עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. האם הספק של cool master 400W שמסופק עם מארז cool master 335 אמין?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by Triple-z,

היי רציתי לדעת האם יש אפשרות במארז הנ"ל להחליף את כל התושבת של כונני ה- 5.25 וכזאת של 3.5 ולשים בכל המארז הארדיסקים בלבד. אם כן אז כמה דיסקים יכנסו שם במקסימום? ואם לא, איזה מארז מומלץ באותו תקציב שכן אפשר לעשות בו את זה ללא קניה נוספת של חלקים, וכמובן עדיפות לכמה שיותר כוננים (10 ומעלה) תודה

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by aquas,

היי המארז של FOXCONN אני לא יודע בדיוק את הדגם , אבל הדגם הזה: http://www.foxconnchannel.com/product/Chassis/detail_overview.aspx?ID=en-us0000051 כמעט וזהה לחלוטין מבפנים ומבחוץ (חוץ מזה שיש למארז שלי רק פתח אוורור 1 ולא 2) השאלה: אני לא מצליח לשחרר את הכונן DVD , מהכניסה של ה - 5.25" יש לא קליפס כזה שתפוס עם 3 פינים , וזה ניראה שצריך " להחליק" אותו לצד השמאלי , תוך כדי לחיצה (רשום PUSH) אבל אני לא מצליח ומפחד לשבור את זה. אם מישהו מכיר את המארזים של FOXCONN ,ויוכל לעזור לי אז אשמח. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by benni81,

שלום רב, אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני צריך את עצתכם לגבי יכולת שילוב של מארז LEXA BLACKLINE של NZXT עם הכרטיס מסך והכרטיס קול שאני לוקח. ייתכן ואוסיף 2 מאווררים למארז במידת הצורך. כרטיס המסך שאני מעוניין לרכוש זה GTX280 (בשביל משחקים כבדים). כרטיס קול שאני לוקח הוא Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series PCI-E + 5.25 Panel (להקלטות חובבניות ויצירת מוזיקה אלקטרונית). השאלות שלי הן: 1. האם ניתן להכניס את GTX280 למארז, מבלי להסיר את ה-HDD CAGE? 2. האם המארז יאפשר זרימת אוויר מספקת בשביל שהכרטיס מסך לא יתחמם יותר מדי (קחו בחשבון שלפי הערכות שלי הכרטיס קול יהיה ממוקם כ-5 ס"מ מתחת לכרטיס מסך...) 3. איזה ספק אני צריך לקחת? האם 750W של THERMALTAKE ב 670 ש"ח יספ…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by naki,

למחשב i74770 עם asus z87a וgtx770 בודד phantom 410 מספיק? השלושה מאוררים שמגיעים עם המארז מספיקים או שחייב / מומלץ להוסיף מאוורר בצד ליד הכרטיס? במה phantom 630 עדיף על 410? תודה רבה

6. Started by DORAZABI,

רציתי לדעת אם המארז הזה בא עם הציור שיש לו בצדדים (נחש אש כזה) > http://www.tms.co.il/product/12481 אני שואל כי חיפשתי את המארז הזה ביוטיוב ובסרטונים הוא מופיע בלי הציור

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, המערכת HTPC שלי התחילה להשמיע קצת רעשים מהמאווררים, הנה קישור: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=867 מעבד QUAD Q6600 עם קירור נמוך של אינטל- דחוף להחליף לא יודע למה ..... המאווררים הקיימים הם הסטנדרטים של המארז - הם צריכים טיפול/החלפה אודה להנחיות הייתי רוצה בעיקר המלצה לקירור נמוך שיכנס למארז עבור המעבד וכמובן אם יש לכם רעיון איך אפשר לקרר(להוסיף מאווררים והיכן)

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  8. מה המצב חבר'ה.. חרשתי את הפורום אבל לא מצאתי תשובה לשאלה שלי.. אני עומד לקנות מחשב חדש עד סוף השבוע והייתי רוצה לדעת איך המארז הזה: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver למי שיש אותו. והאם הוא רועש. המפרט שימצא במארז הוא: מעבד: intel core 2 duo E6420 2.13 Ghz conroe 4MB cache לוח אם: DG965SSCK של אינטל. זיכרון: g.skill2048MB (1024MBX2) DDR2 667Mhz הארד דיסק: seagate 250 GB SATA II 16 MB צורב: asus DRW-1814BLT lightscribe חיבור sata כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe Albatron שוב.. האם המארז הינו שקט במידה ולא אשמח לקבל הצעה למארז במחיר של עד 300 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by davis5,

האם יש מישהוא שיש לו ויכול לתת חוות דעת עליו? אני מתכוון לכנות מחשב עם מפרט הבאה: זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL5 מחיר לפריט - 1,420.00 ¤ מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box מחיר לפריט - 960.00 ¤ כרטיס מסך ASUS EN7300GT SILENT 256MB מחיר לפריט - 525.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר לפריט - 790.00 ¤ מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tow Black/silv ספק כח Enermax Liberty 400W מחיר לפריט - 465.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB מחיר לפריט - 305.00 ¤X2=610 סכום ביניים : 5,110.00 ¤

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום. לגבי המארז הבא: Antec One Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) מישהו יכול להגיד לי כמה מאווררים הוא מגיע שקונים אותו וכמה אפשר להוסיף ואיפה (כלומר, אחורה קדימה וכו')? ואיך הוא באופן כללי? מרעיש, צובר אבק וכולי...? המפרט שבנוי עליו לא יהיה למשחקים אם זה משנה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  11. Started by ISRAEL3571,

אני הולך לקנות מארז מארז באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + FSP HEXA 400W - איך אני יודע אם יש לי חיבור כלשהו? פשוט אני מחבר את מסך הטלוויזיה למסך מחשב והמסך טלוויזיה מדגם sansui לבעזרת כבל איך אני יודע אם קיים במארז הזה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by gerdamen,

שלום אני חדש בפורום... יש לי כמה שאלות לגבי המארז הזה.. APOLLO Crafted Series מNZXT דבר ראשון אני רוצה לדעת איך החברה הזאתי.. היא מומלצת.. ? המארז הזה טוב בשבילי כי יש לי כרטיס מסך 8800GTS.. חדש דרך אגב ואם המארז שיש לי הדלקת לא נסגרת לי.. כי יש לי מאוור כזה גדול 25 סמ'.. וגם אני רוצה מארז עם חלון.. וגם אהבתי שיש במארז הזה צג פמט'.. עכשיו מאוד חשוב לי שכולו יהיה עשוי ממתכת.. לפי מה שהבנתי מהאתר זה מה שרשום שם.. CASE TYPE MID TOWER FULL SIZE STEEL CHASSIS מה שרשום שם באתר.. http://www.nzxt.com/products/apollo/ (זה נמצא בלשונית כזאתי..View Specs ) אודה לכם אם רק מי שיודע שיגיב לא סתם .. תודה מראש.. נ.ב דרך אגב התקציב למארז הוא 400

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Sharon_B,

שלום חברים. המחשב של ההורים שלי שבק חיים והגיע הזמן לקנות להם משהו חדש. מצאתי משהו זול ב KSP, אמור לספק אותם. רק שאלה אחת על המארז. המארז הוא מדגם Knight-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) . יש ואיפה? USB כמה כניסות תודה לכם, שרון.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  14. בס"ד הציעו לי מארז של GIGABYTE מדגם GZ-X1 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2360 וספק מדגם ATX-C350A הנתונים המופיעים עליו: MAX OUTPUT POWER IS 350W OUTPUT 12V 18A MAX+ 5V 28A MAX+ 3.3V 20A MAX+ 12V 0.8A MAX- 5VSB 2.0A MAX+ כתוב בקטן: 5V&+3.3V TOTAL OUTPUT 200W MAX+ (EPN 12) CB MADE IN CHINA המפרט כולל בסה"כ GIGABYTE G41M-ES2L MB INTEL G41 INTEL E5400 CPU KINGSTON 2GB DD2-800 WD500GB 7200RPM 16MB DVD-RW SATA X22 ויתכן שאחליף את המעבד לINTEL E7500 או משהו דומה. הוא נועד לצרכי לימודים, אינטרנט, אופיס, תמונות, אולי קצת סרטים וקצת מטל"ב. מה דעתכם? האם מדובר ברכיבים טובים/סבירים? האם רועש? האם ג'נרי? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  15. Started by wedew,

שלום! בקרוב אני קונה מחשב עם מפרט כזה: ואני רוצה לקחת את המארז הזה: ‏Thermaltake Soprano Dx VE7000BWS‎ עכשיו,איך המארז הזה בכללי? מה החסרונות שלו והיתרונות שלו? תודה! ^______^

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  16. Started by yonm13,

אני אקנה מחשב כנראה בתחילת שבוע הבא. המארז שנבחר במפרט הוא Compucase HEC 6A19 400TRT Black והוא אמור לבוא עם ספק.. אני עובר דירה עוד כחודשיים ורציתי לדעת אם ניתן יהיה לישון עם המחשב פועל במרחק מטר-3 מטר ממני.. תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  17. http://tms.co.il/product/2854 האם יש מארז יותר טוב במחיר כזה? והאם בכלל המארז עצמו טוב? למחיר ?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  18. האם קריטי כמה וואט המארז? והאם צריך להיות איזשהו תיאום בין המארז לספק כוח? צריך להיות מארז נניח 500W וגם ספק כוח 500W ? האם יש קשר? האם בכלל כשאומרים כמה W המארז אז הכוונה בכלל כמה W הספק כוח? חח בקיצור תסבירו לי ברור כי אתם רואים שאני לא ממש מבין תדבר הזה : תודה

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. עד כה הסתמכתי בעיקר על מארזי HEC, או NZXT לבנית מפרטים בהתאם לתקציב ולטיב המפרט הסתכלתי קצת וחקרתי וראיתי שמארזי Foxconn הם זולים הרבה יותר אבל לא הצלחתי להבין מה הטיב שלהם ומה הם מסוגלים לעשות אם אפשר הסבר קצר עליהם, לדעתי זה יעזור גם לשאר הפורום ולשאלה פרטית שלי, האם המארזים האלה והמארז הבא Foxconn TLA002 90mm V-Tube FSP400W בפרט מסוגלים להחזיק מחשב בעל מעבד E6750 במקסימום וכרטיס מסך 8800GT\S. תודה רבה נדב

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  20. Started by oranShoshany,

התקציב הוא 1300 שקל איך זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4974 או: המוצרט של TT? או: ANTEC FUSION? או שיש משו עד 1300 שקל יותר טוב? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by sha1823,

ככה כשאתם בוחרים מארז על פי מה אתם בוחרים?? יש כל כך הרבה ובמחירים שונים כל כך .... ולגבי ספקים איך אתם בוחרים את כמות הואט על פי מה ? יש 400 550 500 ??? והאם תוכלו להמליץ לי על מארז וספק ליבחור למחשב החדש שאני רוצה לקנות

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by natgun0,

שלום, האם בזמן ששמים את המחשב במצב שינה הוא מפיק רעש כלשהו,זאת אומרת האם המאווררים עדיין פועלים/הספק/הכרטיס מסך ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by Yarden,

המחשב שלי כרגע נמצא במעבדה לאחר הפסקת חשמל שלאחריה הוא בעצם לא נדלק יותר ולכן אני מעוניין לקנות הגנה.. ראיתי שיש "מגני נחשול מתח" בעשרות שקלים בודדים שלפי התיאור שלהם אמורים לספק את ההגנה, מצד שני ראיתי את הבוקסות של ADVICE במחיר של 270 שקל ומעלה. מה בדיוק ההבדל? ומה אני בדיוק צריך לרכוש? תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי מגן נגד ברקים ונחשולי מתח, שאליו אני מחבר את טלוויזית ה-LCD והרסיבר. מאחר והכבל הוא די קצר, אני מחבר לשקע הפנוי של המגן, מאריך של 6 שקעים ולשם אני מחבר את המחשב. השאלה- האם חיבור כזה נותן הגנה מלאה למחשב, או שחייבים לחבר אותו ישירות למגן? ושאלה נוספת בבקשה: מצד אחד מדובר במחשב מדיה סנטר, שלא מופעל כל הזמן, אלא רק כאשר אני צופה בסרט (או לצורך פעולות תחזוקה), אך מצד שני השקעתי במערכת הזו המון כסף. ולכן הדילמה היא, האם לדעתכם כדאי להוסיף מכשיר אל פסק (שכמובן כולל בתוכו הגנה נגד ברקים ונחשולי מתח), או שאפשר להסתפק באותו מגן שהזכרתי קודם? תודה רבה!

• 40 תגובות
    • 10.7k צפיות
  25. Started by composite,

שלום. לצורך השאלה אני אשתמש בספציפיקציה של ה- Lian Li PC-P80. בעמוד של המארז באתר הרשמי, כתוב ש- Dimensions: 320x633x610 WxHxD אז רציתי לשאול - לאיזו יחידת מידה הם מתכוונים? סנטימטרים זה לא, וגם לא מטרים אז מה כן? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים