ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב! היתי מעונין לרכוש את הספק: OCZ OCZ500MXS קישור: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4597 רציתי לפני כן לדעת מה דעתכם על הספק הזה האם הוא ממולץ?ואיך הוא מבחינת הרעש? תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
מי משלושתם בעל הסידור כבלים הכי טוב ? האם העובדה שבטמפסט אפשר לשים את הספק רק למטה יכולה לפגוע בסידור הכבלים ? המטרה שיהיו כמה שפחות כבלים שיפריעו לאוויר לזרום, בטמפסט עדיף שבכלל לא יראו אותם דרך החלון. תודה לעוזרים. ------------------ עריכה: אני צריך המלצה לספק שהכבלים שלו יגיעו לכל מה שצריך, שיהיה שקט ומחברה אמינה. גם 500W יחזיק את המע' שלי אבל אני מעדיף 550W (אם אפשר יותר במחיר הגיוני זה גם טוב) כדי שיהיה מרווח ביטחון. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב ואני מתלבט לגבי מארז וספק , חשבתי על ANTEC SONATA III 500W אך אני לא בטוח שהספק יספיק למפרט שלי ואם הוא מספיק גדול. המפרט המתגבש הוא : Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 4MB Penryn קירור למעבד Arctic Cooling Freezer Extreme Gigabyte GA-EP45C-DS3R G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI Seagate 500GB Sata II 32MB Gigabyte 9800GTX+ 1GB HDMI Zalman Cooling LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black אשמך להמלצותיכם. תודה.
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
כבעל המארז בגרסתו הראשונה אני יכול להגיד שזה אחד המארזים הטובים שנתקלתי בהם, אולם לא שידרגתי ל-CM690 II כשזה יצא לפני כשנה. האם יש כוונות או שמועות על CM690 III? נתקלתי בהודעה הזו ממאי השנה, מתוך צ'ט עם נציג החברה (הודעה שנייה מהסוף).
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
מעבד Q9550 לוח ASUS P5Q PRO כרטיס מסך GTX 295 (אני מקבל מUS). אני מעוניין בספק שיחזיק לי את המערכת וייתן לי עוד עודף ניכר לOC.... עוד דבר שחשוב לי הוא שקט. עד היום היה לי ליברטי 400 והוא טחן לי במוח... תודה למסייעים
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ספק בשל מספר שידרוגים שאני רוצה להוסיף למחשב המחשב חדש פשוט הגיע עם ספק איך לומר (מעפן) הינה כמה ספקים שאני מתלבט בינהם : SeaSonic 500W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 או +Chieftec 650W Modular 14cm fan, Active PFC 80 או Hec Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular או Corsair HX 450W Active PFC 12cm Fan Modular או Enermax MODU82+ 425W Active PFC 12cm Fan כמובן שכולם מודולרים והינם בטווח המחיר אני מתלבט מי מהם לקחת אשמח לעזרה , אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע תודה מראש =] המפרט שלי : Athlon II x4 Quad-Core 620 Socket AM3 2.6Ghz 45nm Box Arctic Cooling Freezer 64 Pro AMD GIGABYTE MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066 DDR II …
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן, אני מאוד מתלבט בין שני המארזים הנ"ל. שניהם ממלאים אחר הדרישות שלי, שהן * מארז מרווח * פילטרים לאבק * יציאת eSata * מאווררי 120 לכל אחד יש יתרון מסויים על מתחרהו, שניהם בערך באותו טווח מחירים... המארז מיועד למחשב עם AMD Phenom 710 (ללא OC) וכרטיס מסך 8800GTS (שתופס הרבה מקום ולכן חשוב מארז מרווח ) איזה מארז לדעתכם "מנצח" ? אודה מאוד לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
Elite 335 / CM 690 מארזים של CoolerMaster מה ההבדלים העיקריים בין המארזים ? (מלבד המחיר הכפול) .
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הייתי כבר סגור שבמחשב החדש הבא עלי לטובה אני אזמין את ה-P182/183, אבל לאחרונה ראיתי שכמה חנויות מציעות את ה-Lian Li בארץ, ושקלתי לבדוק את החלופה. למישהו יצא להכיר את הדגמים Lian Li PC-71A/V2110/V1110? הם מעט יותר יקרים מה-P182, אבל הם באים עם יותר מאווררים מהאריזה, כך שיכול להיות שהסכומים משתווים. אשמח לקבל חוות דעת בנושא. תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, ברשותי אל פסק PRPC650 של ADVICE. האל פסק יועד למחשב אחר אבל מסיבות שלא אכנס אליהם הוא יהיה בשימוש במחשב אחר. את המפרט המלא ניתן לראות בפרופיל שלי, אבל הנה בקצרה מה הוא מכיל: מעבד E6600 4GB זיכרון כרטיס מסך 7900 GS ספק 470W של THERMALTAKE הארד דיסק SATA2 2 כונני DVD (אחד קורא ואחד צורב) קירור מעבד - Zalman 9500LED אין לי צורך בעבודה ממושכת ללא חשמל, אלא רק שהאל פסק יספיק לבצע כיבוי מסודר - 5-10 דקות של עבודה יספיקו לי אני חושב... מה אתם אומרים - יחזיק האל-פסק?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני קונה EVGA GeForce GTX 960 2GB SSC הכרטיס דורש כבל של 8 פינים ויש לי מהספק כבל של 6+2. זה מתאים? או שצריך להשתמש במתאם שמגיע עם הכרטיס מ6 ל-8? וזה משנה לאיזה כיוון אני מכניס את ה-2 או -6? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
באיזה מחשב ראיתי שחיברו ספק 20 פין ללוח אם עם 24 פין וזה עבד להם . האם זה בטוח לעבוד ככה ? או שזה לא מומלץ ?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, סתם קראתי לי על הספק הנ"ל והשתעשתי במחשבה לקנות אותו במערכת עתידית (היעילות זה נחמד אבל פונקציית השקט שלו נחמדה יותר) אבל עלו לי מספר שאלות... קודם כל כתוב שעד 20% מעומס המערכת המאוורר לא פועל אבל זכור לי שקראתי (נראה לי באתר של סיסוניק) שזה מסוייג גם לגבי הטמפרטורה שלו ולא רק עומס ובנוסף האם מערכת גיימינג סבירה כיום (בהתעלם מהרעש שעושה הכרטיס מסך) במצב IDLE לוקחת פחות מ 110W? והאם הטמפ' בקיץ הישראלי לא יהפכו את האופציה הזאת ללא רלוונטית? והשאלה האחרונה היא האם בהפרש של 50 שקלים לא עדיף פשוט לקחת את ה-660 רק כדי שיהיה טווח גדול יותר ל-20%? *מערכת גיימינג סבירה היא לצורך העניין I5-2500K ו-560TI
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
כדאי ללכת על ARMOR JUNIOR? איך הוא מבחינת שקט, איוורור, גודל פנימי..? אישית, נדלקתי על המראה שלו ועל זה שאפשר להזיז בפנים דברים אם לא, איזה מארז כדאי לי לקחת בתקציב הזה? (600) ולמה כמובן..
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מתכנן את הקניה לירידת המחירים של אינטל, כאשר הסיבה שחיכיתי עד עכשיו היא בעיקר המארז. חשוב לי מאוד שהמארז יהיה שקט, אבל אין סיכוי שאני אוציא סכומים מטורפים בשביל ה-P180 לדוגמה. עד עכשיו היו 3 אופציות רלוונטיות, לפי סדר עדיפות: 1. Nzxt Hush + Liberty 400W. 2. Antec Sonata 3 + EarthWatts 500W. 3. לוותר על השקט ולקחת אפולו או צ'קרה. רציתי לדעת אם למישהו יש מידע שאפשר להסתמך עליו בנוגע להגעה של שני הראשונים. דיברתי היום עם שתי חנויות - ב-iqpc לא ידעו מתי ה-Hush מגיע וב-skypc טענו שהמשלוח כרגע בפריקה מהאניה ויגיע תוך ימים ספורים. מישהו שמע דברים נוספים או יכול לאמת? בנוגע לסונטה אף אחד לא ידע להחזיר לי תשובה מתי יהיה. בקיצור, רציתי לקבל פרטים ככל שניתן על שני אלו, ובמידה וה…
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני צריך ספק מ-KSP בלבד!! שיעלה לי עד 300 שח ואני צריך שיהי לו חיבור לסטה 2 וכבלים ארוכים(טרנספורמר) שהיה 350-400 וואט
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מרכיב את המפרט הבא מלוגי'ק 2GB קורסייר 800MHZ DDR2 Core 2 Duo 6400 Gigabyte 965-DS3 WD 250GB sata 2 LG DVDRW ומארז של HEC . XFX 7900GT השאלה שלי היא כזאת, לקחת עם המפרט הזה את הספק 400 וואט של HEC שמגיע עם המפרט או שלקחת ספק לא ג'נרי.. ? זה קצת דחוף אני רוצה להזמין מחר..
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הספק : HEC 400W הלוח אם : GIGABYTE GA-MA69VM-S2 וההמארז - nxzt whisper מה אני עושה? הכבלים לחיבור של הלוח אם מהספק לא מגיעים לחיבור, מה אני יכול לעשות?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מה עדיף HEC 400TRT או ספק זול בתווח מחיר של 400TRT של חברה כמו FSP ? והאם הספקים האלו יחזקיו את הכרטיס מסך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ההבדל בין הקרוספייר לבין הSLI זה רק המדבקה על הקופסא? כי יש לי SLI 9600GT ועל הקופסא של הספק כתוב crossfire ready... זה משנה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם בחיפוש מארז איכותי ושקט (אני לא יודע אם יש קשר אבל אני קונה מחשב למשחקים). אז ככה אני הסתכלתי בחנות שממנה אני הולך לקנות את המחשב וראיתי שלושה דגמים שנראו לי: למארז הזה הם קראו מארז לגיימרים- מעניין אותי למה והאם הוא איכותי? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1489&CatCode=408 דגם שני שרציתי לשאול אותכם זה המארז הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2060&CatCode=408 אופציה שלישית: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2192&CatCode=408 אני מבקש חוות דעתכם על המארזים האלה. מי מהם עדיף? אם יש לכם הצעות למארזים טובים יותר במחיר 300 ש"ח (בבקשה אל תפתו אותי עם מארזים מעל 400 אני לא יכול להרשות לעצמי) כל הצעה תתקבל בברכה…
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש שיהיה מוצב בחדר שינה. לכן אני צריך שיהיה כמה שיותר שקט. כמו כן המקום מועד לאבק, כך שאם אפשר שלא יתמלא באבק. אני לא יודע אם 400 ש"ח זה תקציב ריאלי לכזה מארז אבל הייתי מעדיף משהו באיזור.
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בבית שאני רוצה להפוך אותו לHTPC. האם זה אפשרי מבחינה פיזית לפרק PC רגיל ולהרכיב אותו מחדש על מארז HTPC? צריך לקנות מארז מיוחד בשביל זה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. שאלה בפיזיקה - מספיק לפתוח את הדלת ב90 מעלות כדי להשתמש בכונן דיסקים מאחוריה? יש לי קיר משמאל למארז והמחשב עומד די קרוב אליו. זו תהיה בעיה? 2. שאלה בחשמל - איזה ספק יתאים לו, כלומר שימור על הרעיון של "יש פה מחשב אבל לא שומעים אותו", וכולל קבלים ארוכים מספיק כדי להגיע למערכת מאחורה. המערכת היא של Q9300+GF8600+2x2GB RAM 800Mhz אז אני צריך ספק של 450W, אולי אפילו פחות (תקנו אותי אם אני טועה, זה מחישוב די גס במחשבון). התקציב הוא בערך 400, אבל אני בעצם מנסה להעריך כמה יעלה ה182+ספק טוב מול הסונטה III שבא עם ספק. תודה אסף
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-