ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
http://tms.co.il/product/3300 כמו בכותרת... והאני מתכוון האם הספק הזה יחזיק כמו שצריך ולא יתקלקל אחרי הפסקת חשמל אחת או משהו... יש עליו ביקורות טובות? החברה אמינה ?[br]פורסם בתאריך: 5.03.2008 בשעה 16:50:57 עברו 24 שעות הקפצה בקשה חברה זה חשוב לי
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האמת שעד עכשיו הרכיבים פשוט שכבו על השולחן ללא מארז (מה שהביא לטמפ' ב10 מעלות יותר נמוכה ממארז פתוח ו20 מעלות ממארז סגור) אבל לפני שסקרנות תהרוג את החתולה שלי, אני צריך לארוז הכל לתוך מארז. יש לי מפרט בהבאה: לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 כרטיס מסך: Leadtek 8800GTS 640MB מעבד: Core 2 Duo e6300 @ 3.2 GHz קירור למעבד: Sunbeamtech Tuniq Tower 120 זיכרון: G.Skill F2-6400CL4-1GBPK * 2 ספק כוח: Enermax Liberty 500 Watt עשיתי OC לכרטיס מסך ולמעבד אז אני צריך מארז עם איוורור טוב - כל השאר מעניין פחות... נ.ב. בעתיד הקרוב אני מתכוון להתקין את זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=225 כך שייעילות המאווררים תהיה עוד יותר חשובה
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מעבד !6600 ללא OC (לפחות כרגע) לוח אם - P5K כרטיס מסך - GTS 8800 320MB זה בגדול החלקים העיקריים יש עוד צורב כונן קשיח שני סטיקים זיכרון של גיגה כל אחד. ומסך 17" חיברתי את האל-פסק שהיה לי במחשב הישן (600VA) והוא לא הצליח להחזיק את המחשב אפילו לשנייה גם בלי שהמסך היה מחובר. אז כמה אני צריך שיחזיק לי את המחשב?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים, אם לא, אני קודם מתנצל ואם אפשר להעביר לפורום הרלוונטי. פתחתי את זה בפורום הנ'ל מכיוון שעוסקים פה בספקים אז אני מאמין שיש פה אנשים שבטח מבינים בחשמל אני גר בבנין של יותר מ30 שנה, מערכת חשמל ישנה אך יש את התלת פאזה כמו שזה נקרא... לחדר שלי נקודה אחת של חשמל נקודה רגילה, עכשיו אני קונה מחשב חדש לחדר רציתי לדעת אם המוצרים הבאים יחזיקו על נקודה אחת של חשמל מארז אוררה כרטיס 8800GT ספק ליברטי 400W לא יודע מידי יש עוד במחשב מערכת 5.1 Z5500 מסך של דל 20' טלויזיה פליסטיישן ורדיו. תודה לעונים אם יש...
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן מישהו יכול לתת לי חוות דעת (עדיף מניסיון) על מארז של חברת sharkoon דגם rex3 http://ksp.co.il/?select=.1041..130.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17775&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 כדאי לקחת את המארז? יש לו קירור טוב? הוא שקט? הסיבה שאני מתעניין בו היא כי אני צריך מארז עם יותר מ2 יציאות USB קידמיות.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
צריך שיהייה שקט, אמין בעל נצילות גבוהה כמוהו. צריך שהספק יהייה מהחנות pandas.co.il ואין להם את הseasonic התקציב עומד על עד כ 300 שקל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ועוד שאלה, הספק מודולרי ?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
core i7 920 d0 gainward gtx260 (55 nm) hdd: samsung hd103uj 1tb antec p182b וצורב מה הדרישות המינימליות של watt עבור המערכת הנ"ל? ובמידה ואני לוקח בחשבון תוספות עתידיות של דיסק קשיח נוסף או שניים וכרטיס מסך נוסף, ספק של כמה watt עלי לקחת כדי להיות עם "ראש שקט" לקראת שידרוגים עתידיים?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב עם ספק EZCOOL וכשהבנתי שהוא לא משהו התקשרתי לחנות ואומרים לי שאני יכול להזמין רק THERMALTAKE במקומו. האם כדאי לי להחליף או שאין הבדל ממשי ביניהם?(ובטח עוד יכריחו אותי לשלם תוספת). המפרט שנקנה הוא : AMD 4600X2 1950PRO 512MB 2GB M2N-E ASUS
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
היי, יש לי התלבטות בין 2 מארזים: http://tms.co.il/product/10126 - זה Lancool PC-K7B עם ספק 700W http://tms.co.il/product/7133 - זה Gigabyte Aurora, שאיתו אני אצטרך לקחת ספק כוח מתאים (ולהישאר בערך באותו טווח מחירים)... מצאתי את אלה: http://tms.co.il/product/6850 http://tms.co.il/product/6849 http://tms.co.il/product/7943 הצעות נוספות (מ-TMS בלבד, אני קונה מהם מערכת מלאה) יתקבלו בברכה, כל עוד זה באותו טווח מחירים (עד 700 ש"ח). בקשר למערכת עצמה, היא תכלול כרטיס מסך GTX570 ומעבד i5 2500K (שמתוכנן לעבור אוברקלוק בינוני) בנוסף, חשוב לי שהספק והמארז יהיו יחסית שקטים כשהמערכת במנוחה (במאמץ זה לא משנה). תודה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz וכרטיס מסך 8500 gt אני מתכנן לעשות oc שהמחשב קצת יתיישן האם ספק FSP-450PN מספיק חזק בשביל המפרט כולל oc? תודה
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי לכולם קניתי את החלקים הבאים מאמזון ואני תקוע בבחירת מארז שיתאים לכל החלקים AMD Ryzen 9 9950X Corsair Vengeance DDR5 128GB (4x32GB) 6000MHz CL30 WD Black SN850X Black 4TB NVMe 7300mbps SSD with Heatsink X2 WD Black SN850X Black 2TB NVMe 7300mbps SSD with Heatsink NZXT Kraken Elite 280mm Corsair RM850e - 850W, 80+ Gold GTX 1650 ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI מהתייעצות עם חבר הוא אמר לי שעדיף לחבר את הקירור הנוזלי דווקא בפאנל הקדמי על מנת לקבל אוויר קר מלכתחילה כדי לקרר את המעבד (שני מאוורים רדיאטור 280 מ”מ) הבעיה היא שאני לא יודע באיזה מארז לבחור על מנת שיהיה מספיק מקום לחבר הכל מבלי שזה יתנגש בכרטיס מסך (למרות שמדובר בכרטיס מסך קטן - אני לא גיימר ואין לי צורך בכ…
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
שיקולי העלות ידועים, פחות או יותר אותו הדבר אם מוסיפים ל HUSH ספק טוב. אז מה מבינהם יותר טוב מבחינת רעש וקירור? (ראיתי שלשניהם אין יותר מידי תאורה, שזה טוב).
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ראיתי את המארז ונורא התלהבתי רציתי לדעת אם הוא מארז מומלץ והאם יש עוד מארזים בסגנון שלו
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש דרך לבדוק את הספק בלי לפתוח ת'מארז? אין לי בעיה לפתוח את המארז אבל בכמה פעמים שפתחתי [לנקות וכדו'] לא באמת הבחנתי בספק כוח, המארז שלי לא נוח [ואין לי כוח לפרק אותו לגמרה, פשוט רק צד אחד שלו יורד בקלות, נשלף כזה], אז יש דרך לבדוק את הספק עם תוכנה? או לפחות מה הכוח שלו?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
טוב תראו, כרגע יש לי ספק ג'נרי, והוא עושה לי בעיות אז אני רוצה להחליף אותו... התקציב המקסימלי שלי הוא 250 שח. המפרט כרגע הוא: AMD 3800X2 1G 667 1950 PRO אני מעוניין בכרטיס שיוכל גם לעמוד בכרטיס כמו 4850, אם ארצה להחליף... שמתי עין על HEC TRT 400W... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כל הסופ"ש החשמל היה לא יציב בצורה חריגה והחלטתי שזה מוגזם כבר. לכן אני הולך לקנות במוצ"ש אל פסק. כרגע היחיד שנראה באופק הוא Advice PRV900. הוא אמור להחזיק מחשב וטלויזיה 32" במינימום, כל דבר נוסף מבורך. בחישוב כאן (http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine) המחשב דורג בכ-200W. על הטלויזיה כתוב מאחורה 107W. הUPS מדורג ב480W ככה שאני לא רואה בעיה של עומס. מה אתם אומרים על הUPS הזה? איך החברה? איך הדגם? אם יש משהו אחר שממולץ אשמח לשמוע. תודה.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מחפש מארז ללא ספק בין 200-300 ש"ח, חייב להיות "תומך שדרוגים פנימיים" בין אם זה 8800GTS או כרטיסים גדולים וכו'.. מBROWSE קצר שעשיתי באחת מהחנוניות, COMPUCASE 6920 נראה הכי איכותי למחיר שלו... יש גם עוד משהו שנקרא RAIDMAX. מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
חשבתי או על צ'יפטק בראבו ב KSP או על HEC 6AR6 מסקאי פי סי. אני מעדיף מארז כמה שיותר גדול עם זרימת אוויר טובה ועדיך שיהיה גם שקט יותר, למרות שאם זה רק מאווררים תמיד אפשר להחליף. תודה למי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אם אני מוסיף לאפולו עוד מאוור של 120 של גלשטייק שעונה לשם הידרו.. אז יוצא לי 3 מאווררים של 120.. אז מה יותר טוב מבחינת קרירות הלקסה או ההאפולו?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לקבל עצה בבחירת המארז והספק. הייעוד של המחשב הוא לגיימינג: - מעבד i5 750 - כרטיס מסך ATI HD 5850 - זכרון OCZ ULV4GK 2x2GB 1333MHz לכן אני צריך קירור רציני (משהו עם מאווררים מכל הכיוונים ;D) וספק טוב שיחזיק בכבוד את כל העסק. עוד דבר שחשוב זה פאנל קדמי נגיש ונוח - שיהיה באזור העליון הקדמי של המארז (לא חייב מלמעלה) ולא תקוע בצד באיזה חור או מאחורה בכלל (מממ... זה לא נשמע טוב... ) יחד עם זאת, 800 ש"ח זה כבר מעל ומעבר למה שתיכננתי להשקיע בספק ומארז אז אם יש אפשרות להוזיל את זה אז מה טוב. קראתי כל מיני כותבים/ממליצים וכל מיני עצות, אבל שום דבר לא תאם בדיוק למה שאני מחפש, לכן אני מקווה למצוא כאן את הישועה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני צריך מספר חלקים קטנים למארז CHIEFTEC dragon. בעיקר את הפלסטיקים המכסים בקדמת המארז . מישהו יודע היכן ניתן להשיג חלקים למארז הזה?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה-CM690. יש לי כרגע ספק ezcool 450W (כן כן, אני יודע שזה לא ספק מי יודע מה...). מה שאני חושש הוא שבגלל שבמארז הזה הספק ממוקם בתחתית החוטים מהספק לא יגיעו לשקעים בלוח האם (במיוחד השקע של ה-4 פינים). האם מישהו נתקל בבעיה כזו עם המארז הזה? מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה כדי שאני לא אתקע אחרי הקניה? האם יש דרך לפתור את הבעיה אם היא קיימת? להאריך את החוט אולי באיזושהי צורה? תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם במערכת כלשהי שאני כרגע בונה שמתי ספק מסוים, והלוח מראה לי דברים מוזרים ביותר- מסילת ה 12 וולט מראה 15 וולט, מסילת ה 5 וולט מראה 6, ומסילת ה 3.3 וולט יושבת על 3.6 בערך. חיווי המתחים לליבה וכו' תקין. בנוסף, שאני מחבר מאוורר מסוים שאמור להסתובב ב 3500RPM, הוא משום מה מחליט להסתובב ב 5000....... אז כמה שאלות 1- האם יש אפשרות לעבוד בזמן מוגבל למצב כזה? ובכלליות, מה הגבולות שתקן ATX קובע לגבי זה? 2- אין לי מולטימטר, למישהו יש רעיון איך לבדוק בשיטה אחרת אם המתחים של הספק אכן לא תקינים או שהחיישנים בלוח סתם מחורפנים קצת? תודה על כל תשובה או רעיון, זה עניין די דחוף וקריטי.
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני צריך מארז וספק למפרט הבא : Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA אני צריך את המארז מאוורר כדי שיחזיק את כל החלקים בטמפרטורות נומליות . אם אפשר שיהיה מFOXPC תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 11.09.2008 בשעה 14:32:31 ?איך זה : Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP + SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-