ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
-
התלהבתי התלהבתי אבל אני לא יכול להירדם בלילות... יש לו 3 מאווררים.. כולם עם לדים כחולים + עוד מנורה כחולה של המארז.. יש דרך לכבות את כל הלדים בלי לקנות מאווררים חדשים, ובלי לחתוך את הכבלים שלהם? חח ובקשר למד טמפ' וכל הנתונים... הוא לא מקבל נתונים... הוא כאילו מאופס, במקום להציג מספר הוא מציג: -- או: 8888.. עד עכשיו (חודש וחצי) הוא פעל.. ועוד משהו: יש אפשרות לקנות לו דלת קדמית חדשה? משהו קצת יותר קלאסי? קניתי אותו רק בגלל שלא היה את האפולו במלאי, והוא היה אמור להגיע רק עוד חודשיים וחצי מרגע הקנייה.. ראיתי תמונה שלו אבל אני עדיין לא מרוצה מהמראה האגרסיבי שלו... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אוקיי אני עכשיו משדרג את המחשב, קונה כרטיס מסך וספק. כרטיס מסך: X1950 Pro Sapphire 256mb ספק: HEC 400TRT 400W יש לי את המארז הזה: sunbeam transformer ורציתי לדעת אם הוא מספיק גדול בשביל להכיל את ה1950פרו... תודה לעוזרים :] ואני אשמח גם להערות בנוגע לשדרוג שלי.. תודה
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום במפרט שלי יהיה Q6600 + 8800GTS ללא OC (אולי יהיה OC מהמפעל ל-8800GTS) , חשוב שהספק יחזיק אותם במאמץ ושהמארז יוכל להכיל את ה- 8800GTS. מה שחשוב לי במארז זה קירור טוב+שקט, היופי חשוב פחות. התקציב שלי למארז+ספק הוא 900-1200 ש"ח. תודה לעוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
רציתי המלצה על ספק כוח חזק ועם דגש על כך שיהיה מודולרי עד 400 ש"ח, אם יש דבר כזה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום!! רציתי לדעת מה יותר שווה את הכסף(וגם מי מהם מאוורר יותר טוב) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ספק HX520W יחזיק מרובע ליבות וזיכרון 2GB?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש קירור חדש למעבד ומארז שיהיה בית למחשב שלי. המערכת שלי היא: E6600 Intel BadAxe2 4GB Kingston Value DDR2 667 Leadtek 7800GTX WD3200AAKS Seagate 320GB Maxtor DiamodMax9 250GB (ועוד עומדים להגיע) Antec NeoPower 480W בכל מקרה, אני יכול לרכוש את הUber Chakra במחיר עלות של 571 שקלים בגלל שאני עובד כטכנאי מחשבים ואנחנו עובדים עם רוזטק היבואנים. אבל עדיין אני מתלבט בנוגע לרכישה. הקירור אותו חשבתי לרכוש הוא הZalman 9700 LED, שאותו אני יכול לקנות ב340 שקלים. השיקול הוא כזה: שלא כמו הscytheים למינהם או קירורים אחרים, הזלמן יכול "לקבל" אוויר מכל הכיוונים מכיון שהוא עגול, והמאוורר הענק של הuber chakra יספק הרבה ממנו. הוא לאחר מכן יצא למאוורר שאני אשים מאחורה בc…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב רכשתי מחשב חדש: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz 1333MHz ASUS P5K G.Skill 2X1024MB 800MHz Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe WD 500GB 16MB sATA ll ASUS CD X52 IDE ASUS DVDRW X16 IDE SONY 1.44 ----=====>>>>>++++++++<<<<<=====---- Thermaltake Kandalf Black Thermaltake HardCano 13 Thermaltake PurePwoer 680W Thermaltake BigTyp 120VX Thermaltake 120mm FAN X2 Thermaltake 90mm FAN X2 Thermaltake Round Cable IDE Thermaltake Round Cable Floopy Thermaltake Perfect Light Cold Catode Blue ----=====>>>>>++++++++<<<<<=====---- SAMSUNG LCD SyncMaster 931BF 19" WD 80GB 2MB USB Microsoft Wireless Desktop …
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מעבד : Intel 64 bit 3000 סדרה: 630 לוח אם : ASUS P5LD2-MX זיכרון : סמסונג DDR2 667 512x2 מארז + ספק Tzag Elita 630 ( סתם ספק זבל בא עם המארז לכן אני מחליף אחרי ההפקת חשמל אתמול המחשב עמד למות) כ.מסך : גיפורסט 6200 256MB דיסק קשיח WD 160 SATA2
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
יש לי ספק 400trt hec ויש לו חיבור אחד גדול שחייב להיות מחובר למחשב כדי להפעיל אותו .בנוסף אליו יש עוד 2 חיבורים שצמודים לאותו חיבור בלוח האם .וגם לספק יש שני כבלים קטנים המאפשרים לחבר אותם לחיבורים של הלוח .על האחד כתוב p4 שאני לא יודע מה הפרוש שלו. בכל מקרה בן אם אני מחבר אותם ובן אם לא המחשב פועל כרגיל .השאלה מה הם מוסיפים? כדי שיהיה ברור למה אני מתכוון עליתי תמונה > >>>>> [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הי , לצערי היום הלך לי הספק, לכן אין ברירה וחייבים לקנות חדש. אני מתכוון לקנות מ- KSP, ואני חושב שסכום בסביבות ה-300 ש"ח יספיק לא? יש הצעות לאיזה ספק (לא יותר רועש ממה שהיה לי) שיחזיק לי את המערכת הנוכחית + אולי עוד איזה הארדיסק או שניים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי למחשב ישן לפני חודש ספק HEC WIN 550W בסקאי .פי.סי במטרה להעביר אותו למחשב חדש שאני קונה אותו עוד כמה ימים מאוד מרוצה ממנו עד עכשיו , נתן לי להגיע עם מעבד 2.6 P -4 ל 3.2 MHZ ספק הקודם אחרי 2.85 היה עושה לי מסכים כחולים בחנות מאוד המליצו לי על הספק הזה ואמרו לי שזה יחזיק כל מערכת מחשב שאני יקנה בעתיד שאלה העם זה מספיק חזק 6600 Q 4 GB זכרון כרטיס מסך 8800 GTS או GTX ,תלוי העם אני ירגיש הבדל במחיר אני רוצה לוח של אסוס מאוד מתקדם וכרטיס קול איכותי אני לא רואה באף מפרט שאתם מציאים לקחת RAPTOR או לעשות RAID , הבנתי שזה מאוד משפר מהירות של המחשב תודה מראש על התגובות
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשהמזגן בחדר שלי מעביר מצב, משנה טמפ' או מהירות עבודה יש שניה שתיים של ירידה במתח שגורמת למחשב שלי להפסיק להשמיע סאונד לאותה שניה שתיים. מייצב מתח יפתור את זה? אם כן, אשמח לשמוע קצת פרטים על מה אני אמור לחפש כי אני ממש אבוד בעניין הזה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיצור הביאו לי מחשב לא משנה איך מה מי מו עכשיו התחלתי לשפר אותו הבאתי ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך של 8600GT . השאלה שלי היא כזאת . האם הספק כוח הנ"ל http://www.tritium.co.il/index.php?main_page=product_info&products_id=1386&language=he&ref=2 יספיק להחזיק את הכרטיס מסך ? נ.ב זה הספק שכרגע יש לי .
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
-
p4 3.0 ghz x1950xt זהו אני חושב שזה הדברים החשובים ביותר ... לוח אם בסיסי וזכרונות DDR רגילים עכשיו בעתיד אני ירצה לשדרג ל c2d... תקציב 300-250 ש"ח.. הצעות
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום כולם, אני צריך בדחיפות תוכנה לבדיקת המתחים והאם הם בסדר, או שיש יותר מדי קפיצות ואת הטמפרטורה של הספק. מתחיל להיות לי ריח של שרוף בחדר ביומיים האחרונים ונראה לי שהרחתי את זה מפתח האוורור של הספק. תודה!
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה עדיף ומה הבדל בינהם? NZXT LEXA הרגיל או GIGABYTE 3D AURORA הרגיל ומה הבדל בין הAURORA הרגיל לAURORA 570
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי אנשים יקרים, אני צריך בבקשה המלצה לספק ומארז (בטווח מחירים עד 500 ש"ח ועד 1000 ש"ח), השיקול הכי חשוב הוא שהם יהיו שקטים. כמה שיותר שקטים כך יותר טוב. תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם,הרכבתי לי מחשב חדש. מעבד: אינטל 6320E לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 זיכרונות: OCZ 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XT כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 7600 GS 512MB הארדיסק: Westren Digital WD1600AAJS 160GB ואני מבתלבט בין שני הספקים האלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6489 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8395 350 ש"ח זה המקסימום שאני יכול להוציא על ספק,אז תעזרו לי בבקשה. מה יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומכיוון שהמארז שרציתי במקור (nzxt hush) לא היה במלאי החלטתי ללכת על הדגם enermax chakra 3052. העניין הוא שהבנתי שבדגם הזה יש לפעמים בעיה של תאימות עם המאוורר של המעבד בגלל המאוורר גב הגדול של המארז. יש לי מאוור של גיגה בייט G-power שהמידות שלו הן 110X100X109. האם יש למישהו מושג אם תהיה בעיה של התאמה למארז? (ודרך אגב, חוץ מהעניין של המאוורר גב הגדול, יש איזה ייתרון לדגם הזה על ה 3050, במידה שה52 לא יתאים לי למאוורר של המעבד?) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול כמה צריך שיהיה ה- V12+? אצלי ראיתי שזה משתנה ומגיע לפעמים ל- 11.94 ומשהו כזה, ואח"כ חוזר ל- 12.10V. האם זה בסדר ועל כמה זה צריך להיות? ברוב הפעמים זה עומד על ה- 12.10V. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
זקוק להמלצה למארז תקציב עד 500 ש"ח. אני מעדיף (אם זה אפשרי במסגרת התקציב) מארז שיכיל GTX או יותר מהגודל של GTX .
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-