ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מארז ג'נרי ואני מעוניין לפרק את הפאנל הקידמי לצורך ניקוי. אם אני מנסה למשוך את הפאנל החוצה, הפאנל מתעקש להישאר בפנים (כמובן שלא ניסיתי למשוך חזק כדי לא לשבור משהו). לא ראיתי שום דרך ברורה כלשהי לפירוק הפאנל הקידמי. הערה: אם זה קשור איכשהו - הפאנלים הקידמי והעליון אינם ישרים אלא מעוגלים כך שלא ניתן לדעת במדויק היכן ההפרדה ביניהם. כפתורי ההדלקה והריסט נמצאים למעלה. תודה
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום. בעקבות המלצות על המארז Thermaltake Eureka ובעקבות זה שלא מצאתי מארז מספיק טוב ומאווורר שיכניס בפנים את GeForce 8800GTS, קניתי את המארז הנ"ל, ואני קצת מאוכזב. המארז נראה פשוט מדהים, עם האור הכחול בחושך. (+Zalman CNPS9700 LED שמזרים עליו גם אוויר עם אור כחלחל...) מרווח בצורה מוגזמת. זרימת אוויר וטמפרטורות מעולות ביותר. אבל... הזמזום הזה הורג אותי. זה לא ממש רעש, אבל זה כמו שעוברים ליד ארון חשמל, ושומעים זמזום כזה, אבל טיפה יותר חזק. המאווררים שקטים לחלוטין, ואני כמעט בטוח שזה לא משם. זה גם לא מהכרטיס מסך, שמום מה הפתיע אותי לטובה עם השקט שלו. (המאוורר עובד על 70%) אולי זה הדיסק קשיח? הספק?(הוא אמור להיות חרישי במיוחד) זכרונות עושים רעש בכלל??? השאלה שלי האם ערכת השקטה…
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ספק של FSP 400W 120MM מKSP והוא הגיעה ללא אריזה אז יש לי חששות אם הוא אכן איכותי כמו ששמעתי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4558 המערכת שבו אני שם אותו: Q6600 ASUS P5K עם שתי HDD וכרטיס מסך 8500GT האם לא עשיתי טעות ? האם הספק אמין?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
טוב האנרמקס מת (26A@12v) אני מאוד מקווה שהוא לא לקח איתו עוד חלקים, למה אני מרושש גם ככה. מאז ששידרגתי הוא עשה בעיות, המחשב היה נדלק נכבה ונדלק שוב, לא במהלך העבודה, אלא רק בהדלקה הרישונית ולפעמים המחשב פשוט לא היה עולה והיה נשאר תקוע בשלב שלפני ה-POST, מסך שחור והמאוור של הכ.מסך על מקס'. הנחתי שזה כנראה או בעיה בלוח או בספק. בכל מקרה הוספתי עוד הארדיסק לפני שבוע שבועיים וזה כנראה מה ששבר את גב הגמל, היום הדלקתי את המחשב והא התחיל ברצף הנדלק נכבה נדלק, רק שהפעם כשהוא נכבה היה 'תיק' חזק והוא לא נדלק יותר ואז ריח השרוף לא איחר לבוא, אני מקווה שרק הספק מת. ליתר בטחון חיברתי אותו למחשב אחר והוא כצפוי לא עובד, אבל הוא כן מספק מתח כלשהוא כי הנורית standby בלוח אם נדלקה. בכל אופ…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מארז: COMPUCASE 6C28 עריכה: האם מארזי FOXCONN גם טובים? בכלל אילו חברות טובות וזולות יש מלבד COMPUCASE ? ספק כח: TT PURE POWER RX 400W http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1110&category_id=88e4279b576bb3efe814d57d86c5fc9c& אגב בדקתי באתר ויש לו DUAL 12V וסה"כ 29A במסילת 12V
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
המערכת: amd 3000+ 939 gigabyte k8ns-ultra 939 1 Gb 400Hz Samasung XFX 7600GT AGP 1 DVD-RW NEC 1 CD 1 IDE 80Gb WD 1 160Gb SATA Seagate 1 WD 320Gb SATA Compucse 6019 הספק: Hec 300W. האם הוא מספיק?
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי כנראה שלא יהיה מארז אפולו ב SKYPC ויש לי כמה אפשרויות. להחליף למארז כמו ה RAIDMAX SAGGITA,לבטל את ההזמנה בכלל ולנסות חנות אחרת או מוצא אחרון שלא נראה לי זה לרכוש את האפולו בנפרד ולהרכיב הכל לבד בבית. ה SAGGITA עולה כ 40 שקל פחות מהאפולו שזה לא הפרש די גדול אבל בטח יש הבדל באיכות. עכשיו אם מישהו יכול לתת לי את היתרונות והחסרונות של ה SAGGITA אודה לו מאוד וזה יכול לעזור לי בהחלטה הסופית. תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בינתיים ה HUSH לא הגיע וצריך להמתין עוד שבוע... יתכן ובשבוע הבא נצטרך להמתין עוד ... בדקתי מספר מארזים נוספים במקום ה HUSH. המטרה הינה מארז קטן שקט ללוח GA-P35 של Gygabyte וכרטיס מסך מסדרת ה 8800 וספק נפרד Liberty 400W. המארזים שנראו לי חיצונית הם: 1) Raidmax עם SIRIUS (יש גם את SMILODON). 2) Thermaltake עם Aguila או Soprano. 3) Gigabyte עם Poseidon. 4) Enermax עם Chakra דגם 3050. סדרתי אותם לפי הסדר שנראה לי (1 - הכי מוצא חן חיצונית ונתונים). האם יש תחליף ל HUSH (ממה שכתבתי או אחר) במידה ולא יגיע בקרוב ? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! אני צריך המלצה לספק כוח שיחזיק מערכת בעלת 7 הרדיסקים, שני סידירומים ו7800GT - אלו הצרכנים העיקריים. הלוח אם שאליו כל זה מתחבר הוא SLI PREMIUME של אסוס (ATX2). שאר המפרט הוא כרטיס טלויזיה, AUDIGY 2, וזהו.... הספק צריך להיות עד 450 שקל. איך הספק הזה? http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=111&Itemid=309 בכל מקרה אני אשמח לכמה שיותר חיבורי סאטא על הספק כוח. תודה!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי ידע כלל בחשמל אבל כמו כולם פה מתעניין במחשבים. עכשיו, פעם הייתי מסתכל על ספק כח ומתיחס רק להספק שלהם, לא ידעתי מזה ג'נרי מה זה איכותיים מה ההבדלים ביניהם וכו. היום אני יודע שחשוב להסתכל בעיקר על ההספק במסילת ה 12V. הייתי רוצה לדעת למה ישנם ספקים שמספקים 600W (לא ג'נרים) עם הספק במסילת ה 12 יותר נמוך מספקי 400W? משמע שספקי ה 600 מספקות הספק גבוהה יותר במסילות ה 3.3 וה 5 שהרי הם כביכול פחות חשובות ממסילת ה 12. יכול להיות שמה שכתבתי הוא חוסר הבנה מוחלט בנושא. בכל מקרה גם אם מה שרשמתי נכון וגם אם לא הייתי שמח לקבל הסבר מעמיק יותר מהסטיקי בפורום תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
למישהו יש את המארז הזה? לא הצלחתי למצוא עליו אפילו ביקורת אחת נורמלית
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, ראשית אני ממש לא מתמצא במערכות UPS למיניהם, אני צריך אל פסק שיספיק לי למערכת הבאה : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 X2 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק NZXT LEXA ספק כח OCZ STEALTHXSTREAM 600W קרור למעבד Thermaltake BigTyp 120 VX מסך מחשב Samsung 17" 740N 8ms LCD רמקולים למחשב Creative 2.1 אין יותר פרטים הערות : *זקוק למערכת UPS שתגיד לי מתי יש הפסקת חשמל ותתן לי כמה דקות לכבות את המחשב בצורה בטוחה *בלי הערות על המפרט הוא סופי *תקציב : 400-500
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הדרישות שלי הן שקט (!) וקירור טוב. המפרט שיהיה במארז כתוב לי בצד.. אני צריך את המארז מפנדה (http://www.pandas.co.il/) ורצוי שלא יעבור את ה450, אלא אם זאת חריגה ממש קטנה (ואם יש משהו יותר זול אז עדיף) תודה נ.ב. אפשר גם להוסיף מאווררים אם צריך, כל עוד זה לא עובר ביחד את ה450 עריכה- איך ה-GIGABYTE POSEIDON? הבנתי שהוא די טוב (?). יש משהו יותר טוב ממנו בתקציב הזה?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שי לי ספק כח של hec 400 w קניתי מאוורר גדול רשום שהוא צורך חשמל 12 וולט ו29 אמפר העם אני יכול לשים אותו במחשב והספק שלי יחזיק אותו תודה http://img402.imageshack.us/my.php?image=dsc00245ah6.jpg ניסים
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת חדשה שכוללת: Q6600 + 8800GTX. חלק אומרים שלא יחזיק וחלק אומרים שיחזיק אפילו עם OC קטן. אני כרגע לא מתכנן OC אז 400W יספיק? אני מתכנן להשקיע 1000שח על ספק ומארז והליברטי עולה לי בסביבות ה400 שח אז אני משקיע במארז 600 שח שנראה לי מאוד מכובד. נצא מניקודת הנחה ש400W מספיק אז איזה מארז לקחת ב600שח? אני צריך שיהייה שם דלת נישלפת ללוח אם (חייב) ושיהייה מקורר טוב, שקט פחות מפריע לי. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/products_new.php?PHPSESSID=0e1ccb3eff535cd53a94cc97e4625293
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחכה כבר מס' שבועות למארז HUSH שלא ממש רוצה לעשות "עלייה" בנתיים ראיתי את המארז 6920 של compucase-hec עולה כ 300 ש"ח ולאחר שקראתי עליו בפורום יש לי מס' שאלות: 1. HELP ... לא מצאתי ביקורת / manual להורדה / תמונות... כלום ! ואני רוצה לדעת איך הוא נראה בפנים ??? איפה חיבורי ה USB ושאר כניסות קדמיות ? 2. הבנתי שכדי להשקיט ולקרר אותו, מומלץ להחליף את המאוורר האחורי שלו ולהוסיף מאוור קדמי. עלות משוערת של 100 ש"ח לשני מאווררים כמו AC 120mm , האם יש שקטים וטובים יותר ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=174_124_168&page=1&sort=5a 3. להנמכת רעש טובה יותר ראיתי 2 קיטים להשתקת המארז: TT ב 73 ש"ח http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Pentium D 915 2.8Ghz @ 3.4Ghz minimum Asus P5L-MX 1GB DDR2 667Mhz DC Sapphire X1950Pro 512MB one or two HD's two Roms: one DVD-RW and the other one is DVD-ROM הספק הוא ThermalTake PurePower 430W עם 16A במסילת ה-V12
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול האם זה נכון שבמארזים החדשם כבר אין את הברגם מזהב ששמים במארז ועל זה את הלוח ואז מכניסים את הברגים? שמעתי שהיום כבר אין את זה ובמקום זה יש בליטות במארז שבמרכז יש חור ואז שמים את הלוח ומכניסים את הבורג בין הלוח לחור שבמרכז הבליטה. אני מקוה שהבנתם אותי. האם זה נכון? נ.ב. מה הכוונה מארז "מאושר אינטל"? תודה!
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום! ראיתי שיש מספר ספקים (למשל ZALAMAN), שמגיעים עם חיבור SATA. רציתי לשאול למה זה נועד? אם אני מחבר את זה לדיסק הקשיח, איך הלוח בכלל ידע שיש לי דיסק קשיח? הרי זה יהיה רק לספק (חשמל)?? סליחה על הבורות... תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
זהו הגעתי לישורת האחרונה של המחשב החדש ונותר לי רק הספק. לא ממש נשאר לי תקציב לספק לכן אני רוצה למצוא את האיכותי והזול ביותר שיחזיק את המפרט הבא: Intel Q6600 ASUS P5K WD320AAKS 8800 GTS 320MB אלה בעצם החלקים העיקריים של המחשב. עכשיו קראתי פה בפורום שכאשר לוקחים מרובע ליבה ו 8800 + OC הליברטי נהיה גבולי. השאלה היא האם ללא OC הספק יספיק בלי שום בעיה? ואם אני אוסיף מעט OC ממש קצת בלי קירור מיוחד, עם הקירור המקורי של INTEL, האם גם אז הליברטי 400 יספיק או שגם כאן הוא נהיה גבולי. ואם הוא אכן לא מומלץ למפרט שלי איזה ספק איכותי באותו מחיר ואולי טיפה יותר יהיה עדיף?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ראשית אני ממש לא מתמצא במערכות UPS למיניהם, מפרט המחשב שלי הוא: Asus M2N-E AMD Athlon 64 +5200 X2 BFG GeForce 8800GTS TWINMOS 2GB 800mhz DDR2 ENERMAX LIBERTY 400W GigaByte Poseidon יש לי מערכת קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro ויש גם 2 מאווררים אחד של 12ס"מ ואחד של 8ס"מ (שבאים עם המארז) ואני מתכנן לקנות עוד אחד שמתחבר במקום סלוט PCI אני מחפש אל פסק שימנע מהמחשב לקרוס ברגעים של ירידות מתח או הפסקות חשמל, בקשר למחיר מקסימלי, כמו שציינתי אני לא מתמצא בדברים האלו, כך שהצעות זולות יותר יתקבלו בברכה. תודה
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
רציתי לקחת ליברטי 400 אבל כנראה שזה לא יספיק לי ... אני רוצה לקחת משהו עם 500W ומעלה השאלה אם זה מומלץ לקנות ליברטי 500 או שזה כבר יקר מדי ויש אופציה יותר טובה מזה...
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המפרט נמצא בדף הבא: מדובר על המפרט העליון.. http://www.geocities.com/exploits2003/computer.html השאלה האם הוא יספיק או האם באמת מומלץ להוסיף כסף ולקחת ליברטי יותר חזק..? התקציב שלי הוא 6000 ולכן רק אם זה באמת מומלץ אז אני יוסיף כסף.. תודה ויום נעים
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-