ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע ספק ג'נרי (סאן-שיינן או משהו כזה חח) בקיצור המחשב שלי מרעיש מאוד (גם המארז ג'נרי) אז ניסיתי למצוא מה מקור הרעש: יש לי מאוורר אחד שמוציא אוויר אז כיביתי אותו והרעש עדיין היה חיביתי את המאוורר של המעבד והרעש עדיין היה ולספק שלי יש שני מאווררים של 8CM שכנראה הם מקור הרעש...זה רעש בלתי נסבל כמו של טרקטור אני שוקל לקנות ספק חדש, כמה שיותר זול וכמה שיותר שקט וחשבתי על זה: http://skypc.co.il/pl_product~PS-05~24~0.htm המערכת שלי: Intel Pentium 4 2.66GHZ Northwood ASUS P4P800 Deluxe ASUS GeForce FX5200 Kingston (256x2) KVR400X64C3A Western Digital 80GB 800JB ד"א אני שולל את הלוח אם מכיוון שהקירור שלו הוא פסיבי וההארק דיסק עוד לא בדקתי אבל לא מאמין שזה הוא עושה את כ…
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני להשקיע במארז ללא ספק עד 450 ש"ח יש לי 3 דגמים תעזרו לי לבחור אני אהבתי ממש את הראשון תביעו את דעתכם: AEROCOOL EXTREMENGINE 3T או NZXT APOLLO BLACK או ENERMAX CHAKRA מה אתם מציעים?
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום רב מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל במארזים בין RC-690 ל CM-690 ומה יותר טוב מבין שנייהם? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה אני עומד בדילמה קשה ולחוץ בזמן אז אני ישמח לכמה שיותר תגובות רצייניות כמה שיותר מהר. קניתי מחשב ומה לעשות המארז שהזמנתי (hec 6920b-nps ) לא זמין יותר ויגיע שוב לחנות עוד חודש אז אני לא מתכוון לחכות. חיפשתי מארז שיתאים לי מאותה חנות שקניתי אני רוצה המלצות לגביי זה מה עדיף יותר מכל הבחינות: 1) 260 מארז ללא ספק HEC 6919B-NPS 6919B-NPS 2) 298 מארז ללא ספק Antec SLK3000B 761345-00300-1 1) 318 מארז ללא ספק GIGABYTE Triton 40724 2) 333 מארז ללא ספק Thermaltake SWING אני בגדול מתעניין במיוחד בשניים הראשונים איזה מהם יותר עדיף לי לקנות של hec או של antec . את השניים האחרונים הוספתי לחוות דעת אולי הם עדיפים או שלא. המארזין הם מאת…
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ההבדל בין הקרוספייר לבין הSLI זה רק המדבקה על הקופסא? כי יש לי SLI 9600GT ועל הקופסא של הספק כתוב crossfire ready... זה משנה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
האם THERMALTAKE TR2 POWER W0093 500W SILENT 24 PIN יספיק לי לקונרו6600 + 8800GTS\X + 2GB 800MHZ +לוח P5B DELUXE ASUS?
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את המארז הנ"ל לאחר התלבטויות רבות, אחד הדרישות שלי למארז היו שיהיה לא רועש במיוחד.. לאחר הקניה נוכחתי לדעת שהמאורר צד שלו רועש לא במעט, האם יש פיתרון לבעיה הזו?(ישנו אשכול שמציע להשקיט את המאורר אך הוא ישן והלינקים לא פועלים) תודה מרעש.
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הי, האם למארז Antec Atlas עם P5B DLX יכנס Thermaltake CL-P0310 Big Typhoon VX (מבחינת גודל פיזי, לא ברור מהמפרט)? תודה
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מה עדיף מארז raidmax apex \ antec 200\ antec 300 עם ספק seasonic et 500w או מארז אחר עם ספק מובנה? השאלה מבחינת ביצועים שקט ועלות? אני מדבר על מערכת core i 70 tray, hd 4770, 4GB
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, בעקבות בעיות חוזרות ונשנות של VPU RECOVER מהכרטיס, מסך כחול ואפילו מסך שחורים שתוקעים את המחשב, רציתי לדעת האם הספק seasonic 500w ss 500et-apfc-f3 מתאים למערכת הבאה: מעבד: intel core 2 due e8400 לוח אם:asus p5ql pro זיכרונות: g.skill 4096MB 800mhz HK CL4-4-4-12 כרטיס מסך: connect3d hd4850 oc edition דיסק קשיח:wd 640gb צורב:ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20 מארז nzxt alpha תודה מראש לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי במארז RaidMax SAGITA 12cm ללא ספק, המוצר מתצוגה ומתומחר ב 180 ש"ח. רציתי לדעת אם המארז הוא טוב, אם דגש על קירור, המארז שלי הוא פצצת חום וחשבתי לקנות מאורר חדש אך בגלל המחיר הנמוך נראה לי שאקנה את מארז זה. האם זה מסובך מאד להעביר את כל החלקים הישנים למארז החדש? (לפרק ולהתקין חלקים כבר עשיתי, אך אף פעם לא הרכבתי מחשב שלם) תודה רבה מראש לכל התותחים!
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הוא צריך להחזיק משהו כזה : מעבד : 3 GHZ עם טכנולוגיית HT ( השם : 530J) זיכרון : שתיים של 256 ושתיים של ג'יגה על מהירות 533 ותיזמונים 4-4-4-11 (בערך) הארד דיסק : אחד של 80 ועוד אחד של 160 . כונן DVD קומבו אחד. כ.מ : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 יחזיק את כל זה או שכבר עדיף לקחת ליברטי 400 בראש שקט ? ד"א : לא אכפת לי לוותר על אוברקלוק...
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שאר המערכת המתוכננת: הרד-דיסק אחד רגיל כרטיס PCI SB i5 2400 לא מתוכנן OC בכלל חשוב שלא ירוץ על 100% במאמץ. ושוב, בבקשה להתייחס לשני המקרים כשבאחד יש 8800GT ובשני אין. מבקש גם המלצות למארז בכ200-220 ש"ח, שקט, עם פילטרים לספק הכח ומקדימה. תודה
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
נגמר לSKYPC את הCM690 הרגיל במלאי, יש להם את הNZXT TEMPEST ב412 ש"ח ואת הCM690 WINDOW ב450 ש"ח, אלה הן האופציות הרלוונטיות ביותר בשבילי. אין לי צורך בדממה, אבל אני גם לא רוצה מארז שיגרום לי לרצות לדפוק את הראש בקיר כמו הג'נרי שיש לי עכשיו. לדעתי הNZXT יותר יפה בגלל שהCM690 עם החלון בלי לדים. אבל הבעיה היא שאומרים שאיכות הבניה של הNZXT לא משהו והמאווררים גם לא. מה אתם הייתם לוקחים? שאר המפרט שלי אם צריך: E7400 + Arctic Cooling Freezer 7 xtreme Gigabyte GA-EP43-DS3L 4GB Mushkin 500GB HDD Samsung PowerColor HD4830 תודה מראש למי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מחזיק E6600 2gb 3-4HD 8800GTX? מחישוב עילג צריך 38-42 אמפר בשביל זה...
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות ספק טוב ומארז טוב שלא יהיו יקרים מדי. דרישות מהספק הן 500W, מהמארז לא ממש אכפת לי כי רובם אותו דבר חוץ מהקטנים האלה שיש חרא זרימת אוויר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
האם הספק: Tomahawk 405W Active PFC 12cm Enermax http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=167 מספיק למפרט: E8400 HD4850 500GB 2GB RAM ללא מטרות אוברקלוק .... רק להחזיק בלי בעיות ... שתי שאלות: 1) האם הוא יחזיק בלי בעיות ? 2) האם יש ספק עדיף לתקציב ?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כמו שכבר רשמתי בכותרת אני מתכוון לקנות מערכת שיש ב-AMD PHENOM II אל תגידו לי ש INTEL יותר טובים כי את זה אני יודע אך הם יקרים מאוד. הכרטיס מסך שיהיה לי הוא HD4850 512MB SAPPHIRE. +צורב DVD אז השאלה היא האם COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W יחזיק מערכת זו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כלומר, הוא יתאים גם למחשב עם חיבור של 20 פינים בלוח ? וסתם לידע כללי - האם בכלל קיים ספק בתקן ATX 2.xx שלא תומך אחורנית בלוחות עם חיבור 20Pin?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אל פסק למחשב ,למסך ועם חיבור adsl. אז המפרט הוא: מעבד intel qx6850 3.0ghz מערך crossfire של שני כרטיסי מסך מדגם ati 3870x2 לוח אם gigabyte x38-ds4 ספק כוח של חברת zalman 1000w מסך samsung 226bw צורך 55w אני צריך שהמחשב יחזיק לי 5 דק כשהוא לא מחובר לחשמל. הבעייה שאני לא ממש יודע איזה חברה לקנות וכמה הספק צריך תודה לעוזרים =] עדיף כמה שיותר זול אבל שיהיה מוצר איכותי שלא מתקלקל תוך שנה-שנתיים
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בכמה ספקי כח, מהסוג הזול שנמכרים עם כל מיני מדבקות כיד הדמיון של המזמין, ראיתי כי מוליך של 5V- בתקע הראשי ללוח (לרוב מוליך בצבע לבן, מגע מס. 18 במפת החיבורים במחבר של 20 פין), פשוט לא קיים. אין. חיסכון. מה הענין?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבחירה הראשונה שלי למארז שיכיל את כרטיס המסך 4870 היתה ANTEC SONATA III, אך לאחר קריאה מרובה בפורום הגעתי למסקנה שההתקנה שלו במארז היא בעייתית בלשון המעטה. מאחר והמארזים של ANTEC ידועים בשקט שלהם (SONATA, P182) אך לצערי לא הכי מתאימים ל- 4870 הייתי שמח לשמוע המלצות של מארזים שלא נופלים מהם ברמת השקט. המארזים CM690 ו- NZXT HUSH הוזכרו כשקטים ורציתי לדעת איך הם יחסית ל SONATA ומי ביינהם שקט יותר. אשמח לשמוע רעיונות למארזים אחרים שלא הזכרתי. כמו כן איזה ספק חרישי מספיק וחזק מספיק כדי לתמוך ב- 4870 בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הטכנאי שמרכיב את המחשב שלי לא מבין בדיוק איך שמים את ההארדיסקים בחלק התחתון של המארז p182 מכיוון שהוא אומר שאין שם מסילות לעומת האמצע שיש שם מסילות..כרגע הוא שם את ההארדיחסקים באמצע עד שנברר ביחד איך שמים אותם למטה.. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי ולתת איזה לינק שמראה בדיוק איך מכניסים את ההארדיסקים למטה.. תודה רבה..
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום חברים, אבקש עזרתכם בנושא הספק. אני יודע שזה כמו לדבר על כסף וזהב, אבל אני צריך לדעת מה יותר משתלם + מתאים לצרכים שלי. בעיקרון אני סגור על המארז - Tempest "Airflow King". המערכת תהיה: E8400, 4GB RAM, HD4850, P5Q PRO אני מתכנן OC (לא מטורף ולא בתחילת חייו של המחשב) וארצה להוסיף כרטיס מסך נוסף לחיזוק במערך CrossFire (ולכן גם לוח האם). בוא נגדיר את המחירים ככה: תוספת של ה Tempest וה-SeaSonic למחשב תעלה לי עוד 320 ש"ח. תוספת של ה Tempest וה-PCP&Cooling למחשב תעלה לי עוד 470 ש"ח. ההתלבטות היא האם ה-SS יחזיק את המערכת (הנוכחית בטוח, השאלה המשודרגת שאני מתכנן), או שעדיף את ה Silencer. כמו כן, ה Silencer נראה כמו ספק שאני יכול לשמור למחשב הבא והוא יחזיק כמו גדול. עזרתכם ה…
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מבקש המלצות לרשום בנושא. הדגש הוא שקט איורור ונגישות, כלומר שלא יהיה צפוף.
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-