עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by VegansXe,

אהלן חברים יש לי ספק כוח גנ'רי, אני מעוניין לקנות ספק נורמלי יש במחשב i3 2120, לוח אם רגיל, כונן SSD, שני כונני SATA 7200RPM צורב DVD ו4GB. כרטיס מסך ATI HD 5400 למיטב ידיעתי גם ספק של 300W יעבוד בלי בעיה. הסתכלתי בKSP ויש יותר מדי ספקים במחירים נוחים קרוסר 350W VS350 ב165 ש"ח עם 3 שנות אחריות. ANTEC BP300P 300W ב165 ש"ח 3 שנות אחריות VP350P 350W ANTEC ב170 ש"ח 3 שנות אחריות VP450P 450W ANTEC ב210 ש"ח שנתיים אחריות ספק כח אקטיבי SeaSonic 430W 80+ Bronze S12II-430 חמש שנות אחריות 260 ש"ח איך אני אדע מה לבחור? אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by amigamerlin,

שלום, בניתי לי amd 3200+ venice נחמד מחלקים יד שניה, ולצערי גיליתי שספק הכוח הישן שיש לי עבור לוח פנטיום III הוא בעל חיבור קטן מדי יחסית למה שיש על הלוח של ה AMD (gigabyte k8n ultra). עכשיו, אני מעוניין לדעת איזו עצמה של ספק כוח אני צריך בשביל המחשב - 300W יספיקו? : הוא כולל את המעבד הנ"ל, כרטיס מסך שלא אמור להיות חזק מדי (כרגע אני על x300hm מעאפן), דיסק קשיח sataII פשוט וצורב די.וי.די. . זה הכל, באופן כללי. שנית, אני מעוניין לדעת ספק של איזו חברה לקנות, כך שאוכל לישון בשקט (גם וגם), וגם שלא יעלה יותר מדי. תודה.

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by Pc_freak,

אני צריך ספק למערכת הזו: C2Q Q9400 GA EP43 D3SL CROSAIR 1GBX2 800MHZ + 2GB KINGSTONE 800MHZ WD 160GB +WD 640GB ATI HD4850 512MB צורב DVD 3 מאוררים אני מחפש ספק חזק שיחזיק SLI של 9600GT ּ+ אוברקלוק למעבד תקציב 400 שקל לא יותר חניות SKYPC KSP IVORY או כל חנות אחרת בחיפה http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  4. Started by gabbay,

אני כנראה אקנה ספק כוח יד שנייה ורציתי לדעת איך אני יכול לבדוק אותו לפני שאני קונה? פיזית וגם באמצעות תוכנה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. היי לכולם, יש לי מחשב ממש ישן, סדר גודל של 6 שנים (כן אני יודע ישן, אבל מספיק). לאחרונה המחשב פשוט הפסיק להידלק (אני חושב שהספק כוח כנראה התעייף / או הלוח אם). אני מתלבט אם פשוט לקנות הכל חדש או לנסות להחליף את הספק כוח. מאפייני המחשב הקיים * ספק כוח: HEC 400TR-TF * מעבד מבוסס Core Due * לוח אם - GA-965P-DS3 השאלה שלי היא אם הספקי כוח שמוכרים היום תומכים מבחינת חיבוריות בלוח אם הישן הזה ובכרטיסי מסך שהיו לפני 6 שנים. אם צריך עוד אינפורמציה אני אשמח לספק. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by יקירn95,

שלום .. אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך עזרה לגבי בחירת ספק כוח amd phenom 2 X3 710 gigabyte : ma770-ud3 am2 am3 770 chipset 2GB HD 4850 512MB 500GB 32MB LG GH22ns black sata elite 341 black micro והספק כוח שאני רוצה לקנות הוא http://www.thermaltake.com/product/power/tr2power/w006970/w006970.html תודה רבה לכל העוזרים

7. שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע-שבועיים הקרובים, ויש לי מפרט די סגור שכולל מארז fractal design r4 אני מתכנן לקנות את המחשב מTMS, ויש להם שם באנדל עם ספק שהוא די אוברקיל לצרכים שלי ולמערכת שהרכבתי, אבל הוא יותר טוב מהספק שתכננתי לקחת והוא גם מודולרי. לצורך העניין - הספק שתכננתי לקחת הוא SeaSonic S12II 520W והספק שבא בבאנדל הוא SeaSonic x-660 660W ההבדל במחיר יוצא 2 שקלים בערך לטובת הבאנדל. השאלה שלי היא האם יש חיסרון ללקיחת ספק כזה שהוא אוברקיל (גם את ה520 שבחרתי די לקחתי עם מרווח ביטחון)? האם זה יכול לפגוע בצורה כלשהי? או שבהתחשב במחיר זה משתלם ומשאיר לי מקום לשדרוגים עתידיים והוספת רכיבים?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by tidan26,

שלום! ברצוני לקנות ספק כח 1250w איזה ספק הכי טוב בשוק בהספק הזה? ???

