עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ElroyD,

אני צריך שהמארז יהיה מרווח מאוד זה המפרט שיכנס אליו : CPU: Intel i7-4820K CPU Cooler: Arctic Freezer i30co GPU: GeForce GTX780 3GDDR5 OC Motherboard: Asus P9X79 WS RAM: Kingston Hyperx Beast 16GB (4X4gb) SDD: Samsung 840 Pro 256Gb SATA III חשוב לי שיהיה מאוד מאוד מאוורר וגם מאוד מאוד שקט, תקציב 500 שקל חריגה של גג 20שקל הNZXT Phantom 530 הוא אופציה אבל היא תיהיה רק בעוד שבוע ואני צריך מארז מהר.... אם אני עולה קצת עם המחיר איך המארז: fractal design define r4 ?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by bora8,

היי מחפש המלצה למארז עד 300 שקל לגיימינג ללא ספק.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by highrizer,

יש ברשותי את החלקים הבאים ואני מחפש מארז מתאים ואיכותי. Intel Boxed Core I7-6700K 4.00 GHz 8M Processor Cache 4 LGA 1151 BX80662I76700K Cooler Master Hyper 212 EVO - CPU Cooler with 120mm PWM Fan (RR-212E-20PK-R2) Gigabyte LGA1151 Intel Z170 2-Way SLI ATX DDR4 Motherboards GA-Z170X-Gaming 7 Corsair Dominator Platinum Series 16GB DDR4 2800MHz Memory Corsair Dominator Airflow Platinum RGB LED Memory Fan Cooling Seagate 2TB Desktop Gaming SSHD(Solid State Hybrid Drive) SATA 6Gb/s 64MB Cache 3.5-Inch Internal Bare Drive (ST2000DX001) Gigabyte GeForce GTX 980 4GB GDDR5 PCiE Graphics Cards GV-N980WF3-4GD Sentry Metal Blade 750W MBP…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין לקנות מארז שקט ככל שניתן אך חשוב מאוד שיהיו לו פילטרים לאבק.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  5. Started by ronle,

סירקולצית האוויר זה אחד מהדברים החשובים לי במארז הדבר השני שיהיה שקט (יותר נכון- שיבודד רעש יחסית טוב) תודה חברה,

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by Gilladriel,

היי, מחליף מארז למפרט קיים. 1. מתפשר על רעש, לא על קירור (החדר חם בקיץ). 2. מתכוון להוסיף לו קשיח נוסף, וכנראה לשדרג ל7870. 3. לא מפריע אם יהיה מעט גדול. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by asifpz,

יש איזהשהו מארז של TT עם ספק 600W מובנה, ואני לא מוצא אותו. איך קוראים לו?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  8. אהלן , שמעתי הרבה המלצות על המארז NZXT 210 ELITE אבל אני חושב לקנות את המחשב ב TMS ואין להם את המארז הנ"ל ראיתי את המארז הזה http://www.tms.co.il/product/11235 או זה http://www.tms.co.il/product/11236 אבל לא ברור לי האם מדובר במארז באיכות דומה. סה"כ חשוב לי שיהיה מארז שישמור על טמפ' סבירה ויהיה יחסית שקט (המחשב נמצא בחדר שינה) במארז יהיה מעבד I5 וכרטיס מסך HD4850 (כפולטי חום מרכזיים). יהיו בו 2-3 HD וצורב אין צורך בספק (יש לי SEASONIC 500 שיכנס שם) די חשוב שלי שתהיה למארז גם יציאת USB3 קדמית במידת האפשר. מבחינת תקציב - סדר גודל של 250 ש"ח זה הכיוון, אפשר חריגה קטנה אם זה מצדיק את זה תודה לכולם !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. התקשרתי כבר למספר חנויות ובכולן אין את המארז הנ"ל. איזה מארז טוב יש באותו התקציב עם דגש על שקט ומראה סולידי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן אני מתלבט איזה מארז לקנות למפרט החדש שלי הדרישות הם *מארז מרווח מאוד, שיהיה מקום לכרטיסים ענקיים, כך שאם בעתיד ארצה לשדרג את הכרטיס (ומי יודע איזה גודל הם יהיו בעתיד) יהיה לי די מקום. *סרולקציית אוויר טובה מאוד. *שקט גם חשוב לי. (כמה שאפשר בהתחשב לדרישות) הייתי הולך על ה-CM 690 2 BASIC ב-350 אבל אני דואג אם יהיה מקום לכרטיס גדול גם בעתיד. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  11. Started by Lidor1,

אוקיי, אז קודם כל אני יבהיר ככה שאני מחפש מארז ממש ממש טוב כדוגמת LIAN LI P80 (רק חבל שאין את זה במלאי ורק עוד חודש+ יהיה) אז ככה מעבד- Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד Thermalright Ultra 120 Xtreme -1 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 -1 מארז -?????????????? ספק כוח Corsair 650TX 52A @ 12V -1 זיכרון OCZ 4GB DDR2-1066 Platinum DualKit (2x2GB) CL5-5-5-18 -1 קשיח למחשב שולחני Western Digital 500Gb 16MB AAKS -2 כרטיס מסך Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail -1 כונן אופטי- LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black

12. Started by barakv,

אממ שיתאים למפרט בצד <<<< נמאס לי מהמארז הג'נרי... אני יודע שבדך כלל בתקציבים כאלה הולכים על קומפקייס... אז חיפשתי ומצאתי כמה תגידו את דעתכם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=797 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2279 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5914 << פול טאוור http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=15002 תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  13. אז אם אני הולך להחליף מחשב נניח עוד שנה, רוצה שלפחות המארז ישאר איתי (לקנות משהו טוב ושיספיק לי ליותר ממחשב אחד) כי סה"כ שאר החלקים כמו מעבד, כרטיס מסך וכו' מתיישנים. אז איזה מארז איכותי, גדול, עם איורור מעולה יש לכם להציע לי? חשבתי על מספר דברים כמו ה COOLERMASTER COSMO S ויש את הLIAN LI PC -80 ויש עוד כמה מה אתם מציעים?

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  14. היי, יש לי מחשב ישן, e2140 עם כרטיס מסך מדגם 8400 של נוידיה, שיחד עם כונן חיצוני של 1.5 ט"ב וחיבור לטלוויזיה בסלון עובד ממש טוב בתור מחשב מדיה, full hd וכל מה שנגזר מזה. (יש למחשב גם שני כוננים פנימיים, אחד של 80 ג"ב, והשני של 320. וכונן דיוידי. ומקלדת ועכבר אלחוטיים. ותמונה של דובי על שולחן העבודה) יש איתו שתי בעיות: 1. המארז שלו מכוער, ולא מיועד כ"כ לסלון (זה מארז מיני רגיל של אייבורי). 2. ספק הכוח שלו רועש מאוד - ניסיתי לגרז אותו עם וזלין וכו', לא כ"כ עבד. בקצרה - אני רוצה לקנות מארז htpc עם ספק שיכול להחליף את המארז+ספק הנוכחי, יש לי תקציב של בערך 400 שקל לצורך העניין, לא חשוב לי איפה נמצאת החנות אם יש משלוח, (גם איביי זו אופצייה), השקט חשוב לי, ואם הוא לא לגמרי מכו…

15. משתמש ב CORSAIR H100I 970GTX לא מוצא...עזרתכם האדיבה...

16. Started by _AP_,

אהלן לכולם, אני מחפש מארז שיהיה בסגנון של מארזי SFF, שיהיה תואם לMicroATX עם תמיכה בספק כוח סטנדרטי. המגבלה שלי היא שהגובה שלו יהיה עד 18 ס"מ, רוחב עד 28 ס"מ ועומק עד 42 ס"מ. העיצוב שלו פחות קריטי מבחינתי כי אני אראה רק את החזית שלו מאחר והוא אמור להיכנס לתוך ארונית כזאת. לגבי שקט - כמובן שעדיף שיהיה שקט אבל זה פחות קריטי כי המגבלה של המידות יותר חיונית. מישהו מכיר? המלצות? רעיונות? תודה!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by moshe12,

תקציב - 600 שקל יש לי ספק של איזה 500W לא נראה לי איכותי או משו ואני לא בבית ככה שאני לא יכול לבדוק.... תנו לי הצעות של מארז + ספק והצעות רק של מארז ד"א אני יבצע OC (לא מחשב מיוחד... e6300, x1950pro) ודגש גדול במארז על הקירור (מאווררים) וגם שלא יהיה רועש מידי (לא ממש חשוב) ושיהיה FULL TOWER

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  18. אחרי מחקר מעמיק אני פונה לבקשת עזרה , אני מחפש מארז שעונה לדרישות הבאות : 1. עם חלון בצד 2. מערכת איוורור טובה ( לא חייב להגיע עם המאווררים יש לי מספיק ) 3. מערכת פילטרים למאווררים - בעדיפות ( או שאני פשוט הוסיף ) 4. שיהיה גדול בנוסף יש לי כמה שאלות שאשמח אם מישהו יוכל לענות לי לעליהם : 1. איפה קונים בארץ מארז אקרילי ( שקוף לחלוטין ) והאם הם מארזים טובים ? 2. עדיף לוותא על הפילטרים למאוורים כי הם נסתמים ומפריעים או שעדיף עם ? ואם אני מוותר עליהם תוך כמה זמן המארז שלי מתמלא אבק ? תודה

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by PuLsE,

אוקיי אז ככה אני מחפש מארז עד 1K להחליף במקום הKANDALF שיש לי כרגע התיכנון במקור היה לקנות את הANTEC 900 אך לאחר כמה ביקורות ראיתי שישנה בעיה עם האבק.. ומכיוון שהבית שלי הוא יחסית בעייתי מבחינת אבק וויתרתי על הרעיון אז ככה התקציב הוא 1000 אך ניתן לגמישות של עד 200 ש"ח אך עדין למתוח את התקציב כמה שפחות עכשיו בחירת המארז היא פחות או יותר 50% קירור 30% רעש 20% עיצוב למרות שאת זה אני אקבע.. עכשיו אני מעדיף גם שהספק יהיה למטה וכן יהיה איזשהי איוורור אשר יוציא אוויר חם מלמעלה (זה דבר שרק אנטק עושים??) בתודה מראש

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני מאזור הצפון מישהו מכיר חנויות שמוכרות מארזים בזול לפי התאור?

21. Started by matvey99,

תקציב קטן , עד 250 שקל עם זה ב KSP או אם זה ב NOA או חברה אמינה אחרת שאשפר לשלם לשליח את הכסף אז עד 200 שקל כי 50 שקל הולך על משלוח. שיהיה מארז לבן , אפור או כל עיצוב אחר שיתאים לכונן לבד , שיהיה שקט , עם מאווררים או אם הוא בלי מאווררים אז שיהיה לו מקום למאווררי 90MM ושלא יהיה שביר תודה. (לא חייב ספק )

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by nir1471,

אהלן, אני מחפש מארז עד 300 ש"ח שאפשר להכניס לתוכו לוח אם בגודל uATX ושיהיה כמה שיותר שקט, התקציב הוא עד 300 ש"ח, מחשב שהולך להיות בעיקר מחשב מדיה, אך לא חובה שהמארז יהיה מארז שוכב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by gil1995,

המארז צריך להיות בדרגת שקט של 7-8 פחות או יותר ושיוכל להכיל כרטיס gtx 570 חשוב מאוד שישמור על קירור כל המערכת במיוחד במדינה חמה כמו שלנו. תקציב-עד 350 ש''ח חנות מועדפת-TMS תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  24. אהלן, אני מחפש מארז חדש עד 350 ש''ח רק מאייבורי או KSP. היופי או הרעש ממש לא חשוב לי מה שחשוב לי זה: איכות בנייה טובה. Screwless או במקרה הגרוע Thumbscrews. סידור כבלים נוח & פילטרים למאווררים שניתן להוציא ולשטוף. ספק בתחתית. יציאה קדמית לeSata ו-USB 3.0 זה בונוס אך ממש לא חובה. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  25. Started by lm007,

חשבתי או על צ'יפטק בראבו ב KSP או על HEC 6AR6 מסקאי פי סי. אני מעדיף מארז כמה שיותר גדול עם זרימת אוויר טובה ועדיך שיהיה גם שקט יותר, למרות שאם זה רק מאווררים תמיד אפשר להחליף. תודה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים