ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות ספק טוב ומארז טוב שלא יהיו יקרים מדי. דרישות מהספק הן 500W, מהמארז לא ממש אכפת לי כי רובם אותו דבר חוץ מהקטנים האלה שיש חרא זרימת אוויר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, ניסתי ממספר אתרים לחשב את צריכת הוואט מהמחשב שלי כדי לשדך לו ספק כוח מתאים ללא הצלחה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. מעבד: D805 זכרון: 512MB DDR ייתכן ויוסף בעתיד אחד כזה 2 צורבים בחיבור IDE לוח אם: MSI -PM8M3-V דיסק קשיח: WD-160 GB בחיבור SATA1 ייתכן ויוסף עוד דיסק כרטיס מסך: 9250 ATI RADEON בחיבור AGPX8 כן מחשב די ישן מעוניין בחישוב צריכתו על מנת לרכוש ספק כוח תודה עריכה: במחשב יש 3 מאווררים 80מ"מ ומאוורר אחד 120 מ"מ
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ראיתי בחוברת של לוח האם שדגם זה חייב חיבור של ספק כוח שמגיע עם 5v pin supply- מה זה החיבור הזה ? ומדוע כמעט לאף ספק כוח אין אותו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לינק http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4239 לא מצאתי ביקורות ברשת, השימושים למחשב משרדי+מולטימדיה בעתיד, הוא אמור להיות מארז סביר?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי,יש לי ספק EZCOOL 500W,הבנתי זה דיי ג'נרי,למרות זאת הוא נראה באיכות סבירה(צביעה יפה,מאוורר שקט,כבלים מצופים בד)ולא עשה לי בעיות אף פעם. אני מעוניין לעשות OC,האם תהיה בעיה עם הספק הזה?עד עכשיו לא היו לי שום בעיות איתו והוא סוחב את המערכת(מפרט בצד)בלי בעיה.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
קניתי את המיני שרת עם מערך 4* 3TB לאחרונה השרת אמור לעבוד 24*7 ואני רוצה לחברו ל UPS הבעיה היא בחיבור הUPS לשרת לצורך הורדה מסודרת מכיוון שלהבנתי, רוב הUPS בארץ לא מספקים תמיכה מובנת בlinux דרך USB ולשרת אין כניסה סיריאלית. כרגע ניראה לי שאצטרך לאלתר או לקנות UPS של APC במחיר גבוה פי שלושה... האם מישהוא נתקל בבעיה ומצא פיתרון? או לחילופין, מישהוא יכול להמליץ על אלפסק שניתמך לינוקס USB במחיר סביר?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אני לפני שדרוג המערעת החדשה תהייה על בסיס I5 +GT9600 +שלושה דיסקים כיום יש לי ספק Hiper של 425W ומארז Compucase 6AR6 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2249&products_id=26506&PHPSESSID=0c5ae3ff1fd57a25e30cf0ab67c2f37c השאלה היא האם יש צורך להחליף את הספק למערכת הזאת? כמה עוד אפשר ללחוץ את הספק הזה (מבחינת שדרוג עתידי) ? דרך אגב יש צורך בשדרוג המארז ?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני רוכש בימים אלו כרטיס מסוג Nvidia 9800gt (עדיין מתלבט אם לקחת בסוף 9800gtx+, אבל כרגע התקציב מוגבל), ואני צריך לשנות את הספק הג'נרי לכזה שכן יתאים לכרטיס המסך הזה. אני מתלבט בין 2 הדגמים הבאים של SEASONIC: SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic S12II-500 500W PSU בעוד הראשון עולה 335ש"ח, השני מגיע ל500. ועכשיו השאלה, למה? האם הראשון יספיק לי, או שיש חשש שמא יתקלקל בתוך מספר חודשים? את המפרט ניתן לראות כאן בצד, יש לשים לב לעובדה שיש 2 כוננים קשיחים + כרטיס קול ב-PCI (בגלל זה אני קצת חושש להסתפק בגירסת 400w). אז אני ממתין לעצתכם, או להמלצה (ונימוק) על דגמים אחרים לגמרי. ראיתי גם דגמים זולים יחסית כגון: NZXT PP500W PSU - שעולה 265ש"ח Cooler Master 500W Extreme Power plus…
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
