עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by M-a-T-a-N,

בלי חריגות אני לא מבין בעיניין הזה אני רק רוצה שיחזיק את המערכת הזאת מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 80GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 40GB 7200RPM 16MB SATAII מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER מאוורר למעבד - SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM מארז - ANTEC P180

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  2. Started by greenvector,

למחשב עם מעבד E8400 וכרטיס מסך HD4850 (ספק 550 וואט). אם יש אפשרות לחיבור רמקולים בנוסף עדיף. שיחזיק לפחות 10 דק' ושתהיה אופציה לכיבוי עצמי. כל המלצה תתקבל בברכה, עדיפות להמלצות מניסיון אישי תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by iem,

אשמח להמלצה לקנייה בארץ של UPS במחיר של 300-350 ש"ח למחשב שמופעל ע"י ספק כח 300W של HEC. אשמח לתגובות מהירות עקב זמן קצר לקנייה. תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  4. אני יודע שיש פה בערך אלף אשכולות בנושא, אבל בצורך כמו שלי עוד לא נתקלתי. אני צריך אל פסק ל-2 מחשבים. אחד מחשב שמתפקד כשרת, ודלוק 24/7, והשני מחשב עבודה שדלוק במהלך היום. למחשב העבודה יש ספק כוח של 500W אבל עם תקן 80+, ולשרת ספק כוח זול ופשוט (של 75 שקל), שהוא גם 500W (אבל כמובן בלי שום תקן). עשיתי את הבדיקה של הצריכה של המערכת שלי לפי האתר הזה: http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine ויצא ששני המחשבים אמורים לצרוך בגדול כ-600W ביחד. בתכל'ס מבחינת עומס, אני לא חושב שיש עליהם יותר מדי עומס. הדבר היחיד שאני יכול לומר זה שהשרת מחזיק 3 כוננים קשיחים פנימיים, ועוד 5 חיצוניים (אבל שמחוברים בעצמם לחשמל). עכשיו לגבי האפיון. מה שחשוב לי זה לא שהם ישארו דלוקים בזמן הפסקת החשמל,…

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  5. שלום לכולם , יש לי מחשב ואני מעוניין לקנות UPS כדי למנוע נפילות בהפסקות החשמל. אני ממש לא מבין בכל העניין של ה-UPS והייתי מעוניין לשמוע חו"ד ממכם אם זה כדאי ואם כן אז איזה לקנות . המפרט שלי הוא: מעבד 820 INTEL לוח GB 945 זיכרון 1 ג'יגה צורב DVD דיסק קשיח 250 ג'יגה כרטיס מסך 7300GT ספק כח Enermax EG365AX-VE 350W ראיתי הבוקר את ה-UPS הזה במבצע : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=327&CatCode=47 רציתי לדעת אם הוא יהיה מספיק למחשב שלי . אגב, אם אפשר בבקשה כמה מילים על ההבדל (אם יש) בהתאמת UPS למער' עםספק ACTIVE PFC או בלי.כלומר,האם הפרמטר הזה מהווה שיקול בבחירת ה-UPS או שזה רק עניין של צריכת החשמל במפרט ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  6. טוב לאחר שכל חורף אני דוחה את זה מחדש ולאחר שהסאב כניראה נהרס לי בגלל זה והוחלף לחדש כך שאני מעוניין לשמור עליו יותר טוב הפעם אני צריך המלצה לאל-פסק למערכת המחשב בחתימה ומערכת רמקולים 5.1 Logitech Z5500 ביחד יש לי כאן הרבה מוצרים חשמליים נוספים כמו HD נייד \נגן mp (חיבור USB) \ פלאפון (חיבור USB) \ מאווררים \ לאדים וכו' כך שעדיף אולי הספק יותר גבוה קצת תודה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. למשל גם אקס בוקס וגם PC.... כמו כן אני אשמח לדעת האם יש דרך שאותו UPS לא יכבה את המכשיר(גם עם המכשיר מנסה לכבות את עצמו)...

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by jetman,

היי חברים, שאלה פשוטה, יש לי מחשב נייח, סביץ, ושרת NAS. הרצתי על המחשב FURMARK + CPU BURNER, כולל מסך יוצה כ 245W, ללא מסך פחות. סביץ לפי מפרט לוקח 5.8W במקסימום. ו שרת הNAS לוקח 24W לפי המפרט במקסימום. לפי גרף באתר APC, זה 8 דקות ל 300W, ו 5 דקות ל400W, אבל בפועל כל 3 הצרכנים לוקחים פחות מ300W במצב עבודה רגיל. מישהו רשם לי שצריך UPS אם הספק גבוהה יותר לספקי APFC (אבל זה הספקים היחדים שיש בשוק כיום?), הספק שלי זה ANTEC NE650M אם זה משנה משהו? קניה של UPS זה יותר לבטחון עצמי, אין לי בעיות בתשתית חשמל, אבל קורה בקיץ וחורף שיש הפסקות חשמל בגלל מכשירי קירור/חימום בשכונה או אזור, אני מגבה קבצים בקשיח חיצוני לכל מקרה של יהיה, אבל רוצה לדאוג בכל זאת למחשב שלי. *…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dmanbuhnik,

המחשב כרגע: AMD 3000+ Venice E6 1800MHZ@2615 DFI Infinity NF4 Ultra A-Data PC4000 512MB A-Data PC3200 512MB memory @218MHZ 2.5-3-3-6 1T PowerColor X800XL 256MB 2x80GB WD JD 8MB SATA @ RAID-0 Antec 480W NeoPower ATX2.01 NEC 3500 Compucase 6A19 Samsung 710T 1280x1024@70HZ Artic-Cooling Freezer 64 120mm Back out TT 120mm Front in אני מועניין באל פסק שישמור על המחשב מפני בעיות חשמל ממש לא חשוב לי זמן סוללה, המחשב לא צריך לעבוד בזמן הפסקת חשמל אני רוצה לחבר אל האל פסק גם את המחשב וגם את המסך תקציב גג זה 1000 שקלים אבל אני יותר מעוניין במחיר של עד 600 שקלים +- (התקציב גג זה בשביל שאם יש משהו שבאמת שווה את זה) האל פסק הולך להיות גם למחשבים עתידיים (אני מקווה להשתמש בו לעוד הרבה…

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by ron1979,

איך זה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6008 המפרט לוח אם P35C DS3R 2 כוננים קשיחים של WD- YS ברייד 0 כרטיס גרפי 8600GT מארז וספק כוח של סונטה 3 צורב LiteON LH-20A1S S-ATA מעבד כנראה E2XXX.. זכירון 2GB גיסקיל 800MHZ מסך LCD 19 של BENQ 2MS

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  11. שיחזיק את המערכת +ראוטר. אני מתכנן לשדרג את המסך ל22 אינץ'

12. Started by BlackBird71,

שלום אני צריך אל ספק שהוא גם מיצב מתח למסך ומחשב שבמחשב יש את הספק הזה: http://tms.co.il/product/4639 האם הספק הזה יציב מבחינת מתחים שלא פתאום היו קפיצות מתח? (במיוחד באוברקלוק) והתקציב של האל ספק בינתים לא כל כך משנה אבל ככול שהמחיר יותר זול כך יותר טוב (; ותודה מראש לעוזרים!! עריכה: עדיף שלא יעבור את ה600 שקל

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by Zeev86,

שלום. אני מעוניין לקנות אל פסק לחדר למחשב נייח ונייד + מסך 23 אינצ׳. מכיוון שאף פעם לא קניתי אחד, הייתי מעוניין לקבל עצה איזה כדאי לי לקנות. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, בתקופה אחרונה אני רואה לפעמים אספקה לא תקינה של חשמל בדירתי - הפסקות חשמל רגעיות או עוצמת האורות בדירה משתנה רגעית החלטתי שאני רוצה להגן על המחשב ולכן אני רוצה לרכוש אל פסק (UPS) המחשב כולל: לוח אם Intel DP67BG מעבד Intel i7 2600K כרטיס מסך sapphire 6950 2GB GDDR5 4 כרטיסי זיכרון DDR3 3 דיסקים קשיחים 1 SSD ספק כח seasonic M12II 620W כרגע כל המרכיבים בתדרי סטוק, כלומר, ללא OC. בעתיד אני מתכנן לעשות OC למעבד וכרטיס מסך, זאת גם הסיבה שלקחתי ספק עם הספק גבוה מהנדרש. מאוד אשמח לשמוע המלצות לאל-פסק תודה !

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי המטרה שלו היא שיגן מפני ברקים\נחשולי מתח.ושיתן לי במקרה של הפסקת חשמל כמה דקות כדי לכבות את המחשב בצורה מסודרת - זה הכל. הסוג שאני מחפש הוא לא ה ONLINE. אלא LINE INTERACTIVE צורת גל: גל Sine (גל סינוס טהור) שיהיה שקט כשהוא לא בפעולה (מתחת 40 דציבלים) , כלומר כשאין הפסקת חשמל. מה שאני צריך לחבר אליו: * מחשב עם ספק כוח מסוג: VP POWER VP450P 450W Antec Active PFC * שני מסכים: אחד ViewSonic/viewcom VG150 LCD 17 אינצ' (צריכה 25W) שני LG LCD Flatron W2242T 22 אינצ' (צריכה 40W) * דיסק חיצוני בחיבור USB (לא יודע מה הצריכה שלו) * נתב אינטרנט (צריכה 40.5W) * ולוח גראפי של וואקום (30W)

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם, ברשותי רשת קטנה של פיירוול, מתג, NAS ומחשב. אחרי כמה פעמים שנפל המתח בבניין שלי הגעתי למסקנה שהציוד שווה יותר מדי כסף בשביל לתרום אותו לחברת החשמל. אחרי קצת מחקר ברשת הגעתי למסקנה שאני צריך UPS שהוא ON LINE בגלל כל ההפרעות שיש באזור שלי (בת-ים) והמתח הלא יציב המגיע לדירה (רואים את זה בנורות ליבון לרוב). התקציב יעד הוא עד 2000 שקל, הציוד שצריך גיבוי: פיירוול CISCO ASA5505 עם כרטיס SSC-5 (דיי מתחמם=צורך חשמל) מתג CISCO 2960G שמונה פורטים NAS של SYNOLOGY עם שני דיסקים והזבל של הוט (הוטבוקס) הדגש הוא על ייצוב המתח כדי שהציוד לא יפגע וזמן גיבוי של כמה שעות לציוד התקשורת, עמדת העבודה לא צריכה גיבוי של שעות אלא רק דקות (כיבוי אוטומטי בעת נפילה-פיצ'ר רצוי). תודה לכל …

17. Started by duzapz,

היי, יש לי לפעמים הפסקות חשמל של כמה שניות / דקות וזה כבר לפעמים קורה באמצע שאני בדברים חשובים במחשב וזה כבר בלתי נסבל. אני מחפש אל פסק שיהיה אפשר גם לחבר אליו את הראוטר, המחשב והמסך כך שהאינטרנט ימשיך לפעול במקרה של הפסקת חשמל. האם יש לכם המלצה למשהו שיתאים לדרישות, יהיה יעיל ויחסית זול? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Q9550 HD4870 512MB overclocked ASUS P5Q PRO HARDISK 500GB X2 TOPower 700W ספק כח המליצו לי על אל פסק של ADVISE VA750 PRD או PRPC זה האל פסק הראשון שלי ואין לי מושג בנושא בכל אופן לא כ"כ הבנתי את ההבדלים בין שני הדגמים ואשמח אם תוכלו לייעץ בנושא תודה יניב

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  19. שלום, אבקש המלצה לאל פסק שיחזיק טוב את המפרט שלי בסגום של עד 400 ש"ח. בעיקרון מספיק לי רק למסך LCD 24 ולמחשב עצמו, אם יש אחד שגם יחזיק את המודם והראוטר אז מצויין... תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  20. שלום לכולם! לאחר שתי הפסקות חשמל אתמול בגלל הגשמים, נזכרתי קצת באיחור שהחורף הגיע אז אני מעוניין לקנות עכשיו אל פסק כדי שהמחשב לא יצטרך לספוג עוד "הפתעות" כאלה. אני ממש לא מבין בתחום אז אשמח אם תתנו לי כמה המלצות לאל פסקים סבירים במחיר נמוך כמה שאפשר, אך שלא יהיה יותר מדי פשוט... תודה.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  21. מה קורה חבר'ה? אני צריך המלצה לאל פסק טוב. לא יקר מידי (שייכנס בתקציב). המטרה חיבור לפטופ ללא סוללה בתקווה לשמור על חיי סוללה, מה שאומר צריך שהאל פסק יידע לייצב מתחים בצורה טובה. ובהמשך חיבור LCD‏ ‏מקסימום 22 אינץ'

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי מחשב חדש יחסית, Mainboard : Asus P5Q-PRO Processor : Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2833 MHz Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4800 Series Hard Disk : WDC (500 GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7200S Monitor Type : Dell Computer DELL 2007WFP - 20 inches Corsair 550W ספק. בכל מקרה המעבד ב OC (לא על מתח כרגע רק מכפלה בהמשך יהיה גם מתח), ואני רוצה לחבר גם את המסך. יש לי הרבה הפסקות חשמל באזור שלי לצערי, ואני קצת מפחד על המחשב, כרגע לא נראה שנגרם איזה נזק (אני מקווה), אבל עדיף להקדים תרופה למכה. איזה אל פסק כדאי לי עד 500 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by a-gold,

שלום אני מעוניין לקנות אל פסק למחשב חדש המפרט בצד. בחודש האחרון המחשב עבר כבר לפחות 5 פעמים הפסקות חשמל ואני מת מפחד שישרף לי משהו. בדקתי קצת פה בפורום על אל פסקים ומצאתי את זה: http://skypc.co.il/pl_product~PRPC-750~72~0.htm צריך שתמליצו לי על משהו טוב והאם מה שצירפתי בלינק יספיק למפרט שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by haims84,

שלום אנשים טובים, לפני מספר חודשים קניתי את האל פסק הזה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593302 כשלצערי אחרי 3 חודשים הוא החזיר נשמתו לבורא, ועכשיו אני חושב ללכת להחזיר אותו ואולי לקחת אחד חזק יותר... מלכתחילה הייתי מאוד מאוכזב ממנו, שמעתי הרבה דברים טובים על החברה הזו לאל-פסק, אבל כל דבר במכשיר הזה צעק חינמי מרגע שפתחתי אותו. החוטים שמגיעים איתו קצרים בצורה דבילית, החיבורים מאחורה עדינים בצורה לא הגיונית, הדיסק שמגיע איתו נראה כאילו הוא מכוון למערכת הפעלה WIN 95' בקיצור אכזבה ... בכל מקרה המפרט שלי הוא כלדקמן - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 6950 2GB שנפתח ל6970 ספק 550W של HEC או WIN או משהו כזה COOLER M…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 1GB ספק 550W לא ג'נרי (לא זוכר איזה, אבל אחד מומלץ מהפורומים) מארז COOLER MASTER II ADVENCE ומסך 20' של ASUS אני מעוניין לקנות אל פסק שייתן לי בין 10-ל15 דקות של נחת בעת הפסקת חשמל. 500 ש"ח זה פחות או יותר התקציב, ניתן לחרוג ב50 שקל, אשמח לקבל הצעות והסברים על אל פסק מומלצים ... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים