ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
האם ספק של corsair HX520 מספיק לכ.מסך BFG PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 OCX 896MB GDDR3 ?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך השבועיים האחרונים, אני חווה המון בעיות בחשמל עקב מזג האוויר. לפעמים מדובר בהפסקת חשמל ארוכה ולעיתים מדובר בנפילה של שניה שמספיקה לתת למחשב איזה "ספייק" שמפיל אותו. החלטתי לקנות אל פסק רק שאני לא ממש יודע מה לקנות ולא בא לי ליפול עם זה. קראתי איזשהו מדריך ועשיתי חישוב די פשוט של - ספק כח במחשב - 500W מסך מחשב - 36W מדפסת - 32W ראוטר - אין לי מושג אבל אני מניח שזה די זניח מבחינת צריכת החשמל אז חישבתי אותו לפי 20W את הנתונים הללו הכפלתי ב 1.4 והגעתי ל 823. האם זה אומר שאני צריך לקנות אל פסק של 850 או שכמקדם ביטחון, אני צריך אל פסק של 1000? (ולפי מה שהבנתי יש קפיצה משמעותית במחיר שמדובר ב 1000). אודה לתשובה מהירה, כל יום שעובר המחשב שלי סופג עוד נפילה ואני …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, קיבלתי הצעה למפרט, אבל יש שאלה שהייתי רוצה לברר יותר. אני רוצה מחשב מאוד שקט - שקט ברמה של נייד - האם זה ראלי או שתמיד הרעש יהיה מטרד כלשהו? [br]פורסם בתאריך: 19.07.2009 בשעה 11:39:18 אני מדבר על תקציב סביר לעניין השקט - עד 1000 שח
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, תרשו לי להתחיל בזה שאני ממש, אבל ממש לא מבין במחשבים. קניתי כרטיס מסך (gforce 9600 GT EXO) יש לי ספק JTC p-4 500W ATX12V בעל שתי צמות. אחת לכונן קשיח והשנייה לCD ROM לא יוצאות צמות נוספות מהספק. הכרטיס מסך דורש שתי צמות, שמתחברות ביחד לחיבור חשמל מתאים לPCI EXPRESS. האם אני יכול להשתמש בפיצול מהצמות שכבר מחוברות לכוננים או שזה יגרום לזרם נמוך? מה זה החיבור הנוסף שנדרש, SPDIF ללוח האם? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
P182 יתאים מבחינת גודל ל Asus Extreme עם 8800GTS ? תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה עדיף ספק סיסוניק 650w או smart 630w thermalteke ? הפרש 60 שח לסיסוניק אך הוא בא עם מאוורר 12 סמ בעוד הטרמלטק מגיע עם מאוורר 14 ס״מ . שניהם חצי מודולריים . כרטיס המסך gtx770 . תודה רבה !!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המארז ורציתי לדעת אם תהיה בעיה לחבר יותר מ-5 כוננים קשיחים ?ראיתי שיש לו רק 5 מגירות . תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האם הספק ENERMAX Liberty 400W יחזיק מערכת מחשב עם הכרטיס מסך הזה? תודה מראש (אני יודע שרשום באתרים שהמינימום זה 400וואט לכרטיס הזה) זאת אומרת שהכל יהיה יציב וכל זה עם הספק והכרטיס מסך הנ"ל ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Antec P182 וספק Corsair VX550, שמתי לב שהספק מותקן שהמאורר שלו מופנה כלפי תחתית המארז, ולא החוצה מהמארז, האם כך זה אמור להיות, או שטעו בהתקנה? בנוסף, המאוורר האחורי והעליון, מחוברים למארז עם ברגים, זאת אומרת שאם רוצים לנקות אותם כמו שצריך, צריכים לפרק ברגים, במחשב הישן שלי שיושב במארז זול בהרבה, המאווררים מותקנים עם תושבות, כך שלפרק אותם זה מאוד פשוט ולא דורש התעסקות עם ברגים. השאלה היא, האם ככה המאווררים האלה תמיד מגיעים ב 182?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שמעתי ש Raidmax Smildon לא ממש מומלץ, אפשר לדעת למה הוא לא מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום רציתי להזמין מארז למחשב....... ראיתי את ה:http://tms.co.il/product/4891 עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו 1.האם הוא יחזיק את המערכת(מבחינת גודל) q9450 cf 4850 ga-ex38-ds4 crosair 550vx 2.האם המארז הזה באמת שקט יחסית ל:http://tms.co.il/product/3224 3.האם הוא מאוורר מספיק למערכת?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב והוא רשם SONATA 3 ובסוף יצא SONATA 2 שזה אומר 450 וואט האם גם זה מספיק למפרט הבא.... מעבד : E4500 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-S3L דיסק קשיח : WD 250 GB +120 GB SATA 2 ( ה 120 מהמחשב הישן) זיכרון OCZ 1024X2 800 קירור למעבד : VX 120 כרטיס מסך :GIGABYTE 6600GT 128MB ( גם מהמחשב הישן)
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני לפני קניית מערכת מחשב ועוד עושה בה שידרוגים אחרונים לפי המלצות מכאן. (בסיס המערכת מעבד 9300+כרטיס בודד מהדור החדש + הארדיסק גדול+מסך 24) אני משדרג את הספק שלי ל: Thermaltake Toughpower 750W ATX 12V 2.2 & EPS 12V Cable Manageme 1 עד היום עבדתי בלי UPS אם תעשו חיפוש פורום תגלו שקניתי אחד שעשה לי בעיות ;D רשת החשמל שלנו טובה (אני יודע שאין רשת בלי נחשולים וכדומה) קראתי שספקים איכותיים היום באים עם בקרה נגד כאלה דברים כולל קצרים והפסקות חשמל האם זה מספיק? 2 במידה ולא אני רוצה לקנות את ה UPS הבא (דגם 1000) http://www.gamatronic.com/home/page.aspx?id=84 דרך אגב דורשים חיבור סיראלי... לוחות חדשים עוד באים עם זה? אשמח להמלצה על UPS אחר במידה ויש לכם נסיון איתו.…
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
אני רוצה להחליף את המאוורר ממצב שהוא מוציא אוויר למצב שהוא מכניס אוויר.... מדובר על מאוורר ה STOCK של המארז שלי (ניתן לראות במפרט מחשב) מאחורה.... תודה
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין COOLERMASTER Stacker 830 ולבין COOLERMASTER Stacker 831 - ראיתי שהגירסה החדשה 831 עולה פחות באיזה 200 ש"ח. מה עדיף לי לקנות? (אני לא מחפש שווה בייחס למחיר וביצועים, אני מחפש את ההכי טוב מביניהם!) למה הגירסה החדשה עולה פחות? ומה ההבדלים בניהם? (בבקשה אם אפשר, את כל ההבדלים בניהם!). תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט שאני כנראה קונה Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤825 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L ¤495 1 מארז ANTEC SONATA III 500W ¤705 1 זיכרון G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK ¤404 1 קשיח למחשב שולחני Western Digital 500Gb 16MB AAKS ¤338 1 כרטיס מסך Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail ¤792 1 חשוב לי שהמארז יהיה שקט כי המחשב הולך להיות בחדר ולכן המליצו לי עליו אבל יש אופציות יותר טובות שעדיף לשקול?
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי את הCM690 ואני רוצה להכניס צורב ואני לא יודע איך להוציא אחד הברזל השחור מקדימה? הוא פשוט לא יוצא.. איך אפשר להוציא מלבן אחד כזה?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
האם יש מארז שעדיף עליו במחיר שלו (400 ש''ח) וגם באיכות שלו ובשקט? אם כן איזה? תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש שלי ועלו לי כמה שאלות.. הכרטיס מסך שלי הוא Radeon x1950p של ASUS ויש לכרטיס הזה חיבור ישיר ממנו לספק, עכשיו בליברטי יש 6 חיבורים שחורים ועוד 2 אדומים שהם מתאימים במיוחד לPCI-E. כאשר קיבלתי את המחשב, הוא לא היה מחובר ישירות אל השקע האדום אלא ע"י מתאם שהגיע עם הכרטיס אל אחד המולוקסים שיוצא משקע שחור בספק. השאלה שלי היא האם אני צריך לחבר את הכרטיס לשקע האדום בספק או שככה זה אמור להיות ויש סיבה אחרת לקיומם של שקעים אלו? בנוסף לספק יש 3 כבלים עם מולוקסים שמתחברים לכוננים פנימיים, נכון לעכשיו אני משתמש ב2 כבלים: 1 מספק חשמל לDVDRW ולכרטיס מסך והשני לשני הארדיסקים. השאלה שלי היא האם לחבר את הכבל השני ו"להוריד" מהלחץ על הכבלים השניים או שזה ממש לא מש…
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם למישהו בפורום יש את המארז הזה והוא יוכל לרשום חוות דעת מפורטת עליו? בכללי איך המארז הזה מבחינת הרעש והאיוורור? האם יש מארזים שעדיפים עליו במחירו?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז antec p182 וכרטיס מסך 4850X2. כפי שכולכם בוודאי יודעים הכרטיס מרעיש מאוד, גם במנוחה. אני מעוניין לקנות את הערכה הבאה: http://www.topmarket.co.il/index.php?productID=3992&PHPSESSID=ab09c170c6882ca9525cc48564b35ad3 יש למישהו כאן נסיון איתה? חשבתי לקנות שתי ערכות כאלה ולהדביק שתי שכבות. עד כמה היא תעזור למזער את הרעש מהכרטיס מסך? שאר המחשב מאוד שקט. תודה.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני ממש רוצה לקנות את אחד המארזים האלה וכל הזמן נותנים פה תגובות שליליות עליהם ולא הבנתי למה ? למה הם לא מומלצים ? מה הבעיה איתם? והאם אפשר לפתור אותה על ידי החלפת מאוררים או משהו כזה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מישהו התנסה עם הUPS הזה ? http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2617&catcode=338&AdCat=&parentid=
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-