Q6600 Asus P5K-D, 4GB WD 250GB Sata internal בהמשך 2X9600 GT WD 500GB,750GB External (מגיעים עם ספק נפרד משלהם, אין בעיה) מחפש מארז במראה נקי ולא מצועצע (טוב, בגבול הטעם הטוב זה בסדר...), אם אפשר דלת קדמית (זעטוטים בבית...), לא חייב, ובשום פנים ואופן לא דלת פלסטיק מצ'וקמקת - משהו איכותי אולי אף מתכתי, ימוקם בסלון אז רצויי מארז שקט + ספק שקט שיתן לי קצת עודף כח ואוורור מספק ל-OC או תוספת דיסק פנימי בהמשך, אולי יהפוך ל-HTPC אם זה רלוונטי למערכת השיקולים שחור עדיף אבל לא חייב... הרבה דרישות אה ? גג 1300 ש"ח - יש משהו ? רב תודות, גל
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/11896 איך הספק הזה בהשוואה לקודמו בבאנדל שהיה מדגם של SeaSonic?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
צריך שיהיה עד כמה שאפשר שקט, קירור סביר ואם אפשר עיצוב מעניין זה בונוס אם יש בפחות אפילו יותר טוב המארז יכיל מעבד Q9300 וכרטיס 6870
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
כל ספק מביא כמות מתח שונה ללוח אם? יכול להיות שאם יש לי ספק ישן אני לא אוכל לשים עוד מאווררים? WTF?!
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
זה הספק שכרגע מותקן לי במארז. במבט מאחורה הוא בצבע שחור עם מתג , לידו כפתור כחול של turbo fan, ומתחתיו סוויץ' אדום של הוולטים. האם זה באמת הדגם? האם הוא ג'נרי או לא? ולגבי המארז האם הוא ג'נרי או לא?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות NZXT Apollo, או NZXT Lexa BlackLine. עכשיו, לפי מה שהבנתי הם אמורים להגיע עם מסך שכותב מה הCPU שלי, מהירות מאווררים וכו', נכון? זה באמת מגיע אם זה או שאני צריך להוסיף כסף?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
היי כיום יש לי corsair 4000d עם 3 מאווררים קדמיים ו-1 אחורי. בנוסף , בגג מחובר קירור מים 280 מ"מ. - H115i אני מחפש מארז קריר יותר עם סירקולציה טובה יותר שישפיע איכשהו גם על הטמפ' של המעבד לטובה. האם ה-NX800 של אנטק יעשה את העבודה ? לפי מה שאני רואה הוא בהרבה יותר זול מה-corsair. האם יש אופציות נוספות ?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתם את ה ANTEC החדש ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1193 עכשיו זה מארז שווה - כמו שרואים נוסף מאוור מקדימה ומאחורה. בכל שלושת המאווררים מקדימה יש פילטרים. בכל המאווררים במארז אפשר לשלוט, וגם נוסף מקום למאוורר אמצעי בתוך המארז לקירור המעבד. אפשרות לסידור החותים מאחורי הלוח אם. כל USB, הדלקה וכל זה נמצא למעלה בידיוק בקצה כשגם מי שזה יעמוד לו בתוך הזה של השולחן לא תיהיה בעיה להגיע לזה. לפי דעתי מראה יותר טוב, הפינות יותר מעוגלות נותנות לו מרא היותר מודרני. צבע שחור מבריק, גם במפנים. פחות רשתות - הלמעלה רק בחלק של המאוורר יש רשת כל השאר פלסטיק (או מה שזה לא יהיה) מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי מחשב ועכשיו התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שאין את המארז הזה במלאי. אני צריך להחליף אותו במשהו אחר בערך באותה רמה. מחפש מארז שיהיה שקט, לא מצועצע, בלי לאדים, עיצובים מיוחדים וכ'ו. שיהיה שחור, אלגנטי ואיכותי.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: 1) קניתי את הספק הנ"ל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4500 רק גירסא w0061 שכוללת pfc מערכת - 6800gs , amd3000 939 , 1 gig and 2 hardisk and 2 dvds הוא אמור להסתדר עם זה בלי בעיה נכון ? הספק שקט מאד ונראה מצויין , אבל אמרו לי שספקים של טרמלטייק לא טובים ... למה ? 2) חבר לי שלי רוצה ספק חדש יש לו מערכת זהה לשלי רק 9800 פרו . תקציב עד 200 , איזה ספק לקחת ? עדיף שיהיה מקיאספי כי זו החנות הקרובה לבית. האם הספק - ?PS-05 BIG FAN 400W (12cm Fan) JSP הוא סבבה או שיש אחד אחד בתרציב שעדיף ? 3) בשביל מה יש תכבלי SATA power cables מתוך הספק .... האם עדיף לחבר אותם להארדיסק מסוג SATA מאשר את חיבור המולקס הרגיל ? זה נותן איזה ביצועים יותר טובים או משו …
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
מבקש המלצה למערכת: E6600, 8800GTS 640MB, 2GB זכרון, דיסק קשיח 320GB. מתוכנן OC מתון. רציתי את P150, אבל במקום שאני קונה, אין במלאי. אני מעדיף לקנות הכול מרוכז, ממקום אחד. האים כדאי ללכת על SONATA2 ב-100 ש"ח פחות מ-P150? עד כמה נחות הספק בסונאטה? או עדיף CM534-532 עם ספק אחר, למשל LIBERTY 400W. או אולי לקחת את 6A19 + ספק חזק במיוחד (כמו TT600W מKSP) למען שקט נפשי שלא להיתקע אם חוסר הספק? סדר העדיפוית בשבלי: הספק, נקי מאבק (פילטר), שקט, קירור. תודה לכול העונים.
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום... החלטתי לקנות מארז חדש.. וראיתי את הchakra הזה... נראה מארז מאוד יפה בתמונות . וגם מחיר לא יקר מידיי . יש לי כבר ספק כוח איכותי כך שאני צריך רק מארז בלי ספק . הנה המארז : http://skypc.co.il/pl_product~ECA3052-BL~38~0.htm רציתי לדעת האם הוא משתלם מבחינת מחיר וכו . וגם העיניין של שקט מאוד חשוב לי . תודה
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אז ככה חברה זאת המערכת שלי: מעבד : AMD Athlon 64 X2 4200 זיכרון : 2 ג'גה-בייט 667 מגהרץ CL5 ב3 סיטקים כרטיס מסך : Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version לוח אם : (MSI K9N Neo v1.0 (MS-7260 דיסק קשיח : Western Digital WD2500KS-00MJB0 ספק כוח : FSP 450PNR נירא לכם שהספק מחזיק יציב מאוד?? יש איזה תוכנה שמראה משהו כזה? עוד שאלה.. כמה אמפר הוא מספק במסילות V12+ האלה? ואחרון חח חיפשתי מידע עליו באתר היצרן ולא מצאתי עם מישהו ימצא אז בבקשה
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אם אל פסק זיהה שיש קפיצה בחשמל , האם יש דרך בה הוא יכול להורות למחשב להתחיל לכבות עצמו (כמו שעושים התחל>כיבוי) ? או שהספק הוא סתם משהו שמתחבר לחשמל ולא יכול לדבר עם המחשב ?
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
המפרט: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz לוח האם: MSI 945P Platinum 1.5 GB Memory כונן קשיח 120GB 2 X כוננים אופטיים מארז JSP-Tech H550-F25
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
האם המארז של SILVERSTONE , ה- Precssion אינו מתאים ואינו יכול להכיל מבחינת גודל את המערכת של CORE I7
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי סטרימר שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון וכעת אני מעוניין לקנות כונן חיצוני שיכיל את כל תכני ה-HD אשר אני מוריד. כל האיכסון בדיסק יהיו תכנים ל HD(סרטים סדרות הופעות). השאלה היא איזה מארז מומלץ לכונן החיצוני שאני ארכוש בנפרד? חשוב לי שיהיה שקט ומהיר. המחשב שלי לצערי הוא מחשב ישן (P4 1.8 )-אל תסטלבטו , ואין לי לצערי מושג איזה חיבורים יש לו (הורדתי תוכנת AIDA32) אבל לא ראיתי היכן ומה לחפש... סביר להניח שהוא יחובר באמצעות חיבור USB אך האם לא כדאי לרכוש עם חיבורים נוספים כגון ESATA עד שאני אקנה מחשב חדש... בפורום המקביל המליצו לי לרכוש כונן HD בנפרד ומארז בנפרד אני זקוק לעזרתכם איזה מארז מתאים לכונן HD103UJ כאשר זה יתאים לי ללוח האם הישן שלי כמוכן הומלץ לי לר…
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-