עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני הולך לקנות מחר או מחרתיים מחשב חדש. הכרטיס מסך שלי יהיה 4870 (אם תשאלו על גודל המארז =]). רציתי לשאול אם המארז יהיה מספיק שקט (לא שקט מופתי, אבל שלא יהיה רועש כי אני ישן איתו בחדר). עד כמה הוא מקורר? אם כדאי להוסיף לו מאווררים חוץ מאלה שבאים איתו? כמה? איפה בדיוק? ואילו מאווררים (חברה ודגם)? ובאופן כללי, עד כמה הוא מומלץ? תודה רבה מראש, חשוב לי מאוד התגובות שלכם כי זה דחוף תודה רבה, DarKing

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by איש הפלדה2,

שלום לכולם! רציתי לשאול לגבי המארז הנ"ל, שמגיע עם ה- TOOL-FREE שעוזר לחבר צורבי DVD וכונני פלופי בלי ברגים, אני מתכוון לגומי השקוף הזה. רציתי לשאול האם זה בא גם בצד השני של המארז, בדלת הימנית, או שרק בצד שמאל שנפתח עם הברגי בוהן, שלא מצריך מברג? מקווה שהבנתם אותי, ואני מודה לכל מי שיעזור.

3. שלום רב, לאחרונה התחדשתי במחשב בעל הנתונים הבאים: לוח Gigabyte EP43-DS3L מעבד Intel E8400 3.0 ghz זכרון Geil 2 gb Ultra CL4 כ. מסך MSI 4850 כוננים קשיחים וכונני DVD: 500gb SATA 250gb SATA 80gb IDE 80gb IDE צורב Samsung DVD הוספתי מאוורר שמכניס אוויר (שקט של EZCool) עניין השקט נורא חשוב לי ולכן את כל הרכיבים הנ"ל הכנסתי במארז SONATA III של Antec. לצערי, בהפעלת המחשב נשמעים (בקושי רב) צרצורים, שלאחר מכן נחלשים (אך עדיין נשמעים), כשהאזנתי לחלקי המחשב השונים גיליתי כי הצרצורים מגיעים מהספק כח של המארז, את הרעש אנסה לתאר כמעין רעש של חשמל, כמו רעש שיש ליד שנאים של מתח גבוה של חברת החשמל, אך חלש יותר. צרצורים של חשמל. אין ברצוני להחזיר את המחשב ולהמתין עד שיחזירו לי אותו מתוקן.…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by udibarzi,

אהלן, אני די חדש בעסק הזה ומתחיל ללמוד את הדברים ממש בימים האחרונים, קראתי די הרבה ת'רדים בפורום הזה ויש לי כמה שאלות: יש העדפה שהמארז יהיה פתוח\אטום? ראיתי שיש הרבה המלצות לP180 והוא נראה כמו כספת אטומה, מצד שני כותבים כאן על זה שעדיף שהמארז יהיה פתוח ומאוורר כדי שיהיה פיזור חום (כמובן עם רשת שלא ייכנס אבק), מצד שלישי - ה P180 עשוי ממתכת שזה לפי הביקורת מאפשר פיזור חום טוב יותר. נראה לי מבחינה הגיונית שככל שהמארז "פתוח" יותר הוא מרעיש יותר כי יש יותר פתחים מהם הרעש יכול לצאת. ממה שראיתי ה"מתחרה" של ה P180 הוא ה וEureka (VC8000SWA)וThermaltake שנראה יותר פתוח- הוא באמת יותר מרעיש? ראיתי שטחנו את הפורום כבר עם ה P180 ובכל זאת- חוץ מזה - אני מבין שה P180 מגיע עם ספק כח משלו…

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  5. מישהו יודע איך אני מכבה את הלדים שדולקים במארז? זה עושה יותר מדי אור ובלילה זה מפריע...

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  6. אז ככה. יש לי 5 מאווררים. שקיבלתי עם המארז והם מסודרים כך: 2 למעלה מוציאים אויר מהמארז אחד בצד מכניס אוויר לכיוון הכרטיס מסך אחד מאחורה מוציא אוייר ואחד מקדימה מכניס אוויר אני רוצה לסדר אותם כך שהם יצרו לי זרימת אוויר מייטבית במארז. אם הכרחי להוסיף מאוורר\ים בנוסף לאלו שקיימים זה מקובל עליי. תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  7. שלום זה המפרט שאנ הולך לקנות מעבד AMD Phenom II X4 920 Box לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W הרכבת מערכת מחשב + בדיקה אני מעוניין בהמהרת המעבד (OC) סה"כ מחיר לכל המוצרים:3137¤ בקיצור שלחתי את המפרט הזה לSKYPC והם אמרו לי שכדאי לי להוסיף למארז עוד 3 מאוורים שיהיה 6 מאוורים כי המערכת הזאת צריכה קירור טוב ושלא סתם בנו את הCM690 למקום ל6 מאוררים ... זה נכון ? 3 מאוורים לא מספיר יקרר לי את המערכת ? ובקשר ספק ... הוא אמר לי שכדי לי לקחת את Hiper HPU-4M530-PU 530W שהוא יות…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  8. אוקיי אז זה המפרט שאני קונה מחר אחרי הרבה התייעצויות....אני רק לא סגור על עצמי באמת אם הספק הזה יחזיק את המערכת כשהיא תריץ משחקים כבדים + אולי OC קטן.... אין לי יותר חריגה במחיר ככה שאני לא יכול להחליף את הספק הזה למשהו יותר יקר אפילו ב 20 ש"ח....רק באותו מחיר או יותר זול ( 340 ש"ח) Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E OCZ Platinum 2X2GB 1066mhz PC8500 HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E WD 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 CM 690 Black Tomahawk 450W Active PFC 12cm תודה רבה

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by danvis,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף מארז אחרי שהמארז הנוכחי שלי (ThermalTake Element G) פשוט לא מפסיק לעשות לי בעיות. הדרישות שלי הן שהמארז יהיה מ-IQPC, ושישמור על רמה גבוהה ככל האפשר של קירור (רעש לא ממש קריטי שכן לעיתים נדירות אני ישן עם המחשב פתוח בלילה) ושיהיה עמיד ועשוי היטב (להבדיל ממארז של ThermalTake לדוגמא). המפרט הוא המפרט שכתוב בצד (הראשי) - שימו לב שהקירור של המעבד זה ה-TRUE שיחד עם הלוח אם מגיע לגודל של 17.5 ס"מ, ככה שהמארז צריך להיות מרווח יחסית. עוד פרט חשוב זה שהמערכת קירור של הכ.מסך היא ה-Windforce של Gigabyte שזורקת חום הצידה עד כמה שידוע לי. כרגע אני חושב על ה-Zalman Z11 שהוא גם זול מאד, העניין היחיד שלי איתו זה שהאוויר שנכנס מהצד נכנס יחסית מקדימה ככה שאני …

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by koraal,

שלום, אני צריך אל פסק חזק למחשב. ברגע שיש הפסקת חשמל שיתן לי לפחות עוד 10 דקות שימוש. יש למישהו המלצות למשהו טוב? תודה.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  11. Started by itayalter,

מישהו מכיר חנות שמוכרת ? או אולי אתר מחו"ל שמוכר שעושה משלוח לארץ במחיר טוב, מישהו יודע אם הזמנה של מארז מחול זה עניין יקר בגלל הגודל ? תודה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  12. הספק מיועד למחשב משרדי נטו, כרגע סלרון 2.66 עם כרטיס מסך מובנה והארד דיסק יחיד, סידי וצורב. בהנחה ובעתיד המחשב ישודרג למשהות קצת יותר מתקדם אבל בעל מפרט דומה בעיקרון, האם יש צורך לעלות ליותר מ 300? אני מניח שההמלצות הן על FSP השאלה איזה דגם או אם יש מתחרים. תודה מראש רום

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  13. זה מעצבן אבל בבית שלי קורה לא מעט שיש נפילות מתח קצרות שקשה להבחין בהן אלה אם כן המחשב דולק בזמן הזה ואם הוא דולק בזמן הזה (מה שקורה הרבה) אז המחשב פשוט נכבה מעצמו (לא ריסט). אז השאלה שלי היא האם אפשר למנוע את הדבר הזה?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  14. Started by rafi20,

שלום . רציתי לשאול אם ה 6800 אמור להחזיק בסדר על ספק כוח של 400 וואט. כי היו לי בעיות לאחרונה ממאוור מקולקל מתחת לכוננים שלא הצלחתי לאתר וייסחתי את הבעיות לכרטיס מסך וההספק של הספק כוח. הכרטיס דורש 480 וואטס psu. הבנתי אבל שיש אנשים עם פחות וואט והספק מסתדר עם זה. ניסיתי גם overclocking כנראה שזה רעיון לא טוב , בטח מאמץ יותר תספק. בעיקרון הכרטיס עבד מצוין שחיברתי אותו , הוא היה מחובר למעלה משבוע,שבועיים. בבקשה צריך תשובה. תודה רבה. מודל HEC 400TR-TF

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  15. שלום, לפני כמה ימים ביקשתי עזרה בבחירת מארז, בחרתי בCoolMaster 534 ואז גיליתי ש... "Cases that do not fit the 8800GTX Cooler Master Centurion 534" http://www.maximumpc.com/forums/viewtopic.php?t=50540 אז אני צריך עזרה בבחירת מארז אחר, בסביבות ה600-700 ש"ח, הצרכים: המארז חייב להיות בלי דלת, לא יכול לסבול מארז עם דלת חשוב לי מאוד שמארז יהיה גדול ומרווח, בערך כמו הGB Aurora 570 מארז מאוורר ושקט ברמה סבירה-טובה צד שמאל של המארז נמצא ליד הקיר, אז חלון לא רלוונטי תודה מראש

16. Started by pavelb,

במחשב הישן שלי המאוורר של הספק הפסיק לעבוד. המארז הישן הוא קטן מימדים (נראה לי קראו לזה MIDI) והספק יושב בדיוק מעל המאוור של המעבד. לכן אני שוקל לקנות מארז חדש גדול עם ספק גנרי - משהו זול בפחות מ-150 ש"ח. השאלה היא האם כל מארז שאקנה יתאים ללוח האם ASUS P4T CM - 423 pin socket - RDRAM memory אולי בכלל הנושא שמפריע לי (הספק מסתיר את המאוורר) לא כ"כ חשוב, ועדיף לקנות ספק בלבד? ושאלה נוספת - היכן אני יכול למצוא כיום מאוורר מתאים למעבד, אם ארצה להחליף גם אותו?

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by Sunny Jim,

(ראו מפרט) האם הספק והמארז הללו מתאימים לכרטיס מסך 8800GTS? אם כן, האם הספק יחזיק גם אוברקלוק למעבד?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by nirrabi,

אני רוצה לדעת איזה ספק אני צריך לשים... ספק כוח חזק שיחזיק ת'מחשב המארז שלי הוא Raidmax Sagitta Window Black 921wbs תרשמו לי איזה ספק כוח חזק יתאים וכמה בערך הוא עולה תודה

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by Joob69,

אני הולך לקנות מחשב ודיי התרשמתי מהמארז הזה.... האם למישהו יש הסתייגות כלשהיא לגביו???

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by repero,

אהלן, אני צריך המלצה למארז טוב מבחינת קירור שיתאים לכרטיס 4870X2 (שהוא כרטיס ענק), התקציב הוא גמיש באיזור ה500 אפשר לחרוג. חשבתי על ה CM690 או ה HAF932, יש למישהו המלצות מניסיון אישי ? תודה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by Yaniv_sosner,

היזמנתי את הספק הנל מה אתם אומרים היה שווה את הכסף .? הכל עלה לי 411ש''ח אם מע''מ הספק צריך להגיע יום שלישי. יש ספק יותר חזק ממנו עד 450ש''ח ?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by zahi1004,

היי המחשב כאשר אני מתקין משחקים נתקע כאשר אני גולש או משהו אחר הוא בסדר אז התקנתי את התוכנה OCCT ומה שיצא לי בגרף שה - 12 V יצא בגרף בסביבות ה - 5 V ומה שיצא לי לבדוק במצב (בלי הפעלת התוכנה) הוא על 1-2 V האם זה תקין או שהוא אמור להיות 12 V תמידי............ תודה מראש!!!! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by lexsus,

שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש המבוסס על מעבד i7 והשאלה שלי איזה ספק כוח צריך בשביל מערכת מבוססת i7? וכרטיס מסך gtx260

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  24. כותרת... תודה!

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by arigo,

שלום שאלה למומחים אני רוצה להוסיף או להחליף הארד דיסק למחשב שלי האם הספק יעמוד בעומס של שניים או שאני חייב להחליף את הישן ? (שוב לפרמט להעביר תוכן וכו') הספק הינו בעל 305W של דל ונתוני המחשב שלי כיום לפני ההוספה של : Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1600 Series Hard Disk : WDC (80 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Network Card : Broadcom Corp BCM5750A1 NetXtreme Gigabit Ethernet PCI Express Leadteck PVR 2000 XP - כרטיס טלויזיה תודה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים