עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ofsher,

http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=236&k_id=4&language=uk זה ספק שמוכרים ב - KSP, ראיתי אותו היום בחנות והוא נראה מאוד עמיד, יותר מספקים של TT או אחרים שראיתי שם... גם הנתונים נראים לא רע הספק מיועד למחשב משרדים בסך הכל, אבל אני לא רוצה ג'נרי האם הספק טוב? יותר טוב מה - JSP או ה - SPIRE שמוכרים בKSP? תודה!

• 44 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by vipnisim,

חבר שלי מוכר Xaser III חדש ב700 ש"ח השאלה שלי היא אם כדי לקחת או שעדיף להוסיף קצת ולקחת AURORA 3D ? בכל מקרה לא חשוב איזה מהם אני יקח הוא יעבור "קצת" מודינג השאלה היא איזה מהם הוא יותר טוב ? יותר משתלם ? ומתאים יותר למודינג

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  3. איך זה נקרא? לא מצאתי אצלי בדברים של הלוח אם , ועם הכרטיס מסך החדש גם לא הגיע איתו מעביר מ-4 ל-6.. אני חיפשתי בזאפ גם כלום, התקשרתי ל-10 חנויות בת"א - כלום.. זה היה ברור שמשהו יעכב את העניינים הצילו... עריכה: אני מתכוון לשקע כוח הלבן השטוח בעל 4 פינים שיוצא מהספק, יש לו ממיר כזה לשקע אחר 6 פינים, שחור כזה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by p-o-i,

ספק של GLOBAL WIN...שווה או לא? הסוג: FSP 450W GLOBAL WIN PFC FSP450-3GP01 מחירו 300שח... מה אתם אומרים שווה או לא??

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  5. בעיקרון אני עומד לקנות את האורורה החדש איפה שאני קונה הוא עולה 700 האם אבל יש מארז אחר שעדיף על האורורה החדש ב700 שקל..? או שללכת על האורורה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by kobi10,

מישהו שמע על ספק כוח של חברת הרמנטק?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by ben060,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1142 זה מה שנכנס בתקציב של 300 שח בערך. יש יותר טובים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. רציתי לדעת איזה מהספקים עדיף? FSP Real 350W 60GLN 120mm Noise Killer FSP Real 400W PA Noise Killer FSP Real 400W 60GN Noise Killer FSP Real 400W 60THA Noise Killer FSP Real 400W PAF Noise Killer כעקרון קניתי את הספק הראשון... אבל יש לי בעית התאמה ללוח M איתו. אני יכול לקנות מתאם שיתקן את הבעיה אבל הוא עולה 55 ש"ח בנועה. אני יכול להחליף את הספק שלי לכל אחד מהספקים האחרים בעלות של 30 שקלים בערך. מה כדאי לעשות? בבקשה תענו מהר... אני רוצה לסגור קניה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  9. Started by Arik.G,

ראיתי שיש על הלוח חיבור כמו ATX עם 4 פינים אבל עם 6 פינים? האם אני יצטרך ספק חדש?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by eegg,

המחשב שלי הוא 400 וואט של hec שקיבלתי עם המארז 6a21 לדעתי ואני צריך אל פסק בשבילו מה דעתכם על אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_1781&products_id=10971 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355&products_id=6376 יש לי גם שני מחשבים נוספים עם ספקים של 200 וואט ו250 וואט יש דרך זולה שיהיה אלפסק לשלושת המחשבים או שני המחשבים האחרים בנפרד במחיר סביר

11. Started by p-o-i,

FOXCONN TLA570 SIL/BL CPU VENT מישהו מכיר??...נכון זה לא מארז יקר בכלל והוא לא כזה איכותי אבל אני לא צריך משהו איכותי ואני לא קונה אותו ליופי....אבל אני גם הבנתי שהספק שאיתו הוא מגיע הוא די סביר ויכול להחזיק מערכת פשוטה יחסית לא??

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by HuGeMouTh,

ראיתי את הנושא השני אבל אני רוצה לשאול על 2 דגמים מסויימים הינה ה chieftec http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=264&k_id=4&language=uk לפני הנתונים הוא יותר טוב מ TT וניראה ספק אחלה (הם כותבים שהוא יכול להפעיל SLI ו CF אבל אבל זה פחות חשוב לי) והינה ה JSP http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=128 לא מצאתי עליו שום מידע שמראה כמה A הוא נותן דבר שהפחיד אותי אבל הספק ניראה מרשים. אל תדברו פה על דגמים אחרים אני רוצה לדעת על שתי הדגמים האלה בלבד. איזה מהם יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Fungus Funk,

בלי קשר למחיר ולהספק ...? - ENERMAX LIBERTY 620W - OCZ GameXStream 700W SLI מי יותר טוב ובמה !?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

היי, אני רוצה ללכת על הדגם הזה, נראה לי נחמד. הייתי שמח לקבל חוות דעת עליו, ועוד כמה פרטים (האתר של אדוויס ממש דל ואין בו אזכור לשום דבר), כמה יציאות חשמל לגיבוי יש לו, כמה יציאות להגנה ממתח גבוה וכו... תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by p-o-i,

טוב אז ככה אני מתחנן במהלך החודש הזה כבר לקנות מחשב חדש הוא יכלול בתוכו AMD כפול ליבה ג'יגה זיכרון 160GB צורב..(דבריים בסיסיים ביותר מבחינת צריכת החשמל לא?!) וכרטיס 7900GT (או GS...) אז ככה אין איזה מארז טוב שבא עם ספק חזק ויציב דיו בישביל לתמוך במערכת כזו כי אין לי חשק לקנות מארז ב200 שקל ואז להוסיף לו ספק ב400..אז יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by tal h,

יש לי ספק אנרמקס דגם - EG425P-VE דגם 420W. מחובר ללוח אסוס P5WD2 PREMIUM. יש לי 2 בעיות: 1. יש לו פונטיומטר מאחורה, לשליטה על מהירות המאוורר. משום מה אני לא מצליח לשלוט בו ידנית, מדוע? 2. יש לו אופציה של SMART FAN- כשהמחשב נכבה, הוא אמור להשאויר את המאוורר דולק ל2 דקות לשם קירור, גם זה לא קורה. מה בעיה? אשמח תשובה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kobi10,

אני קונה מחשב חדש ואשמח לדעת איזה ספק כוח מתאים לו, וכמה וואט צריך? המפרט הוא: מעבד intel core duo e6400 לוח אם gigabyte 965p-ds3 כרטיס מסך nvidia 7600gs 256mb זיכרון ocz 1gb dual ddr2 667mhz דיסק קשיח w.d. 160 gb sata2 7200 rpm

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by kobi10,

אני רוכש מחשב חדש ורציתי לשאול האם מארז גדול הכולל שני מאווררים מתאים לו או שיש צורך ביותר מאווררים. המפרט הוא: מעבד intel core duo e6400 לוח אם gigabyte 965p-ds3 כרטיס מסך nvidia 7600gs 256mb זיכרון ocz 1gb dual ddr2 667mhz דיסק קשיח w.d. 160 gb sata2 7200 rpm

19. Started by skiski,

שלום , אני קונה מחשב חדש זה המפרט שלו : ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? ASUS ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ?1GB TwinMOS? DDR II 667 ASUS ?7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E? Western Digital ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? כמובן שיהיה בו גם צורב ודיוידירום ... ושאר הדברים כמו מקלדת וכו' . נשאר לי רק לבחור מארז וספק למחשב הזה .. אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי איזה מארז וספק אני צריך אני יודה לכם .. אני רוצה משהו טוב שלא יהרס או משהו אחרי זמן קצר התקציב למארז וספק זה 400-450 מקסימום . תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by eegg,

מה לדעתכם מארז טוב יותר (זרימת אוויר , קירור, משקל, איכות וכו) מחפש פול טאוור עד 300 שח עם חלון צידי חשבתי על sunbeam transformer או ?Supertalent CA-601UFK Black?

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  21. היי, אני עומד לקנות מחשב, ולא ראיתי עדיין פורום פה שמדבר על מארזים אז החלטתי להכניס את הנושא לפה ואם יש צורך בהעברה אז בכיף... בכל אופן, אני פשוט התאהבתי במארז הזה, בצורה שלו וקראתי עליו קצת פרטים טכניים והוא ככל הנראה אחד הטובים, השאלה היא אם הוא שווה את הכסף?? האם יש משהו שגם נראה סבבה ויכול להביא לי אותם ביצועים? הם המארז הזה מרעיש טילים?? כל מידע שיש בידיכם אני אשמח מאוד לשמוע כי חבל לי לזרוק כסף סתם לפני שאני יודע בוודאות מה אני קונה.. תודה נראש עודד

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by white_rider,

שלום יש לי את המערכת בהמפרט שלי <- ואני רוצה לקנות מגן ברקים, אני לא רוצה להתעורר בבוקר עם מחשב שרוף אחרי ההשקעה הזו. 1) האם יש בספק ה LIBRETY 500 איזשהיא הגנה שאיני צריך מגן? 2) על איזה מגן ברקים את ממליצים? האם יש משהו מיוחד? לצומת לב שבנוסף למחשב ההוא מחובר גם טלוויזיה ווידיוא סורק ומדפסת לאותו שקע חשמל. האם יש מדד מסוים שאני צריך להסתכל עליו? תודה מראש לעוזרים. אם טעיתי בפורום נא להעביר וסליחה.

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. יש לי אפשרות להחליף את ה7600GT ל7900GS במחיר אפסי והבעיה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה שהספק שלי לא יחזיק.. לפי מה שבדקתי באינטרנט ההבדל מבחינת צריכת החשמל בין הכרטיסים הוא קטן ביותר עד לא קיים(ראיתי על 7900GT לעומת 7600GT ועוד לקחו ל7900GS 4 צינורות ככה שזה מוריד את הצריכה בדיי הרבה) המחשב שלי כולל : Venice 3500@2750mhz 1.55V dfi infinity nf4 standard @ 306HTT 2x samsung uccc 512mb @ 460mhz 2.5-3-3-5 40GB+60GB(2 hdd's) כמה מאוררים קטודה צורב דיוידי ו7600GT באוברקלוק ל610/1630 ביום יום כל זה עובד על 400W ג'נרי שמחזיק את זה יפה מאוד - המחשב יציב מאוד. האם ה7900GS שהולך להיכנס כאן יהווה בעיה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מתכנן לקנות חלקים למחשב חדש בארה"ב וחשבתי לקחת את ה liberty620 בכ150$ חשבתי שזה ספק טוב אבל קראתי הרבה ביקורות בNewEgg שהספק הזה נשרף להם אחרי אחרי 4-7 חודשים (רובם אמרו 3 פיצוצים ,עשן וריח מסריח) . הliberty 500 ו 400 כמצופה קיבלו ביקורות טובות מאוד אבל ה620 נשמע כמו ספק על הפנים. יש ספק אחר מומלץ ? אני קונה בסוף נובמבר עדין לא בטוח אם אני אקנה 8800 או x1900xt אני חושב על מערכת עם e6600/e6400 עם p5b deluxe/p5w dh . יש לי משפחה בארה"ב אז אין הגבלה לאפשרויות מועדף מחנות מחוץ לקליפורניה (tigerdirect /directron ) אבל כאילו בקליפורניה גם בסדר (newegg/zippzoomfly) אם הם זולים יותר . התקציב הוא 100-200 מעדיף יותר לכיוון ה150 ומטה

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. יש לי אל פסק של אדוויס, דגם 650. כשיש נפילת מתח, גם כזו שלא אמורים להרגיש בבית (תאורה נופלת לחלקיק שנייה), ה UPS מתריע על כך, ותמיד זה היה טוב. לאחרונה, שיש נפילה, ה UPS נותן צפצוף מהיר, כאילו הסוללה גמורה ומפיל את המחשב. גם שיש הפסקת חשמל לא ניתן כבר לעבוד יותר מ 5 שניות. השאלה אם הבעיה הראשונה שיש לי היא כתוצאה מסוללה? דבר שני- הסוללה מפנים היא סוללה 12V מסוג 7.2 אמפר. יש לי ציוד צילום ובין היתר- סוללות כאלה ,אבל איכותיות תוצרת ארה"ב שאני קונה בזול.(ב UPS בפנים יש אחת זולה,תוצרת סין). החלפה כמובן דרך החברה לא תבוא בחשבון, כי הם דורשים יקר. האם החלפה עצמית שלי, של סוללה תפתור לי את הבעיה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים