עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by abo,

שלום לכולם ותודה מראש על הניסיון לעזור... והבעיה היא כזאת- אם יש לי מארז עומד , מה אני צריך לעשות בששביל להשכיב אותו? אני צריך לשנות מיקומים של דברים? זה יפגע בביצועים? זה יהרוס אותו? הוא יקרוס? אני הולך לקנות מחשב חדש: לוח אם M2NPV-VM מעבד AM2 3800 X2 D.C. זכרון 1GB 667MHZ דיסק קשיח WD 160 GB ויש לי מקום רק למארז שוכב, אבל אני לא יודע איזה מארז שוכב יתאים לצעצוע החדש שלי, ככה שאני חושב לקנות מארז עומד ופשוט להשכיב אותו... חג שמח וכשר בינתיים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. http://www.cybermind.com.sg/products/images/raidmax868.gif או זה ? http://www.h-essers.nl/images/products/sunbeam/1465.jpg תגיבו...

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by xtract1,

יש לי את המארז הנל..ואתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד... בזמן האחרון אני כל הזמן שומע ביקורות על ה-6919 והוא גדול..שהבנתי שזה טוב לאיורר וכו'...ואני חושב שהוא אפילו די נראה יפה..ות'אמת..אני לא אוהב מארזים מצועצעים כמו שלי.. בכל מקרה..שווה לקנות ת'מארז החדש ולהעביר את כל ה"דברים בפנים" לחדש? זה צריך להיות מסובך? או לא להתאים? ועוד משהו..נכנסתי לאתר שלהם..לא ראיתי פרטים על ה-6919... אז ...הקירור הוא הכי חשוב לי...(זה ושיהיה USB מקדימה ואני מניח שיש) אז הוא מקורר היטב? אפשר לשים לו 2*120?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nnfyrbsnss,

איזה מארז הכי כדאי מהרשימה הבאה? 1.RAIDMAX SAGITA w/o PSU אחריות: שנה. 348 ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=212&Pname=RAIDMAX 2.COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU אחריות: שנה. מחיר כולל מע"מ: 229 ₪ בלבד! http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=657&Pname=COMPUCASE 3.A-TOP X-BLADE BLACK w/o PSU מחיר כולל מע"מ: 329 ₪ בלבד! http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2640&Pname=ATOP הסדר עדיפויות הוא 1.סירקולציה טובה 2.יופי 3. שקט (שהאמת לא אכפת לי שיהיה בולדוזר) תודה רבה לעוזרים/ות

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by שחר אור,

היום חיפשתי לי מארז אופקי שבעיני ימצא חן. אחד שאת כיסי לא ירוקן (לא יותר משבע מאות ש"ח - כשהספק בו נוכח). כמובן שזה יהיה מבית טוב, ויספק את שצפוי ממנו ככזה (לרוב). איורור טוב, נוחות הרכבה, חומרים נאותים וכמובן פוזה נאה. אז, לאחר לחיצות מקש וטיולי עכבר, נותרתי עם מתמודדים - חמישה במספר: [table] [tr][td]Asus TS-6A* ~250[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Antec Minuet 300 ~490[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Antec NSK2400 ~640[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Compucase 7328 ~320[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Foxconn DH153C* ~290[/td][td][/td][/tr] [/table] *לא כולל ספק יש לכם הזדמנות נהדרת לבחור לי מארז לתפארת, וזו מצידי התחייבות שאקח את הדעות בכבדות. דרך אגב אתם פורום נהדר תודה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by שחר אור,

היום חיפשתי לי מארז אופקי שבעיני ימצא חן. אחד שאת כיסי לא ירוקן (לא יותר משבע מאות ש"ח - כשהספק בו נוכח). כמובן שזה יהיה מבית טוב, ויספק את שצפוי ממנו ככזה (לרוב). איורור טוב, נוחות הרכבה, חומרים נאותים וכמובן פוזה נאה. אז, לאחר לחיצות מקש וטיולי עכבר, נותרתי עם מתמודדים - חמישה במספר: [table] [tr][td]Asus TS-6A* ~250[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Antec Minuet 300 ~490[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Antec NSK2400 ~640[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Compucase 7328 ~320[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Foxconn DH153C* ~290[/td][td][/td][/tr] [/table] *לא כולל ספק יש לכם הזדמנות נהדרת לבחור לי מארז לתפארת, וזו מצידי התחייבות שאקח את הדעות בכבדות. דרך אגב אתם פורום נהדר תודה…

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  7. Started by שחר אור,

אני קונה Asus M2NPV-VM עם AMD Athlon 64 4600 X2 ו- G.Skill 2X1024 667 CL5 לשימוש משרדי\קולנוע. המארז Asus TS-6A מוצא חן בעיני. האם הספק 250W שמגיע איתו יספיק לי? האם הוא מייצב מתח? לא מצאתי באתר של המארז פרטים על הספק חוץ מ- "SFX 250W (peak 300W)". מה השם של התקן שמגדיר את מיקום המעבד על-גבי הלוח לצורך התאמה של תעלות אויר בצידי המארזי? או, לחלופין, איך אני יודע אם בלוח שאקנה זה יתאים למארז שאקנה?

