עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Slash87,

אני יודע ש TT לא משהו במארזים אבל ראיתי את http://www.hi-techreviews.com/reviews_2007/BachVX/Page5.htm ועוד כמה כמוהו... יכול להיות שיצא להם מארז זול וטוב??? סליחה... חשבתי שהוא עולה 100$ ועכשיו ראיתי את המחיר שלו... לא משנה..

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  2. Started by crik,

שלום רב, אני מתחיל בתהליכי שדרוג המחשב ואני רוצה להתחיל עם המארז. כרגע יש לי E6300 - עם הזמן אני אקנה את ה I7 שיהיה לו מחיר נורמלי. הייתי רוצה מארז שקט, שיש לו סירקולציה טובה על מנת שיהיה פחות חמים ממה שאני כרגע. (47 מעלות) וכמובן ארדיסק(42 מעלות) אני מתכוון לקנות ‏Freezer Xtreme Rev.2.או Freezer 7 pro(אלה אם כן תמליצו על משהו בטווח המחירים הנורמלי) אני יוכל לחרוג בעוד מספר שקלים על מנת לקנות מאוורים נורמלים ושקטים התקציב כרגע הוא 350 ש"ח האם יש משהו שיתאים? בנוסף אני לא רוצה ליידים וכאלה שמייקרים - פשוט לא הסטייל ואיזה יותר טוב ‏Freezer Xtreme Rev.2.או Freezer 7 pro? תודה משה

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  3. אני הולך לקנות מחר או מחרתיים מחשב חדש. הכרטיס מסך שלי יהיה 4870 (אם תשאלו על גודל המארז =]). רציתי לשאול אם המארז יהיה מספיק שקט (לא שקט מופתי, אבל שלא יהיה רועש כי אני ישן איתו בחדר). עד כמה הוא מקורר? אם כדאי להוסיף לו מאווררים חוץ מאלה שבאים איתו? כמה? איפה בדיוק? ואילו מאווררים (חברה ודגם)? ובאופן כללי, עד כמה הוא מומלץ? תודה רבה מראש, חשוב לי מאוד התגובות שלכם כי זה דחוף תודה רבה, DarKing

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  4. אני יודע שהנושא כבר טחון ואני מצטער שאני מעלה את זה שוב. פשוט אני כנראה מחר עושה הזמנה למחשב וכרגע נראה לי שאני יקנה את הליברטי, אבל עדיין יש בי אי אילו הרהורים האם זה לא זריקת כסף מיותר. המחשב הולך לשמש בעיקר לעריכת תמונות(פוטושופ, פריהנד), וגם כמובן משחקים. המפרט הוא: E4300 GA-965P-DS3 Kingston KINGSTON 1GB 677MHZ X2 Palit GeForce 7600GT Sonic Western Digital 250GB SATA II Gigabyte Poseidon מתוכנן OC, ונראה לי שאני הולך "להתקע" עם המחשב הזה תקופה ארוכה של כמה שנים, אז יש סיכוי לשידרוגים. אז מה בעצם יהיו יתרונות הליברטי? והאם לדוגמא במצב של קפיצת מתח יש פחות סיכוי לנזק לחלקים על הליברטי? תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  5. שלום, אלו מבין המארזים הבאים הטוב ביותר? HEC 6A19 HEC 6A21 HEC 6AR6 המארזים לא ל-OC ומשחקים כבדים. כרטיס מסך סטנדרטי (X800XL) תודה

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  6. אני מתכנן לקנות את המארז: antec nsk2480 ורציתי לדעת אם אני אוכל להכניס לתוכו את : Scythe Yasya האם הקירור הנ"ל יכול להכנס לתוך המארז?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  7. Started by sSs Dragon,

שלום, המפרט שאני כנראה קונה הוא Intel E8400 Gigabyte EP43-DS3L OCZ 4GB Reaper HD4870 512MB WD 500GB צורב של Samsung האם Modu82+ 425W יחזיק את המפרט הזה או שיש צורך ב Modu82+ 525W?? תודה.

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  8. האם אפשר להכניס כרטיס רגיל כגון PVR 150 MCE וכרטיס מסך או שחייבים כרטיס מסוג LOW PROFILE ?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  9. Started by israelnba,

רכשתי מחשב חדש בחלקים, הספק הינו ENERMAX PRO+525, ולא קיבלתי כבל חשמל. כרגע אני פשוט משתמש בכבל של המחשב הישן, האם זה תקין? האם באמת לא אמורים לקבל כבל חשמל??

10. Started by jazzman,

צריך המלצה למארז נמוך (רצוי לא יותר מ450 מ"מ גובה) מאוורר ושקט למחשב חדש ופשוט יחסית.. תודה איך JSP H550B ?

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, בימים האחרונים אני מחפש מארז למחשב HTPC חדש שאני מעוניין לקנות - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378342.0 המארז צריך להיות יפה ואלגנטי, חרישי (שקט מאוד), ועם שלט. התקציב הוא 900 ש"ח עם חריגה ל1,000 ש"ח. אני חשבתי על כמה מארזים: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=879 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1027 ואולי זה - תלוי בתקציב הסופי וביתרונותיו של המארז: http://skypc.co.il/pl_product~TT-VF7001BNS~6~0.htm מה אתם ממליצים ? שאלה נוספת, איך מתקינים את השלט מהמארז ללוח אם ? והתוכנה שבאה אם השלט באה לרוב עם תאימות רק לווינדוס ? תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by mhnuemhnue,

זה המפרט : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1175 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 753 1 מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤ 185 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 133 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 415 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤ 45 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 C2G800 ¤ 551 1 קשיחים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 407 1 כרטיסי מסך BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDVI Retail ¤ 1640 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 188 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 300…

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  13. ושאלה נוספת האם הוא בכלל נכנס למארז שלי?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  14. P180 מה אתם אומרים ללכת על המארז הזה סופי ? מה אתם אומרים ללכת על המארז הזה .......... או שכדאי לי להלסקל על עוד אפשרויות אחרות ....................... תודה יום טוב

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by lipa,

בשביל OC מקסימלי למעבד מרובע ליבה וכרטיס מסך 8800GTS ? שניהם צרכנים כבדים של הספק וב-OC עוד יותר יש לי כרגע ספק של 450W של OCZ , האם זה אמור להספיק ? תודה

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by scylla,

לקחתי את המחשב לחנות וכנראה צריך להחליף ספק. רצו לשים ספק ג'נרי ב130 ש"ח אבל כמובן נרתעתי ומה שהם עובדים איתו זה XP480 400W של TT, מחיר - 250 ש"ח. נראה טוב, 2 מאווררים, כבל לוח אם מוסלב מראש. מה דעתכם עליו? אגב קחו בחשבון שההרכבה חינם בחנות, ככה שזה יתרון גדול מאוד. לקחו לי את המחשב לבדיקה גם בחינם. (לראות מה נשרף)

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  17. ערב טוב רציתי לדעת האם הספק הנ"ל מספיק חזק בשביל להרים כמו שצריך מערך SLI של 2 כרטיסי 260 GTX? אם לא, איזה אלטרנטיבות שקטות יש באזור ה500 ש"ח פלוס מינוס? תודה.

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מארז בסיסי לP4 זה המחשב שההורים שלי משתמשים בו לגלישה ולאינטרנט ולשחק בביושוק (סתם...) יש לי כמה דרישות מהמארז: 1. אני לא צריך ספק. 2. חייב שיהיה חלון בצד או מאוורר במקום חלון. 3. שיהיה גדול ומרווח על מנת שלא יתחמם יותר מידי. 4.עד 250 ש"ח (אם יש משהו טוב ב-300 זה גם בסדר). 5.רצוי בצבע שחור (סתם העדפה שלי...) תודה רבה! עריכה: ראיתי מארז של Raidmax הדגם הוא SAGITTA , מישהו מכיר את המארז הזה? הוא טוב?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by Trin1ty,

אני רוצה לדעת אם אני יכול להחליף/לקנות רק את הדלת השמאלית של המארז שלי( להחליף לשקופה) או שצריך לקנות מארז חדש לגמרי?.. הבנתי שיש אפשרות למודינג.. אם מישהו יכול בבקשה להביא לי קישור למדריך .. תודה

20. אוקי זו המערכת שאני צפוי לרכוש: 5 עם קירור של coolmaster hyper TX3 כרטיס מסך HD 5770 לוח אם US3L של gigabyte זכרונות 4GB של G.skill דיסק קשיח ה F3 של samsung צורב Sata של LG והמארז עוד לא סגור יכול להיות antec solo או antec 300 בכל מקרה איזה ספק יהיה ממש טוב למערכת זו ושקט? חשוב לי שיהיה מרווח כמה שיותר גדול על מנת שיחזיק מעמד זמן רב. בנוסף שיהיה איכותי ממש ושקט. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  21. הי, ראיתי שיש ספק של ENERMAX, NOISETAKER 370W שעולה 260. רציתי לשאול אם הוא באמת שקט ובאמת נותן את ההספק שרשום עליו? ובכלל, איזה ספקים מומלצים בטווח הזה למחשב קולנוע ביתי? המחשב קיים, פשוט הספק רועש ואני רוצה להחליף. יש עליו 3 הארד דיסקים (אחד מהם SATA), כרטיס קול, כרטיס טלויזיה, צורב DVD, VFD, P4 2.66GHZ socket 478, ג'יגה זיכרון ו-3 מאווררים... תודה~!

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  22. היי לכולם יש ברשותי מחשב של DELL 745: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2214 ואני מת לשים עליו כרטיס 8800 GTS ויש לי מספר מקבלות 1. לא ניתן להחליף ספק כח מכיוון שהגודל לא רגיל 2. האפ הספק הזה מספיק: 305W 12V 18A 3.האם מעבד D 2.8 מספק לעניין. חבל לי לקנות מערכת חדשה אם אפשר לנצל את המחשב הקיים. תודה.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  23. לאור העובדות האחרונות לגבי הכרטיסים החדשים הן של NVIDIA והן של ATI שזוללים חשמל בצורה הרבה יותר גבוהה מכרטיסים אחרים.........האם הספק הנ"ל יכול להחזיק אותם? ואם כן תגידו איזה כרטיסים........בעקרון המערכת היא AMD 5000X2 לוח אם של GA אחד הכרטיסים הנ"ל 1GX2 שתי מאווררים 120MM והארד דיסק אחד.......אהה וצורב DVD

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  24. אני כבר די טוחן את עניין האל-פסק כאן בפורום וכל פעם עולות לי שאלות חדשות :-) אבל אני מנסה לעשות את הרכישה החכמה ביותר. יש לי היום אל-פסק של גמאטרוניק מסדרת Smart Comapct ואני מאוד מרוצה ממנו, רק שהוא כבר לא מספיק לי. ניסיתי למצוא את ה- i-Compact באתר של גמאטרוניק אך ללא הצלחה, אז אני אשמח אם מישהו כאן מכיר אותו ויכול לספק עליו חוות דעת, וגם האם בכלל כדאי לקנות אותו או שזה כבר דגם ישן שלא נתמך או שלא מוכר ע"י גמאטרוניק. תודה

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  25. Started by Hershiley,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב בקרוב ואני הגעתי בפורום מפרטים למפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1585 לוח אם: GIGABYTE GA-P35DS3P ¤838 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2097 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤373 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL ¤234 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤582 מארז: ANTEC NINE HUNDRED - ULTIMATE GAMER CASE ¤760 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤182 מערכות הפעלה: WINDOWS XP HOME+ SP2- OEM ¤466 ספק כוח: CORSAIR 520W HX S…

• 6 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.