עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. קניתי אל פסק jp1500 של חברת איתן ויש בו גם חיבור לקו טלפון.. השאלה שלי אם זה נחוץ לחבר את קו הטלפון של המודם לשם ובמה זה תורם ומה יכול להיגרם אם אני לא יחבר את הקו? ויש לי עוד שאלה: למה נחוץ גל סינוס טהור מוצא ובמה זה גם תורם? תודה מראש לעונים =]

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by baruch28,

ez cool 420w עשיתי חיפוש של זה בפורום ולא מצאתי

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by Tal-T,

בכל החנויות הוא עולה 400 + ובtmsfox הוא עולה 290 מחיר מצחיק! איך הוא מבחינות: קירור שקט יכולות סידור כבלים

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by tehnodrom,

אני צריך מארז פשוט עד 300 שקל ללא ספק אני רוצה שיהיה גדול, אם צריך להוסיף טיפה אני מוכן שיהיה בלי חלונות שחור פשוט.. הסתכלתי קצת על מארזים מה אתם חושבים על compucase 6920 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1392&category_id=7904454daee42ad6042274dadf3e2fce& תודה מראש מתן.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  5. אני קונה מחשב מIQCP ורציתי את המארז הזה, אבל אין להם אותו במלאי וכנראה יגיע רק עוד כמה שבועות. מישהו יכול לעזור לי לבחור מארז דומה עם מחיר דומה? זה המפרט המלא: מעבד: INTEL 2120 : CORE I3, S1155, 3.3GHz - TRAY לוח אם: ASROCK H61M-HVS זיכרון: TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! כמות: 2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6950 2GB GDDR5 Dirt3 Edition (כנראה) צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA ספק כוח: ANTEC EARTHWATTS 500W - זמין במלאי קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER 101 דיסק קשיח: HITACHI 1TB SATA3 הם גם הבטיחו לי מאוור נוסף על חשבונם, אז תגידו לי גם איפה לבקש מהם לשים אותו תודה!

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by dennis14,

השאלה בכותרת. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16435

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  7. Started by JHONLEV,

למפרט הבא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX GIGABYTE GA-P35-DS3L (P35) - ATX PQI DDR2 2048MB 800Mhz GIGABYTE 9800GTX 512MB DDR3 - PCX - Retail ASUS DVD-RW 2014L1T x20 LightScribe (Black/White) - Sata - RETA GIGABYTE - aluminum 3D AURORA series Super Tower - SILVER ח HEC - HEC-550W (WIN550) - ATX 2 חשוב שיהיה חרישי 550 שקל גג תודה אמיגוס.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  8. http://tms.co.il/product/3300 כמו בכותרת... והאני מתכוון האם הספק הזה יחזיק כמו שצריך ולא יתקלקל אחרי הפסקת חשמל אחת או משהו... יש עליו ביקורות טובות? החברה אמינה ?[br]פורסם בתאריך: 5.03.2008 בשעה 16:50:57 עברו 24 שעות הקפצה בקשה חברה זה חשוב לי

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by DorM,

אשמח לדעת מה הפלוסים והמינוסים של כל אחד ומה יתר טוב לקואד עם 8800GT וכרטיסים יותר חזקים אבל לא מערך SLI או CF תודה.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  10. מעבד !6600 ללא OC (לפחות כרגע) לוח אם - P5K כרטיס מסך - GTS 8800 320MB זה בגדול החלקים העיקריים יש עוד צורב כונן קשיח שני סטיקים זיכרון של גיגה כל אחד. ומסך 17" חיברתי את האל-פסק שהיה לי במחשב הישן (600VA) והוא לא הצליח להחזיק את המחשב אפילו לשנייה גם בלי שהמסך היה מחובר. אז כמה אני צריך שיחזיק לי את המחשב?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, אני לקראת רכישת מחשב, ואני מתלבט בין שני מארזים: NZXT Hush Black או CM690. אשמח לחוות דעת לגבי שני המארזים. יתרונות, חסרונות ומה עדיף כמובן. כמו כן, אם יש מארז אלטרנטיבי אחר בטווח המחירים שלהם, אשר עדיף על פני שניהם, אשמח לשמוע. תודה מראש.

12. Started by Jules Winnfield,

צריך שיהייה שקט, אמין בעל נצילות גבוהה כמוהו. צריך שהספק יהייה מהחנות pandas.co.il ואין להם את הseasonic התקציב עומד על עד כ 300 שקל. תודה.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by DarkLloth,

חשוב לציין כי במערכת יותקן 5870 לכן רצוי ריווח ואוורור טוב במארז ... חשבתי בכיוון של HAF 932 או TT ELEMENT G למרות שאני לא בטוח שה 5870 יכנס בתוכו , מה שכן נראה שהוא בנוי היטב , לגבי ה HAF932 אין מה להוסיף , ידוע שמדובר באיכות נטו ... שיקולים בבחירת אחד משני אלו או הצעת אופציות נוספות יתקבלו בברכה ...

14. Started by HuGeMouTh,

יש לי את המארז הנ"ל ומשום מה כאשר מוסיפים מאוורר קידמי יש רעש נוראי. בהתחלה חשבתי שהרעש מגיע מהמאוורר ופניתי לחנות למימוש אחריות (הם היו נחמדים ושלחו לי מאוורר חדש בלי שום בעיה). את המאוורר החדש בדקתי לפני שהכנסתי למארז ולא שמעו אותו בכלל, אחרי שחיברתי אותו בחלק הקידמי של המארז גיליתי שהרעש הנוראי חזר. למישהו יש את המארז הזה והוסיף מאוורר קידמי? במקרה שכן האם נגרם כתוצאה מכך רעש בתדר גבוהה וחזק יחסית? אני מרגיש רע בקשר לפניה לחנות וקבל מוצר בחינם למרות שהמוצר המקורי שסופק תקין :-\ חשוב לי הפעם לבדוק טוב לפני שאני מדבר איתם שוב (או לא מדבר איתם)

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  15. קניתי ספק כוח של corsair 750tx מחול הוא מקולקל יש אפשרות להחזיר אותו ולקבל אחרי חודש ואז אני אמכור אותו ביד 2 עכשו ההיטלבטות שלי לקנות את הספק שקניתי בחול בארץ או להביא ספק פחות טוב כמו corsair 620hx

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המארז הבא: http://img.zap.co.il/pics/6/6/5/5/27715566c.gif אני רוצה לפתוח אותו מקדימה כדי לנקות את המאורר שיושב מול הדיסק קשיח אשמח אם תעזרו לי כי אני לא רוצה לשבור את המארז.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by Liran3331,

לפי מה שהבנתי אין לו, וזה ממש לא הגיוני רק עכשיו ראיתי, יש לו 3 בצד ימין זה ממש לא נוח לעזאזל וגם המארז יהיה ממוקם אצלי בצורה שלא יראו את החלון שלו, יש מארז אחר שמומלץ ברמה שלו עד 400 שקל? ברמה שלו כי אם אין משהו יותר טוב בתקציב הזה אני יקח אותו בכל זאת

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by mottir,

הי לכולם יש לי מחשב i7 2600 עם ספק כוח 500W ושני מסכים של 22 אינץ led וגם כרטיס קול חיצוני זה מיועד לאולפן סאונד ביתי השאלה כמה הספק של ups אני צריך איך מחשבים וכמובן חברות להמלצה תודה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by DarkLloth,

כותרת

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  20. Started by eins,

לא יודע אם זה הפורום המתאים, אם לא, אני קודם מתנצל ואם אפשר להעביר לפורום הרלוונטי. פתחתי את זה בפורום הנ'ל מכיוון שעוסקים פה בספקים אז אני מאמין שיש פה אנשים שבטח מבינים בחשמל אני גר בבנין של יותר מ30 שנה, מערכת חשמל ישנה אך יש את התלת פאזה כמו שזה נקרא... לחדר שלי נקודה אחת של חשמל נקודה רגילה, עכשיו אני קונה מחשב חדש לחדר רציתי לדעת אם המוצרים הבאים יחזיקו על נקודה אחת של חשמל מארז אוררה כרטיס 8800GT ספק ליברטי 400W לא יודע מידי יש עוד במחשב מערכת 5.1 Z5500 מסך של דל 20' טלויזיה פליסטיישן ורדיו. תודה לעונים אם יש...

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by iakovl,

חברה רציתי לדעת במקרה אם מישהו שיש לו P180B או P182 שחור רוצה להפוך אותו לכסוף ע"י החלפת הדלתות איתי ועם הP180 הרגיל שלי למעוניינים נא ליצור קשר

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by shirist80,

היי איך המארז הזה, האם הוא שקט? מארז ללא ספק CoolerMaster Centurion 5 II Silver איך הספק הזה, האם הוא שקט? האם מספיק לביצועים שלי? ספק כח Seasonic S12II 430W המעבד שלי I5 2400 השימוש שלי במחשב הוא בסיסי, אינטרנט, אופיס, צריבה, הורדות של סרטים, אמנם אני פותחת הרבה מאלה במקביל.. תודה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by dvy,

אהלן מישהו יכול לתת לי חוות דעת (עדיף מניסיון) על מארז של חברת sharkoon דגם rex3 http://ksp.co.il/?select=.1041..130.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17775&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 כדאי לקחת את המארז? יש לו קירור טוב? הוא שקט? הסיבה שאני מתעניין בו היא כי אני צריך מארז עם יותר מ2 יציאות USB קידמיות.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  24. ועוד שאלה, הספק מודולרי ?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by E_XeQuit,

אני מחפש מארז ל HTPC ללא ספק עד 700 ש"ח. ה HTPC יכיל לוח אם ATX, וכרטיס מסך HD5770 אבל יש סיכוי שהוא יוחלף ל HD5850. אני צריך מארז שקט ויפה בצבע שחור. מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.