עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. ???

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי את המשחק ושני שלטים, אני רוצה לשחק עם חבר במסך מפוצל מול אנשים יש אפשרות כזאת?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. לפי זאפ המחיר הכי נמוך הוא מעט מתחת ל 2000 ש"ח , יש מקום שאולי אני מפספס ומוכר את זה ביותר זול ? או אולי בחבילה משתלמת עם עוד שלט / משחק ? יש למישהו מושג אם יהיו מבצעים על ה PS4 איפשהו ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by cleric,

יש לי כרגע שני wiimote ונונצ'ק 1 ,חבל לי סתם לקנות עוד נונצ'ק אם לא יהיה לו שימוש ... איזה משחקים דורשים 2 נונצ'קים במצב 2 שחקנים? (חוץ מהאגרוף בsports) תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. http://www.gamespot.com/pages/gamespace/reviews.php?pid=932295 לפי הביקורת המשחק מאוד טוב (9.2) אבל הוא גם אומר שאין שינוי משמעותי שאותי אישית זה עלול לאכזב God of War הראשון היה מצוין לסגנון וקשה לי להאמין שGod of War II יתן שיפור משמעותי לאומת הראשון כניראה רק God of War III ימשוך תסדרה באמת קדימה אבל עדיין בטח משחק טוב

• 26 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. יש לי סוני סלים חדש ויש לי 5 רמקולים של 5.1. כאשר לכל רמקול יש מאחורה 2 חיבורים (שחור ואדום) של חוט(יש תמונה). השאלה שלי,איך אני מחבר אותם לסוני לכניסה האופטית שלו? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. תודה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  8. ראיתי בגוגל כמה וכמה סימולטורים להורדה הם רציניים או שזה וירוסים וכדומה ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by mistaarvim,

הכוונה לשלט כמו של PS2 רק עם חיבור USB למחשב..

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  10. יש כאלה שאומרים שהמסך של היפנית יותר טוב. יש כאלה שאמרו אפילו שהכפתורים X ו O הפוכים בפקודות שלהם. מישהו יודע.? אני הולך להזמין את הPSP2000 מPlay-asia בגלל זה חשוב לי כי הגירסה שם היא יפנית. בקשר לאיזורים הבנתי שאין בעיה. ואת השפה אפשר לשנות במכשיר.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. ראיתי ב PLAYASIA שיש גרסה יפנית וגרסה אמריקאית אני טס לקנדה בעוד חודש ורציתי לרכוש שם אני מקווה שזה יתאים לארץ יש לי דגם 60GB

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  12. דגש על כאלו שלא יצאו ל-PC . בינתיים קיבלתי מחברים המלצות על -BLACK , KILLZONE ,URBAN CHAOS בלאק הטוב שביניהם,קילזון נחמד והאחרון לא משהו. יש למישהו משחקים טובים להמליץ?

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  13. טוב אז ככה כל נושא הDRM ודברים אחרים זה כבר ידוע אבל לאחרונה התחיל משהו מסריח לא פחות וזה נתינת שמירה אחת לא ניתנת למחיקה לעותק של משחק כרגע זה רק ב3DS כי אני מעריך שבקונסולות מבוססות CD זה הרבה יותר בעיתי אבל זאת רשימת המשחקים המסריחה - Resident Evil: The Mercenaries 3D Super Monkey Ball 3D, Pro Evolution Soccer BlazBlue: Continuum Shift 2 לפני שישמיצו פה את נינטנדו -לנינטנדו אין כותר אחד שעושה מגבלה כזאת ולמי שלא מבין על מה מדובר -אין במשחקים האלו אפשרות להתחיל משחק חדש עם אפשרות לשמור אליו ברגע שמישהו כבר התחיל משחק (לפחות ככה אני מבין את זה ) מה המטרה אתם שואלים ?-כניראה ניסיון לילחם במכירות היד 2

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  14. אהלן, אני רוצה להחליף את ה PHAT המזדקן שלי בסלים דנדש (ככה גם להמנע כמה שיותר מסיכוי לקבל YLOD, למרות שהפס3 שלי שמור כמו תינוק ועובד ללא רבב כבר מהיום הראשון (pal 40gb). הקיצר, אני רוצה להחליף אותו לסלים לבן או כחול לכן אני שואל.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by Pro X,

שלום, רכשתי לא מזמן טלוויזית 4K בגודל 50 אינץ' של סמסונג לחדר, ולאחרונה התחשק לי לקנות קונסולה כדי לשחק עם חברים (לחלקם יש XBOX ONE וכאלו עם PS4) השאלה היא האם יש טעם לקנות היום PS4 PRO או שעדיף להמתין ל-PS5? ראיתי שמוכרים את הפרו ביד 2 במחירים של 1,500 ~ 1,600 ש"ח עם שני שלטים וכמה משחקים.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by yomanet,

יש אחד רשמי? כמו נגיד ישפאר של סוני??? אם יש ,אשמח לקבל את שמו ואת פרטי יצירת הקשר איתו

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by m_g,

???

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  18. מחכה לקנות את זה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  19. איזה לקחת את הSLIM או את ה80GB אין בעית כסף או משהו אני יכול ללכת אפילו עכשיו לקנות אבל לא יודע איזה אמרו שבPS3 SLIM יש פחות USB הוא פחות יפה ואין תמיכה בPS2 חשוב לי קצת היופי שלו ומה כבר אני יחבר לUSB שלא יספיק לי 2? תודה!

20. אני רוצה לרכוש לחבר מתנה LIMBO ויש לו PS3. רציתי לדעת אם אני יכול לרכוש לו מביתי(לי איןPS3) את המשחק בחנות הוירטואלית של PS3?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום. אני יודע שאין הגבלת איזורים במשחקי PS3 , אבל אני עומד להזמין משחק מהאינטרנט ויש את אותו משחק בגירסאת US שעולה 64 $ ויש גירסא של ASIA שעולה 59 $ , לי יש קונסולה מישראל , ורציתי לשאול מה ההבדל בין הגירסאות ואיזה כדאי לקנות? ועוד שאלה , אם אני אקנה משחק של US או ASIA יהיה לי בעיה לשחק באונליין ב-COD 5 או שהכל אותו דבר? תודה מראש ומחכה לתגובה

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. דוד שלי מחוץ לארץ ארה"ב הביא לי PlayStation 2 Sony היה לי בחדר טלויזיה ישן רגיל ועובד לי משחקים מקורים ורואים תמונה טובה ואיכותי. כעבור זמן קנינו מסך חדש טלויזיה LCD בדגם "היי-סיינס", בגודל 26 אינ'ץ... חיברנו PlayStation 2 Sony למסך חדש LCD. ופתאום במשחק רואים תמונה אבל בצבע אפור ולבן וקצת משובש. חיברתי כבל מהמכשיר USB למסך LCD שלושה חיבורים צבעים וכיוונתי בשלט טלויזיה לערוץ AV ורואים תמונה אפור ולבן וגם משובש.נסיתי לחבר בכל מקום אחרים יציאות מאחורי מסך LCD ועדיין אותו דבר בעיה. למה זה קורה לי ככה.מה הסיבה מקור הבעיה? מקודם טלויזיה הישנה רגילה רואים תמונה טובה איכותי. איך פותרים את הבעיה טכנית הזאת? אולי אתם חושבים שהבעיה היא בכבל USB לא תקין או בעיה מסך טלויזיה LCD? בתוד…

23. יש לי PS2 דק וחדש הוא אמור לקרוא דיסקים של 8.5 ג'יגה?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  24. שלום קיבלתי ממישהו ps2 עם שלט ps1. מה היתרונות של שלט dualshock 2 לעומת השלט שיש לי כרגע והאם שווה לקנות? עוד שאלה בנושא: בשלט יש כפתור "analog" ומתחתיו led שדולק בזמן משחק. למה הכפתור משמש? (כשלחצתי עליו לא קרה כלום) תודה לעוזרים

25. מישהו אמר לי פעם שאם מכניסים לתוך WII אמריקאי דיסק בשיטת PAL - זה גם יכול להרוס אותו מישהוא אחר אמר לי שליפעמים גם פלטפורמה אמריקיאית יכולה לנגן PAL ולהיפיך מה נכון ומה לא? מעבר לזה יש לי שאלה נוספת - קניתי בארה"ב 4 דיסקים מקוריים המליצו לי לגבות אותם ולשחק על הגיבוי כדי שהמקור לא יתקלקל - ואוכל גם להחליף לימכור בעתיד עם איזו תוכנה אפשר לגבות ? והאם זה על דיסק של DVD רגיל ? תודה לכל מי שעוזר!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.