ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני עומד לרכוש מחשב חדש ויש לי שאלה בקשר לספק. האם הספק אשר בא עם המארז Compucase 6A19B (400W) יוכל להחזיק מערכת: E6320 1.86GHz G.Skill 2gb DDRII 667MHz WD 250GB GA-P965-S3 Geforce 8800GTS 320MB תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום מפרט מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6400 1066 לוח אםabit ib9 דיסק קשיח: wd 250GB SATA2 7200 RPM 16MB זיכרון KINGSTON 1024MBx2 DDR II 667MHZ: צורב: LG X18 DVD כרטיס מסך: 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI evga ומסך LCD לא מתכוון לעשות oc
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הוא עלה לי 280. המאוורר שלו עושה לי רעש ככה שאני חייב להחליף אותו. למישהו יש עצה לדגם טוב במחיר הנ"ל? מה שכן אני חייב שבספק יהיה את הכבל חשמל המרובע שמשמאל למעבד ארוך מהרגיל בגלל מיקום הספק במארז.... תודה
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי המאוורר של הספק הפסיק לעבוד. המארז הישן הוא קטן מימדים (נראה לי קראו לזה MIDI) והספק יושב בדיוק מעל המאוור של המעבד. לכן אני שוקל לקנות מארז חדש גדול עם ספק גנרי - משהו זול בפחות מ-150 ש"ח. השאלה היא האם כל מארז שאקנה יתאים ללוח האם ASUS P4T CM - 423 pin socket - RDRAM memory אולי בכלל הנושא שמפריע לי (הספק מסתיר את המאוורר) לא כ"כ חשוב, ועדיף לקנות ספק בלבד? ושאלה נוספת - היכן אני יכול למצוא כיום מאוורר מתאים למעבד, אם ארצה להחליף גם אותו?
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני זקוק למארז+ספק ב600 עדיף לשקט על פני קירור כי 99% שOC לא יבוצע. (זה לא חייב להיות קומבו, זה יכול להיות נניח ליברטי+משהו) העדפה: שהמארז לא יראה כמו חללית (APPOLO למשל לא יתקבל, אלא אם כן רמת השקט שלו גבוהה בהרבה ממארז שנראה כמו מארז) מפרט: E6420+88GTS320+IL9 על שאר החלקים אני לא סגור אך לא נראה שזה משמעותי. האם הספק 400TRT של HEC יכול להחזיק את הE6420+88GTS320. (הכוונה לספק שבא עם המארז הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1520) האם הספק הזה: COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PMAR יכול להחזיק 88GTS+E6420. עד כמה הם רועשים שני הפסקים הנ"ל. עוד שאלה קטנה שלא קשורה כל כך לפורום הזה: מהטמפ' המומלצת לE6420 ול4800+? (אין לי כוח לפתוח נושא חדש, וגם נרא…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
YaRRiN שאל אותי אם מדובר ב-NEO HE 430W ואוטומטית עניתי שכן... זו בדיוק הסיבה שהמלצתי עליו עד כה. המארז עצמו דומה מאוד ל-SOLO המצויין אך גדול ממנו ועם ספק מעולה כזה הוא בהחלט דיל מעולה ב-700 ש"ח. א-ב-ל... מדובר ככל הנראה על ספק אחר לגמרי של ANTEC, אבל לא זה שבסונטה (שם זה SMART POWER). הם אמנם כותבים בכל מקום HE 430W אבל לא NEO HE 430W. אני חושב שזה באמת ספק אחר. ראו כאן: http://www.cluboverclocker.com/reviews/cases/antec/NSK6500/Page3.htm מדובר ב-SU-430 ולא ב-NEO HE 430 כנראה. זה ממש על גבול ההטעיה. זה עדיין דיל לא רע בכלל, אבל לא באותה רמה שחשבתי. תודה ירין (וגם למי שרמז לו שמדובר בספק אחר). אני הולך לבדוק שוב את ה-NSK2400 שגם בו מדובר כנראה בספק SU-380, שדווקא קיבל בי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב, דיברתי עם חנות מסוימת שמוכרת אותם והנציג אמר שההבטחות לעשירי לחודש בדויות ושהוא לא מאמין שזה יגיע בזמן. אני חשבתי לקנות את ה-Zero אבל עכשיו אני עומד מול החלטה שאוליי כדאי לשנות את הבחירה שלי ולקנות משהו אחר. השילוב שרציתי היה Zero + Libery 400W. - תנו רעיונות למארז שעומד באותו תקציב ומטה. (של בערך 1200 ש"ח) - צריך להיות עם קירור יחסית טוב, ולשמור על שקטות יחסית. - לא כבד מידיי, רצויי אפילו אלומיניום אבל לא הכל מקבלים בחיים. - הסיבה ללחץ לקנות תחליף היא שהחלקי מחשב שלי מגיעים מחר בערב מארה"ב אחרי הזמנה מאוד מייגעת מ-Newegg.com ואני פשוט להוט להרכיב כבר. - כן, הספק צריך להחזיק E6420 וEN880 GTS 320MB - תודה
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום ,התומכים והמגיבים, אני מעונין לרכוש את המארז השקט ביותר האפשרי (אני לא O.C ומתכוון להפעיל את המחשב ב-MODE רגיל (כנראה ארכוש מעבד 6600 INTEL ואני מתכוון להתקין את המאווררים השקטים ביותר במארז.)) אני כבר בגיל ''מופלג ''וחשוב לי מארז קל ככל האפשר (ככה זה כשמיזדקנים ). מצד שני לפי הבנתי ה''פיזיקאלית '' ככל ש''קירות'' המארז יהיו כבדים יותר ''בלימת הרעש'' טובה יותר וזה כמובן בא על חשבון המשקל. דרך אגב- קירות של אולפני הקלטה מצפים בלוחות עופרת על מנת להגיע לבידוד אקוסטי מאקסימאלי. המארז ש''נראה לי '' הוא ה-ANTEC 150 אולם משקלו כ-9 ק''ג ללא ספק כוח (כבד מאוד לדעתי). ראיתי את מארז ה-R6 של Compucase דגם האלומיניום והוא קל בצורה בלתי רגילה (לדעתי כ-3 ק'…
-
- 55 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייב עזרה דחוף. קניתי את המארז אורוורה 570 שמתאים לATX.. אני מחזיק בלוח אם Gigabyte K8nf-9. אני מנסה לחברו אבל יש בעיה. הבעיה הראשונה היא שפשוט הלוח אם לא מגיע עד סוף המארז (נשאר מרווח באיזור האחורי של המחשב, איפה שהקונקטורים). דבר שני, כשאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך הוא לא מגיע עד הסוף.. יתר על כן, אני מנסה לחבר את הלוח אם ויש כמה מקומות שהברגים פשוט לא נכנסים.. מה אני אמור לעשות? יכול להיות שהרכבתי לא נכון? יכול להיות שהלוח אם לא מתאים למארז? צריך עזרה דחופה, אם אני לא יצליח אני יילך לטכנאי שיעשה לי את זה (סעמוק עליו). תומר.
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני קניית הספק-Antec PSU TRUECONTROL 550PEC ורציתי עליו חוות דעת והמלצות המחיר הוא 500ש"ח חדש בקופסא.. האם הוא אמין מה לגבי המסילות שלו?? והאם צריך להרכיב את השולט מתחים הזה ע"מ לתפעל את הספק? האם יש לו סליבינג..בקיצור המלצות והאם הוא טוב..תודה לעונים. חברה אם אפשרי לענות לי האם הכרטיס מודולרי וכו' כי לא מצאתי ממש ביקורות עליו בGOOGLE..
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה לדעתכם המארז הכי קריר ושקט (שילוב של שניהם) שיש היום...
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, בת'רד האם צריך לקנות מארז אלומיניום או פלדה שמעתי לראשונה על p182. נכנסתי לאתרים שסקרו את המארזים אבל עדיין לא מצאתי משהו שונה! השאלה היא איזה מארז עדיף, אם אני לא מתכנן קירור מים אבל כן אוברקלוק (בהמשך)? האם המארזים האלה בכלל מתאימים לאוברקלוק (ושעדיין יהיו שקטים יחסית?).
-
- 99 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
אהלן חברה קניתי מחשב חדש עכשו קניתי תספק הבא JTC 500W בה 80 שקל השאלה אם הוא מספק תסחורה הוא כדאי להשתדרג למה אני מרגיש שהמשחקים לא רצים כל כך מהר הוא שזה בדמיוני הנה לינק לספק http://www.mds.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=82&subcatid=295&prodid=2847 האם כדאי להשתדרג לה ENERMAX 550 W תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מעונין בדגמי NZXT. חשוב שיהיה כמה שיותר זול ועיצוב סולידי. תודה לכול העוזרים. מה דעתכם על זה, יסחוב? ANTEC SUPER MID TOWER SLK3800B + 400W SMART POWER 2 PSU
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הי, אני לא מבין את כל שיטת האותיות בדגמי FSP ורציתי לדעת מה ההבדל (ביצועים / רעש / אמינות) בין שני הדגמים הבאים: FSP350-60PN FSP350-60GLN תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/lanbox/vf1000bns.asp זה המוצר, רציתי לדעת אם הוא טוב והאם הוא מתאים ללוחות רגילים ולא משהו מיוחד... תודה, Aviko
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים והוא ביקש ממני לבחור את המפרט. המפרט הוא מעבד E6600, כנראה בקירור סטוק, אלא אם כן הוא ירעיש אז אני אקנה למעבד קירור אלטרנטיבי ב90 שקל גג. כרטיס מסך 8500GT של ג'יגהבייט, דיסק קשיח WD2500KS, לוח אם GA-965P-S3 REV 3.3, זיכרון 2 ג'יגה F2-5400PHU2-2GBNT ספק כוח FSP 350W GLN, וצורב דיוידי ישן מלפני 3 שנים של LG מהמחשב הישן שלו. לא צריך שיהיה במארז מאוררי לדים, וחוץ מ2 יציאות USB בקידמת המארז אין שום צורך בחיבורים האחרים שיש בקידמת המארז, יש יתרון למארז יפה חיצונית, אבל זה לא כזה חשוב לי, מצד שני רצוי שהמארז לא יהיה ממש מכוער. המחשב ממש לא מיועד למשחקים, וממש לא הולך להיות Sli וגם לא Raid. אין שום צורך בתמיכה ביותר מ2 דיסקים קשיחים. הכי חשוב ש…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל הזמן אומרים פה שזה אחלה מארז ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו שבאתר היצרן לא קיבלתי תשובות: 1.רשום שהמארז שוקל 7.2 קילוגרם , הם היתבלבלו וזה 2.7 ? 2.בתמונות רואים שתי קתודות כחולות בצידי הקווים הכסופים שבפאנל המארז אך לא רשום אם הן כלולות או לא? 3.שמעתי ולא פעם שצריך להוסיף למארז מאוורר של 120MM כדי לשים מקדימה , ברור שהזרימת אוויר תהייה יותר טובה אבל זה הכרחי ? ואחרי השאלות , בכלל מה דעתכם על המארז מבחינת "ביצועים" (המתכת , ברגים , קלות הרכבת לוח אם עליו , החלון וכ'ו)?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
טוב החלטתי להחליף את המארז הג'נרי שלי (איכסה פיכסה) במארז נורמלי וגדול אז מה שאני מחפש במארז זה +נוח +MID TOWER +לא כבד +שיתאים לכרטיסי מסך גדולים עם כל שאר החסרונות אין לי ממש בעיה העיקר הנקודות שציינתי למעלה תקציב-אין לי כל כך מושג לגבי מחירים של מארזים אני מניח שב1200 אפשר להשיג את מה שאני מחפש עריכה- שכחתי גם להוסיף שאני רוצה שזה יהיה מארז "ללא ברגים"
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הלכתי היום לקבל הצעת מחיר על מחשב מפנדה ומנועה מחשבים, רק על מארז לא היתי סגור, בכלל שמארז עם דלת זה לא אופציה ההצעה היחידה שנשארה היא ה Antec 900, שהביקורות לא התלהבו ממנו כול כך עד כמה שאני זוכר. הAntec 900 עולה 855 לינק נכסתי לאתר של IQPC וראיתי שב 910 אפשר לקנות את הStacker 810, לינק רציתי לדעת האם משתלם להוסיף כסף (+דמי משלוח, 45 ש"ח) ולקנות את הStacker או למצוא אופציה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בספקים.. FSP 300W 350W 400W (מה עדיף הTHN או הGLN בכל אחד מהם..? אבל מבחינת יחס מחיר וביצועים) ואם אפשר גם את מחירם.. והאם עד היום הם נחשבים ספקים איכותיים ועדיפים במחיר שלהם כלפי ספקים אחרים..? סורי שכחתי הכל חח
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC למעבד על לוח אם של ג'יגהבייט דגם DS3-P עם מעבד 6420 של אינטל וכל זאת עם ספק גנרי של 480W ולכן השאלה הזו מופנת לפורום הזה!!!!! האם זה כדאי בכלל להתעסק עם הספק הזה או לרכוש אחד מוכר בעל יכולות OC... "לסחוב" את המערכת הספק סוחב....
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-