עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מצד אחד זה Thermaltake וזה מארז אדיר.(ככה אומרים...) מצד שני NZXT Zero נראה מדהים עם 7/8 מאווררים ועם אותו מקום וחלל של Eureka מצד שלישי, אני חושש שכל המאווררים האלו הולכים לעשות הרבה רעש. ביקורות: http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16811146029 מה אתם אומרים? תודה על העזרה.

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by Track,

איפה בארץ אני יכול לקנות מארז פלסטיק שקוף? לא מצאתי כזה באף חנות. תודה.

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  3. המליצו לי על מארז ASUS VINTO עם ספק ZUMAX 400 W על פני מארז וספק 400 W של HEC . אמור להיות שם מאורר שאפשר להכניס למצב טורבו במצב שהמחשב מתחמם יותר . על HEC ( לא גנרי ) ראיתי ביקורות טובות , על ZUMAX כמעט שלא , ויש גם הטוענים שהוא גנרי , מוזר לי שעל HEC יש שנה אחריות , ועל ZUMAX יש 3 .... ? תודה על היעוץ יניב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. http://www.scythe-usa.com/product/power/003/sfxx0ps_detail.html אין לי מושג ב ספקים אני פשוט מכיר את החברה בזכות גופי הקרור שלה בתקציב הזה הבנתי שהכי מומלץ זה fsp gln350 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by Godmoney,

אני רוצה לקנות עכשיו אל-פסק חדש. ספק כוח אחד כבר נדפק לי בגלל הפסקות חשמל ואני רוצה להיות שקט יותר. לפי איזה פרמטרים אני צריך לחפש אל-פסק טוב ומה טווח המחירים? מה ההבדל בין אל פסק זול ג'נרי לבין הטובים יותר אגב?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. התקציב למארז הוא 800 ש"ח, הוא צריך להיות יפה, שיהיה לו חלון לא קטן ושיהיה שקט יחסית.. מתוכנן OC אז שהמארז יהיה מאוורר היטב. (יש סיכוי שהכרטיס מסך ישודרג לGTX אז אשמח אם תציינו אם המארז שאתם ממליצים מתאים לGTX או לא)

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  7. אני צריך ספק אמין וטוב למערכת כזאת: core 2 dou 6420; geforce 8800 GTS 320MB 2GB ddrII 667 שני הארדיסקים התקציב גמיש ביותר אבל ברור שאעדיף לקנות משהו לא יקר מ500 שקל. רצוי שזה יהיה מוצר שמופיע בזיגזאג או סקייפיסי

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by kOblenZ,

לפני כמה ימים פרסמתי הודעה שאני רוצה לקנות את הP180 בגלל השקט שלו, אך היום ראיתי את המארז Mozart ונדלקתי עליו. דבר ראשון רציתי לשאול אם למישהו פה בכלל יש נסיון עם המארז הזה?? דבר שני רציתי לשאול האם המארז הזה יכול להחזיק מערכת עם כרטיס מסך HD2900XT בצורה שקטה יחסית? ואם לא ממש, אז מה אני יכול לעשות כדי לגרום לו להיות מסוגל? חוץ מזה גם רציתי לשאול את הדעה שלכם בעניין.. מה אתם חושבים שכדאי לי יותר??

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by IcEmAn,

תקשיבו אני מתלבט בין שני המארזים האלה NZXT LEXA NZXT NEMESIS ELITE ואני לא יודע מי משניים יותר טוב... אפשר לדעת אם יש מארזים יותר טובים? רק מה שאני רוצה שהם יהיו יפים עם חלון עם עיצוב קטלני כזה עם מלא אורות ושקטים אפשר לחרוג קצת אבל ממש קצת יש לי תקציב של עד 650 שקל למארז והמפרט שאני הולך לעשים במחשב החדש הוא: ................................................................................................ מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB כ.זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E ספק כח ThermalTake ToughPower 600W ..............…

• 49 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. אני רוצה לשים שם מאוורר(משום מה לא היה לי), ואין לי מושג איך אני מפרק את הפנאל הקידמי. הנה תמונה של המארז ושל מקום המאוורר. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  11. הבנתי שבמסילות ה12V ההבדל ביניהם הוא ב2A והמסילות הללו הולכות למעבד לכרטיס גרפי ולכוננים. עכשיו יש ביניהם הרי 100W הבדל, במה הוא מתבטא? לאיזה צרכים הוא משמש? השאלה שלי היא מסקרנות, כבר יש לי ספק - תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הקיט הזה : http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=A2384&affiliate=zap

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  13. טוב נתחיל? אז יש לי ספק ג'נרי של 450W ואני רוצה לדעת אם הוא יחזיק את המחשב הבא....... לוח אם GA 945G-S3 + מעבד פנטיום 4 3.066GHZ + כ. מסך 7600GT 256MB + שני הארד דיסקים וכונן.......זה אחד........ 2. איך אני יודע כמה כל דבר צורך? 3. איך אני יודע כמה V יש במעבד ג'נרי של 450W?

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by kOblenZ,

מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - BOX מחיר: ¤742 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤541 כרטיס מסך: GECUBE RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 TV/O VIVO HDMI DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2332 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS מחיר: ¤369 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL מחיר: ¤211 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K מחיר: ¤392 מארז: ANTEC P180-S ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU מחיר: ¤896 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU מחיר: ¤648 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה…

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by GrayFox,

אנשים תסתכלו בבקשה על המפרט שלי בצד יש לי ספק 400W של THERMAL TAKE האם הוא יחזיק ????

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  16. בין כלל הרכיבים שלו יש טבעת מתכתית למישהו יש מושג מה אמורים לעשות איתה ?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  17. Started by Bam65,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3338 מה ההבדלים בינו לבין הלקסה הרגיל? הוא עולה 100 ש"ח פחות.. :-\

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ofirl,

שלום לכולכם, קניתי ספק FSP 350W ומארז Compucase 21A כל אחד מאלו בנפרד הוא אחד המומלצים בפורום זה. לצערי שהגעתי הביתה גיליתי שלמארז אין פתח עליון ואילו האיוורור היחיד של הספק הינו עילי. מה כדאי לעשות? כמובן שאפשר לחתוך אך מעולם לא עשיתי זאת, אני לא יודע איך ומפחד להרוס. האם כדאי להחליף את הספק (מראש רציתי לקנות HEC אך לא היה)? האם כדאי להתאמץ לחתוך את המארז? האם יש פתרון אחר? תודה

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  19. יש לי התלבטות בין כמה אופציות של מארז+ספק. אופציה אחת בחנות גיבור: RAIDMAX SAGGITA+FSP 60GLN והאופציות הבאות מ SKYPC: NZXT TRINITY+HEC 400TRT TRINITY+ENERMAX NOISETAKER APPOLO+HEC 400TRT APPOLO+ENERMAX שזו האופציה היקרה ביותר שאני לא ממש שש לקחת אותה בגלל המחיר. לגבי הטריניטי הבנתי שהוא יותר קטן קצת ויש לו מאווררים 80 מ"מ והשאר יש להם מאווררים 120 מ"מ אני כרגע לא מדבר על מחיר החלקים האחרים בשתי החנויות כי יש הבדל לכאן ולכאן. מהי האופציה הכי טובה ואם יש לכם להציע לי אופציות אחרות בכמה שפחות כסף כי כבר מתחתי את התקציב פעם אחת ל 500 ועכשיו אני צריך למתוח עוד יותר ולא ממש בא לי. נ.ב. ב SKYPC יש מבצע הרכבה חינם עד סוף החודש אז אולי כדאי לנצל את זה למרות שחלק מהרכיבים יקרים יות…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ZeppeliN,

המערכת בצד הכרטיס מסך הולך להתחלף בקרוב לכרטיס יותר חזק... אני לא יכול בוודאות להגיד את הכ"מ אבל איזה Radeon בינוני... P:

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  21. יש לו מאחורה שני מאווררים אז הוא לא אמור להיות ממש טוב?.. איך הוא בקירור וכו'.. אמממ ועוד שאלה איך הוא לעומת הרייד מאקס סיגיטה?. http://www.xoxide.com/sunbeam-samurai-case-silver.html http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Samurai/samurai.htm [br]פורסם בתאריך: 29.06.2007 בשעה 13:38:37 אנשים בבקשה עזרה... ???

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Turbine,

מישהו נתקל כבר במארז החייתי הזה?? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/mozart_tx/MozartTX.htm ראיתי אותו למכירה ב750 ש"ח ללא ספק (ספק כבר יש לי ) והוא נראה פשוט מדהים... איך הוא לעומת מה שיש לי עכשיו? http://www.chieftec.com/okx.html בעקרון אני מחפש מארז שיקרר לי בצורה טובה מאוד את החלקים במחשב... כמובן גם בצורה שקטה, שלי כרגע מאוד רועש !!! יש לי 3 מאווררים 80 מ"מ שמופנים על הדיסקים הקשיחים עוד 2 80 מ"מ לכיוון המעבד והכרטיס מסך ואחד 120 מ"מ שמוציא מאחורה מתחת לספק... כולם מאווררים ג'נריים.. רגילים . בעקרון במארז הגדול הזה בגלל שכולם מאווררים גדולים 120 מ"מ הוא יהיה שקט יותר לא ???

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by manga05,

אהלן קניתי היום ליברטי ELT400 שהומלץ עליו כל כך בפורום יש לי שאלה בקשר לחיבורים הבנתי שלרוב לוחות האם החדשים יש חיבור 24 פינים, אבל נראה לי שיש לי רק 20 בלוח אם (וסך הכל זה פנטיום 4 ציפסט 845) אז אני רואה שמהספק יוצא כבל כזה של 20 פינים, ועוד 4 שבא דיי צמוד אליו אבל לא מחובר (כנראה כדי שיתאים גם ל 20 וגם ל 24) אז אני לא מחבר את ה 4 האלה לשום מקום, נכון? חיבור אחר שיש ללוח אם, זה במיקום אחר - 4 חורים כאלה. מהספק כח יוצאים שניים כאלה ועטוף עליהם מדבקה FOR CPU כאשר על אחד מהכבלים יש סימן של חץ.. ועל השני רשום 12V. אני חושב שאחד מאלו צריכים להתחבר לחיבור שאני מדבר עליו. איזה מהם? ולמה משתמשים בשני? יש עוד כבל עם חוט שחור ולבן - לשימוש מאוורר. לא הבנתי מה הרעיון שלו... אם זה כ…

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  24. hd's :2 ata cpu : p4 2.66 nortwood ram : 1 stick v.c :5700VE

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by ag43,

לאחר חיפושים רבים החלטתי לקנות את הUBER CHAKRA מבדיקה שערכתי המארז הנ"ל לא נמצא במלאי בארץ מחפש מארז שמידותיו דומות עם דגש על: איוורור, סידור הכבלים בתוך המארז, שקט (בסדר הזה). כמו כן המארז צריך להכיל 8800 GTX וBIG TYPHOON. מחפש חנות באיזור המרכז\שרון. כמו כן אני לא מעונין באורורה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים