עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by J S Bach,

היי, האם קיים מארז בעל חלוקה פנימית ואיכות בנייה המשתווה למארז של אפל למק פרו שבין היתר תואם גם מגוון רחב של חומרה? (חוץ מגדלי לוחות האם, אני מניח) בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  2. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש כאשר החלטתי ללכת על שני מוצרים של JSP - חברה טיוואנית שככל הנראה מייצרת מוצרי מדבקה. 1) ספק כוח JSP PS-1000. 2) מארזJSP F-25. הנקודה החשובה היא שאין לי כוונה לעשות OC ולשחק עם המתחים שיוצאים מהספק, כאשר כמובן כרטיס המסך 9600GT יהיה צרכן החשמל הגבוהה ביותר. אני הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מניסיון על אחד משני המוצרים הללו של JSP Tech. ואם למשהו יש את הספק הנ"ל ויכול לספק נתונים לגבי יציבותו זה יהיה נהדר. עד היום בכל המחשבים שהיו לי או למשפחה / חברים השתמשנו בספקים פשוטים ואלה אם עשו בעיות זה היה בשתי הנסיבות הבאות: 1- קפיצת מתח ברשת החשמל או הפסקות חשמל פתאומיות חוזרות ונשנות. 2- מאוורר הספק נסתם והספק התחמם יתר על המידה.

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by ElemenTal,

המארז GIGABYTE 3D Aurora (הרגיל) נחשב מארז שמאוורר טוב ושקט ? אם לא, יש מארז שאתם ממליצים אליו במחיר הזה (600 שקל) ושיהיה גם יפה ?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by Holy,

עדיף משהו שיש בנעה מחשבים המחשב מכיל P4 מתקדם כלשהו, כרטיס מסך GeForce 6800GT, דיסק קשיח כלשהו וצורב DVD כלשהו. מחובר לאל פסק

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by hai97,

צריך שיהיה עד כמה שאפשר שקט, קירור סביר ואם אפשר עיצוב מעניין זה בונוס אם יש בפחות אפילו יותר טוב המארז יכיל מעבד Q9300 וכרטיס 6870

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  6. מה עדיף מבין השניים (חשוב שאו 2900XT יכנס או 88GTS 640 עוד לא סגור) דף מאנטק על הסונטה 3 http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15137#

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  7. Started by sinister18,

שלום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם שני כרטיסי radeon 4770 במערך קרוס פייר...עכשיו רציתי לדעת האם לדעתכם מספיק לי ספק כוח של 525 וואט כגון PRO82+ 525W של אנרמקס או שכדאי לי להוסיף 130 שקל ולקנות את אותו דגם של אותה חברה עם 625 וואט?

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by averaraz,

קניתי אתמול את הספק antec trio 430 היום פתחתי את האריזה וראיתי שהכבל המצורף הוא כמו בתמונה המצורפת(כלומר לא מתאים לשקע סטנדרטי). האם יש בעיה להחליף את הכבל שהגיע עם הספק בכבל סטנדרטי שמגיע בדר"כ עם ספקים? ובכלל למה הספק מגיע עם כבל כזה ולא עם כבל "רגיל"? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by x-pac,

אני רוצה המלצה למארז למחשב ללא ספק שיהיה שקט לא צריך משהו משוכללל במיוחד תקציב 350

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by navk2,

הוא צריך להחזיק משהו כזה : מעבד : 3 GHZ עם טכנולוגיית HT ( השם : 530J) זיכרון : שתיים של 256 ושתיים של ג'יגה על מהירות 533 ותיזמונים 4-4-4-11 (בערך) הארד דיסק : אחד של 80 ועוד אחד של 160 . כונן DVD קומבו אחד. כ.מ : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 יחזיק את כל זה או שכבר עדיף לקחת ליברטי 400 בראש שקט ? ד"א : לא אכפת לי לוותר על אוברקלוק...

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  11. שלום לכולם, מה יקרה אם אני אעמיס על המחשב כרטיסים וציודים כאשר אני עדיין אשתמש בספק הגנרי שקבלתי עם המחשב(ספק ב 80 שקל) ? היו לי כל מיני בעיות מוזרות לאחרונה ואני תוהה אם זה יכול להיות בגלל הספק. למשל: ריסיטים, מחשב לא נדלק, כרטיס גרפי מעוות תמונה... האם אתם יכולים להמליץ לי על ספק לקנות ? עד 500 שקל. כדאי לי לקנות ליברטי 400 או שחבל על הכסף (לא עושה אובר-קלוקים) ? איך אני אדע אם זה מתאים לי ללוח אם ולמארז (יש לי מארז HEC גדול) ? בתקווה שזה יפתור לי את הבעיות. תודה גו. מפרט (אבל אני רוצה שיהיה לי ספייר להרחבות עתידיות): (IntelP43Ghz (old socket, not 775 (2GB DDR (4 DIMMS motherboard: ASUS P4P800SE שני SATA 160GB צורב DVD מדפסת USB סורק USB USB BLUETOOTH DONGLE USB WIFI …

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  12. Started by 00Amir,

יש לי ספק כוח של אנרמקס 400W אני מחפש חיבור לספק כדי שאוכל לחבר עוד מאווריים,HDD , כרטיסי מסך וכו'... איפה קונים חוטים כאלה? בנוסף אני מחפש UPS למערכת שלי (מצד ימין) - UPS איכותי שאמור להחזיק את המערכת ל2 דקות כדי לשמור מסמכים ולכבות בצורה בטוחה.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  13. האם קיים אל-פסק איכותי בתקציב הנל למערכת זו? תודה

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by מא*ר לו*,

חברה איך הספק כוח הזה? החברה של יותר טובה מ FSP וHEC? http://foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=985 הוא טוב? הוא משתווה לליברטי 400? הוא מחזיק יציב מאוד את 8800GT עם Q6600 3 ג'גה שלוש כרטיסים והרד דיסק 250? (אין לי מחשב כזה. אני רק שואלה עם הוא יחזיק יציב מערכת כזאת?) יש משהו יותר איכותי וטוב עד 350 מFOXPC ?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by eliranl,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1160 המארז הכי טוב שראיתי עד עכשיו אחרי סריקה של כל המארזים מה אומרים?

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  16. אני צריך מארז למחשב חדש שיקנה עוד 3-2 שבועות אבל אני צריך דווקא מאלו שיש כאן זה של ASUS http://www.morlevi.co.il/catalog/products.aspx?catid=126&subcatid=180&keySearch= שהבנתי שה-ASUS TA861 שקט או מכאן http://www.morlevi.co.il/catalog/products.aspx?catid=92&subcatid=95&keySearch= אם תוכלו להגיד לי מה עדיף מכולם אמנם אין מחירים אבל בערך המחירים ידועים אני צריך לא ספק ושקט {וגם שיכנס בו HD4870 אפשרות ל-CF} תודה רבה אפשר להשוות מ-TMS וכאלה אבל זה פשוט מה שיש להם

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  17. מה קורה אנשים קודם כל, אפתח ואומר שההמלצות שלכם על הUBER CHAKRA וה-LIBERTY 400W לא איכזבו אותי, ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהמחשב החדש שלי אבל נושא ההודעה הוא מסיבה אחרת. יש לי ביטוח למחשב (הקודם) והספק שלו עושה הרבה מאוד רעש. אני הולך להתקשר עכשיו לביטוח ולהגיד להם את זה, והם ישלחו עוד השבוע טכנאי שיחליף לי את הספק. עכשיו, אני רוצה לוודא שהם לא דופקים אותי. אז להודעה הזאת יש 2 חלקים: 1) איזה חברות של ספקים בכללי ככה מומלצות, כדי שאני אראה שהספק שהם מביאים לי הוא לפחות של חברה מוכרת, ולא "ללא חברה" כזה... 2) איזה ספק מתאים למערכת פנטיום 4 2.4, לוח אם ASUS P4P800, כ.מסך GFORCE FX5200 128MB, עם 2 כוננים אופטים (CD ו-DVD) ו-3 הארד דיסקים (של 80GB), ו-512MB RAM ? זאת …

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by nucleo,

שלום רב לכולם, אין לי מושג אם זה המקום לשאול ואם אני בכלל משתמש במושג הנכון ובשאלה הנכונה אבל לא ממש מצאתי את מבוקשי עד עכשיו אז אני מנסה את מזלי איתכם (: לפני כמעט שנתיים חזרתי מחו"ל עם מארז אנטק p-180 מאיזושהי סיבה שאני לא זוכר כנראה שהשארתי בחוץ את אחת משתי המגירות הגלישות שמקבלים עם המארז וכרגע אני לא מוצא אותה. כנראה שלא אמצא. מישהו יכול לכוון אותי למקום שבו ניתן לרכוש/להשיג אחת כזו? חיפשתי ברשת ולא מצאתי מקום שמוכר כאלו חלקים (מודגש כי זה העיקר והשאלות הבאות הן לחלוטין פחות חשובות ) בנוסף, אם יש לכם איזו חנות שמוכרת כאלו דברים וגם כל מיני ברגים ושאר דברים שבד"כ לא קונים אלא "משיגים"אשמח לפשפש בה ולמצוא כל מיני שטויות בנוסף ודבר אחרון, שמעתי שלפעמים אנשים שקנ…

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  19. האם הספק יחזיק C2D, ו 8800GTS 320MB? האם הוא ספק אמין, הגנות נגד עומס/חום/מתח יתר? PFC אקטיבי? הגנה נגד קצר? בקיצור האם הוא מומלץ או שכדאי לקית מארז פשוט יותר עם ENERMAX LIBRERTY 400W? ודרך אגב האם המארז עצמו מומלץ? תודה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by snapdragon,

האם ספק 430W של תרמלטייק מתאים למחשב שלי ? ahtlonXP 2200 512MB geforce 6600 HD 80GB 7200 שני מאווררים גדולים, 80MM נראה לי. מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by g-a-l,

בחנות שאני קונה ת'מחשב אין את הספק ליברטי 400 האם Thermaltake TR2 Power 420W W0061R מספיק לOC עתידי או לא ?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by orystyler,

שלום רב, האם הLiberty 400 אמור להחזיק כרטיס DX10 בעתיד? (+core2 duo 6300+2GB) האם הtriton יכול להכיל בתוכו כרטיס DX10?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  23. אהלן, רציתי לדעת האם בסידור הכבלים במארז (FULL TOWER) ישנה איזושהי "בעיה" עם אורכי הכבלים בספקים הנ"ל (לפי מה שראיתי ב750 ו610 האורכים זהים והינם לא מודולרים) לעומת האנרמקס שהוא מודולרי אבל אורכי הכבלים שלו הם כ55 ס"מ במקסימום. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  24. יש לי חלק הנשלף של המארז פלסטיק שכיביחול מגן על המאוור של המעבד מפני אבקתלפחות איך שאני מבין את זה הפלסטיק הזה יחסית גדול אז השאלה שלי האם הוא נחוץ או שאפשר להוריד אותו.?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by NIRHA,

ראיתי בחוברת של לוח האם שדגם זה חייב חיבור של ספק כוח שמגיע עם 5v pin supply- מה זה החיבור הזה ? ומדוע כמעט לאף ספק כוח אין אותו ? תודה

• 5 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים