ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
דברים התגלגלו והגעתי מפורום גרפיקה, לפורום כח.... הזמנתי כרטיס מסך,ספק כח,מעבד וזכרונות. זה המפרט: לוח אם gigabyte GA-K8NF-9 מעבד amd athlon 4200 dual core socket 939 זכרון 512X4 כרטיס מסך radeon x1950gt 256mb והקטע : ספק כח Thermaltake 450Watt, 140mm Fan, 20+4 pin, 2X 12V, 2X SATA, PCI-E, PFC, 16dBA, Cable Management, W0146RI http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/80/products_id/6298?osCsid=c959af1e452d58fca3c6ad92c680680f עכשיו כמה חברה אמרו פה שהספק הזה לא שווה, וכדאי לי ללכת על ה HEC 400W TRT אבל אין אותו בחנויות שאני רוצה לקנות מהן.... ראיתי שאחד הבכירים פה ממליץ על ה- ספק כח FSP 450W, Fan 120mm, 24 Pin, PCI-E, 3x SATA, Passive PFC, Low Noise, ATX450-P…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך היום לרכוש את המפרט. אני מתלבט בנוגע לספק ורציתי לשאול לפני שאני קונה... המפרט: ANTEC Three Hundred 300 Gaming Scythe Mugen 2 - Infinity Gigabyte GA-H55M-USB3 H55 CHIPSET Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 SeaSonic S12II-400 400Watt 80Plus Bonze צורב LG GH22 SATA x 22 Black Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים הספק הוא 430 ולא 400 כמו שרשום בRSM... בכל מקרה אני רוכש כרגע כרטיס מסך זול שלא צורך יותר מדי (אם בכלל!) ורק בעוד 8-10 חודשים אני אקנה כרטיס יותר רציני בסביבות ה-600-800 ש"ח. כמו כן, מתוכנן OC בינוני בעתיד. יש צורך בספק יורת חזק? 500W? השקט הוא…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל מצטער על הכותרת. המחשב כבר הוזמן ואני צריך תשובה כמה שיותר מהר. האם הכרטיס RADEON HD 4870 נכנס בסונטה 3 עם מאוורר מקדימה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה ספק עם אור?זה תורם משהו או רק ליופי?וכמה זה אמור לעלות (400W שילמתי 270)? ומה זה עוזר שיש לו אור אבל הוא בתוך המארז ???
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות ערכת השקטה, ליבואן CD-LOG אין. יש משהו שאפר לאלתר מחומרי בידוד שמישהו כבר ניסה? אני מחש משהו כמה שיותר זול, נגיד ערכה של TT הייתי קונה שלוש ערכות (75 ש"J) ומדפן היטב, ככה שנאני לא רוצה לעלות ליותר יקר מזה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
במקום כונן DVD אני רוצה פאנל שקוף שאני יוכל לראות את המחשב מבפנים, איפה אפשר לרכוש כזה דבר ? האם קיים ? כמה יעלה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום ראיתי בכמה מקומות באינטרנט פדים שתורמים לסדר ולבידוד של סאונד מהמחשב. רציתי לדעת איפה אפשר להשיג או בכלל, מה לחפש? זה נראה כמו פד צמר מוזר כזה.. הינה כמה תמונות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם מעבד AMD רגיל,<מעבד חד ליבה,לא הכפול>ולוח אם מובנה.המחשב ישמש לאינטרנט,אופיס,וצפייה בסרטים.<לא משחקים,ולא אוברקולק> על איזה מארז הייתם ממליצים לי מבין הבאים? 1-Compucase-HEC Mini Tower CI-6C28 Black/Silver Front USB 300W <עולה 280 ש"ח> 2-Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case <עולה 230 ש"ח> והאם יש טעם לקחת את המארז הזה: 1-Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W <שימו לב 2 מאווררים עולה 360 ש"ח> האם שווה לקחת את המארז הזה? אני רואה שכולם ממליצים עליו למרות שהוא נראה די מכוער ביחס לשתיים האחרים שהצגתי לעיל. האם שווה להוסיף את הכסף עבור המארז הזה? האמת שאין פה הפרש גדול,ההפרשים הכי גדול הוא 130 ש"ח,השא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי UPS בן 5 של גמטרוניק עובד בסדר גמור בלי בעיות. הUPS הוא 650VA אם אני זוכר נכון. היום נשרף הפיוז של ה UPS ובעקרון ליד התא פלסטיק שאליו מכניסים את הפיוז כתוב Max 4A, אבל כשהוצאתי את הפיוז כתוב על הפיוז עצמו 6A 250V. התקשרתי לתמיכה של גמטרוניק ולא חזרו אליי. רציתי לדעת מה כדאי לעשות, האם להחליף ל 4A או ל 6A?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לשם פילטר מבחוץ על הפתח של מאוור הספק בכדאי למנוע אבק.
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מישהו יודע אם ואיך ניתן לסגור את פתחי האוורור שלא בשימוש במארז CM590? לחילופין - האם ניתן לשים פילטרים ובאיזה אופן? נראה לי שבתצורה הנוכחית - פנים המחשב יספוג כמויות אבק אדירות...
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שדרגתי כרטיס מסך וספק והחלטתי לתת לאחי את הספק הישן 360 של זלמן... החלפנו את הספק שלו {גנרי מעפן} לספק שלי.. הכל עבד טוב חוץ מרעש מוזר של תיקתוקים ונקישות כאלו בערך 1-2 לשניה... המחשב עבד ככה יום ולמחרת הכרטיס מסך התחיל לעשות בעיות... יש עיוותים במסך המחשב נתקע מסך כחול ושגיאת NV4_DISP ניסינו הכל עם דרייברים אך הבעיה נשארה... באנו להחליף לספק הקודם... ואז אני רואה שחסר פין אחד בחיבור ה24 פינים ללוח אם בספק של זלמן... הדבר היה לי מוזר מאד... לאן הפין נעלם... חיפשתי אותו אולי הוא רק יצא מהפלסיק אבל זה נראה כאילו שהוא לא היה שם אף פעם... הכרטיס מסך ככל הנראה ניזוק וכרגע בבדיקה... מה שמוזר לי זה כיצד במחשב שלי הכל עבד תקין ללא הפין האם אין בעיה לעבוד עם פין חסר? והאם יתכן שנ…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות ספק כוח 600W של Seasonic, אחרי חיפוש קצר באינטרנט הבנתי שיש לו חיבור כוח אחד לPCI בגודל 6+2, לפי קריאה על הכרטיס מסך שאני מתכנן לרכוש אני רואה שהוא דורש שני חיבורים של 6, בנוסף אני מתכנן להוסיף כרטיס PCI נוסף (לא מסך) שדורש חיבור אחד של 6. השאלה שלי היא איך בדיוק אפשר לחבר את כל הכרטיסים האלה עם הכבל היחיד הזה? האם קיים מפצל לסוג חיבורים הזה והם ניתן לשרשר כמה מפצלים כדי להגיע מחיבור אחד ל3(2 לכרטיס מסך 1 לכרטיס הנוסף). בנוסף האם דבר כזה הוא כדאי וטוב לכרטיסים / ספק כוח? במקרה ולא, איזה עוד אופציה יש לי כי ספקי כוח עם 2-3 חיבורים הם דבר נדיר לפי מה שאני רואה בחנויות בארץ (לפחות בהספק שאני מעונין לרכוש). עוד שאלה קטנה, ויכול להיות שאני ממש מערבב פה מלא נושא…
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, פיצלתי את ה-24 פינים של FSP 350 ל- 20+4 כדי שיתאימו ללוח יחסית ישן שהיה לי. עכשיו, אחרי יותר מחצי שנה שהוא מותקן על מחשב (חדש) התחילו להיות לי ריסטים שנעלמים עם החלפת הספק - כלומר, ספק תקול ועדיין באחריות. האם לדעתכם פיצול הפינים, שנעשה בעדינות רבה ותוך פגיעה בפלסטיק בלבד דרך אגב, מבטל את האחריות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לפרק את המאורר הקדמי במארז הנ"ל אבל משום מה אין לי גישה אליו (המאורר מול ה HD)אני מוריד את הפנל הקידמי ולא רואה ברגים או משהו שתופסים אותו והוא תפוס מישהו מכיר את המארז ויודע איך מפרקים את המאורר ?זה חשוב לי הרבה זמן לא ניקיתי את המחשב, תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי את המארז CM690 (הישן לא החדש) ואני רוצה להחליף את המאוורר שלו בחזית ובשביל זה אני צריך להסיר את הפאנל. הבאתי צבט וניסיתי ללחוץ על החיבורים של הפאנל, אבל יא מקומות שאני לא מצליח להגיע אליהם ואני לא מצליח להסיר את הפאנל, יש איזו אפשרות יותר נוחה שאני אוכל להסיר את הפאנל הקידמי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים , במסגרת פעולות תחזוקה הגעתי למסקננה שאני לא יודע איך להוציא את הפאנל הקדמי של Gigabyte Aurora 3D 570 בכדי לנקות את החלק הקדמי ועוד כמה עניינים . בדרך כלל הייתי מצפה מכזה מידע להופיע באתר היצרן אבל באתר ג'יגה בייט העלימו את המארז . אז כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לבדוק ולנקות המאורר הקדמי בלי לחדור פנימה. האם ניתן ואיך? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגדול אני יודע שכל ספק שמקבל 80+ הבסיסי ביותר - 80+ bronze הכוונה שהנצילות שלו היא מעל 80% איך מתבטא ההבדל בין 80+ bronze silver GOLD ו PLATINUM?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לדיון הזה (באתר אחר): http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=17035274 נציג פלונטר טוען שהם היו עדים להמון ספקי כוח Seasonic שנשרפים, ולכן הם החליטו שלא למכור אותם יותר. נשמע לי ממש מוזר, כי אלו ספקים ברמה גבוהה (במיוחד הסדרות הגבוהות). הייתי מבין אם זה מדובר בספק אחד או שניים, אבל כשזה סדרתי זה גורם לי להרים גבה. מעבר לזה, הנציג שם ציין ש TMS ו StartPC הפסיקו גם למכור ספקים של Seasonic, אבל זה לא נכון. מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני חודשיים קניתי מחשב חדש עם באנדל מארז NZXT וספק FSP Raider 650W https://www.tms.co.il/product/12960 ניקיתי היום קצת את המארז והצצתי לראות אם אבק הצטבר גם בתוך הספק, הארתי פנימה וראיתי שיש פלסטיק מותך בפנים. מקור הפלסטיק נראה כמו חתיכות פלסטיק שעוטפות כמעט את כל הרכיבים בתוך הספק (רק שהם בצורה נורמלית ולא מותכים). מצורפת תמונה שני דברים מוזרים בסיפור הזה: 1. אני לא מצליח לראות מאיזה רכיב הגיע הפלסטיק, לא נראה שיש רכיב שסביבו חסר אותו פלסטיק. (יכול להיות שאלה שאריות שהיו שם עוד משלב הייצור??) 2. כיוון ההתכה "הפוך", הוא נגד כוח המשיכה, כלומר לכיוון חלקו העליון של הספק. יש מושג איך זה יכול לקרות? מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, עלה בדעתי לקנות פנל סולארי קטן כמו זה למטרת טעינת טלפונים ניידים ואולי גם דברים נוספים. 1. האם מותר להביא אותו לארץ? 2. אם כן, האם אצטרך לשלם מכס? 3. איזה מחבר אצטרך לקנות כדי שיהיה לי שקע חשמלי רגיל? 4. האם יש דברים נוספים שאני צריך לדעת? 5. האם יש דגמים מומלצים? בעיקרון חשבתי לשים אותו במרפסת מכיוון שהוא די קטן. תודה מראש. אגב, אני לא ממש משוכנע שזה הפורום המתאים אבל נראה לי שהוא הכי מתאים (או הכי פחות לא מתאים ;D ). אם טעיתי, אנא העבירו אותו.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחרי שבפעם הראשונה ניסיתי לקנות cm534 ועוד איזה משהו - ולאחר כמה שבועות של המתנה החנויות חזרו אלי ואמרו שאין את זה במלאי. ואחרי שבפעם השניה ניסיתי לקנות nzxt hush ואתמול נישברתי גם, אחרי המתנה של כמה שבועות. על איזה מארז ללכת עכשיו? עדיפות בבקשה למארזים שיש כרגע במלאי באיזה שהיא חנות קיימת.. אני צריך אותו למחשב עם amd venice 3200+ וכרטיס מסך 6600 פשוט. לא צריך משהו מטורף, אבל שני מאווררים 120 יהיו נחמדים, ויעשו את הכל שקט ונחמד. אשמח להמלצות, וסוף סוף לסיים את הפיאסקו הזה - אני כבר כמה חודשים מדליק את המחשב שלי בעזרת טסטר שמקצר את שני הפינים של ה power, אחרי שהכפתור של המארז שלי הלך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום רב, בהמשך לשרשור הבא, בעייה ביציאה ממצב שינה - המחשב נדלק ונכבה שוב ושוב החלטתי להריץ בדיקה מקיפה באמצעות התוכנה OCCT. הבדיקה הסתיימה בהצלחה אך ע"פ נתוני הבדיקה והידע הדל שלי בעניין מתחים עושה רושם שיש קפיצות גדולות במתחים בתחום 12V+ מפרט המחשב הרלוונטי הינו: HEC 400TR-TF 400W Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz 33 °C Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-DS3L (Socket 775) 4.00 GB Dual-Channel DDR2 512MB GeForce 8800 GTS 512 (nVidia) 75GB Western Digital WDC WD800JD-00MSA1 ATA Device (SATA) 1863GB Western Digital WDC WD2002FAEX-007BA0 ATA Device (SATA) CDDVDW SH-S223F ATA Device אשמח לשמוע את חוות דעתכם בעניין, מצ"ב תוצאות הבדיקה הרלוונטיות בתחתית העמוד לצורך …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים מה נשמע יש לי מחשב פנטיום 4 ישן, אני לא משדרגו משיקולים כספיים ומשום שגם כך אני משחק רק בסימולטורי נהיגה שלא דורשים הרבה יחסית. הבעיה מתחילה כאשר כרטיס מסכי, GEFORCE FX5500 של NVIDIA מפיק רעש חזק מדי. הרעש בוקע ממאוורר קטן שיושב עליו, ומחובר אליו. מבדיקות התברר שאי אפשר לשלוט במהירותו, ושהוא עובד כל הזמן על 100 אחוז. לכן אני חושב על פתרון אחר: לחברי כרטיס מסך GEFORCE 7600 GT, עם חיבור AGP שמצוי אצלי. לצורך התקנתו אני צריך להחליף ספק כוח, שכן אצלי מצוי ספק בסיסי של GENERIC שמספק 280 וואט הספק מקס', אמרו לי שאני צריך להחליף לכזה המספק 550 וואט. אני מחפש ספק זול ואמין, אני לא ממש מבין בתחום אבל מסיבוב קצר בקטלוג של KSP שמתי עין על אחד של Golden Tiger , 550W R…
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-