עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. טוב אז אני צריך מארז למחשב quad כנראה ה 9450 לוח אם atx כנראה ה gigabyte ex38 ds4 זיכרונות - לא בטוח (לא מצאתי זיכרונות במהירות של 1066mhz בשביל לנצל את המהירות של הלוח אם) כרטיס מסך די גדול geforce 8800gt 320mb צריך לציין עוד משהו? למארז יש תקציב של 600 שקל בערך וצריך להיות מקורר בצורה טובה בגלל שמעבדי quad מתחמים בהרבה.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  2. היי שלום אשמח לקבל חוות דעת על המארז... THERMALTAKE ARMOR PLUS ועל הספק כוח: CORSAIR CMPSU-620HXEU בעקרון יש לי לוח אם : XFX MBN790IUL9 nForce 790i Ultra SLI DDR3 1600Mhz FSB Socket LGA 775 ATX Intel Motherboard וכרטיס מסך: XFX PVT98UZHF9 GeForce 9800GX2 1GB DDR3 600MHz PCI Express 2.0 SLI Ready Video Card עדיין אין לי את שאר הרכיבים (מערכת קירור, זכרון ופנימי, מעבד וכו...) אז אם זה רלוונטי אשמח לתגובות..

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by eyalha,

הם מתומחרים באותו מחיר, מה ההבדל ביניהם ומה עדיף?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  4. אז ככה ,יש לי את המארז הבא: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=478 מה אני אגיד לכם,המאוור ההוא בצד עושה לי כבר חור בראש,למרות שהמחשב שומר על טמפרטורות נמוכות. מה דעתכם על המארז הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3700 אשמח לקבל המלצות אחרות בתקציב שלי ואולי טיפה לזלוג למעלה. נ.ב.לא צריך ספק.

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by Trin1ty,

אני רוצה לדעת אם אני יכול להחליף/לקנות רק את הדלת השמאלית של המארז שלי( להחליף לשקופה) או שצריך לקנות מארז חדש לגמרי?.. הבנתי שיש אפשרות למודינג.. אם מישהו יכול בבקשה להביא לי קישור למדריך .. תודה

6. כרטיס מיד רנג' שיצאו שאמורים בטח להיות יותר קצרים מGTS.. מישהו ידוע אולי מה עומק הכלוב שלו? והעומק שלו זה 49.5 לא? כאילו GTS נכנס בטוח כי הוא 23 סנטימטר.. ולא הגיוני שהכלוב תופס חצי מהמארז.. מה לגבי GTX? בעיקרון השאלה הכי חשובה לי פה היא מה עומק הכלוב של הכוננים שלו לפי זה אני יוכל לדעת איזה כרטיס יכנס ואיזה לא.. (יפחית את עומק הכלוב מעומק המארז..)

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  7. הי, ראיתי שיש ספק של ENERMAX, NOISETAKER 370W שעולה 260. רציתי לשאול אם הוא באמת שקט ובאמת נותן את ההספק שרשום עליו? ובכלל, איזה ספקים מומלצים בטווח הזה למחשב קולנוע ביתי? המחשב קיים, פשוט הספק רועש ואני רוצה להחליף. יש עליו 3 הארד דיסקים (אחד מהם SATA), כרטיס קול, כרטיס טלויזיה, צורב DVD, VFD, P4 2.66GHZ socket 478, ג'יגה זיכרון ו-3 מאווררים... תודה~!

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by huhxd,

שלום לכולם, יש לי התלבטות בין 2 ספקים. 1. enermax liberty 400W 2. corsair 450W VX אני יותר לכיוון של השני. בקיצור, מה יותר טוב ומה הייתם מציעים לי מבין שניהים? הספק מיועד למערכת הכוללת Q6600 8800GTS. תודה.

9. Started by zahi1004,

היי המחשב כאשר אני מתקין משחקים נתקע כאשר אני גולש או משהו אחר הוא בסדר אז התקנתי את התוכנה OCCT ומה שיצא לי בגרף שה - 12 V יצא בגרף בסביבות ה - 5 V ומה שיצא לי לבדוק במצב (בלי הפעלת התוכנה) הוא על 1-2 V האם זה תקין או שהוא אמור להיות 12 V תמידי............ תודה מראש!!!! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  10. שלום, חשוב לי שיהיו כניסות USB (בעדיפות שתיים!) מקדימה. שיהיה כמה שיותר שקט. שיחזיק Core 2 Due וכרטיס מסך סביר משהו בכיוון X1650 Pro או 7600.. לוח אם מבוסס P35 ושני גיגה זכרון (שני מקלות) - אם זה משנה. המון תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by LORIANTA,

אני רוצה אל פסק פשוט שרק ישמור שלא תישרף לי חומרה האם הוא מתאים לי?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  12. Started by ShAkRa,

קראתי בכמה נושאים שאנשים פתחו של הספקים של THERMALTAKE לא מומלצים מישהו יכול להסביר לי למה?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  13. היי אני מחפש מארז TOWER ATX זול של עד 200 ש"ח כולל ספק 500W 24 PIN. המלצות שלכם יתקבלו בברכה. תודה

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by zeev1,

בחנות מחשבים נאמר לי שלמערכת בסיסית כזאת: לוח אם אינטל blkdg41rq מעבד e7500 זיכרון קינגסטון 800mhz ddr2 2g מספיק מארז עם מאורר 80 בלבד בגלל המעבד מסוג core2due שחסכוני בצריכת אנרגיה האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  15. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, בימים האחרונים אני מחפש מארז למחשב HTPC חדש שאני מעוניין לקנות - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378342.0 המארז צריך להיות יפה ואלגנטי, חרישי (שקט מאוד), ועם שלט. התקציב הוא 900 ש"ח עם חריגה ל1,000 ש"ח. אני חשבתי על כמה מארזים: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=879 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1027 ואולי זה - תלוי בתקציב הסופי וביתרונותיו של המארז: http://skypc.co.il/pl_product~TT-VF7001BNS~6~0.htm מה אתם ממליצים ? שאלה נוספת, איך מתקינים את השלט מהמארז ללוח אם ? והתוכנה שבאה אם השלט באה לרוב עם תאימות רק לווינדוס ? תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  16. היי לפני משהו כמו 3 וחצי שנים קניתי מחשב Athlon 64 3000+ ABit KV8 MAX3 GF 4 Ti4600 והיו לי שני הרדיסקים של מקסטור, אחד IDE ואחד SATA קניתי עם המחשב ספק HEC 300W, והמחשב לא עשה בעיות עד לפני חצי שנה בערך, כשההרדיסק SATA התחיל לעשות בעיות - הוא הפסיק לעבוד מדי פעם, וגם הביע סימני גסיסה (קליקים וכאלה) חשבתי שההרדיסק מת, אז לקחתי אותו לבדיקה ואמרו לי שהוא בסדר גמור, ושאולי הספק שלי דפוק, והתעלמתי קניתי הרדיסק חדש 250 ג'יגה ולפני שבועיים הוא מת לגמרי נתנו לי הרדיסק חדש ושוב אמרו לי שאולי הספק שלי נדפק ניסיתי לבדוק באחד המחשבוני הספק האלו שנתתם את ההספק שהמחשב שלי צורך, והוא מעל 300 וואט... לא כל כך הגיוני בהתחשב בזה שאני עובד כבר כמה שנים עם המחשב והוא לא קורס, חוץ …

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by nirr213,

אם יש לכם רעיון לספק אחר בסך 700 אני ישמח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by tiger8894,

יש דרך להיפטר מרעש הזימזום בצד המארז ? ועוד שאלה הקדימה של המארז אמור להיראות כך : הפתח הזה מלמטה

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by Iwl,

היי כולם, ברשותי מחשב חדש שקניתי לפני חודש. ואני גם משתמש במסך LCD 19 המפרט של המחשב הינו: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box לוח אם LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-S3 זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC4300 533mhz 2X דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB צורב DVDRW BLACK ASUS1608P3S/PIONEER DVR-111DBK OEM כרטיס מסך PCX - Radeon X1950PRO 256MB DDR-III 256bit מארז Compucase CI-6A19+ Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan 460 אני מחפש אל פסק שידאג שהמחשב שלי לא ייפגע מקפיצות או נפילות מתח ושיבצע כיבוי של המערכת באופן מסודר במקרה של הפסקת חשמל בתודה מראש, שלומי.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by MagnuM_47,

שלום אני מחפש מארז שיהיה שקט (המראה היצוני לא חשוב) - ויקרר נחמד. וספק שיהיה איכותי ולא ג'נרי בשביל שהמחשב לא "יקרוס" כל פעם... אז זה חלק מהחלקים של המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64, 1800 MHz 3000 Socket939 זיכרון: PQI 512MB X2 (1 GIGA) DDR400 PC3200 כרטיס מסך: ATI Connect3D Radeon X1800 GTO- 256 MB קירור למעבד: ARCTIC-COOLING Freezer 64 Pro PWM מעדיף ספק 400W או 450W שיהיה איכותי ויחזיק את הכ.מסך ועוד משהו קטן - אני ממש רוצה שזה יהיה ביחד ספק ומארז במקום להרכיב תודה רבה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by ixslashix,

היי, אני מחפש אל פסק למערכת שלי, מה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by mwalker03,

לאחר שהתייאשתי מלחפש בארץ את ה CM 690 II Advanced - עם החלון צד (משום מה יש אותו רק בגרסה בלי החלון) ראיתי מארז טוב מבית טוב של LIAN LI http://techwiki.hardwarecanucks.com/product/0NzEyNTkxNDk2MDI1/Lian-Li-PC-7FNW/#fetr מישהו מכיר אותו ויודע איך הוא ? לא עולה הרבה - 660 שקל, איך הוא מבחינת מקום וריווח ? והאם הוא יתאים למערכת קירור מים ?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  23. Started by ATk,

תודה מראש על צומת ליבכם

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  24. כמו שאתם רואים הזמנתי 650TX ואמרו לי שזה לא מספיק..... =\ לאיזה ספק להחליף?!@ דחוף כבר הזמנתי!@#1! תקציב: כמה שצריך, אפילו 1,000 ש"ח..

• 9 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.