9. Started by tidan27,

שלום! איזה ספק כח הכי איכותי בשוק בהספק של 1000w ומעלה?...

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by avivboker,

איפה אני יכול לקנות ספק כח 520W TRIPLE RAIL SLI Corsair HX Series???

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  11. שלום רב, בזמן האחרן אני חורש את האינטרנט בנסיון למצוא ספק טוב במחיר זול מיד שנייה/משומש/כמו חדש. חיפשצי בכל מקום לא מצאתי (winwin/yad2/ad )ועוד אתרים. יש הרבה ספקים שמוצעים למכירה רק חבל ששום ספק אקטואלי למכירה . אני אשמח ברשותכם לעזרה אם אתם מכירים מישהו או שאולי לכם יש ספק איכותי של חברות סיסוניק/קורסאייר/אנטק (בעדיפות לסיסוניק ) יש עדיפות לספק מודולארי אך לא חובה . התקציב 300-450 לא מעבר . אני ממש אודה לכם אם יש למישהו מכאן או לחבר ספק כח כמו שאני מחפש . תודה רבה מראש, אייל .

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by nitayc1,

שלום, יש לי חבר שקנה מחו"ל כרטיס מסך Nvidia 9800GX2 איזה ספק הוא צריך לקנות ע"מ שיחזיק את הכרטיס ויתאים לחיבורים שלו? תודה 8)

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by Tharbad,

יש לי ספק כח של 400 כרגע ואני רוצה לשדרג אותו כדי שאוכל לשדרג את הכרטיס מסך... לא צריך להיות משהו רציני במיוחד כל עוד הוא יהיה אמין, שקט ובעל הספק של לפחות 500 (עדיף 550). עדיף שזה יהיה מחנויות באיזור המרכז. תודה

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  14. המחשב הנוכחי שלי נמצא אצלי בסביבות השנתיים כאשר שני מאווררים מאוד מאוד רועשים שהמחשב פועל, מאז קניית המחשב זה היה ככה אז אני מאמין שזה בעקבות הסלד הגבוהה שלהם, בגלל שחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט החלטתי שאני אחליף את שניהם בשניי מאווררים חדשים יותר ושקטים יותר, לכן אני צריך את עזרתכם איזה מאווררים לרכוש שהדבר החשוב ביותר זה שיהיו כמה שיותר שקטים. אחד המאווררים הוא בחלק הקדמי של המחשב למטה והמאוור השני הוא על החלק של המחשב שנשלף החוצה(צירפתי שתי תמונות). אשמח אם ההמלצות יהיו לחלקים שחנות אייבורי מספקת תודה ושבת שלום (:

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Tomerb1,

שלום לכולם קניתי לפני יומיים את האל פסק advice 750... הוא עובד מצויין וכבר הייתה לי הפסקת חשמל בבוקר ... האם יש אפשרות לחבר גם את המערכת \ מודם \ ראוטר לאל פסק? ועוד שאלה... החיבור של החשמל של המסך הוא חיבור נורא מוזר... והוא לא מתאים לכניסה של האל פסק. מה אני יכול לעשות? [בתוכנה של האלפסק כתוב שהעומס הוא 15-20% זה כל הזמן משתנה] תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. צריכים להרכיב לי אותו עכשיו יש לי כמה שאלות זה נכון או שאני מדמיין שאין למארז הזה כונן דיסקטים ? או שיש לו ואני לא רואה כי פשוט שאני מתקין תווינדוס בהתחלה הוא מבקש דיסקיט ללוח אם בלי זה אי אפשר להתקין תווינדוס אז מה עושים במצב כזה? למה תמיד שאני מפרט ואני צרי להתקין תווינדוס מי התחלה הוא צריך לזהות תSATA ניראה לי אז הוא מבקש דיסקט של הלוח אם אם .... יש לי תדיסק של הלוח אם אבל במארז החדש לא ניראה לי שיש דיסקטים... למארז הזה יש לד למטה ? יענו מדליק עור כזה?? יש אפשר לכבות להפעיל אותו או שהוא תמיד דולק ? מה שלא בסדר במארז קודם כול הוא יפהההה חבל על הזמן אבל יש לו חורים כאלו חורים קטנים קטנים כאלו עכשיו עם נכנס לכלוך אז קשה לנקות כי זה נתקע בתוך החור ... נכון למארז יש מסננ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ran1992,

אמממ...חיברתי את הכרטיס והכל עובד מעולה ואני מרוצה מהביצועים והכל... כשהרכבתי את הכרטיס אז מקבלים כבל שמחברים לכרטיס ויוצא ממנו 2 חיבורים לספק כח...ולי היה רק חיבור אחד פנוי מהספק...אז בהתחלה חיברתי את הכרטיס רק לאחד והמחשב עבד והכרטיס עבד....אבל עכשיו ניתקתי מאוורר אחד וחיברתי את שניהם ליתר ביטחון... השאלה - מה ההבדל בין לחבר חיבור אחד לספק או את שניהם? האם אני יכול לנתק אחד מהכרטיס כדי לחבר בחזרה את המאוורר?

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by bneli,

אני משדרג את המחשב סוף סוף והתחלתי סוף מהחלק שאני כבר מת להעיף ל1000 הרוחות(את הספק הגנרי שיש לי פה..) הזמנתי את הseasonic Gold X-Serie X-560 הוא 560W רציתי לדעת אם בעתיד הספק הזה אתמוך בCROSSFIRE אם אני ירצה לעשות? או שלא? ושחבל שלא הוספתי כמה גרושים וקניתי את הW750? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. קניתי על פי ההמלצות שקיבלתי כאן בפורום את THERMALTAKE EUREKA הוא ענק מאוד רק שהחיסרון הגדול בו זה שהוא מרעיש וכנראה שזה מהמאוורר האחורי למישהו יש את המארז הזה שיוכל לתת לי פיתרון ?? לא בא לי להוציא כסף מיותר על מאוורר חדש ואישתי עוד שניה זורקת את המארז מהחלון(-: תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. לי אישית השעונים לא אומרים שום דבר אשמח לחוות דעת ממישהו שיודע [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  21. קניתי UPS וקיבלתי איתו כבל USB וכבל רשת למה הם נועדים? והאם האל פסק יכול לעבוד בלי שניהם ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שאלה לי אליכם חבר'ה.. קניתי ספק corsair vx450watt ורציתי לדעת אם הוא יתאים למערכת הבאה: core 2 quad q6600 G0 asus commando nvidia geforce 8800GT asus water cooling system וOC דיי כבד. האם הספק הנ"ל יתאים? תודה!

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by Tal Hadad,

קניתי אל פסק של חברת ADVICE והוא עובד אחלה אבל המחשב לא קולט אותו(בחיבורי יואסבי כמובן) , כלומר שום חיווי אין בתוכנה והוא רושם connetion error חשבתי שהאל פסק תקול ולכן הלכתי והחלפתי אותו אבל יש לי את אותה בעיה גם עם החדש (דגמים שונים) מה יכול להיות שנפלתי על יום רע ושניהם תקולים ? מישהו יכול לחשוב על סיבה שמחשב יוכל לזהות מקלדת ועכבר אבל לעשות בעיות עם אל פסק? אולי ווינדואס דיפנדר? כבר לא יודע מה לחשוב .. אה ודרך אגב אני על ווינדואס 10. יש לציין שהחלפתי כבל והחלפתי יציאת יואסבי

24. Started by MadEddy,

אז ככה, קודם כל קניתי את המארז הזה ביחד עם 4 מאווררים נספים 120mm עם לדים כחולים וספק כוח של קורסייר 520. האמרז הזה מדהים בכל רמה אפשרית! יש מלא מלא מלא מלא מקום, הוא שקט בטירוף, וזה עם 6 מאווררים פועלים והוא מקרר מדהים. למעשה האיוורור כל כך טוב שעשיתי עוד OC לכרטיס מסך והוא עכשיו עומד על 475 MHZ לליבה ! והמעבד של במנוחה סופסוף בטמפ' נורמלית ולא 50 מעלות! גם בעומס הוא לא עובר את ה-60 כשפעם הוא היה מגיע הרבה הרבה יותר. וזו גם הזדמנות להצדיע ל-IQPC על השירות הנהדר שלהם! לא נתקלתי בשום דבר שדומה לזה כאן בארצנו הקטנטונת, פשוט נהדרים, אין לי מילה אחרת. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by TNAfan,

האם עשיתי טעות ?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים