עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by eranshap,

שלום לכולם מעוניין במארז חדש למערכת עם קירור Mugen 2, ועם כרטיס מסך HD5670 קירור פסיבי. מה שחשוב לי זה שקט, עוד פעם שקט, ואם אפשר פילטרים. טווח מחיר עד 350 +/- למארז. מגבלת גובה - עד 48 ס"מ. המארז יעמוד בתוך ארונית עם פתחי איוור בשני הצדדים. 3 האפשרויות של אנטק הן סונטה 300 סולו המלצות והסברים יעזרו תודה

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by Bluemen,

היי חברים אז נסגרתי על מחשב וקניתי מKSP מעבד 12700K לוח z690 tuf wifi d4 קירור noctua d15 אני עובד עם שני מסכים של 27 אינץ אם זה משנה יש לי כרגע gtx 1650 super והוא המליץ על לקנות 750w אם בעתיד אני ארצה להחליף כרטיס זרמתי איתו והוא שם לי את המארז והספק הבאים: ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים ** ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים ** חזרתי הביתה וראיתי שיש ספקים מודולרים ושאין צורך לסדר את כל הכבלים ואמרתי …

• אהבתי!
    • 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ZUMARA1,

טוב קניתי את הארורה 570 של גיגא בייט והכול בסדר חוץ משאני לא יודע איך לחבר את המאווררים ויש רעש כמו בררר כזה שהמחשב עושה פעולה לא משנה איזה שהנורה כאילו דולקת רעש כמו המחשבים הישנים איך מבטלים את זה עזרה1! תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אז אני צריך לדעת איזה ספק יותר חזק ויתאים לי גם לשיפור עתידי של הכרטיס מסך מי שלא מכיר HEC 550win http://tms.co.il/product_info.php?cPath=136_477&products_id=4293 והליברטי 400 כמובן הספק אמור להחזיק מערכת כזאת , Q6600 \ Q9300 לוח אם P35 2G 1X2 667Mhz אולי בעתיד שידרוג ל 4G 120G SATA II - עם שדרוג עוד כונן קשיח בעתיד HD3850 מארז סופרנו AC Pro 7 וזהו בעיקרון החלקים כמובן ששני הספקים יחזיקו יציב את המערכת אבל אני מתכנן להחליף כרטיס מסך עוד שנה שנה וחצי והייתי רוצה ספק ש"יסחוב" אותו איך אומרים , מה עדיף ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, קניתי אל פסק של גמאטרוניקס 750VA התקנתי אותו לפי ההוראות שימוש הכל טוב ויפה עד שעברתי לשלב של התקנת התכנה. התקנתי את הדרייבר ומחשב כתב לי שהדריבר נמצא ומוכן לשימוש והתקנתי את התכנה שמגיעה עם האל פסק upsilon 2000 היא כאמור אמורה לתת לי נתונים על האל פסק יש בה כל מני מדדים והכי חשבו לי שברגע של ניתוק הוא מכבה את החשב באופן מסודר. אז היא פשוט לא פועלת מראה לי שהיא לא מחוברת כלומר לא מזהה את האל פסק או לא ידוע מה למראת שהמחשב מזהה אתה דרייבר. אולי מישהו יוכל לעזור לי עם הפעלת התכנה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Omri Bazelet,

היי! אני צריך עזרה לחשב צריכת חשמל של המחשב שלי. 1. איך עושים את זה ובמה נעזרים 2. איזה חלקים מחשבים. בתודה עומרי

• 29 תגובות
    • 5.7k צפיות
  7. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי את המארז שבכותרת וחסרים לי מכסה עבור סלוט 5.25" ומכסה עבור סלוט 3.5", האם למישהו יש את המכסים האלו והוא לא זקוק להם? או לחלופין, היכן ניתן להשיג כאלה? תודה רבה.

8. Started by KF,

היי בטעות ניזרקה הקופסא של הספק כח לזבל;שעדיין נשארו מספר צמות בפנים.. דגם הספק Enermax Modu82+ 425W 33A @ 12V אולי למשהו יש מושג איפה אפשר לקנות כמה צמות לספק כח הזה? במידה ואין משמעות הדבר שצריך לקנות ספק חדש? תודה

9. Started by Animor,

אהלן, קיבלתי עכשיו את ה-R4 ויש לי שאלה לגבי כמה כבלים שנמצאים בו. צילמתי אותם. שניים מהם אני מזהה - חיבורים של מאוורר. אבל לא ברור לי למה משמשים השניים האחרים. התמונה מצורפת. תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by HaGaYn00b,

צריך מארז בסיבות ה400-600 שקל שיהיה איכותי יפה עם מאוורים שיקררו אותו והכי חשוב שלא ישמעו כלום שיהיה שקט שקט אם זה חשוב זה מה שהמארז שתמליצו הולך להכיל: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ספק כח ThermalTake ToughPower 600W PIONEER DVR-212BK SATA כונן דיסקטים שחור SONY Floppy 1.44MB

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by BEST_VOL,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם הספקים של המארז הנ"ל (שמגיעים איתו בבאנדל) מתאימים לכל לוחות האם.? כאילו במחינת החיבור שלהם? כי שמעתי כל מיני דברים על זה שהם לא מתאימים אשמח לתשובו פורים שמח לכולם (למרות שעוד לא כל כך פורים...)

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי את המארז הזה ולצערי אין לי את המתאמים ל- CD-ROM, אשר צריך להרכיב אותם על ה- CD-ROM וכך להכניס אותו למארז. האם יש למישהו אשר בבעלותו המארז הזה, זוג מתאמים כאלה שהוא יכול לוותר עליהם, אני מחפש את המתאמים האלה בנרות ולא מוצא. אשמח לעזרתכם.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by KrustyTheKlown,

ברשותי המארז הנ"ל ועדיין לא הבנתי איך מקבעים את הכוננים האופטים.... המארז האחרון שהתעסקתי איתו היה מארז ג'נרי של מחשב שנקנה לפני 7 שנים ושם זה חובר מן הסתם עם בורג מהצד, מה שאני לא ממש מוצא במארז החדש אני מן הסתם מפספס משהו אז אם מישהו יוכר לעזור אני ישמח..אין לי בעיה גם להעלות תמונות אם זה יעזור תודה.

14. Started by Silver Dragon,

יש את המסך הכחול הזה שמראה את הטמפרטורה / שעה / תאריך וכו' - על המארז.. עכשיו אני לא מבין איך להתעסק עם זה, הצלחתי לכוון רק תאריך ושעה. אבל איך אני יכול לבחור את המהירות של המאווררים וזה? ראיתי שיש שם HIGH LOW וכאלה דברים ויש שם אנימציה של מאוורר שמסתובב אבל מתחתיו יש כזה סימן קריאה - ! - כאילו יש איזה בעיונת או משהו. כרגע לא במאמץ הטמפ' היא 27 אבל עדיין אני רוצה לנסות להגיע ליותר, ע"י האצת המאווררים שגם לא במאמץ. סתם ללמוד עוד על המארז, ואם יש עוד טריקים אז בכיף נ"ב אני בטוח שסתם חפרתי ואני לא אמצא מישהו שיכול לעזור, אבל תמיד טוב לנסות אז תודה וכמובן שגם דף עם הסברים יעזור לי! אני פשוט לא מצאתי הדגם + החברה: NZXT - Nemsis דרך אגב CPU - המעבד HDD - הארד דיס…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by arik100,

שלום רב, צריך עזרה עם שני נושאים שקשורים למארז הנ"ל: 1. REAR FAN - ניתקתי אותו כדי לנקות ואז כשאני בא לחבר מחדש עם הברגים אז הם לא מתברגים כאילו הברגים כבר שחוקים ושבורים. הבעיה היא שאני לא יודע איזה ברגים צריך... זה המפרט של המאוורר (רלוונטי אליי REAR) Cooling System Front (intake) : 120x120x25mm, 1300rpm, 17dBA Rear (exhaust) : 120x120x25mm blue LED fan, 1300rpm, 17dBA 1. הדלת הקידמית - בעוד אחד ממסעות הניקוי שלי ניתקתי את הדלת הקידמית ועכשיו אני לא זוכר איך מחברים אותה מחדש... אשמח לעזרה בנושא... באם יש צורך בתמונות אני יעלה רק תגידו.. תודה אריאל

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by barduck,

שלום לכולם, אני בונה שרת NAS לשימוש ביתי, השרת יעבוד 24/7 ולכן יש דגש על חיסכון בחשמל ועוצמת רעש נמוכה. המערכת מבוססת על מעבד Intel Core2 Duo ולוח אם miniITX (ה DG45FC של אינטל). 4 דיסקים קשיחים וכונן DVD. יש לי מספר שאלות בנוגע למארז וספק למערכת - 1. חיפשתי מארז קומפקטי שיוכל להכיל 4 דיסקים וכונן ומצאתי את ה Chenbro ES34069 שעונה על כל הדרישות ואף מקבל ביקורות טובות אבל לא הצלחתי למצוא אותו בארץ. יש למישהו מושג האם ניתן להשיג אותו כאן? אם לא, יש למישהו רעיון למארז דומה ובר השגה? 2. מה לגבי מארז עשה-זאת-בעצמך? זה מעשי? איפה מתחילים? 3. איזה ספק כח צריכה מערכת כזאת לדעתכם? 4. האם ספק כח חזק מדי יעלה משמעותית את צריכת החשמל או שספקים בנויים לתת רק את ההספק שהמערכת דורשת בר…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by allammo,

http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11102&catid=878 בידיוק את זה קניתי, קודם כל האם הספק יוצר בעיות? זה המפרט: E6600 Asus P5W-DH deluxe 4GB OCZ 320GB WD 8800GTS 320MB EVGA עם אוברקלוק (גם מהמפעל ותופסת שלי עם ATI TOOLS...) עכשיו הבעיה עם המארז היא שאבא בטעות שבר את הפינים בדלת שסוגרים אותה לגמרי, זה די מפריע, איפה אפשר להשיג דלת חדשה למארז? מוכרח לציין שהמחשב שקט בצורה מטורפת, לא שומע אותו בכלל (גם בקיץ)

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by o.k,

לילה טוב לכולם!! לפי הנתונים הבאים ?מארזים? - ?8023 Gamer 450W, 12cm Fan, LCD? המארז בא עם ספק הכוח או שזה רק מראה לי עד איזה גודל ספק מקסימאלי אפשר לחבר למארז??? תודה...

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by liran315,

בגלל שהCM690 לא זמין וגם לא שקט מי יודע מה אז אני צריך מארז שיהיה טוב לצרכים האלה: מרווח,מאוורר טוב,שקט(בחדר שינה) חשבתי על I-SOLO 210 של GIGABAYTE מה אתם אומרים? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3434

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני רוצה לקנות את הטריניטי אך הבנתי שהוא לא מספיק טוב.. אז אולי אני יעשה מאמץ לצא'קרה אבל השאלות שלי זה האם זה ממש עקרוני לקחת את הצא'קרה במקום הטריניטי או שזה רק מומלץ? אבל גם הטרינטי יעשה עבודה טובה והכי חשוב לי-שקטה וקרירה...וגם מה המחיר של האובר צא'קרה כי ראיתי שאומרים שגם לו צריך להוסיף מאוררים או משהוא...בקיצור יש לי התלבטות קשה מאוד וגם יש עוד 2 אופציות למארזים ,אז זאת הרבעייה הסופית ואני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בקטע הזה כי אני כבר חורג בטירוף מהתקציב שלי... 1-טריניטי 2- לקסה 3-אובר צ'ארקה 4-אפולו שאלה נוספת שחשובה לי מאוד האם אוכל לעשות חסימת אבק כמו בתמונה הבאה לכול מארז שאקנה? http://www.hardwaresecrets.com/article/442 תודה מראש...

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by zaza K300,

ישלי ספק של 800 W של NZXT (PP800( יש לי כ,מסך 275 ואני רוצה להוסיף עוד כ,מסך (SLI) השאלה אם זה יספיק או להחליף ספק אם להחליף ספק אז מה הכי מומלץ המיפרט של המחשב שלי מצורף תודה מראש

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by shlomo.shlomo,

1

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by skullfacer,

יש לי ספק 620 עכשיו אני מתכנן לקנות hd4870X2 והוא צריך חיבור של 8 פינים עכשיו יש לי לוח של DFI-LanParty Ut-x48-t2r והוא צורך גם חיבור של 8 פינים איך אני יוכל לחבר תכרטיס?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  24. Started by L1ron,

שלום לכולם - הרכבתי ספק כוח JTC 500W מלפני 5 שנים שהיה במחשב לפני 5 שנים , על מחשב שאצלי שנתיים וחצי .על המחשב שלי היה ספק ג'נרי 500W שהרזיק אות , אבל עשה לי בעיות - היה נכבה ונדלק שהייתי מדליק אותו (שיארתי שזה בגלל הספק העלוב) ואז היום החלטתי להעביר בין הספקים , הספק הקודם היה על דיסק קשיח וצורב IDE - אז קניתי מתאם MOLEX->SATA בשביל לחבר אותו על הדיסק הקשיח של הSATA שלי . הרכבתי אותו על המחשב שלי מידע בסיסי , וכשסיימתי את ההרכבה ושחיברתי את המחשב , בהתחלה הוא בכלל לא נדלק , הנורה לא פעלה . פתחתי את המארז הוצאתי את הכבלים והחזרתי אותם , שיחקתי עם זה קצת , נסיתי להכניס חזק יותר.. שהדלקתי המחשב פעל יופי.וגם לא הייתה את הבעיה הזאת , גלשתי 10 דקות בערך בלי שום סימן שמשהו …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by coller,

שלום יש לי מערכת ITX שכוללת מעבד i3 + כונן SSD אחד+ לוח אם גיגהבייט. האם הספק הזה: http://ksp.co.il/?uin=20005 יחזיק את המערכת הזאת + הכרטיס מסך הזה?: http://ksp.co.il/?uin=20611 תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים