ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, בעקבות מספר תקלות ושונות של "קפיאות" והפעלות מחדש באופן בלתי צפוי שתמיד מקושרות בדרך כלשהי לכרטיס המסך ATI Radeon™ HD 4850, אחרי שכבר ניסיתי כמעט הכל, עדכון כל הדרייברים במחשב, החלפת "מפענחי" וידיאו ועדכונם ועוד עדכון כללי של מערכת הפעלה וניקוי כללי של המחשב פיזית מאבק ומבחינת תוכנה ניקוי קבצים זמניים ותיקוני "רישום". יש לציין ששללתי כמובן גם טמפ' גבוהה של כרטיס המסך וליתר ביטחון שדרגתי את גוף הקירור הג'נרי שהגיע עם הכרטיס והטמפ' שלו תקינה כעת. התקלה מתרחשת בעת הפעלת סרטי HD או הפעלת משחקים שונים, אך באופן השוטף של המחשב הכל תקין ולא מתרחשות תקלות שונות. מפרט המחשב הכולל הינו: Intel® Core™2 Duo Processor E6300 GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-945P-S3 AT…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך חדש מדגם HD6870 ואני פשוט חייב לשדרג את הספק שלי מאחר והוא לא עומד בדרישות והוא גם מיושן מאוד. השאלה היא לאיזה ספק כדאי לי לשדרג התקציב שלי הוא באיזור ה 300 שקל, גמיש.. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
הי חבר'ה, אני רוצה לשדרג ספק על מנת שיתמוך בכרטיסי מסך חזקים יותר, אני מתכוון לשדרג בתקופה הקרובה ולפי הבנתי הספק חלש יחסית. המערכת שלי כרגע: Inter Core i5 4460 MSI H81M-E34 (MS-7817) 2x 4GB DDR3 AMD Radeon HD6850 A.PFC Thunder 450W CoolerMaster אשמח לקבל המלצות לספק טוב שיוכל להחזיק את המחשב עם כרטיס מסך מהסדרות החדשות (לא יהיה SLI). תקציב: 300 ש"ח, אם אפשר פחות מזה גם טוב. תודה רבה עריכה: מצאתי בזאפ ים ספקים, רק שאין לי מושג מה מהם לקחת: http://goo.gl/lg9HK2
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה המפרט להיום כולל ספק הכוח להיום: CPU:i7 3770k delidded 4.2ghz Cooling: hyper 212 evo Motherboard: ga-z77x d3h samsung 840 evo 250G + HardDrive GPU:7970 Dual-X 1100/1400 mhz RAM: DDR 3 1333 2x2 4 giga PSU: HEC 550W (בן 7 שנים, אין לי מושג איך עדיין עובד). CDROM 3 מאווררים 120 למארז ללא בקרת מאווררים דרישות מספק הכוח: א.אני מתכנן לקנות כרטיס מסך נוסף 7970 Dual-X על-מנת לעשות Crossfire כפול, אני צריך ספק כוח שיכול להחזיק את המפרט שלי כאשר מתוכנן OC גם למעבד וגם לשני כרטיסי המסך. (רוצה קצת מרווח ביטחון) ב.לא מוכן לגעת בחברות גנריות וקבלים יפנים זה חובה. (המחשב הראשון שלי נשרף בגלל ספק גנרי). ה.לא מבין במחירים של ספקים אבל מוכן להשקיע 500-650 שקל על חדש. ו.רוצה לשאול א…
-
היום הייתי בחנות IQPC וקניתי כ"מ ורציתי גם ספק כוח אז מישהו המליץ לי על ANTEC NEO ECO 520W אבל לא היה להם במלאי אז הם לקחתי את HEC WIN+ POWER 500 ורציתי לדעת אם הדבר הזה שווה משהו הם אמרו לי שאם הוא עושה בעיות אני יחזיר אותו ולא תיהיה בעיה בקיצור להחליף ולקנות ספק יותר איכותי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לפני שנה רכשתי מחשב של פוג'יטסו. ספק הכוח שלו הןא של 250W. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך, ולכן גם את ספק הכוח (אל מעל 500W) בעיות: - הספק הוא יעודי למחשב / חברה עם 16 פינים.... - המקום לספק במארז הנוכחי מצומצם. ככל הנראה יכנס מאוורר 80 ממ ויהיה תפוס ע"י שני ברגים ולא ארבעה. רעיונות מישהו? תודה
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קניתי את המארז שלי הcaompucase הנפוץ עם הספק של HEC מבחינת מערכת יש לי ABIT AB9 PRO שיושב עליו הE6600 עם 1950XT שלוש ג'יגה RAM והרבה מאוררים (4). נראה לי יש צורך בלשדרג לא? מבחינת אוברקלוקינג אני עושה קצת למעבד (אני דיי נמתחיל) ולגבי הכרטיס מסך הוא עושה לבד דרך הקטליסט של ATI בקיצור כן יש אוברקלוקינג ואולי יהיה עוד בהמשך אם אני ילמד.... בקיצור מה כדיי? מה עם הליברטי 500W? וכסף אמנם לא בעיה אבל עדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר זול מבלי להתפשר על איכות
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הי, כרגע יש לי Enermax Liberty 400W שסוחב נפלא C2D E6600, כ.מסך GTX260, ושני דיסקים קשיחים. יש לי אפשרות לשדרג ספק בעלות מינימלית. כרגע ממש אני לא צריך ספק חדש, אבל רוצה בכל זאת לנצל את ההזדמנות. המחשבה היא על צרכים עתידיים של מחשב חדש עוד שנה או שנתיים. אני מתכנן OC, אבל לא משהו קיצוני. אני מתלבט בין שני הספקים שבכותרת - Seasonic M12-II 620W ו-OCZ ModXtream Pro 600W, שניהם באזור 600W. הדרישה היחידה שלי היא כבלים מודולוריים. שניהם עולים כ-450 ש"ח, אגב. האם צריך ספק 600W למערכת משחקים רצינית (כ.מסך בודד), ואילו מן השניים עדיף? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לשדרג את המפרט שלי ולקנות מערכת קירור מים (אולי גם עם TEC), אין לי מושג אם יהיה צורך לשדרג את הספק שברשותי או לא.. אז הנה הפרטים: המפרט: E6600 DFI Infinity 975X\G GeForce 7800GT G.Skill PC8000 2GB DDRII 160GB 16MB SATAII HD כוננים: כונן DVD + צורב DVD + פלופי קירור: 3X120MM במארז + 3\4 של 120MM על הרדיאטור + TEC שצורך כ10A מה12V כשהוא עובד ב12Volt אבל הוא מסוגל לעבוד גם ב19Volt ככה שאני לא יודע בדיוק כמה הוא צורך ב19. במערכת קירור נוזלי יש גם את המשאבה שצורכת כ3A. המערכת תעבור אוברקלוק די רציני (הכרטיס מסך,מעבד, זכרונות ואולי גם הלוח יקבל תוספת מתח קטנה) ככה שצריך לקחת גם את זה בחשבון. בקיצור, אני לא ממש יודע האם הספק שיש לי כרגע, Enermax Noisetaker…
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הקדמה : לא הייתי בטוח אם הת'ראד הזה שייך לפה או לפורום מפרטים , המודר הבא שעובר פה , שיעביר במידת הצורך . עכשיו לתוכן : אני מעוניין במעטפת טובה ושקטה למפרט הבא , וכמובן , גם לספק שיחזיק אותה , הנה המערכת המעודכנת : CORE 2 DOU E6600 ASUS P5B DELUXE SCYTHE NINJA PLUS 6 G.SKILL 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT PK MAXTOR DIAMONDMAX 10 250GB 16MB CACHE SAPPHIRE RADEON X1900XT 512 LITE-ON DVD RW ARCTIC COOLING ACCELRO X2 לגביי מארז כבר ביררתי, הכי טוב למחירו יהייה ANTEC P180 , שמצויין לאוברקלוקרים , השאלה לגביו היא האם ANTEC SONATA 2 יהייה תחלופה ששווה לו? כלומר , הציעו לי אותו במקום אבל האם כדאי ללכת על ההצעה? דעתי היא לא , אבל זה עדיין פתוח לייעוץ שלכם . לגביי ספק , ידוע לי כבר …
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפעמים אני רואה דגמים מודולרים, שיקרים כמה עשרות שקלים, מאחיהם הספקים המכובלים לצמיתות ואני מודה שזה באמת נראה לי נחמד שאפשר לחסוך מקום במארז ולא לתת לכל הכבלים להשתלשל, כשלא צריך את כולם או במקרה שלי - כשצריך רק 1-2. סתם תמהתי אם יכול להיות שיש עוד יתרון בדגמים המודולרים או שבזה זה מסתכם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי את המארז הנל..ואתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד... בזמן האחרון אני כל הזמן שומע ביקורות על ה-6919 והוא גדול..שהבנתי שזה טוב לאיורר וכו'...ואני חושב שהוא אפילו די נראה יפה..ות'אמת..אני לא אוהב מארזים מצועצעים כמו שלי.. בכל מקרה..שווה לקנות ת'מארז החדש ולהעביר את כל ה"דברים בפנים" לחדש? זה צריך להיות מסובך? או לא להתאים? ועוד משהו..נכנסתי לאתר שלהם..לא ראיתי פרטים על ה-6919... אז ...הקירור הוא הכי חשוב לי...(זה ושיהיה USB מקדימה ואני מניח שיש) אז הוא מקורר היטב? אפשר לשים לו 2*120?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר הרבה רוצה להחליף את המארז שלי ועכשיו נראה לי שמצאתי תחלופה: http://ksp.co.il/?select=.1041..130..307..1218..382.&list=1&sort=3&glist=0&uin=23638&txt_search=&buy=&minprice=380&maxprice=650 מה אתם אומרים עליו מבחינת הקירור הגודל שלו והחומרים? שווה להחליף אותו תמורת ANTEC THREE HENDRED??
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי פנטיום D וGeforce 9600gt עם קירור זלמן.. קיצר היה לי ספק סטוק 400W והוא נשרף אחרי כמה שעות עבודה איתם Enermax Liberty 400w מספיק לא?
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תמיד אהבתי איך שה 180 נראה ועכשיו עם כמה שיפורים קלים ה 182 נראה לי בחירה מצויינת למארז שקט יפה ומאוורר (לא מחפש קירור ארקטי) מה אתם אומרים עליו? יבוא עם מאוור 120 נוסף מקדימה ושוקל את המאוור האמצעי שמבטל את כלוב הכוננים האמצעי המערכת כרגע עם כרטיס מסך 1950 PRO ומעבד 2180 שיעבור אובר בינוני אני מקווה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
חבר קנה ספק שלא מתאים לו (בעיות תאימות ): CORSAIR 750 RM http://ksp.co.il/?select=.1108..140..112..558.&list=1&sort=3&glist=1&uin=21430&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הציע לי להחליף הספק שיש לי כרגע SEASONIC X 650 http://ksp.co.il/?select=.1108..140..142..555.&list=1&sort=3&glist=1&uin=21582&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לפי מה שאני קורא סדרת הX GOLD של סיסוניק היא מעולה , השאלה אם שווה הכאב ראש להחליף עכשיו ספק בשביל עוד כמה וואטים שגם ככה אין להם משמעות כי המחשב סוחב מצויין במידה וכן- האם הספק מתאים פיזית למארז אצלי? GIGABYTE GA-Z87X-OC http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
דבר ראשון תודה לכל מי שעזר לי לבנות מפרט - למדתי המון. רציתי רק לדעת , בנוגע למפרט שבניתי - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474017.0 ThermalTake LitePower 430W עדיף/משתווה לFSP שהמליצו לי עליו ? (פשוט יש עליו שנתיים אחריות ולFSP שנה). ThermalTake: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1728 FSP : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1070 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט המחשב שהזמנתי מופיע בצד. אני רק מודאג שהספק לא יספיק,מה אתם חושבים יספיק? כרגע המחשב שיש לי עכשיו זה P4 3.0GHZ עם 1.5GB 400MHZ וכרטיס מסך X1950XT יחיד כמובן.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 12 מקדימה שמכניס אוויר ומאוורר 9 שמוציא. אני רוצה להטסיף מאווררים ורוצה לדעת איזה לשים ובאיזו תצורה. אני יכול למעלה, יש חריצי איוורור. נראה לי שאפשר להוסיף גם מקדימה עוד אחד. האם אפשר לשים רק למעלה אחד שמוציא?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קרוב משפחה שלי רוצה לשדרג כרטיס מסך לGTX660. כרגע יש לו מעבד i7 2600 וספק CWT Ci-power 450W. בדקתי באתר שלהם אבל לא מצאתי שום נתונים לגבי הספק. האם יש למישהו פה נסיון עם הספק הזה? אני יודע שבעיקרון ספק 450W טוב יספיק למערכת כזו אבל לא ידוע לי אם אכן הספק הזה יודע לספק את מה שרשום עליו. בקיצור-להחליף או לא? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מסוג השאלות שאני לא אוהב לשאול אך אני בהתלבטות. אני מבין שיש הרבה קריטריונים לבחירת מארז. מה שמעניין אותי זה שקט ובנייה איכותית.וגם קצת העיצוב. מתלבט בין הבאים. NZXT Phantom 410 Define R4 Corsair Obsidian 350D
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בעוד כחודש אני משדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת אם הספק שלי מספיק למפרט החדש מעבד - I5 4670k לוח אם - gigabyte GA-Z87M-D3H 8 גיגה ראם כרטיס מסך hd 7970 dual x ספק - seasonic s12II 520W יספיק? ואם לא, לאיזה ספק כדאי לי לשדרג?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לחבר בשידרוג המחשב (לוח אם שלו לא תומך ב-SSD ...). בתוך התהליך הוא תהה אם אפשר להקטין את המארז. אז התחלתי לחפש ומצאתי את האופציה הבאה: http://www.logicpc.co.il/Product/coolermaster-elite-120-advanced-usb3-no-ps-mini-itx-black-c רציתי לקבל חוות דעת עליו, בתמונות הוא נראה טוב. הציוד שמתעתד להיות מוכנס אליו: לוח אם מתאים ל-i5 מעבד i5 וקירור מתאים דיסק 2TB דיסק SSD ספק כח כרטיס מסך 9600GT (בסימן שאלה, נראה ש-HD4400 עדיף היום ברוב התרחישים) מחכה להמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ושבת שלום לכולם, אני כרגע עומד לפני שידרוג המפרט שלי, המפרט הנוכחי הוא: intel core i5-2500 cpu 3.30GHZ 3.60 GHZ 16.0 GB RAM P67A-UD5-B3 HD 6950 2GB Western Digital WD Black WD1002FAEX 1TB Samsung SDD 250EVO המפרט שאליו אני מעונין לשדרג הוא: Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 Gigabyte GA-Z97X-Gaming GT LGA1150 Gigabyte GTX770 OC 4GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E הספק שלי כרגע הוא של חברת hunykey דגם 700w אנע יודע שהספק לא אכותי ולא יציב למרות שלא יצא לי לחוות את זה. אני מעונין לשדרג את הספק אך ורק אם נחוץ ובדקתי את הספק הבא Corsair 750W 80+ Gold CS750M אשמח לקבל הצעות וחוות דעת. תודה.
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הספק שלי התחיל לזמזם SEASONIC X560 GOLD במיוחד במצב של אוברקלוק אז החלטתי להחליפו..בגלל שיש לי צמות מוסלבות מקוסטמות לקחתי שוב ספק מודולרי של סיסוניק אבל הפעם סידרה קצת שונה(פלטיניום) לקחתי את seasonic platinum-660 האם הספק מספיק למערכת שלי ?ויש מרווח לאוברקלוק?(שרושמה בכרטיס בצד) ואם תיהיה לי האופציה בעתיד והוא יסחוב לי עוד כרטיס נוסף עם ארצה ביום מין הימים להוסיף כרטיס נוסף? תודה וחג שמח!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-