ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
הדרישות מסודרות ע"פ סדר עדיפות: 1. עם זרימת אויר טובה שיקרר את כל הרכיבים ובעיקר את הכרטיס מסך. 2. עם מסנני אבק, חשוב מאוד שלא יכנס אבק למארז עד כמה שניתן. 3. שקט. 4. מראה סולידי והייטקי בדמות ה antec p182, (בלי חלונות וחייזרים למינהם). אני מאוד אוהב את המראה, הגימור המוקפד ואיכות היצור של ה- antec p182 והוא אף בתקציב שלי, רק שאני לא סגור על זה שהוא עומד בדרישה מספר 2 לגבי האבק (או שאני טועה??? ) אשמח לשמוע המלצות.
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מחפש מארז בסביבות 400 ש"ח 120 מלפנים ומאחור עוד מאוור מהצד וגם אחד מלמעלה עם חלון שקוף 1. האם המאוורור העליון כזה משפיע על קרור המארז (חום עולה למעלה) ??? 2. במידה ולא אמצא את מה שחיפשתי.. מה יותר קריטי שאין מאוורר למעלה או בצד ??? מה האפשרויות שלי ? עדיף לא מפלסטיק
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש את המארז הכי קטן שאפשר לעשות בו hot swap. תודה.
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להרכיב מערכת סופר שקטה, בלי ויברציות מעצבנות מהדיסקים, ובלי שריקות מעצבנות של מאווררים. תקציב למארז - בערך 350 ש"ח. איזה מארז אמור לתת לי יותר שקט? CM 690 או CM 534? תקציב לספק - 200 ש"ח. מה ההבדל בין שני הספקים הבאים: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=947 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=945 האם הספק הראשון באמת יותר שקט? תודה ושבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן,אני צריך מארז עם זרימת אוויר טובה כדי שיקרר את הרכיבים כמו שצריך תקציב עד 550 ש''ח.חשבתי על fractral core 3000 ,NZXT Phantom 410 ,fractal define r4 חשוב שהמארז יהיה מחברה מוכרת ,תודה מראש .
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מטפל במספר מחשבים ציבוריים שהשימוש העיקרי בהם הוא הורדת קבצים למכשירים ניידים. היות ומדובר על עשרות ומאות משתמשים ביום ישנו בלאי מואץ בחיבורי הUSB שנשברים במהירות רבה. מחפש המלצה למארז שניתן להשיג לו בקלות חלקי חילוף לUSB הקדמיים. כמו כן אטימות לאבק זו תכונה חשובה מאוד. אין צורך בעיצוב מיוחד או בשקט. תודה לעוזרים.
-
- 25 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז TOWER גדול ומרווח עם הרבה מקומות 3.5" (מעל 8 אם אפשר) שיצורף אל ליברטי 400 וצריך להחזיק הרבה דיסקים, מראה ושקט לא ממש חשובים. 2 המועמדים הסופיים שלי הם UBER CHAKRA שלפי מיטב הבנתי יכול להכיל 8 דיסקים ואם אני מוסיף לו ICAGE של TT זה מוסיף עוד 3 מקומות וככה יוצא לי 11 בעצם. המומעד השני שהבנתי שמומלץ הוא ה- CM690, רק שאני לא לגמרי בטוח לכמה מקומות אני יגיע שם אחרי הוספת הקייג' של TT. מישהו יודע? אם למישהו יש מועמד יותר מתאים, אולי סתם FULL TOWER פשוט גדול ומרווח גם יעשה את העבודה הבעיה שלא ממש הצלחתי למצוא כזה. אין לי צורך בסלוטים של 5.25, זהו שרת ההולך להיות עם הארדיסקים בלבד. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אחר מארז בעל מאורר 25 ס"מ ומאוררי 12 ס"מ בקדימה ובאחורה של המארז. מצאתי רק אחד בארץ שנמצא באתר "מחיר חדש" אבל אין אותו במלאי http://newprice.shopy.co.il/products/41645 אנא עיזרו לי למצוא מארז שכזה חשוב שיהיה עם סירקולציה טובה כמו שציינתי, וללא ספק ! לא חייב את הדגם הספציפי הזה אבל גם לא דגמים שיעלו על מחיר ה500 ש"ח. המון תודה לעוזרים, ירון
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חבר שאומר שהילדים שלו משחקים כל הלילה במחשב ובבוקר לא הולכים לבית הספר () הוא רוצה מארז עם מנעול מישהו יכול להמליץ על משהו סביר ואמין ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז לשרת אכסון בייתי, שיכול להכיל לפחות 10 הארדיסקים 3.5 ללא צורך ביותר מידי הרחבות ושדרוגים למינהם האם קיים כזה מארז במחיר סביר? אזור ה-500 ש"ח במארז אין צורך לשום כוננים אופטיים 5.25 או פלופי מן הסתם ורצוי שיהיה אמין מאורר קל וחזק. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עד 800 ש"ח. מעוניין במארז טוב כמובן, אך הכי חשוב שיהיה מקום לחבר מאווררים שיופנו ממש על הדיסקים הקשיחים.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
או שהדרישות שלי גבוהות מדי לתקציב? הדגש הוא על סינון אבק. אני גר על אי תנועה מול תחנת הרכבת ככה שזה שיקול די רציני. אוורור כי אני מכניס מערכת גיימינג מידריינג' (I5 בלי אוברקלוק ו-HD6870) ורוצה לשמור עליה. שקט זה נחמד אך לא קריטי (בהתחשב באיפה שאני גר). כרגע מתלבט בין H2 ו-Lian-Li PC-8: ב-H2 אני קצת מוטרד מכך שהמודולים מקדימה באים "מקשה אחת", הפילטר לא רחיץ והמאוורר מחובר בצורה לא סטנדרטית, מה שמקשה על ההחלפה. מעברלזה התרשמתי ממנו לחיוב. אני מבין שפה בפורום לא מתים עליו, וסקרן לדעת למה. ה-PC-8 לא מאוורר מי יודע מה, והספק מחובר למעלה. מצד שני - ליאן לי... לאנקול PC-K למיניהם גם באים בחשבון, אבל הקפיצה לאלומיניום שווה לדעתי את המחיר. כמו שהבנתם עד עכשיו, אני מעדיף את המראה ה…
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1110 1110 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 530 530 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 2 570 1140 כרטיסי מסך? ASUS כמות מחיר סה"כ EN7300GT Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E 1 590 590 דיסקים קשיחים? Maxtor כמות מחיר סה"כ 250GB 16MB, SATA II 2 480 960 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC AD-5170A DVD±RW x18, DL x8 Black 1 220 220 PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black 1 225 225 מסכים? LG כמות מחיר סה"כ L1752T 17'' LCD 8ms DVI 1 1250 1250 סה"כ 6025
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לעצמי מארז למחשב שאני מתכנן לקנות בעוד כמה ימים, לא אכפת לי אם הוא שקט או רועש, רק אכפת לי מהעיצוב שלו . אני מחפש משהו יפה מאוד ובמחיר עד 800 ש"ח. אני לא ממש מבין בזה, אבל הוא אמור להכיל ספק כוח של 500 WATT , כרטיס מסך 4870 ומעבד דו ליבתי. אז אני לא יודע באיזה גודל הוא צריך להיות. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נמצא באזור מלא אבק. לגבי התקציב - כמה שצריך אבל שלא תהיה סתם בזבזנות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מבחינתי, המארז המושלם יכלול פילטרים על כל כניסות האויר, כלומר, בכל מקום שיש מאוורר, או מקום למאורר. וגם שיהיה קל לשלוף אותם לניקוי, מבלי לפתוח את המארז. האם יש חיה כזאת בארצנו? אם כן, אשמח לשמוע על דגם שיהיה לא גדול מדי, ולא מכוער מדי, משהו שאפשר לשים בסלון מבלי שהאשה תתעצבן.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר אמר לי שיש מארז (יכול להיות של ANTEC) שיש לו פתרון קירור מובנה ל CPU. כלומר איזשוהי קונסטרוקציה שמחברת את הCPU למארז כדי לקרר אותו. אודה מאוד אם מישהו יכול להפנות אותי לדגם הספציפי. עריכה: נתנו לי לינק לפתרון קירור CUSTOM שמישהו עשה, זה אמור להיות משהו בסגנון של זה, אבל במארז שנמכר RETAIL: http://www.silentpcreview.com/article114-page2.html עריכה 2: לא משנה, מצאתי. אפשר למחוק את ההודעה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל לאחרונה בפרוייקט בניה של קייס לדי ג'יי... אחת המגבלות שממש מציקות לי בתחום היא עבודה עם לפטופים.. רציתי לבנות קייס די ג'יי שיכיל בתוכו מארז מחשב שוכב שלצידו הקונטרולר שלי ובצד העליון של פתיחת הקייס יופיע המסך.. בהתחלה חשבתי לפזר את הרכיבים בבניה עצמית בתוך המארז מעץ..ואז התחלתי לחשוב על קניה של מארז סלוני שבתוכו יהיו החלקים והוא יוכנס לתוך הקייס ויקובע שם... החלקים שיהיו בתוך המחשב הם: לוח: GA-H67MA-USB3-B3 מעבד: i5 2500 ספק: אנרמקס NAXN 650W זכרונות: פטריוט 8 גיגה (קיט) דיסק קשיח: wd sata3 blue 1tb השאלה היא אם יש מארז סלוני שוכב לא גדול במיוחד שיכול להכיל את הרכיבים האלה.. תודה מראש לכל העוזרים (:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מארז עם קורא כרטיסי זיכרון . אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג? HP מוכרים מערכות מחשב מוכנות עם התכן כזה.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
השקט חשוב לי..וגם הקור, במיוחד על הכרטיס מסך וHDD שיהיו לו את הדברים החמודים האלה שלא צריך להבריג את ההארד-דיסק וכל מיני דברים כאלה חח חשבתי אולי על הTEMPEST המפורסם... אה ושיתאים לספק כוח שלי... המפרט שלי מפורט בצד אם מישהו יוכל להמליץ אני מאוד אודה לו תודה רבה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת אני חוסך למחשב חזק ואני רוצה לדעת כמה יעלה לי מארז כזה... אם אפשר להביא דף מידע על מארזים שתביאו יהיה יותר טוב....
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
- הדבר הכי חשוב זה קירור מקסימלי להרדיסקים, זה פייל סרבר ויש בו 4 הרדיסקים. - עדיפות למארז עם חלון, או לפחות למארז שנראה טוב (הוא יושב על השולחן אז לא בא לי לשים איזה קומפיוקייס סטייל 1984). - עדיפות גבוהה למארזים שנמכרים בזיגזג. כרגע לפייל סרבר יש NZXT ALPHA והקירור שם להרדיסקים דיי בסיסי, מקום ל5 הרדיסקים ככה שכל זוג צמוד (מאוד). מקדימה יש מקום למאורר SLIM שאין לי שום דבר לשים שם (כי הוא מגיע בלי, ממש גאוני!). מהצד השני של הכלוב אין מקום לחבר עוד מאורר, אז איכשהו קימבנתי לשם מאורר 120ממ אבל הוא לא מקרר מדהים כי החורים שם לא גדולים ועוד עושה רעש של שאיבה. - אין לי שום בעיה שמקום להרדיסקים באים על חשבון מקום ל-CDROM כי גם ככה זה לא בשימוש שם. - אם אין במחיר הזה שום דבר שנ…
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מחפש מארז ענק FT - לא מעניין כל מיני אלמנטים -שחור - מארז שמיועד לשרתים בעיקר -זול גמיש דומה של חברת טריפלטק 9000 אבל במחיר טוב יותר
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. בניתי מ]רט למחשב למטרות גלישה וסרטונים. שימוש פשוט למדי. נבנה לפי המלצות הפורום. קראתי קצת על החלפים. הכל נראה לי סביר, פרט למארז וספק. הבנתי שבמארז זה יש פילטר אבק למאוורר אחד. זה מספיק? גם כך זה מגיע עם מאוורר אחד בלבד. אפשר להגיד שלא יהיה צורך לפתוח כל שנה ולנקות מחשב? איזה ספק כח "הכי טוב"? לא יהיה על מחשב זה כ.מסך אז 300-400 מספיק לי מעל ומעבר. מה הייתם ממליצים? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 6100 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪512 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪43…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מארז פשוט וזול למפרט שהרכבתי.. חשוב שהמארז יהיה יחסית שקט, יכלול מאוורר 1 לפחות ואם אפשר USB מקדימה... וכמובן שהמפרט ישב בו טוב מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm : " SLAPB" - BOX ¤604 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤494 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ¤622 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤315 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤124 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤288 ספק כוח: HEC 400TRT-F ¤225 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤111 מחיר סופי: ¤2783 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il הספק ששמתי זה כי קראתי בפורום הזה שהוא מומלץ ו…
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-