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by parAzoid,

השאלה בכותרת. אני שואל את זה מכיוון שאבא שלי בקרוב טס לאמריקה ואני משדרג את החלקים ויש סיכוי טוב מאוד שאני אקנה אותו [ואולי R600 אם הוא יצא עד אז] תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by EviLeader,

איך המארז שכתוב לעיל? הוא טוב? הוא יכול לאחסן בתוכו GTS? פשוט זה מה שיש לי עכשיו ואני רוצה לדעת בעצם אם יש בכלל צורך להחליף מארז..?

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  10. Started by levke,

צריך עזרה בלבחור מארז עד 500 שקל. מה דעתכם על אלה: AEROCOOL T40 CASE Thermaltake Tuba VB7000SNS Raidmax Smilodon Case Super Lanboy Antec Sirius Raidmax CoolerMaster Ammo 533 ממש אהבתי את הריידמאקס סמילודון מה אתם אומרים עליו? חשוב לציין שחייב להיות מקום ל8800gts. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני חם על המארז הזה כבר הרבה זמן מסיבה אחת פשוטה - הוא פשוט יפיפה בעיני... הנה קישור לפרוספקט האינטרנטי של המארז הזה בAerocool - http://www.aerocool.us/p-case/extremengine3t/extremengine3t.htm שאלתי היא - האם הוא פרקטי? 1. המאווררים הענקיים - הם באמת זורקים כ"כ הרבה אוויר פנימה? 2. האם הוא מרעיש? באתר הבית של Aerocool מדובר על סביבות 20-35 דציבלים, אבל זה סינית בשבילי אני לא יודע עד כמה זה באמת רועש. 3. האם יש פה מישהו עם המארז הזה או ניסיון עם מארז דומה שיכול לתת לי חוות דעת אישית? ובכלל, האם יש פה מישהו שיכול להמליץ לי (בעד או נגד המארז הזה או גם) על מארזים אחרים דומים? חשוב לי שיהיה יפה ואלגנטי. אני לא אוהב חלונות ראווה במארז. פשוט, יפה, פרקטי (לדוגמא פתיחה פשוטה ללא …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי מארז רגיל,פשוט שחור משהו סטנדרטי וחבר שלי אמר שה8800 לא ייכנס אליו בגלל שהכרטיס גדול נורא וגם יש לי ספק ג'נרי 500וואט,האם הוא יוכל להחזיק את הכרטיס ואם לא תוכלו לתת לי רשימה של ספקים זולים וטובים שיחזיקו אותו טוב?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  13. שלום. האם זה נכון מה ששמעתי שהמארז הזה מגיע עם מנעול משהו כזה בצד ובדלת האם זה נכון,שאני מדבר על הדלת זה אומר שכדי שאני נגיד יכניס דיסק למפרץ 5.25" אני צריך לפתוח את הדלת עם המפתח האם זה נכון,והאם זה נכון שאם נגיד אני רוצה לפתוח את הצד אז אני יצטרך גם לפתוח עם המפתח. האם זה נכון. תודה נתנאל קורן

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  14. הזמנתי סונטה 2, אבל החנות שממנה הזמנתי הביאה לי סונטה אחד עם ספק כוח של e-BOX 500W. קודם כל, לא שמעתי על הספק הזה אז רציתי לשמוע מכם חוות דעת. דבר שני, הוא אמר שהוא שאל את היבואן ושאין להם סונטה 2. יש אולי שילוב אחר באותו טווח מחיר? וזה המפרט של המחשב (שדרך אגב, קיבלתי היום): AMD x2 4600+ 2GB RAM 250GB WD HDD 8800GTS 320MB אגב, הוא גם הביא לי לוח אם של M2V-TVM במקום הM2V-E. אבל זה כבר סיפור אחר...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by kimi,

שלום, שאלה למי שמתמצא ראיתי בקטלוג חלקים באתר של KSP את שני הספקים הבאים: ‏450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin‎ במחיר 235 ש"ח של HEC ואת ‏Noisetaker EG425P-VE 420W‎ של ENERMAX במחיר 355 ש"ח השאלה שלי האם התוספת של 120 ש"ח על הספק של ENERMAX כדאית. האם יש הבדל גדול בין שני הספקים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, רניתי UPS 500W ללא חיבור למחשב. הUPS המחזיק לי כ -30 דקות את המחשב והמסך.. איך ניתן לעשות (בהגדרות ה WIN) שבכל פעם שהUPS יתחיל לעבוד, המחשב יכבה את עצמו באופן מסודר? תודה!!

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  17. אני עומד לפני רכישת מחשב חדש. קראתי בעיון את המאמרים באתר ואף התיעצתי פה ושם. 1. בחנות מסוימת נאמר לי כי למעבדי אינטל core 2 due אין תופעת התחממות ולכן האוורור במארז לא כל כך חשוב. האם יש בכך אמת? 2. לענין ספק - האם יש צורך לדעתכם ברכישת ספק מתוצרת יקרה שמבטיח הספק אמין, או שניתן להסתפק בספק שמגיע עם המארז כאשר מדובר בשימושים "נורמטיביים" (אינטרנט, אופיס, ותוכנות גרפיות לעריכת תמונות). תודה לכל העונים והיועצים

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  18. אני מחפש מארז חדש למחשב. בינתיים עצרתי על Thermaltake Armor VA8000SWA. http://www.thermaltake.com/xaserCase/armor/va8000swa/va8000swa.htm חשוב לציין שאני לא צריך ספק כח. רק את המארז. האם יש משהו שפיספסתי? מארז טוב יותר שאתם יכולים להגיד לי ששוה לקחת? תודה לכל העונים.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום אנשים, אני מחפש מארז + ספק כוח טוב שיתאימו למרפט שבניתי להלן המפרט: 1) מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 2) לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS4 3) זכרון: OCZ 1GB GOLD 800MHZ 4) כרטיס מסך: NVIDIA MSI 8800GTS 320MB 5) דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 אשמח אם תוכלו לפרט את הדגמים והמחירים של הספק והמארז. תודה.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  20. האלן המליצו לי על זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17017&catid=1479 אך מאחר והחלפתי מעבד אני רוצה לדעת עם עדיין לרכוש אותו,מתוכנן oc !!!! amd 4600 ליבה כפולה. 7600gt . וכמה מאוררים מהצד. שוב,מתוכנן oc

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Oranili,

Gigabyte motherboard nForce 430 Chipset - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA2 - RAID - Firewire iEEE-1394a - 8 Channel Sound - Gigabit LAN - mATX - GeForce 6150 VGA on board GA-K8N51PVMT-9 Gigabyte video card X1950Pro 256MB GDDR3, HDCP Edition ,256-bit (512-bit Internal Ring Bus) Dual DVI (Double Dual-link) HDTV D-sub HDCP DVI to HD(MI) TV support via HD Video Dongle.HDCP decoding for Blu-ray and HD-DVD @1080i video quality. GECUBE cpu : Amd athlon 64bit 3.2 + 939 memory: 768 RAM 3 sticks 2 hard disks and 1 cdrom ספק : hec 425VD-PT זה הדגם המדויק

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Antec EarthWatts 430W על : E6400 DDR 2 800Mhz 1GB*2 8800GTS GA965PS3 Sata 2 160GB WD JS + 3 (אולי בעתיד גם 4) מאווררי 12 ס"מ? ???

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  23. באיזה אמצעי זהירות צריך לנקוט? שמעתי כל מיני דברים על חשמל סטטי. תודה לעוזרים,אופיר.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  24. שלום לכולם, קיבלתי את ה-900 והחלטתי להעביר את החומרה הנוכחית שלי אליו(משמע להשתמש בו). הבעיה היא שאף פעם לא הרכבתי לוח וספק לתוך מארז, וגם הוא נראה לי מסובך משהו. לכן קודם כל אשמח ללינק או להסבר על התקנה של המארז הנ"ל בעברית(ה USER MANUEL לא הכי USER FRIENDLY בחלקים נרחבים). מעבר לזה יש לי כמה שאלות ספציפיות: 1: איך שולטים על מהירות המאווררים? הם באים(כל אחד מהם) עם מתג 3 רמות, ויש לי פאן באס, רק שהוא דורש חיבור מתח קטן והמאווררים באים עם חיבור מתח גדול(לבן סטנדרטי). איך זה מתחבר? מעבר לכך גם המאווררים נמצאים במקומות שונים ולכן נראה לי שהכבלים של המתח קצרים מלהגיע למקום אחד. 2: יש כבל אחד אפור שמתוכו יוצאים 7 כבלים קטנים בשלל צבעים. מה תפקידם ולאן מחברים אותם? 3: כרגע המ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Tomersoni,

אני מתכנן לקנות ללא ספק את הקומפיוקס, ומשום שפעם קראתי שהם בסך הכל אותו דבר רציתי ללכת על האחד שמתאים לי יותר מבחינת יופי. החלטתי על ה6a21, (אני קונה מIQPC ויש לי אפשרות לבחור את שניהם) בזמן האחרון שמעתי עוד אנשים שמרוצים מה6a19 ורציתי לדעת אם זה אומר שהם היו מרוצים באותה מידה מ6a21.. הכוונה אם שני המארזים באמת אותו הדבר. ;D מבחינת קירור? סרקולציה? גודל?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים