ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את הכתבה שלכם לגבי המארזים שמתאימים/לא מתאימים ל- 8800GTX. ועל כך תבואו על הברכה, אבל... השאלה שלי היא כזו האם יש אפשרות לבצע את ההתאמה כאמור לפי מחירים: הכוונה שלי היא למשל קטגוריה ראשונה: מארזים שמתאימים עד 300 ש"ח קטגוריה שניה בין 300-600 ושלישית מעל 600. (אגב החלוקה שלי היתה שרירותית...) כמו כן, האם מהרשימה שערכתם ניתן להבין למשל של-compucase אין מארזים מתאימים? ושאלה אחרונה: האם כדאי להשקיע במארז שמתאים ל- 8800GTX, למרות שכרגע אין לי כוונה לקנות כרטיס כזה (אני הולך על ה- 8800 320mb) אך להשאיר את האופציה פתוחה?
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לפני שבוע וזו המערכת מעבד E6400 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7600 GS זכרונות 512 *4 של חברת אלפידה או משהו כזה. שני הארדיסקים 250 +120 לוח אם של אינטל אני לא יודע עם זה משנה אני יברר מה הדגם הספציפי. יש לי ספק 500W אבל אין לי מושג של איזה חברה ואיזה סוג,השאלה עם זה מאד משנה או לא? יענו אני יתחיל לברר של איזה חברה בדיוק וכל זה או שאפילו עם זה לא של חברה טובה זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי את הספק הזה gyro 520watt (הספק אמיתי 230 vat )-ההייתי היום באיבורי רציתי לשדרג לhd4670 ואמרו לי שיש לי ספק חלש ואני צריך להחליף אותו ל450vat כדי שיסחוב את הhd מה אתם ממליצים לעשות? הוא המליץ לי על ספקים ב250 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1507&CatCode=409 איזה ספק עדיף לקנות?
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני קונה מחשב HTPC, רציתי לדעת האם המארז Antec NSK-2400-EC יתאים ללוח אם Abit Fatal1ty F-I90HD? פרטי המארז: http://www.skypc.co.il/pl_product~0761345-00240-0~6~0.htm פרטי הלוח: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=Fatal1ty+F-I90HD&fMTYPE=LGA775 תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב DUAL CORE E6300 1.8GHZ , כרטיס מסך ATI550X ספק כוח ג'נרי 500W מסך LCD 17 האם הדגם E-COM700 של http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1129 מתאים או שצריך VA חזק יותר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, חשוב לי שיהיו כניסות USB (בעדיפות שתיים!) מקדימה. שיהיה כמה שיותר שקט. שיחזיק Core 2 Due וכרטיס מסך סביר משהו בכיוון X1650 Pro או 7600.. לוח אם מבוסס P35 ושני גיגה זכרון (שני מקלות) - אם זה משנה. המון תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
למפרט הראשון (בצד ..) (או שיש כבר פה: מעבד: Q6600 כרטיס מסך : 9800GTX דיסק קשיח : איטצ'י 160 גי'גה ---|_ 360 גי'גה דיסק קשיח שני: איטצ'י 160 גי'גה-| לוח אם: INTEL DG965WQ זכרונות: סמסונג 2 גי'גה הספק הנ"ל (ENERMAX LIBERTY 500W) יכול להחזיק את המערכת שלי ? ועם לא איזה ספק מומלץ? ברמת מחיר של עד 600 שקל (עם אפשר מודולרי עדיף אבל לא חייב) מה הכי טוב לתקציב הזה? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום. ראיתי שיש כמה חברה שקנו את הUBER CHKRA אם מישהו יכול להביא תמונות של המארז האישי שלו וגם לכתוב קצת עד כמה הוא מרוצה ממנו, התמונות שברשת הן יותר מדי מעבדתיות, לא כ"כ כמו במציאות וגם נחמד לשמוע חוות דעת של משתמש שמכירים מהפורום,תודה.
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני קונה Asus M2NPV-VM עם AMD Athlon 64 4600 X2 ו- G.Skill 2X1024 667 CL5 לשימוש משרדי\קולנוע. המארז Asus TS-6A מוצא חן בעיני. האם הספק 250W שמגיע איתו יספיק לי? האם הוא מייצב מתח? לא מצאתי באתר של המארז פרטים על הספק חוץ מ- "SFX 250W (peak 300W)". מה השם של התקן שמגדיר את מיקום המעבד על-גבי הלוח לצורך התאמה של תעלות אויר בצידי המארזי? או, לחלופין, איך אני יודע אם בלוח שאקנה זה יתאים למארז שאקנה?
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני צריך רק מ iqpc כי יש לי שם זיכוי המפרט הוא 6000x2 am2 x1950p 2gb ram שתי דיסקים קשיחים sata2 לוח k8nf4 מארז 6a19 צורב x18 אני קונה אותו למעשה בגלל שהספק שלי hec400w נשרף וב iqpc הציעו לי את הכרטיס הבא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3968 השאלה האם הוא משתלם והאם אני יכל להשתמש בספק יותר זול שיחזיק את המפרט הנ"ל? אגב אני היום צריך להחזיר להם תשובה
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, כפי שכתבתי בכותרת. אני מחפש מארז שקט (רצוי שיהיו בו רק מאווררי 120MM לצורך העניין), איכותי ומאוורר היטב בתקציב של עד 500 ש"ח -אם אפשר פחות, עדיף. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום למומחים אני הולך לבנות מערכת ארקייד ביתית וחשוב לי שכל האלמנטים יהיו מחוברים לספק מחשב בודד, כדי שאכול להוריד את המתח לכל המערכת בלחיצת כפתור. המחשב עצמו לא אמור לקחת הרבה מתח. מדובר בלוח אם Asus P4P800 עם מעבד וזכרון מהתקופה ההיא, HD אחד, כונן DVD אחד, עכבר וכרטיס Radeon 9550. העניין הוא שלעסק מתווספים: 1. טלוויזיה 25'' , 125W לפי התווית מאחורה שתחובר ליציאת המתח מהספק 2. בקר גויסטיקים וכפתורים I-PAC 4 שמתחבר ל-USB. לשם החישוב נניח שהוא צורך משהו שדומה למקלדת USB רגילה. הנה קישור: http://www.ultimarc.com/ipac1.html כל השאר אני מחבר ל-12V: 3. שתי תאורות פלורסנט נורות 8W כ"א 4. שלוש נורות LED לכפתורים. אין לי נתונים על צריכה מדויקת. מצ"ב לינק (ראו את כל ה-Ill…
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
מחפש מארז FULL TOWER * שיתאים לכרטיס מסך ארוך * שיש בו מערכת לניהול חוטים / כבלים * שיש לו הכנה למערכת קירור מים * שהמגש האחורי של לוח האם - יהיה ניתן לשליפה או פתח אחורי שיתן גישה לחלק האחורי של לוח האם להסרת גוף הקירור ולתמיכתו * יכלול הרבה מאווררים - כולל מגני אבק * ומערכת להתקנה נוחה של דיסקים קשיחים * האופן שבו החלוקה הפנימית מתבצעת לא חשובה - לא משנה לי עם הספק ישב למעלה או למטה או כלוב של הדיסקים הקשיחים ישב מאחור *שכפתורי ההדלקה והכיבוי יהיו זמינים וכמובן מקום להרבה חיבורי USB ,STATA וכו... תודה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף מארז אחרי שהמארז הנוכחי שלי (ThermalTake Element G) פשוט לא מפסיק לעשות לי בעיות. הדרישות שלי הן שהמארז יהיה מ-IQPC, ושישמור על רמה גבוהה ככל האפשר של קירור (רעש לא ממש קריטי שכן לעיתים נדירות אני ישן עם המחשב פתוח בלילה) ושיהיה עמיד ועשוי היטב (להבדיל ממארז של ThermalTake לדוגמא). המפרט הוא המפרט שכתוב בצד (הראשי) - שימו לב שהקירור של המעבד זה ה-TRUE שיחד עם הלוח אם מגיע לגודל של 17.5 ס"מ, ככה שהמארז צריך להיות מרווח יחסית. עוד פרט חשוב זה שהמערכת קירור של הכ.מסך היא ה-Windforce של Gigabyte שזורקת חום הצידה עד כמה שידוע לי. כרגע אני חושב על ה-Zalman Z11 שהוא גם זול מאד, העניין היחיד שלי איתו זה שהאוויר שנכנס מהצד נכנס יחסית מקדימה ככה שאני …
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שוטטתי וחיפשתי ביקורות טובות על מארזים שונים והגעתי לשלושה מארזים עיקריים שאני מתלבט ביניהם. אשמח כמובן לקבל עצות אחרות והצעות למארזים אחרים- אבל הנה השלושה שאהבתי: HUSH, של ZNXT. (עדיין לא בארץ לדעתי, יגיע עוד שבועיים?!) LEXA BLACKLINE, גם כן של ZNXT. (מעוצב להפליא עם לא מעט אוורור!) ואחרון חביב: Silentium T1 Pro, של Arctic cooling. לא הכי מוכר ככל הנראה, אבל נראה די חזק בעניין סירקולציית האוויר... חלקם אאל"ט באים ללא PSU, למרות שלא תהיה בעייה להוסיף אחד כמובן- המחירים מגיעים עד למקס' של 700¤ בקירוב. שוב- אשמח להצעות נוספות ולביקורת על ההצעות שאני הבאתי תודה!
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
המפרט: i5 2400 8gb g.skill ram gigabyte ga-z68xud3h-b3 אני רוצה לקנות את HD 6850 היום מ KSP OR IVORY רציתי לרכוש גם ספק בסביבות ה 300 ש"ח אפשרי או שזה גבולי וחייב יותר יקר? המחשב לא מיועד ל OC
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, כרגע ברשותי Cooler master gladiator 600 הבעיה שלי איתו היא שכרטיס המסך לא יושב בו ממש טוב, אומנם אני עובד ככה כבר שנה בערך אבל זה ממש מרגיז אז אני מחפש מארז חדש לפי ביקורות ברשת וגבולות תקציב (עד 400 ש"ח בלי חריגה) נראה לי שאלך על Thermaltake Chaser A31 המפרט שלי: לוח אם: Asus crosshair formula IV מעבד: AMD Phenom x6 1090t כרטיס מסך: Ati Radeon HD 6950 לפי מה שראיתי המידות של כרטיס המסך הם 10.75 אינץ', שהם בערך 270 ס"מ לפי מה שרשום במפרט של המארז הוא מותאם לכרטיס מסך עד 290 שזה טוב לי, האם באמת ככה או שיש מה לדאוג? (כי זו הבעיה העיקרית שלי במארז כרגע, הכרטיס נכנס בכוח (בלשון המעטה) אשמח לעזרה, תודה!
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 3 מארזים למחשב החדש 1. http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=4253 2. http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=5426 3. http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6656&category_id=19 4. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2193 זה המפרט מעבד Core I5 2300 לוח אם Gigabyte GA-H67MA-UD2H-B3 זכרון Kingston 4GB DDR3 1333 כונן אופטי LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כ.מסך Sapphire HD 5450 כונן קשיח Samsung HD204UI 2000GB מארז ספק Seasonic S12 II 520W תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ראיתי שיש מעט מאוד אזכורים בפורום על החברה. חיפשתי ברחבי הרשת ביקורות ומצאתי ביקורות די טובות על המארזים אבל לא הצלחתי למצוא כל כך ביקורות על הספקים שלהם. אני שואל מפני שה-APEVIA X-QPACK2 יכול להתאים לחבר שלי למפרט שלו אבל אין לי מושג מה טיב הספק שמגיע איתו (ה-500W). אני יודע שהאתר כתב ביקורות על הספקים של החברה לפני כשנתיים בשמה הקודם Aspire אבל הרבה דברים יכולים להשתנות בשנתיים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך מארז למחשב quad כנראה ה 9450 לוח אם atx כנראה ה gigabyte ex38 ds4 זיכרונות - לא בטוח (לא מצאתי זיכרונות במהירות של 1066mhz בשביל לנצל את המהירות של הלוח אם) כרטיס מסך די גדול geforce 8800gt 320mb צריך לציין עוד משהו? למארז יש תקציב של 600 שקל בערך וצריך להיות מקורר בצורה טובה בגלל שמעבדי quad מתחמים בהרבה.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אוקי לי בעיקרון יש cm690 אבל סתם בישביל הידע הסתכלתי על שני המארזים חוץ מיזה שב690 יש יותר מאוורררים וזה מגיע עם יותר מאווררים לא מצאתי משהו מיוחד אפילו לדעתי ה300 יותר טוב נראה יותר נוח סידור כבלים ניראה מאוד נוח הסירקולציה שלו, נכון שהוא עם פחות מאווררים אבל הסירקולציה ניראת יותר טובה בקשר לאיכות חומרים איני יודע אבל כללי ניראה מארז ממש טוב במחיר מצויין פשוט כמה שאני אוהב את ה 690 שלי אני חייב להודות שהסתכלתי על האנטק הייתי מופתע לטובה מאוד דבר שני מארז מצוין למודינג בעייני אפשר לעשות לו המון אני ממש הופתעתי לטובה מהמארז אחרי "חקירה" קטנה עליו בעייני שווה ליקנות אותו ה 50 -80 ואפשר אפילו לימצוא אותו בהפרשים יותר גדולים אני מאמין מאוד שווים דעתכם ? עריכה: בקשר למאווררי…
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב לאחרונה עם המארז הנ"ל, אבל לא קיבלתי את הרצועות של הHD והוא מחובר כרגע בצורה רגילה כל מארז רגיל. או שהחנות לא הביאו לי את זה או שזה מוחבא איפה שהוא :s05: מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום למבינים. מבקש המלצה למארז וספק שקטים במיוחד,המחשב הולך לעמוד בסטודיו להקלטת סאונד. כל שאר החלקים נבחרו כבר. רמת הדציבלים הכי חשובה,הספק אמור להיות לפחות 500W REAL. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
לגבי הכרטיס מסך משהו כמו 4870...ואני לא כ"כ יודע על המחירים של הספק.. אז תיתנו לי אופציות בלי תקציב אבל משהו סביר
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הכבל מהספק למעבד הוא קצר מדי! זהו כבל שנותן כוח למעבד ומתחבר ל-4 פינים בלוח אם מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה הזאת? ואם יש כבל מאריך שאפשר לקנות? או שאולי כבר עדיף להתקשר ולהחליף?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-