ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
אני צריך בבקשה עזרה בבחירת מארז שקט מאוד קר מאוד ואיכותי עד 600 ש"ח הציעו לי את הבאים מה אתם אומרים? thermaltake armor jr vc3000bws thermaltake soprano dx ve7000bws עם המאווררים שבאים איתם ובנוסף זלמן cnps 9300 at וספק ToughPower W0103 600W PFC (24pin) של thermaltake
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני קונה מחשב HTPC, רציתי לדעת האם המארז Antec NSK-2400-EC יתאים ללוח אם Abit Fatal1ty F-I90HD? פרטי המארז: http://www.skypc.co.il/pl_product~0761345-00240-0~6~0.htm פרטי הלוח: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=Fatal1ty+F-I90HD&fMTYPE=LGA775 תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הנה המפרט הסופי שלי עם הליברטי. אני מקווה שהוא יספיק בעתיד לשידרוג של כרטיס DX10. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1040 לוח אם: ?? ¤580 ??945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-? כרטיס מסך: ??X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? Powercolor ¤1200 דיסק קשיח: 395 WD ?250GB 7200RPM, 16MB? SATA2 WD2500KS זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ¤1260 צורב DVD: ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? ¤185 ספק: ? Enermax Liberty 400W ¤490 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ¤360 מסך LCD: ?CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI? ¤1250 כונן דיסקטים: ?Teac/SONY 1.44? ¤40 סה"כ 6810
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
כותרת^ אני כל פעם מחדש מסתבך לנקות תשני מאווררים הקדמיים ומרוב סיבוך מתייאש.. יש למישהו סרטון או דרך לנקות תמסנני אבק של המאווררים הקדמיים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב ואני עדיין לא סגור סופית על ספק, ההתלבטות העיקרית שלי היא בין הספק הזה: http://skypc.co.il/pl_product~SS-650HT~24~0.htm לבין הספק הזה: http://skypc.co.il/pl_product~EVE8600~24~0.htm. אם הFSP היה 650W הייתי הולך עליו בלי להסס אבל הבעיה היא שהוא 600W והסיסוניק 650W. אני מעוניין בספק שיהיה כמה שיותר שקט, שיחזיק את המערכת מצוין, ושיאפשר לי לעשות שידרוגים בעתיד. הFSP הוא ספק 600W מודולרי ויש לו 5 שנים אחריות לעומת הSS שהוא 650W והוא לא מודולרי ויש לו 3 שנות אחריות, אני גם מחפש בספק שיהיה קל לסידור כבלים. אז על איזה ספק אתם אומרים ללכת? על איזה ספק אתם הייתם הולכים?. המערכת שהולכת להיות היא: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http…
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב בקרוב ואני הגעתי בפורום מפרטים למפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1585 לוח אם: GIGABYTE GA-P35DS3P ¤838 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2097 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤373 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL ¤234 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤582 מארז: ANTEC NINE HUNDRED - ULTIMATE GAMER CASE ¤760 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤182 מערכות הפעלה: WINDOWS XP HOME+ SP2- OEM ¤466 ספק כוח: CORSAIR 520W HX S…
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי המחשב כאשר אני מתקין משחקים נתקע כאשר אני גולש או משהו אחר הוא בסדר אז התקנתי את התוכנה OCCT ומה שיצא לי בגרף שה - 12 V יצא בגרף בסביבות ה - 5 V ומה שיצא לי לבדוק במצב (בלי הפעלת התוכנה) הוא על 1-2 V האם זה תקין או שהוא אמור להיות 12 V תמידי............ תודה מראש!!!! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
השאלה היא כזו, אני עתיד לקבל עם המחשב Thermaltake Thoughpower750W. הבעיה היא שאני צריך לחכות עד יום חמישי, אם לא עד יום ראשון כדי שהוא יגיע ואני אוכל להנות מהמחשב החדש. האופציה השניה שלי היא ללכת על EZCOOL 14CMF 1050W REAL, מה שאומר שאני אשלם טיפה פחות, אבל המחשב יהיה מוכן היום. אבל עם כל השנאה שנתקלתי בה כלפי EZCOOL בתחום הספקים, יש לי הרגשה חזקה שכדאי לי לחכות. אז מה אתם אומרים? מה עדיף לעשות?
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שוטטתי וחיפשתי ביקורות טובות על מארזים שונים והגעתי לשלושה מארזים עיקריים שאני מתלבט ביניהם. אשמח כמובן לקבל עצות אחרות והצעות למארזים אחרים- אבל הנה השלושה שאהבתי: HUSH, של ZNXT. (עדיין לא בארץ לדעתי, יגיע עוד שבועיים?!) LEXA BLACKLINE, גם כן של ZNXT. (מעוצב להפליא עם לא מעט אוורור!) ואחרון חביב: Silentium T1 Pro, של Arctic cooling. לא הכי מוכר ככל הנראה, אבל נראה די חזק בעניין סירקולציית האוויר... חלקם אאל"ט באים ללא PSU, למרות שלא תהיה בעייה להוסיף אחד כמובן- המחירים מגיעים עד למקס' של 700¤ בקירוב. שוב- אשמח להצעות נוספות ולביקורת על ההצעות שאני הבאתי תודה!
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ראיתי שיש מעט מאוד אזכורים בפורום על החברה. חיפשתי ברחבי הרשת ביקורות ומצאתי ביקורות די טובות על המארזים אבל לא הצלחתי למצוא כל כך ביקורות על הספקים שלהם. אני שואל מפני שה-APEVIA X-QPACK2 יכול להתאים לחבר שלי למפרט שלו אבל אין לי מושג מה טיב הספק שמגיע איתו (ה-500W). אני יודע שהאתר כתב ביקורות על הספקים של החברה לפני כשנתיים בשמה הקודם Aspire אבל הרבה דברים יכולים להשתנות בשנתיים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
דיברו עליהם בזמן האחרון פה בפורום והנה הגיעה ביקורת רצינית The Good: * highly efficient, especially at lower loads * quiet fan * fully sleeved cables * single 12V design despite the wacky rail distribution on the label The Bad: * only 480W of available power on the 12V - real light for a 625W unit that supposedly peaks at 700W The Mediocre: * failed to hold up to 80 Plus Bronze numbers
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום למבינים. מבקש המלצה למארז וספק שקטים במיוחד,המחשב הולך לעמוד בסטודיו להקלטת סאונד. כל שאר החלקים נבחרו כבר. רמת הדציבלים הכי חשובה,הספק אמור להיות לפחות 500W REAL. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
כיום זה עולה 400 שקל... עכשיו בעיה היא שהמערכת שלי היא כזאת: P4 3.0 GHZ Prescot 1 gb GF 6600 המערכת כל הזמן עושה REST אחרי שאני מחשק בכל שהו משחק נגיד אני משחק CSS מפה אחת זה בסדר כשמעבירים מפה המחשב עושה REST אני כמעט בטוח שזה הספק... אז השאלה היא כזאת.. אני לא הולך להשאר עם המחשב הזה לעוד הרבה זמן ובעתיד אני מעוניין לשדרג למעבד Penryn וכ.מסך 9800GTS השאלה האם הספק הזה יספיק לי למערכת בעתיד... כי זה סתם עכשיו בזבוז 400 ש"ח ;D
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו, 1. האם אני צריך כזה ספק? (< מפרט) עם אפשרות לשדרג בעתיד (לא רוצה להחליף ספק כל שנה. שוקל לשדרג לQUAD CORE + לוח חדש בקרוב) 2. איך המחיר הזה? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=ELT400AWT&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=302&aff=Zap אני פשוט מכפ"ס וזה יריקה מהבית.
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי חבר שאומר שהילדים שלו משחקים כל הלילה במחשב ובבוקר לא הולכים לבית הספר () הוא רוצה מארז עם מנעול מישהו יכול להמליץ על משהו סביר ואמין ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
שלום . רציתי לשאול אם ה 6800 אמור להחזיק בסדר על ספק כוח של 400 וואט. כי היו לי בעיות לאחרונה ממאוור מקולקל מתחת לכוננים שלא הצלחתי לאתר וייסחתי את הבעיות לכרטיס מסך וההספק של הספק כוח. הכרטיס דורש 480 וואטס psu. הבנתי אבל שיש אנשים עם פחות וואט והספק מסתדר עם זה. ניסיתי גם overclocking כנראה שזה רעיון לא טוב , בטח מאמץ יותר תספק. בעיקרון הכרטיס עבד מצוין שחיברתי אותו , הוא היה מחובר למעלה משבוע,שבועיים. בבקשה צריך תשובה. תודה רבה. מודל HEC 400TR-TF
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום חברים, לא ידעתי לאיזה פורום לשייך, כיוון שזו נראת בעיה בחשמל מאשר במחשב, אבל בכל זאת, בחדר השינה יש לי מזגן ELECTRA 1.0 כ"ס שמדי פעם משמיע סוג של "קליק" ולאחר מכן הטלויזיה והמסך "קופצים" - המסך מחשב רק מראה סוג של כתם לחצי שניה, אך הטלויזיה מראה מסך שחור ל2 שניות ואז חוזרת לשדר תוכן - ולפעמים לא בצורה אופטימלית (קרה בעבר שהתצוגה חזרה בצורה מטושטשת). האם UPS או מייצב מתח יפתור את הבעיה ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המחשב החדש. קיבלתי את הספק כח עם חלק דפוק שבגללו היה הרבה רעש בגלל התחככות של המאורר והחלק הזה. הנה תמונה , לדעתכם יש צורך להחזיר את זה לחנות בשביל שיתקנו ? ה"רשת" הזאת נמצאת מתחת לספק והיא כאילו מקבעת את המאוורר למקום. עריכה: זה ספק של cooler master תודה.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להכניס את המחשב הנוכחי שלו למארז HTCP ולשים אותו בסלון. הוא זקוק למארז בתקציב של עד 500 ש"ח אשר מסוגל להכיל לוח אם בפורמט ATX.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב מלפני כ-4 שנים. בגדול, אין לי בעיה כלשהי עם המחשב מבחינת חומרה (הוא מריץ כל מה שאני זקוק לו כרגע וללא בעיות מיוחדות, כך שאני לא מתכנן כרגע לשדרגו), מלבד בעיה אחת: רעש, המון רעש! המארז מעולם לא הצטיין בקירור אופטימלי ושמר על טמפרטורות יחסית גבוהות, וגם היה מעט רועש. הבעיה היא שבזמן האחרון הוא החל להרעיש באופן יוצא דופן, ככל הנראה בעקבות מחלה כלשהי של ה-Zalman 8700, ולכן אני נדרש לעשות מעשה. במידה ולמישהו יצא להתנסות עם המארז הזה (Mozart VC4001SNS), האם אפשר לטפל בנושא הקירור/רעש ע"י פתרון קירור כלשהו (Scythe Ninja 3, למשל) או שכבר כדאי להחליף למארז חדש (היום אני כבר לא זקוק ל-HTPC, כך שזה כנראה יהיה משהו בכיוון של CoolerMaster 690 II או Lancool K62B…
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
אני רוצה אל פסק פשוט שרק ישמור שלא תישרף לי חומרה האם הוא מתאים לי?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
עוד לא הרכבתי מפרט אבל יהיה מדובר במשהו פשוט, ככה"נ כרטיס nboard ללא OC , מחשב שיהיה בסלון וישב בשקט גם כשהוא דולק יומם וליל לא חשוב היופי
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם . בקרוב אני קונה מחדש כמו שרשום פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364097.0 יכול ליהיות שהכרטיס יהיה 4870 (ולא 4580) איזה מארז עדיף ? (משעה עד 350ש"ח) ראיתי את ה NZXT CM590 משהוא כזה. איך הוא ?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי אני מחפש מארז שיהיה מספיק מרווח לכרטיס מסך גדול מאוד ושהצמות יהיו מחוברים מהדופן הצדדית ללא לחץ ממכסה המארז , איזה אתם ממליצים לי? האם המארז שרשמתי טוב ושקט?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-