עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by dorman2,

אני מחפש מארז שקט ועם מסננות אבק. האם coolmaster RC-534 עונה על הדרישה?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by shady121,

הספק יחזיק בקלות? ספק CORSAIR VX 550WATT E6600 2.4 OC TO 3.6 P5B DELUXE HD3870X2 OC 4GB RAM CORSAIR 800MHZ CL4 2XHARD DISK 250 GB 7200RPM 8 מאווררים 2XFLOPPY DVD-+RW

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by Homdragon,

הי. אני בונה מחשב ומתלבט נורא לגבי המארז וגם אנני יודע כמה כח אצטרך מבחינת ספק. המפרט להלן: CPU-Intel Q6600 MB- Gigabyte GAP35DS4 MEM- OCZ Reaper 4GB(2x2GB) Gcard- EVGA 8800GTS SSC Edition H/D- Seagate 320GB Sata2 DVD- Asus DRW2014LT CPU Cooling-Zalman CNP S8700 LED IDE H/D Removable Drawr 1.44 Floopy Drive מבחינת ספק אני חושב בכיוון סדרת Enermax Liberty השאלה שוב, כמה כוח. מבחינת מארז אני מתלבט בין Raidmax Sagita2/Aztec/Smilodon או Enermax Chakra אודה מאד על כל עזרה/המלצה שתוכלו לתת לי כמובן שלא חייב להיות המארזים/ספקים שציינתי.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by daniel.segal,

שלום הייתי רוצה לקבל המלצה לספק כוח הזול ביותר שניתן להשיג שיוכל להחזיק את המערכת הבאה התקציב נע בערך עד 300 שח ככל הנראה evga gts450 4Ram AMD X4 FX-4100 AM3+ (3.6GHz) - BOX

5. מארז: COMPUCASE 6C28 עריכה: האם מארזי FOXCONN גם טובים? בכלל אילו חברות טובות וזולות יש מלבד COMPUCASE ? ספק כח: TT PURE POWER RX 400W http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1110&category_id=88e4279b576bb3efe814d57d86c5fc9c& אגב בדקתי באתר ויש לו DUAL 12V וסה"כ 29A במסילת 12V

6. Started by gulmer,

שלום לכולם. העלתי היום הודעה בפורום אוברקלוקינג וקירור (מי שרוצה מוזמן לראות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269404) לגבי בעיות חום מהמחשב שלי. ממה שאנשים רשמו לי שם, נראה שרוב הרכיבים עובדים באופן סביר בהתחשב ביום החם שהיה עכשיו, אבל הכונן הקשיח שעבד באזור ה52-55 מעלות נראה מוגזם. הכונן נמצא אצלי במארז Silentium T2 Pro בתוך muffler שאמור להשתיק אותו. אני לא יודע מה הבעיה, אבל נראה לי כאילו הקרור שלו כשהוא חנוק בתוכו לא יעיל ולכן הוא מגיע לטמפרטורות כאלו. רציתי לדעת אם יש כאן במקרה אנשים אחרים עם המארז הזה ומה טמפרטורות הכונן אצלם, כי אני פוחד שמשהו בהתקנה אצלי לא היה בסדר.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by -Tal-,

אהלן, מה אתם אומרים על המארזים האלה, מארז של חברת EBox ATX SUPER FOR P-IV 500W והמארז הזה EBox ATX BLACK GAMER 8023 איזה ספק כוח אתם ממליצים לשים? ואני שם מאוורר 8 ס"מ של קולר מאסטר יהיה בסדר? תודה

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by Radeon38,

נתקלתי בהם במחירים שונים. ולראשון ללא ה "II" יש מאוורר נוסף.ביציאה כלומר בחלק שנמצא בחלק האחורי של המארז.למה ה"חדש" יותר מגיע ללא המאוורר הזה? גם במחיר הוא יותר זול. ואני לא עושה פרסומות !!! הראשון בפנדה עולה 435 ו "II" בנועה עולה 550 ואני מדבר על אותם הספקים 500W סדרת M מודולרית עם מאוורר 12 II מגיעה רק עם אחד ואילו הראשונה מגיעה עם עוד 60 או 80. תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  9. מענין אותי לדעת אם יוכל להחזיק מעבד חזק יותר כלשהו מהסדרה של הintel quad ו/או geforce 8800 כלשהו מהסדרה?

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by tamar,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=192652 תסתכלו על הסירטונים - נראה מדהים!

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by ארז,

יש ברשותי ספק כוח 450 וואט (אמיתי) הוא עובד עם כרטיס מסך gt8800. כרטיס קול 128 של קריאטיב, שני צורבים ושני כוננים קשיחים. כעת אני מעוניין להוסיף כונן קשיח נוסף... האם הוא יעמוד במשימה? תודה, ארז.

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  12. שלום, ראיתי עכשיו באתר של iqpc את המארז CHIEFTECH BRAVO במבצע 418 שקל - האם הוא מארז טוב? שקט-איכותי? האם יש יותר משתלמים ממנו למרות שהוא במבצע? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3239&Pname=CHIFTEC תודה מראש לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  13. שלום, מקווה שזהו הפורום הנכון, אם לא מנהלים בבקשה העבירו למקום הנכון. החורף מגיע ואיתו הפסקות החשמל. רציתי לדעת האם אפשר שלאחר הפסקת חשמל המחשב ישאר כבוי? עובד עם מחשב דואל קור של אינטל ומ"ע XP sp3 . בנוסף, מה ניתן לעשות ע"מ להגן על המחשב, החומרה ומסך lcd מנזקי הפסקות חשמל מלבד ups? תודה.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  14. איך הוא שווה לקנות ? T.M.S מחשבים מחפש מארז שקט ושיראה טוב בתקציב של עד 500 ככה.. כולל ספק נראה לי

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  15. Started by idan_v,

1.עם כמה מאווררים מגיע ה nzxt zero? 2.עד כמה מאווררים אפשר להכניס בו? 3.ואם יש הבדל בין nzxt zero לבין nzxt zero 2? 4.ואיך זה שבskypc הnzxt zero 2 עולה 470 ובiqpc הnzxt zero הרגיל לא ה2 עולה 656 ש"ח? 5.ומה יותר גדול, מקרר וטוב, nzxt tempest או nzxt zero או nzxt zero 2? תודה.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  16. כי שניהם נראה אותו דבר. ואיך המארז הזה שקט? אני קונה את ההטריטון.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  17. CORSAIR VX 550WATT יתאים מבחינת תאימות הכוולים והכוח! E6600 OC 3.6 P5B DELUXE 4GRAM 800MHZ CL4 8 מאווררים 2 FLOPPY 2 SATA

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  18. שאלתי היא האם כדי לי לקנות את המארז הזה אני שואל כי ברצוני לקנות עוד כמה זמן מחשבה אבל לא בזמן הקרוב תודה[br]פורסם בתאריך: 20.10.2007 בשעה 19:04:12 סתם שואל האם כדי לי לקנות אותו?הוא גדול?יש מספיק מקום לכל?והאם הוא בכלל משתלם?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by moranfrd,

שלום רב. קניתי השבוע מחשב חדש שכלל מארז סונטה 3 של אנטק שמגיע ביחד עם ספק כוח 500W של אנטק. כשקיבלתי את המחשב, הוא הגיע עם כבל שמתחבר לספק אז בצד של התקע יש חיבור שצריך מתאם ואין ברשותי כזה. לכן שמתי כבל חשמל אחר שהיה לי ששימש בזמנו למסך LCD האם יש השפעה להחלפת הכבלים ?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  20. Started by גמני,

בסטיקי "הכל אודות מארזים שקטים יש לינק בעייתי לגבי מידע על רעש http://www.alehlod.co.il/Eco/Noise.htm

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by kfirkb,

האם צריכת החשמל של הספקים השונים נמדדת לפי ההספק של כל ספק או לפי המערכת שהם מחזיקים? אני אמקד את השאלה: האם ספק של 800W צורך יותר חשמל מספק 520W גם אם שניהם מחזיקים מערכת דומה?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by EviLeader,

שלום חברי קהילה, רציתי לוודא איתכם שאין צורך באחריות מארז גם אם מדובר רק ב50 ש"ח.. נכון? פשוט יש חנות שמוכרת את המארז הרצוי במחיר נמוך יחסית אך ללא אחריות, חנות זו קרובה לביתי גם.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by eliil1,

התקציב הוא עד 700 שקל בערך, רצוי מאוד בפחות. שיהיה קריר ושקט , מאוד חשוב. יש כמה אופציות שחשבתי עליהן: COOLER MASTER CM690 ENERMAX UBER CHAKRA ECA5001-BS AEROCOOL EAROENGINE PLUS BLACK ANTEC P182-B אפשר מקסימום להוסיף להם מאווררים, צריך משהו חזק,קר ושקט. אולי MINEBEA ? או שאף אחד מהמארזים לא צריך מאוורר נוסף? המפרט הוא: E8400 HD 4850 SONIC GEIL 4 GB CORSAIR VX 450W תודה.

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  24. תודה.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by AlonXp,

בס''ד שלום אני רוצה ליקנות את המארז הזה :http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11738 השאלה שלי , יש לי ספק דאיי ישן mono mod 480w והספק במארז החדש צריך ליאות למטה! אז החוט של הספק יגיע עד ללמעלה?

• 8 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.