עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by מא*ר לו*,

אז ככה חברה זאת המערכת שלי: מעבד : AMD Athlon 64 X2 4200 זיכרון : 2 ג'גה-בייט 667 מגהרץ CL5 ב3 סיטקים כרטיס מסך : Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version לוח אם : (MSI K9N Neo v1.0 (MS-7260 דיסק קשיח : Western Digital WD2500KS-00MJB0 ספק כוח : FSP 450PNR נירא לכם שהספק מחזיק יציב מאוד?? יש איזה תוכנה שמראה משהו כזה? עוד שאלה.. כמה אמפר הוא מספק במסילות V12+ האלה? ואחרון חח חיפשתי מידע עליו באתר היצרן ולא מצאתי עם מישהו ימצא אז בבקשה

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  2. למפרט הבא מה איזה ספק הייתם מתקינים לוח P45 E8400 חמישה!!! דיסקים של 1 טרה שני כונני DVD_R וכרטיס 4830

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by jungle-man,

שלום איך הספק ss-400es , הוא מגיע עם מאורר 80 ולא 120. האם הוא איכותי כשאר הספקים שלהם, האם הוא מיוצר ע"י סיסוניק או ע"י צד שלישי?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by shimronfio,

האם המארז של SILVERSTONE , ה- Precssion אינו מתאים ואינו יכול להכיל מבחינת גודל את המערכת של CORE I7

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  5. קניתי מחשב באייבורי כרטיס מסך 4870HD ומעבד Q9400. שאר הדברים אני מניח שפחות רלוונטיים. מה שכן זה שקניתי ספק PFC SPIRE 12CM FAN 550W וקראתי חוות דעת לא טובות עליו, לפני כמה דקות התקשרו אליי מאייבורי להציע לי לקחת מארז: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2588 רק דגם קצת יותר חדש במקום COOLERMASTER CM690 והחליפו את הספק לEZCOOL 500W. השאלה היא קודם כל מה לעשות לגבי הספק? לקחת אחר? והאם כדאי לקחת את המארז?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by iakovl,

משום מה אני רואה שוב ושוב המלצות על המארז הזה בלי שאני רואה בסיס ללמה לעזזל להמליץ על מארז שמבחינת מבנה פנימי זהה למארזים שעולים 1/2 ממנו חוץ מהנושא של הצורה החיצונית אין שם כלום.

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  7. היי, יש לי בעיה, אני די אובד עצות כאן! יש לי כרגע מארז נחמד מאד, ANTEC P180 הבעיה איתו שהוא קטן(Mid) ויש לי הרבה מאד דיסקים קשיחים ו 8800GTX וכבר אין מקום שם. לקצר את הסיפור, אני צריך לחבר עוד 4x500GB ואין מקום פיזי! אני גם משדרג לוח ומעבד אז נראה לי הזדמנות מעולה לשדרג מארז. אני צריך מארז רק שיתאים לדרישות פשוטות: 1. זמין בארץ - פרט די עיקרי. 2. FULL TOWER 3. מקום ל 12+ דיסקים 3.5". 4. ללא חלונות, ללא אורות, פשוט מארז נקי ויפה. עד שמצאתי מארז מעולה, LIAN-LI PC201B, נראה מדהים, באמת. גדול כולל הרבה מקומות ל דיסקים 3.5" בכמות יפה, הבעיה איתו שהוא לא זמין וע"פ פנדה משלוחים מ LIAN מגיעים פעמיים בשנה ואין תאריך למשלוח הקרוב. לצערי, אני מבין שלא יהיה לי מארז PC201B הפעם, אז אנ…

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by b3ta0,

שלום אני מעוניין לרכוש אל פסק למחשב עם ספק 720W. בחרתי ספק חזק מעט ממה שאני באמת צריך, גם בעומס. אני מעוניין לרכוש אל פסק שיחזיק את המחשב לכמה וכמה דקות בשביל גיבוי הנתונים וכיבוי בטוח. אני חושב בין שני הדגמים האילו: SV1500 או PV1500. שניהם חזקים וזה מה שאני מחפש. הראשון מוציא גל סינוס והשני הוא ליין אינטרקטיב. הבנתי ששניהם יעשו את העבודה אבל אם אני משקיע אני כבר רוצה משהו איכותי. האם כדאי להשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל הדגם בעל גל הסינוס, או ללכת על ליין אינטרקטיב הזול יותר?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by ElemenTal,

המארז GIGABYTE 3D Aurora (הרגיל) נחשב מארז שמאוורר טוב ושקט ? אם לא, יש מארז שאתם ממליצים אליו במחיר הזה (600 שקל) ושיהיה גם יפה ?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  10. אני קונה בקרוב מחשב ( E6600, 8800GTS 640, ) ואני מתלבט בקשר למארז.. ספק נראה לי אלך על הליברטי 400 (אני לא עושה OC) חשבתי לקנות את ה NZXT APOLLO, אבל ממש אהבתי את המראה של הLEXA.. רק בשביל מראה אני לא אוסיף 200 ש"ח, יש לו עוד יתרונות? ד"א איזה מארז מומלץ באיזור המחיר של הLEXA?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by dmanbuhnik,

המחשב כרגע: AMD 3000+ Venice E6 1800MHZ@2615 DFI Infinity NF4 Ultra A-Data PC4000 512MB A-Data PC3200 512MB memory @218MHZ 2.5-3-3-6 1T PowerColor X800XL 256MB 2x80GB WD JD 8MB SATA @ RAID-0 Antec 480W NeoPower ATX2.01 NEC 3500 Compucase 6A19 Samsung 710T 1280x1024@70HZ Artic-Cooling Freezer 64 120mm Back out TT 120mm Front in אני מועניין באל פסק שישמור על המחשב מפני בעיות חשמל ממש לא חשוב לי זמן סוללה, המחשב לא צריך לעבוד בזמן הפסקת חשמל אני רוצה לחבר אל האל פסק גם את המחשב וגם את המסך תקציב גג זה 1000 שקלים אבל אני יותר מעוניין במחיר של עד 600 שקלים +- (התקציב גג זה בשביל שאם יש משהו שבאמת שווה את זה) האל פסק הולך להיות גם למחשבים עתידיים (אני מקווה להשתמש בו לעוד הרבה…

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by hai97,

שלום! אני מחפש ספק כח ומארז שיפעילו ויכילו מעבד מרובע ליבה וכנראה CF של 4850HD תקציב משותף: 600 ש"ח דרישות: חשוב לי מארז יפה ולא "רגיל", קירור סביר ושקט בינוני המלצות יתקבלו בברכה ;D

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  13. שלום מעוניין להרכיב מחשב HTPC לחבר. מגבלות: 1. צריך שגובה המארז לא יעלה על 14 ס"מ 2. מחיר מארז כולל ספק עד 600 ש"ח 3. לוח אם יהיה בגודל MICRO ATX אשמח לקבל המלצות.

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  14. אני רוצה לקנות ספק ולפי ההמלצות הבנתי שסיסוניק 430 וואט יספיק לי. אני בכל זאת רוצה לקנות את ה500 וואט השאלה היא האם הוא יעשה יותר רעש? תודה!!

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  15. שלום לכם, אני חדש פה ואני מבין בתחום המחשב וציוד היקפי ואני רוצה ללמוד מכם כי הרבה המליצו לי עליכם כאתר עוזר ונאמן ! אז אני רוצה לקנות את המארז הזה : תקשיבו לפני חצי שנה או יותר קניתי מחשב מה שיש לי בחתימה וקניתי אליו סתם מארז כי לא הבנתי כלכך במארזים... אז אני רוצה לקנות מארז חדש למחשב שיהיה לו כמו שיש ל-ANTEC 300 מארז יפה ומקרר מצויין ! מה אתם אומרים ? תמונה : זה הצד של המארז ! הספק שלי יהיה למטה בידיוק כמו פה ? חחח מה זה כמה כבלים יש לו ! המפרט שלי יתאים למארז הזה? מה אתם אומרים ? איך הוא ? אני יודע שיש לו 2 מאווררים מקדימה,מאוורר אחד מאחורה ואני אוסיף לא אחד בצד ! מהחנות SKYPC ! מה אתם אומרים .<? ופשוט אני אקח מהמארז שלי עכשיו שלי ללמארז החדש שאני …

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  16. נגמר לSKYPC את הCM690 הרגיל במלאי, יש להם את הNZXT TEMPEST ב412 ש"ח ואת הCM690 WINDOW ב450 ש"ח, אלה הן האופציות הרלוונטיות ביותר בשבילי. אין לי צורך בדממה, אבל אני גם לא רוצה מארז שיגרום לי לרצות לדפוק את הראש בקיר כמו הג'נרי שיש לי עכשיו. לדעתי הNZXT יותר יפה בגלל שהCM690 עם החלון בלי לדים. אבל הבעיה היא שאומרים שאיכות הבניה של הNZXT לא משהו והמאווררים גם לא. מה אתם הייתם לוקחים? שאר המפרט שלי אם צריך: E7400 + Arctic Cooling Freezer 7 xtreme Gigabyte GA-EP43-DS3L 4GB Mushkin 500GB HDD Samsung PowerColor HD4830 תודה מראש למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  17. האלן חברה מחפש מארז שקט עם איוור טוב לא צריך לדים או שטויות כאלה סתם מפריע אפשר להחליף מאוררים אם המארז זול ורק צריך להחליף מאוררים בשביל שקט ... ספר כנראה שאין בררה hec 400 trt איך הסדרה החדשה של antec במארזים? יש עוד אופציות חוץ מהמוקורות שהן 6a19 apollo sagitta apex ?? שוב שקט כמה שאפשר בתקציב הזה כמובן שאינ לא יקבל P180 אבל הכי קרוב שאפשר - שוב אפשר להחליף מאוררים לשקטים יותר

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by ido7,

האם הספק: ‏Tomahawk 405W Active PFC 12cm Enermax http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=167 מספיק למפרט: E8400 HD4850 500GB 2GB RAM ללא מטרות אוברקלוק .... רק להחזיק בלי בעיות ... שתי שאלות: 1) האם הוא יחזיק בלי בעיות ? 2) האם יש ספק עדיף לתקציב ?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by reyrey_200,

רציתי לדעת האם מישהו יכול לעזור לי לגבי המידות של המארז הזה.אני כנראה הולך להכניס לתוכו SUNBEAM TUNIQ עכשיו השאלה שלי היא האם הTUNIQ נכנס במארז הזה,כי ממה שהבנתי המידות של הTUNIQ הם גדולות. הנה המידות שלו :

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by giladoX,

מחפש ספק של סביבות ה 400W ונתפסה לי העין על: ‏430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 של SeaSonic מה דעתכם עליו? בדגש על רמת השקט שלו ויציבות המתחים.. כמו כן, יש המלצות נוספות? מה לגבי ‏500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (גם של SeaSonic), הוא עדיף ממנו?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  21. Started by MatanFrenkel,

יש שני דגמים כאלו הרגיל וQ-FAN מה ההבדל? האם יש ספק באותו מחיר אולי טיפה לחרוג שהוא יותר טוב ? מפרט בצד - הספק נקנה בשביל - OC לE8400 על הלוח אם Asus rampage / X48 dq6 gigabyte CF בעתיד של 4870 וזכרונות חדשים של GSKILL 2X2GB BLACK PI תודה רבה

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות מארז, שיהיה במחיר של עד 430 ש"ח עם חריגה ל-460 ש"ח אם צריך. אני עושה oc למעבד ולכרטיס מסך אז שהוא יהיה מקורר היטב ושהיה בו מספיק מקום להכניס קירורים גדולים, כמו מוגן 2 לדוגמא. עריכה מטורפת: התבלבלתי אני צריך מארז לא ספק!

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by Cha0stAlker,

חבר'ה להצביע.. אני עומד לשדרג את שלי ואני ממש לא בטוח לאיזה מהם כדאי לי.. קור הכי חשוב לי, אחרי זה שקט, אחרי זה השאר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by Guy950,

אני רוצה לקנות NZXT Apollo, או NZXT Lexa BlackLine. עכשיו, לפי מה שהבנתי הם אמורים להגיע עם מסך שכותב מה הCPU שלי, מהירות מאווררים וכו', נכון? זה באמת מגיע אם זה או שאני צריך להוסיף כסף?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  25. Started by roiv11,

אני רוצה לקנות ספק שיחזיק (ובכבוד) את כרטיסי המסך הבאים: HD5850/HD5770/GTX275 (שלוש אפשרויות מפני שאני מתלבט איזה כרטיס לקנות) ואת המעבד- Intel Core i7 860 Box

• 5 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.