עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by מודרמן,

ספק טוב? לא טוב? (מלבד זה שהוא קורסאייר כמובן) למישהו יש ניסיון איתו ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי ספק של קורסאייר 750 הספק נורא חם כי הוא יושב רגיל באנטק 900 שאין לו חור למטה ושמתי לב כשאני מכבה את המחשב , ואני משאיר אותו בחשמל המאורר של הספק ממשיך לפעול. הגיוני? האם העובדה שהספק חם מזיקה לו? (לא אכפת לי כלכך כי יש 5 שנים אחריות רק שיהיה לי מתח יציב ..) כדאי לעשות חור למטה או שזה לא משנה אם הוא מתחמם או לא ..?

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  3. היצרנית הפופולרית משיקה מארז חדש למשפחת ה-Define שלה, הפעם בתצורה סלונית ובמימדים קומפקטיים הרבה יותר Fractal Design, החברה השוודית הידועה במארזי ה-Defineהמוכרים וזוכי השבחים שלה מרעננת את סדרת ה-Define עם מארז חדש ויוצא דופן מהשאר: Define Nano S מארז סלוני, בעוד שאר המארזים בסדרה באים בתצורה של Mid-Tower ו-Full Tower שמרגישים מעט יותר גדולים ממה שהם אמורים להיות. על אף המגמה, המארז הסלוני אמנם מיישר קו עם השאר וגדול מעט, אך עדיין נשאר קטן מימדים בכל הנוגע לשימוש הסלוני, כאשר הוא מגיע ברוחב של 27 ס"מ, גובה של 48 ס"מ ועומק של 42 ס"מ – הוא בהחלט קטן יחסית, אך אם תרצו לדחוף אותו לתוך תא בשידת טלוויזיה ממוצעת – כדאי שתחשבו על סידור חדש. בדומה לשאר המארזים…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by avinatbezeq,

במחשב של הבן שלי - כשנה וחצי על הכביש - הלכו שני הדיסקים. אחד מהם, דיסק חדש שנקנה רק לפני כ-3 חדשים - טוטאל לוס. תמונות רבות של הבן שלי וצילומי הווידאו המשפחתיים מהחודשים האחרנים כנראה שהלכו. :'( הספק (IQPC) טוען שלדעתו מדובר בהרס מרשת החשמל. עכשיו מתקרב אלי מחשב חדש ומשוכלל שקניתי לעצמי, בכ-15,000 ש"ח. המחשב מיועד לעבודה ואני ממש לא מעוניין שתהיינה בו בעיות. שאלתי - האם כדאי לי לקנות אל פסק למחשב החדש, ואם כן - איזה? נ.ב. - שכחתי לציין שהמחשב היה מחובר לחשמל דרך מגן ברקים ונחשולי מתח יתר TECH 3 בעל תו תקן. ממש עזר.

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  5. לממש את האחריות בשביל זה? למישהו כראה כזאת בעיה?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  6. טוב קיבלתי אל פסק שהחברה שלו זה TELE-TEC electronics דגם: art 100\400 מממ.. נראה די ישן שמתי אותו להרצה ראשונה עם כל מיני דברים וגם בדקתי עם מנורה אם הוא מספק לה זרם יציב והוא דווקא עושה את העבודה . עכשיו האל פסק הזה יחסית מתחמם זה אמור להיות ככה ? לפי דעתי כן כי הוא עובד כמו שנאי בערך שהוא מקבל את המתח אליו ואז מעביר מתח אל המחשב תגידו לי אם גם לכם האל פסק מתחמם.. עוד שאלה זה איך אני בודק את תקינות הסוללה שלו ? והאם יהיו סוללות שכשאני אצטרך החלפה יתאימו לו ? כרגע רק המחשב מחובר אליו (אם הסוללה שלו לא תקינה אז כנראה שהוא פשוט מוליך זרם) יש את הנורות אזהרה האלה שלו ובינתיים אף אחד לא דלוקה ככה שנראה לי שהמצב תקין. גם במאמץ של המחשב האל פסק עמד. הרצתי חיפו…

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  7. אחרי כשעה וחצי של הרכבה (כולל פירוק החלקים מהמארז הקודם) סיימתי להרכיב את המארז ויש לי כמה שאלות בנוגע למאוורים קודם כל אני חייב לציין שממש התלהבתי מהמארז , הסידור כבלים ממש אדיר והגימורים שלו.. אין מילים חזרה לשאלות 1) יש לי כרגע 3 מאווררים, איך כדי לסדר אותם ואיפה ? 2) כדי להוסיף עוד מאווררים או שמיותר ? 3) מה זה כל הברגים שמחוברים בצדי המארז בכלוב של החמש וחצי? (יש שם משהו כמו עשרים ומשהו ברגים)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Turbine,

שלום לכולם, קיבלתי אותו נראה מרשים... אני בודק מתחים ב EVEREST ומשום מה ה+12V לא יציב הוא זז בין 11.90 ל 11.97 קבוע... גם המתח של המעבד לא יציב אני לא מומחה גדול... מה זה אומר ?? תקין? לא תקין ?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  9. יש לי כרטיס PCI שאני צריך להכניס, ואני לא מצליח להכניס את התופסן הזה שמתחבר למארז עצמו... נאלצתי להוציא את התופסן ולחבר את זה בלעדיו, אבל זה לא יציב וכל משיכה בחוטים זה יוצא.. ניסיתי להסתכל איך הכ.מסך מחובר אבל לא הבנתי \: ויש לי מיין כזה ברזל שקיבלתי עם המארז שאני חושב שיש לו קשר לזה אבל לא הבנתי איך להשתמש בו.. מקווה שיש כאן מישהו עם NZXT שיכול להסביר לי! תודה!

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by omrishalev,

קיבלתי סוף סוף את המארז החדש שלי לאחר עיכוב בגיבור מחשבים שהחליפו לי את המארז כי של טרמלטק נגמר במלאי קיבלתי את המארז של ריידמאקס שגיתה או באנגלית Raidmax Sagitta אז הנה התמונות: מה דעתכם? לכל השואלים למה לא הרכבתי עוד זה פשוט מאוד, אין לי כח אני גמור מעייפות בגלל העבודה שאני עובד בה, המארז ישלח עם המחשב שלי למקום שקניתי מהם את המחשב עם אחי הגדול שהם ירכיבו לי את הכל ככה אני גם לא יתעסק עם ההרכבה וגם אח"כ לא יטענו שבגללי אחד החלקים נהרס, בכל מקרה המארז ישלח עוד השבוע שהוא יהיה מורכב אני יראה תמונות.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  11. על הדרך קניתי גם SilverStone SST-FM121 120MM ADJ Fan Silver Panel קבלו איזה סדר דפקתי במארז... יאללה יום חמישי אני צריך לקבל את הזיכרונות OCZ DDR2 FlexXLC 4096MB (1GBx4) DUAL CHANNEL 800MHZ CL3 ואז את המעבד Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2.66GHZ BOX המחשב הזה הולך להיות מפלצת

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  12. קיבלתי היום את הספק הזה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=946 ואת הכרטיס מסך הזה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1084 חיברתי הכל, הכל עבד טוב התקנתי את הדריבר המחשב ביקש ממני להפעיל את המחשב מחדש ומאז הכל עובד יפה עד שאני מגיע לווינדוס ואז נכבה המסך (No Singal) מה זה יכול להיות ? זה המפרט שאני מדבר עליו : Intel Pentium D 3.0Ghz 4MB + Arctic Cooling Freezer 7. MSI 945GCM5 V2 - 1333 FSB. Kingston 2GB (1GB X 2) DDR2 667Mhz. Twintech nVidia GeForce 9600GT 512MB. WD 160GB 8MB 7200RPM SATA2. WD 80GB 8MB 7200RPM SATA2. Windows Vista Ultimate 32Bit. מאוורר אחד קטן במארז (לא משהו רציני).

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אומרים שמצאו שיכול להיות שהספק שקניתי מהם גורם לחימום יתר ולהמסת קונקטורים. הזמינו אותי לבוא אליהם ושיחליפו לי ספק לדגם חדש יותר, על חשבונם. קניתי מהם את המחשב (כולל הספק) לפני כמעט 4 שנים! כמובן שאין לי ממש בעיות איתו אבל מה איכפת לי להחליף לחדש? אני חושב שזה שירות יוצא מן הכלל. ואני לא שתול של אייבורי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הבעיה היא שבאתי להרכיב אותו במקום הישן ולפני הכל אני רואה שהיציאות של הלוח אם שלי ,גיגבייט דגם GA-M55plus-S3G לא מתאימות ליציאות שיש במארז. אולי אני פשוט לא מבין גדול אבל נראה לי שהמארז לא מתאים ללוח האם שלי. לינק לאתר של גיגבייט ,מפרט הלוח-אם: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2283&ProductName=GA-M55plus-S3G צירפתי תמונה בתמונה מימין היציאות של המארז הישן,משמאל ה AMMO אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי לכולם יש ברשותי מחשב של DELL 745: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2214 ואני מת לשים עליו כרטיס 8800 GTS ויש לי מספר מקבלות 1. לא ניתן להחליף ספק כח מכיוון שהגודל לא רגיל 2. האפ הספק הזה מספיק: 305W 12V 18A 3.האם מעבד D 2.8 מספק לעניין. חבל לי לקנות מערכת חדשה אם אפשר לנצל את המחשב הקיים. תודה.

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  16. הסוויצ' בספק כח נמצא על 220V (אמריקאי) ומחובר בpower cord אמריקאי, אני יכול לשנות את הסוויצ' ל110V ולחבר בpower cord ישראלי? או שלהשתמש בTransformer? http://www.endoscopepartsplus.com/images/220V110VDIA.JPG

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הוא עלה לי 280. המאוורר שלו עושה לי רעש ככה שאני חייב להחליף אותו. למישהו יש עצה לדגם טוב במחיר הנ"ל? מה שכן אני חייב שבספק יהיה את הכבל חשמל המרובע שמשמאל למעבד ארוך מהרגיל בגלל מיקום הספק במארז.... תודה

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  18. לכל החברים שחיפשו דעה על הספק הנ"ל, שאלו אם כדאי למערכי קרוספייר וכו' וכו'- קיבלתי היום את הספק הנ"ל. חיברתי, הפעלתי, נדהמתי. דבר ראשון- לא שומעים אותו. גם אם מצמידים אוזן, זמזום שקט בלבד, ברגע שמרחיקים את הראש 20 ס"מ כבר לא שומעים את זה, שמדובר במצב מנוחה. בעומס הקירור של המעבד/כרטיס מסך (פריזר 7 ב 1300RPM! כולכם יודעים עד כמה שקט זה ) רועשים ממנו בהרבה. דבר שני- קטע פשוט מצחיק, שאני שם את היד ליד המאוורר....... האוויר שיוצא לא חם S: הכי הרבה שאני יכול להגיד זה "חמים". בניגוד ל OCZ 520W לשעבר שלי שהוציא כמות נכבדה של אוויר חם, מהספק הזה האוויר שיוצא פשוט לא חם. שקט, איכותי, חזק, וגם לא יקר. בניגוד להרבה ספקים, הסליבים שלו נוחים מאוד, לא דקים וזולים כאלו, ולא סופר קשיחים …

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. שלום. בעקבות המלצות על המארז Thermaltake Eureka ובעקבות זה שלא מצאתי מארז מספיק טוב ומאווורר שיכניס בפנים את GeForce 8800GTS, קניתי את המארז הנ"ל, ואני קצת מאוכזב. המארז נראה פשוט מדהים, עם האור הכחול בחושך. (+Zalman CNPS9700 LED שמזרים עליו גם אוויר עם אור כחלחל...) מרווח בצורה מוגזמת. זרימת אוויר וטמפרטורות מעולות ביותר. אבל... הזמזום הזה הורג אותי. זה לא ממש רעש, אבל זה כמו שעוברים ליד ארון חשמל, ושומעים זמזום כזה, אבל טיפה יותר חזק. המאווררים שקטים לחלוטין, ואני כמעט בטוח שזה לא משם. זה גם לא מהכרטיס מסך, שמום מה הפתיע אותי לטובה עם השקט שלו. (המאוורר עובד על 70%) אולי זה הדיסק קשיח? הספק?(הוא אמור להיות חרישי במיוחד) זכרונות עושים רעש בכלל??? השאלה שלי האם ערכת השקטה…

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by arikam,

ראיתי שיש את הקיט A2384 ב TMS ב23 שקל(שזה זול מאוד ביחס לחנויות אחרות), יעזור לי במארז 6A19 ? כמו כן מישהו יודע כמה עולה משלוח בחנות כי פשוט אין שום ציון של זה באתר שלהם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by FastJack,

שלום. קראתי את הסטיקי ונתקלתי שם בקיט להשתקת המחשב של TT. למישהו יצא להשתמש בו? הייתי רוצה לדעת כמה פרטים, כגון: יעילות, נוחות התקנה, עמידות ומחיר. תודה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כותרת

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by JHONLEV,

יש ברשותי שתי מערכות מחשבים באותו חדר, ותהיתי אם קיים היום בשוק מארז שיכול להכיל שני מחשבים (שתי לוחות אם , שני ספקי כח וכו'). הגודל הפיזי לא כל כך חשוב. למשהו יצא לראות כזה מארז בשוק ? או אולי מודינג מעניין ?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  24. כותרת.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yosi3008,

מכיוון שיש מחסור בארץ למארז הזה רציתי לשאול האם יש תחליף באותו מחיר שגם יהיה יפה כמוהו ומקרר כמוהו. קיים דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים