכשיר קודם לחשמל...- יש לי ל…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי XBOX360 שקניתי בארץ עם צ'יפ קורא צרובים. על המכשיר לי לי מספק שמנתק את הצ'יפ שאמרו לי להשתמש בו כשאני נכנס ל-LIVE. 1 קודם כל איך אני עושה חשבון ל-LIVE ? ז"א זה בכלל אפשרי מהארץ ? (יש לי כ.אשראי בינ"ל). 2 מה קורה עם מה שהזכרתי קודם עם הצ'יפ והמפסק שלו ? אני מקווה שאני לא עובר על החוקים כי אני יודע שאסור לדבר פה על דברים לא חוקיים אבל אני רואה פה הרבה שמדברים על צ'יפים אז אם אני טועה קתנו אותי בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
קצת פרטים - 1) הXBOX360 נקנה בארה"ב וגם המשחקים והקוד של הXBOX LIVE 2) קניתי לא מזמן דרך ארה"ב את GEARS OF WAR ... אני בטוח שכולכם שמעתם על המשחק הזה .. משחק מעולה, הרבה הרבה זמן לא שיחקתי במשחק כול כך איכותי... ממליץ בחום!!! , אחרי שסיימתי אותו ניסיתי להתחבר לLIVE כדי להתחיל לשחק, דבר ראשון לוקח המון זמן עד למציאת סרבר ואז ישנם תקיעות ונפילות רבות... אם למישהו פה יש XBOX360 ואת המשחק וחיבור לאינטרנט אם בעיות כמו שלי אני ממש אשמח לעזרה או הפנייה.. תודה לכולם רז
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
זה לא מצליח להתחבר לי לDNS ....אין לי מושג מה לעשות
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך שאני מדליק אותו המאווררים פועלים על מקסימום ועושים רעש מפלצתי ויוצא אוויר בחוזק של לא יודע מה. והמכשיר מראה טבעת של שתיי מנורות אדומות. טבעת של חימום ייתר,לא של כשל בחומרה. המכשיר שלי הוא 90NM עם הקירור החדש והHDMI. גרסאת HALO 3... אתמול שמתי לב שהמאווררים פועלים על חזק ועושים הרבה רעש ולא הבנתי למה... היום שהדלקתי אותו,זה קרה. זה ניראה כאילו שאיזה צלת קירור זזה לה מהמקום ואחד מהרכיבים שבפנים מתחמם יותר מידיי. וניגמרה לי האחריות לפניי חודש הייתם מאמינים?! איזה שהם המלצות? שווה לשלם על תיקון שכזה? אני מזכיר שוב זאת לא טבעת של 3 מנורות המעידה על כשל בחומרה אלה טבעת מראה חימום ייתר. למישהו זה קרה ויש לו ניסיון עם זה? הינה זה מה שזה עושה לי: (לא אני צילמתי את…
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום שמי אביב אני רציתי לשאול משהו בקשר לאיך אני יכול לראות סרטי DVD בפלסטישיין 2 ? אוקיי אני קניתי את הפלסטישיין בתאילנד לפני כ 4 שנים ויש לי את הדק עכשיו מתי שאני שם דיסק DVD צרוב עם סרט זה מראה לי שאין כלום בסוני אבל אז יש לי שתי אפשרויות BROWSER ו SYSTEM CONFIGURATION ולמטה יש לי אפשרות VERSION לחצי על VERSION והיו לי כמה אפשריות שאני יכול לבחור בהם יש לי לבחור רק אותם והם: PLAYSTATION DRIVER ו CONSOLE ואלו רק האפשרויות שיש לי. הטלוויזיה שיש לי זה מחברת JVC אינץ' 21 בבקשה אם אתם יודעים מה צריך לעשות טענו לי בהקדם האפשרי בתודה אביב אם אפשר תתקשרו אליי 0525413288 אני מודה לכם אם תעזרו לי .
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אלה הבעיות שיש לי: 1. ה- 360 מרעיש בטירוף 2. הוא נתקע לי כבר כמה פעמים (התמונה קפאה). 3. שירות ה- LIVE חצי מהזמן לא עובד ואיטי מאוד 4. ניסיתי להוריד מה- LIVE כמה דמואים שונים וכל אחד הוא נתקע על 1% ולא ממשיך.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1 אני הולך לקנות מסך פלזמה עם רזולוציה של 1024X768 - האם הרזולוציה הזאת בסדר לשחק איתה ב-XBOX360 או שזה נמוך ? 2 אני אהיה בניו יורק שבוע הבא,מה המחירים של ה-XBOX360 שם ? אני מתכוון לדגם על ההארד דיסק 120G 3 אם אני קונה בניו יורק ומביא לארץ האם יש מיסים או רק מע"מ ? 4 האם אפשר לקנות בניו יורק את המכשיר עם פריצה ? 5 האם לקנות PAL או שזה לא משנה ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל יש לציין שאני נפגשתי עם PS1 ו PS2 ובכלל לא התלהבתי מזה אתמול הלכתי לבן דוד שלי ושחקתי אצלו ב WII וישר התלהבתי הממשק פשוט טוב וזה ממש כיף שזה דורש גם תנועות הגרפיקה באמת לא משו אבל השאלה היא אם זה ככה בכל משחק או שזה משו חד פעמי אני שחקתי בחבילת ספורט הבסיסית שמקבלים עם זה במשחק הטניס עכשיו כמה שאלות: אני לפי מה שהבנתי הקונסולה עולה בחו"ל 250$ כולל ה ספורט והאביזרים הנלווים ? כמה בערך עולה משחק לזה? בחול כמובן... האם יש לזה גם חיבור לאינטרנט ? איזה חיבורים ויציאות יש לזה? ועוד מידע רלוונטי יעזור...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי משחק מיד שנייה והוא עובד בסדר גמור, שהסתכלתי על הדיסק בבית שמתי לב לשריטה עליו לא גדולה ועמוקה אבל שריטה ולא לכלוך. האם זה בסדר שאני ימשיך לשחק בו? או שהוא יכול להרוס לי תעינית או משו כזה? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ובכן, גם לי ועכשיו יש לנו גם הזדמנות לקבל עליהן תשובות! כנראה שהראיון הבא של www.nextgn.com יהיה עם החבר'ה מ Incognito שעבדו על Warhawk. אז למי שיש שאלות לגבי העדכון הבא - 1.5, או לגבי ההרחבה של Operation Fallen Star, או לגבי ה Jetpacks או ה Trophies או מה שבא לכם, אני אשמח לקרוא אותן ולהעביר הלאה. למי שיש שאלות לגבי משחקים אחרים של Incognito (כמו Calling all cars לדוגמא), גם מוזמן לשאול ואני מקווה שנוכל לקבל גם תשובות עליהן.
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הצלחתי לארגן ראיון עם מישהו מחברת Q-Games שאחראית למשחקים כמו PixelJunk Monsters, Eden ו-Racers. זה הולך להיות הראיון הראשון באתר שלי ואני דיי נרגש לגביו . יש לכם שאלות מעניינות לשאול את החבר'ה מ Q-Games לגבי העתיד, המשחקים וההתנהלות כחברת משחקי Downloadable?[br]פורסם בתאריך: 6.08.2008 בשעה 19:05:09 BitGenerations - Gameboy AdvanceStarfox Command - Nintendo DS PixelJunk Racers - PS3 PixelJunk Monsters - PS3 PixelJunk Eden - PS3
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן 3000 נקודות WII להיות מוכן לשרות הורדות של משחקים קטנים חדשים שצריך לצאת בקרוב אבל כרגע אני עובד קשה ואין לי כל כך כוח אפילו למשחקים יחסית קלילים כמו "לא עוד גיבורים" ככה שחשבתי על משחק מאוד קליל שיהיה לי בימי עבודה קשים אבל משחק שאפשר לשחק הרבה משהו בסגנון של בובל בובל או באותה רמת קלילות למישהו יש המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
האם הם באמת נוטים להידפק בסבירות גבוהה? קניתי כרטיס בנפח 64MB, אחרי כתיבה אחת הוא כבר נדפק. למישהו פה יש ניסיון דומה עם כרטיסים שהם לא מיוצרים ע"י סוני?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקשרו מהדואר, הזמנתי שני משחקים הם רוצים 159 שקל מס אבל אני לא 100 אחוז בטוח שזה החבילה של המשחקים הזמנתי גם כבל HDfury למרות שדיי נראה שזה המשחקים, כי אמרו חבילה מסין והזמנתי את המשחקים ב Play-asia
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
דוד שלי רוצה קונסולת משחקים, אז המלצתי שיקנה XBOX 360. אחרי חמש דקות הוא כבר בדק מחירים וקונה את הקונסולה עוד מעט, לבנתיים רציתי לבדוק יש גרסאות מיוחדות של הקונסולה? אני יודע שיש את גרסת הבסיס ואת גרסת הפרימיום (שאותה הוא קונה). אבל באותה החנות יש הפנייה לדגמים נוספים של שנת 2008, כדי לחכות להם? הנה החנות, והדגמים נמצאים בתמונות: XBOX 360 PRE
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מתלבט אם לקנות את המכשיר. נראה לי די מגניב כל המשחקי טניס וגולף האלו שמזיזים את השלט... אבל השאלה היא האם יש משחקים גם רציניים ושווים כמו GOD OF WAR למשל או טקן.. לפי מה שראיתי בכל מני אתרים יש כל מני משחקים כאלו שהם גימיק אבל לא יותר מזה... אם אצתם מכירים משחקים מומלצים לWII אז בבקשה ספרו לי על זה... תודה
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם קיים מתאם כזה ככה שאפשר יהיה לחבר XBOX ישן ללא חיבור HDMI בחיבור HDMI לטלויזיה ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי את הדגם למכירה בארץ ב600 (One S 1TB All-Digital Edition) שקלים אבל כשדיברתי עם המוכר הוא אמר לי שזה דגם שעושה בעיות בגלל שהוא "בגרסה של אסיה" אני מנייח שזה דגם NTSC ולא PAL. באמת יש עם זה בעיה או שהוא מנסה לדחוף לי דגם יקר יותר?
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מנסה לשחק מידי פעם את המשחק ברשת אבל הפינגים לחו"ל בלתי אפשריים למשחק. יש סרברים ישראלים או אולי קהילות? ואם יש כאן שחקנים צרו איתי קשר PSN: or_elm
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
לא ראיתי שדיברו עליו פה... יהיה נחמד לעשות עם מישהו שמדבר עיברית את המשימות של הקו-אופ
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שלא יודע לא מזמן יצא לWII תוסף שמשפר מאוד את הזיהוי תנועה במשחקים שתומכים בו התוסף עולה 20$ בארצות הברית אבל הרבה יותר יקר בארץ התוסף מתחבר לשלת של הWII וניראה ככה - יש כבר כמה משחקים חדשים שתומכים בו כמו משחק הגולף של EA משחק הטניס של EA משחק הטניס של סגה ומשחק המשך לWII ספורט של נינטנדו אבל חוץ מזה מתוכננים גם משחקים גדולים כמו ראד סטיל 2 לדוגמה שגם יחיב את זה ובטח הרבה משחקים יתמכו בתוסף בעתיד בכל מקרה כרגע אני ומורן רוצים לראות אם יש מספיק אנשים שמעונינים לרכוש את המוצר בקניה קבוצתית שבטח תוזיל את המחיר לכולם אין צורך כרגע לכתוב פרטים או מספרי טלפון כי לא יצרנו אפילו קשר אם חנות לפני זה אנחנו רוצים לראות אם יש מספיק ביקוש שיהיה לנו כוח קניה …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-