ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
המחשב של חבר זה המפרט לוח אם ASUS 915 מעבד אינטל3.0G 64 BIT זכרונות 4G 533MHZ 3 SATA כרטיס מסך GF7800GTX הדגם מגיע אם שני חיבורי חשמל של 5V שני מאוררים של 1A אין OC הספק הפסיק לעבוד היה לו ספק 680WATT של THERMALTAKE לפני הספק הזה היה ספק של 550 שלא סחב את המערכת הזאות לכן נקנה הספק שצוין למעלה צריך המלצה לספק אני יודע שאין כאן אהבה גדולה לחברה של THERMALTAKE אז השמח לקבל המלצה אחרת והאם באמת למערכת כזאות לא מספיק ספק 550WATT?(אני לא זוכר את השם של החברה של הספק 550WATT שהיה לו) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי על ה 6920 Compucase שעולה 350 ויש את הGigabyte Poseidon שעולה 400 1-האם הם טובים? 2-האם יש הבדל בינהם? מבחינת איכות 3- איזה מארז הייתם ממליצים בטווח המחירים+- תודה על העזרה עריכה: כמובן האיכות חשובה יותר מהעיצוב(שלא מזיק) אך לא על חשבון איכות הקירור והשקט(120MM)
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אל פסק עבור מחשב שמפרט שלו הוא מסך 19 אינץ' של סמסונג מעבר Pentium D 920 2GB של זיכרון Corsair כרטיס מסך X800XL 512MB PCI-E 2 הארדיסקים צורב DVD 1 2 כרטיסי רשת ו-4 מאווררים התקציב הוא עד 600 ש"ח, אם אפשר בפחות אז סבבה תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
יש לי כרגע מארז של TT SOPRANO ודי נמאס לי ממנו הוא ממש צפוף לי על איזה מארז הייתם ממליצים לי ללא קשר לתקציב שיהיה יותר גדול אני יודע שהחומרה שלי לא משהו אבל מארז זה דבר שילך גם למחשב הבא
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, המערכת שלי מורכבת מ: E6400 + Zalman 9500LED, זיכרון של 2GB, שני כונני DVD ושני כוננים קשיחים עם כרטיס מסך 7300GT. הספק שלי הוא Enermax Noisetaker 2 420W. אני חושב לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו חזק יותר (עדיין לא הוחלט אבל ככל הנראה זה יהיה X1950 Pro או 7900GS). לדעתי לא אמורה להיות בעיה בכלל, אבל רק כדי להיות בטוח רציתי לשאול האם לדעתכם הספק שלי יעמוד בשדרוג שכזה (לא מתוכנן OC)? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם..המפרט כולו כבר גמור (E6400 לוח GB 965P S3 וכו' וכו') אבל המארז שבחרתי לא נמצא בחנות שאני קונה ממנה SKYPC- רציתי ANTEC SONATA 2.(מי שמכיר את המארז...אלו הדרישות שאני רוצה במארז שיבחר בעתיד הקרוב) המחשב מיועד לעבודת אודיו(הקלטות ועריכה) ורצוי שיהיה שקט(במיוחד הP/S-בעצם שאני חושב על זה זה הפריט המרעיש,אלומיניום לא עושה רעש) ולפחות 400W. אם יש לכם המלצה אחרת ללכת עליה אני אשמח לשמוע...כי אני לא מעוניין להביא חלקים מחנות לחנות.. (אני חשבתי על כיוון הTHERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER DUAL 120mm 430W- אבל אני לא מכיר את הספק שהוא מגיע איתו, מבחינת חיבורים(נתיקים או שיעשו שם בלאגן בצמות...מאווררים/רעש/שליטה במאוורר..וכמובן עמידות בפני המתח ונזקי החשמל הישראלי) אין לי ע…
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני חייב להגיע להחלטה עד מחר (יום רביעי) בבוקר. קניתי עכשיו מחשב הפרטים העיקריים שלו : מעבד E6300 לוח אם GIGABYTE p65p-S3 כרטיס מסך X1950 pro של PowerColor HD 320GB Seagate SATA II זכרון שני חתיכות של 1GB של Corsair מארז GIGABYTE Poseidon - יש בו 2 מאווררים אני חושב שזה כל מה שמשפיע על הצריכת חשמל בכל מקרה , הספק שקניתי הוא FSP 350W 60GLN הרבה אמרו לי שהוא לא יספיק לי אבל איפה שקניתי אותו אומרים לי שמצד אחד אין להם בעיה להחליף לי אותו אבל אין לי צורך. תוכלו להגיד לי אם הוא יספיק לי או לא? קניתי את המחשב הרגע ככה שבטח מחר יתחילו לעבוד עליו , אז יש לי זמן עד אז להחליט מה אני עושה. תודה חברים
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Enermax Noisetaker II 600W EG701AX-VE (W) or Antec TruePower (TP) Trio 650W? נראה לי של-Enermax יש מוצרים איכותיים יותר, אך: לספק של Antec יש יחס יעילות של 85% לעומת 80% ב-Enermax Antec מגיע עם 5 שנות אחריות (אין לי מושג כמה ב-Enermax) ל-Antec יש שלוש ערוצי 12V נפרדים לעומת שניים ב-Enermax בתודה מראש על ההמלצות.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HEC ACE 480W ? שאר המפרט רשום...
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש ספק כח בתקציב הנ"ל ובאמת בלי לחרוג ממנו בכלל. כרגע ברירת המחדל שלי הוא הליברטי 500. היתרונות שלו מבחינתי הם: 22A לכל מסילת 12V ומודולריות אם יש המלצה לספק טוב יותר בסכום זהה או נמוך יותר אשמח לשמוע. לא חייב להיות מודולרי אך כמובן שזה יתרון. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ראיתי שהוא מופיע ברשימת הספקים הטובים אבל אין ממה לפחד נכון זה לא ג'נרי או משהו כזה :s05: ואיך הספקים של TT
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע למה הP180 מוגדר כמידי ?? לפי המידות שלו הוא בדיוק כמו הSHARK של TT והוא מוגדר Full Tower ?? מישהו יודע אם הטייפון של TT נכנס אליו? ומה לגבי ה8800GTX ??
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ככה, יש לי Hec 300 שמפעיל P4 2.4 עם 1ג'יגה זיכרון, 6800GT, שני דיסקים קשיחים ו-Live Audigy 2 השדרוג שאני רוצה לעשות זה למשהו בסיגנון: מעבד חדש Amd 3500 עם ליבה אחת (לפי תקציב) כרטיס מסך X1950Pro לוח שיתמוך ב-DDR 1 וב-Pci express כמובן האם ספק 300W של Hec יחזיק? אני יודע שכרטיס המסך יכול לעשות את כל ההבדל, אבל חשבתי שכיוון שזה הדגם המוחלש (יחסית) ושהוא קצת יותר יעיל מדגמי ה-1900 בצריכה שה-300W יחזיק אותו... ??? מישהו יכול לאשר או להכחיש ואולי גם להסביר איך לחשב? תודה אה כן והמלצה לספק אם אכן צריך...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מארז של SilverStone LC17 וכרגע אני לא יכול לחבר את הספק כוח ללוח אם עקב קוצרו של הכבל. האם ניתן למצוא מאריך לכבל זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב והמוכר הציע לי את אחד מהמארזים הבאים: 1. מארז של CODEGEN M401 + ספק כוח 400W + מאוורר 12 ס"מ 2. מארז של FRONTIER HR09 + ספק כוח 400W + מאוורר 12 ס"מ. מה דעתכם? הם טובים? מה עדיף?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה להגן על המחשב שלי מקפיצות מתח או ברקים. האם אני צריך UPS או שיש מתקן הגנה אחר? לא כל כך חשוב לי להגן על המחשב מהפסקות חשמל מכיוון שזה לא קורה הרבה וחוץ מזה כבר יצא לי לא פעם לבצע אתחול באמצע פעולת המחשב והוא אף פעם לא ניזוק מכך. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתם חושבים שספק HEC 400AR-TF ועשה בעיות עם מערכת כמו שרשום במפרט שלי?
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי סגור על הליברטי 500 אבל בגלל כל מיני דיבורים בפורום כניראה אני ילך על משהו אחר אז איזה ספק יותר טוב אני יכול לקחת ? וזה דיי דחוף
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
חברה, הספק שבחרתי הוא מתאים למפרט שלי ? או שעדיף ליברטי 500W מה עם DX10 ?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זקוק להמלצה למארז מאורר היטב (מקום ל120 ומקדימה ו120 מאחורה מספיק לדעתי) + ספק למפרט הזה: E6300 ConRoe X-Fire TwinMOS 1GB 667 * 2 X1950Pro WD 250GB S-ATA2 Nec 5170A תקציב כולל של 300-350 ש"ח, אין צורך במארז מפואר ויקר ולא מתוכנן OC.
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היא הכי טובה. Cooler Master . Enermax. HEC. Thermaltake Silent תודההההההה.
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לא מזמן הייתי סגור על הליברטי 400W למערכת שאני קונה פתאום אמרו בגלל הכרטיסי מבך החדשים ש 400 זה גבולי בכל מקרה היו הצעות ללכת על ה SS ST56F 560W ופתאום קראתי כאן בתר'ד ש SS הם רק מדבקה ולא יצרנים והם לא יותר טובים נגיד מ FSP אז מה עדיף ליברטי 500 או ה SS או שיש בכלל אופצייה אחרת? מחפש משהו שיחזיק 6300 באובר בינוני עם כרטיס מסך DX10 בעתיד מה הספק הכי טוב במחיר הזה או אפילו יותר זול בעלות מול תועלת ואיכות תודה מראש
-
- 71 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
המערכת: לוח 775, מעבד 3 גיגה, 512 זיכרון DDR2, כרטיס מסך 9550, HD 80, שלוש מאווררי 80 מאוור מעבד 92, צורב ואממ זהו. הספק גנרי של 300 ואטט...
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-