עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by the_lighting,

יש לי liberty400 עכשיו בחוברת של הספק ראיתי שיש כבלים של רק חיבורי sata בלי molex וכבלים ארוכים יותר ויותר סוגים! מישהו יודע אם זה ניתן לרכישה בארץ??

2. הוא יקרר באותה מידה?והאם הפילטרים באמת יפחיתו את כמות האבק?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  3. שלום אשמח לקבל חוות דעת מנסיון אישי עם המארז הנ"ל..רמת השקט..קירור... בנוסף ארצה לדעת האם יש מתג לכיבוי הלדים במאווררים? באיזה צבעים הלדים המקוריים שמגעיעים עם המארז ? ומה ההבדל בין כל הגרסאות של האורורה שיש בTMS? האם יש הבדל ברעש אם אתם שמים רשת או חלון בצד? בתודה מראש ליאור ,

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  4. נכון שבבלק בירד אז הספק כוח נימצא למטה וקירור מים נמצא למעלה כניראה שמי שעשה את זה ממש לא יודע פיזיקה (אני לא פרופסור..) כי למדתי בפיזיקה שחום עולה למעלה וקור יורד למטה אז למה המפגרים שמו את הספק כוח למטה כדי שיחחם עוד קצת את הכרטיסים שנמצאים מעליו ? ושמו את הקירור מים למעלה והמאוררים של הקירור מים שואפים אוויר מלמטה כלפי מעלה זאת אומרת שהם שואבים את כל החום של המארז ובמקום שהאוויר הזה יקרר את הנוזל שמקרר תה מעבד והכרטיסים אז הוא מחמם אותו מה אתם אומרים ??

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by Itai Amit,

כנראה ביום ראשון \ שני הקרוב אני מזמין מחשב חדש לגבי המארז- התאהבתי באנטק 900 ואני מעוניין בחוות דעת עליו =] אם למישהו יש אותו וממליץ או אם מישהו שמע עליו דברים טובים אני אשמח לשמוע תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by בוריס,

המפרט של המחשב: Case: Antec P180B, CPU: Athlon 64 x2 (AM2) 4000 Dual Core, Motherboard: Gigabyte M57SLI-S4, Memory: (2x) 1GB Kingston 667mhz, Hard Disk: Western Digital 500GB Sata II, Video Card: Sapphire X1950 Pro 256MB, Cooler: Freezer 64 Pro אני צריך ספק איכותי והכי חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט. בתודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by eegg,

אני צריך מארז למחשב עד 700 חשבתי כבר על הgigabyte aurora אבל הפשוט הוא לא נראה כזה טוב

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by PCall,

שלום! תוכלו לתת לי את כל השמות למארזים הכי טובים? ותוכלו לתת לי גם שמות של מארזים שקטים? תודה לעוזרים..!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מעבד E6400 כרטיס מסך 7600GT לוח אם GIGABYTE 965P DS-3 מחפש מארזשיהיה מקום להכניס עליו כרטיס כמו 8800 GTX או או קירור למעבד כמו ה TUNIQ וספק שיתאים לדרישות תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by danielM,

הי, אני מנסה להשלים מחשב חדש ונתקעתי בנושא הספק. לפני המפרט עצמו, רציתי לציין שאני מבולבל לחלוטין לגבי הספק :s05: .... לא עד הסוף הצלחתי להבין מה חשוב בבחירת ספק ומה לא. האם אני בכלל צריך ספק בנוסף למפרט הנתון ? האם ספק בא כחלק מהמארז או שבכל מקרה מדובר בקנייה נפרדת? יש יתרונות לבחירת ספק שהוא מעל למינימום הנדרש? מהם? מבחינת תקציב, 700 שקל אמור לדעתי להיות מעל ומעבר לנדרש, אבל אפשרי להשקיע יותר מזה בתמורה ליתרונות ממשיים אם יש כאלה. אני לא מתכנן OC בזמן הקרוב, אבל אם ההפרש במחיר הספק הגיוני (עד 100 ש"ח), אני אשמח לקנות ספק שיתמוך ב OC בעתיד. ולהלן המפרט שבחרתי: מעבד: Intel Q6600 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 Intel Socket 775 ATX Motherboard מארז: Antec 182P ז…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by BarVaZ,

אז כמו שזה נשמע. לי יש ספק כח שעובד בלי מחשב. אני רוצה לחבר את הדיסק קשיח לIDE של הmother board ואת החשמל (מלוקס) לספק כח שלא במחשב! אני יודע שזה אפשרי מבחינה פיזית! אבל אני רוצה לדעת עם זה יכול להיות מסוכן לחומרה באיזה שהיא צורה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by Tomerb1,

בצג של הטמפ' מקדימה יש אור אדום כזה מצד ימין למעלה שכל הזמן מהבהב. מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר או משהו...?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by moshe12,

תקציב - 600 שקל יש לי ספק של איזה 500W לא נראה לי איכותי או משו ואני לא בבית ככה שאני לא יכול לבדוק.... תנו לי הצעות של מארז + ספק והצעות רק של מארז ד"א אני יבצע OC (לא מחשב מיוחד... e6300, x1950pro) ודגש גדול במארז על הקירור (מאווררים) וגם שלא יהיה רועש מידי (לא ממש חשוב) ושיהיה FULL TOWER

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  14. אחת למעלה ואחת למטה? או שיש דגם שאין לו והדגם הזה נמצא ב IQPC כי אין לי את שתי הידיות האלה, אז אני חושב שאני צריך ללכת לבקש שיחליפו לי אבל אני צריך להיות בטוח. תודה.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by huhxd,

רציתי לשאול אתכם האם המארז+ספק שווה.. האם הספק יספיק למערכת עם 8800GTS, QUAD CORE, 2GB ram וכו'.. וכמובן האם הוא מספיק יקרר.. COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN אל תשאלו מה התקציב, אני פשוט רוצה לדעת ספציפית על המארז הזה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן אנשים, להלן המפרט של מחשב חדש אותו אני עומד להזמין, רוב המפרט נלקח מדף המפרטים אצלכם באתר: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping also available) 1550 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5700 CPU Cooler for 775 170 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 Intel Socket 775 ATX Motherboard 670 זיכרון פנימי DDR-2 - 2048 Dual Channel kit 2X1024MB PC6400 - G.Skill, OCZ Value, Corsair Value... - Life Time Warranty 700 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 420 צורב DVDRW BLACK - SATA - LITEON LH-20A1SX20 200 כרטיס מסך PCX - GeForce 8800 GTS 320MB 320bit ALBATRON/LEADTEK/GIGA…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bugosdckh,

שלום רציתי לשאול האם מישהו ממליץ על ספק זה? אם לא האם יש לכם ספק שאתם ממליצים לקנות עד 280 שקל? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yossi_s1,

אני צריך ספק ב200 שח (עדיף אפילו פחות אני לחוץ בתקציב...) למפרט: E2140 P35-S3L X1950GT דיסק קשיח 1 צורב 1 וזהו פחות או יותר... הולך להיות OC עד לאן שאני יצליח להגיע, יעני OC רציני חשוב לי ספק יעיל ושקט, ואני מעדיף ספק עם מאוורר 12CM הבחירה הברורה היא FSP350-60GLN אבל יש לי שתי בעיות. 1. במסילה השנייה יש מספיק אמפר וזה בטוח, אבל המסילה הראשונה נותנת רק 10A וזה אמור להחזיק אבל זה יהיה די גבולי... אחרי OC אני חושב שבמאמץ הצריכה במסילה השנייה תיהיה 90W-110W וזה קצת גבולי, אז רציתי לדעת מה אתם חושבים, האם הספק יחזיק או שכדאי לקחת משהו אחר. 2. רציתי לקנות אותו בTMS ונגמר להם, אין במלאי. התקשרתי לגיבור וגם להם אין במלאי. מישהו יודע על חנות טובה עם מלאי של הספק הזה (וגם אספקה מה…

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by yaloner,

שלום לכולם, הוטל עליי לקנות UPS ואני לא מבין בזה הרבה, אז אני מבקש את עזרתכם. Athlon64X2 (AM2) 3800 Gigabyte A-M61VME-S2 DDR-2 - 1024mb PC5300 WD 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB DVDRW LG H62N כרטיס O/B מדובר במפרט מחשב די משרדי עם מסך CRT 19 (אני יודע שזו בעיה). הם בעיקר רוצים הגנה מהפסקות חשמל שקורות באזורם די הרבה ולחוצים בכסף. לפני שאני בכלל מתחיל לברר מחירים, איזה UPS צריך כדי להחזיק מחשב כזה לכמה דקות עד שמכבים אותו מסודר ? מכיוון שהדלקה "קרה" של המסך תדרוש UPS מאוד יקר (תקנו אותי אם אני טועה), נצא מנקודת הנחה שהמסך נשאר דולק ורק צריך להשאר כך כמה דקות. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by hag911,

אני רוצה מארז עם קירור מים מובנה... כמו למשל זה: http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/fulltower/armor_lcs/ve2000swa.asp אם אתם יכולים לעזור לי אני אשמח...

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  21. קבלתי היום משכורת והתברר שאין לי מספיק לEUREKA שתיכננתי לקנות אז אני צריך מארז שיכול להכיל 8800GTX עד 750 ש''ח אבל רק מהחנות זיגזג 2000 כי אני רוצה לקנות הכול שם. תודה. דרך אגב אני נוסע לקנות היום בשעה 5 בערך, אם תוכלו בבקשה לעזור לחבר בצרה?

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by KoM,

איזה מארז הכי כדאי מבחינת שקט, מקום עבודה וקירור ? האם זה נכון שבעצם ה-P182 לא נותן שום יתרון על ה-P180 ? 8800 GTX מתוכנן להכנס.

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. לא חשוב לי שקט העיקר שיהיה קריר ויפה.. חשבתי אולי ה 3D AURORA 570S

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by DarkLloth,

יכנס בצורה סבירה בלי בעיות? התכנון הוא כנראה לקחת gtx של חברת evga ...

• 2 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים