עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. כרגע: פנטיום 4 2x2gb g.skill 1 h.d. 320gb 1 h.d. 500gb gt 6600 256 mb כרגע ספק של jsp-tech 450w בתכנון להוסיף בימים הקרובים 4870 1gb 1 h.d. 500 gb corei7 מחפש ספק שקט במיוחד. תודה לכל העוזרים והממליצים.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  2. הי, טוב אז ככה אני צריך מארז+ספק עד 600ש"ח אך גם זה נראה לי הרבה מאוד (אם זה עוזר המפרט בסוף ההודעה) בעקרון חשבתי על ספק Cooler Master eXtreme Power 380W ומארז סטנדרטי לא מותג עם מחיר מנופח. מה דעתכם? למה בכלל להשקיע ככל הרבה כסף על מארז, אני בכלל לא מתכנן מודינג או משהו כזה. יש ספק יותר משתלם? תודה

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by mandarin,

הבנתי שה CM690 מגיע עם 3 מאוררים של 120 ממ. כמה מאוררים נוספים כדאי לקנות בשבילו בשביל מחשב טוב (נגיד Q9450 ו HD4870 בנוסף לשאר החלקים) ושלא ירעיש עדיין ? האם צריך בכלל עוד מאוררים חוץ מה 3 האלו ? אם כן, האם אלו מומלצים ? Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כפול 1 Collermaster Blue Led Silent Fan 120mm כפול 2

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by 3p,

נפתחו הרבה ת'רדים בקשר למארזים בסדר מחיר שכזה, אז לסדר את העיניינים, איזה מארז נראה לכם הכי טוב מבחינת: שקט, איוורור, נוחות שימוש, מחיר ויופי. לפי מה שבדקתי במספר חניות מובחרות ובזאפ, המחירים של כל המארזים נעים בין 900 - 1000 ש"ח ( חוץ מ-Hec Compucase כמובן). כאשר ה-Aurora 570 הכי זול וניתן להשיגו אפילו ב-880 ש"ח, וStacker 810 הכי יקר אך ניתן למצוא בפחות מ-1000 ש"ח. שימו לב שמדובר ב-Antec p180 החדש (יש גרסא ישנה יותר), ובThermeltake מדובר בגרסא השחורה כי הכסופה עולה בסביבות 1150... רשמתי את ה-Hec Compucase רק כדוגמא למארז פשוט ורגיח שעולה בסביבות 250 ש"ח למי שחושב זה טיפשי לבזבז כל כך הרבה כסף על מארז... דר"א המחיר היחיד שנלקח מחנות בודדת היה Lian-Li B20B מהסיבה הפשוט…

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  5. אשמח לקבל כמה הצעות שאוכל להגיע להחלטה תודה

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  6. שלום. אני מצרף תמונה של כבל USB, שחלקו העליון מחובר ליציאות ה USB העליונות של המארז. אך מצד זה גם יוצא מעין חיבור נוסף - שמאוד לא ברור לי מה תפקידו ולאן לחברו. מה דעתכם? תודה

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  7. Started by djelectric,

היי, יש לי ספק כח themaltake TR2 RX 450W יש לו חיבור אחד של PCI-E אני מעוניין לדעת אם הוא יחזיק ללא בעיה כרטיסים כמו HD4870, GTX260 כי זה ממש גבולי אז לכן אני לא ממש יודע, אודה לך על תשובות...

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by EyalOnn,

המחיר שלו כאן לא נראה לי הגיוני בכלל http://www.top-shop.co.il/pl_product~570-ARURORA~7~4.htm 550 שקל, ובמקומות אחרים הוא עולה 900 שקל? זו מציאה או תרמית?!

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by Shumy2,

אני מרכיב את המפרט הבא מלוגי'ק 2GB קורסייר 800MHZ DDR2 Core 2 Duo 6400 Gigabyte 965-DS3 WD 250GB sata 2 LG DVDRW ומארז של HEC . XFX 7900GT השאלה שלי היא כזאת, לקחת עם המפרט הזה את הספק 400 וואט של HEC שמגיע עם המפרט או שלקחת ספק לא ג'נרי.. ? זה קצת דחוף אני רוצה להזמין מחר..

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  10. Started by WarBeast,

אהלן, יש לי מחשב קצת מיושן שהספק שלו נשרף.. אני מחפש ספק חדש, גנרי .. זה המפרט בעקרון Pentium D 3Ghz X1900XTX 2x WD 80GB לוח אם כלשהו של אינטל.. איזה ספק כדאי לקחת?.. יכול להיות שספק של 300W יספיק? מישהו יודע כמה וואט צורך X1900XTX וכמה X1900PRO?... תודה.

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by Fexor,

אהלן, מת הספק הג'נרי במחשב שלי (ממש הפתעה, אני יודע) ואני צריך ספק חדש. המפרט: פנטיום 4 prescott בתצורה 478 3.0GHz קירור מעבר silent tower של ThermalTake GeForce 6600GT AGP (דורש חיבור מולקס נוסף) צורב DVD בממשק IDE דיסק קשיח IDE מאוורר 80 מ"מ 4 סטיקים של 256 מגה כונן Floppy תקציב- 300 ש"ח כמו בכותרת. ותודה מראש

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by stojakovic,

אני מחפש מארז כזה: 1.יפה אבל לא מצועצע... עדיף בלי חלון בצד ובלי שטויות... גם חשוב לי שהכוננים יהיו מוסתרים... 2. מקורר סבבה (לא חייב קירור טוב העיקר שזרימת האוויר תיהיה סבבה.. אני לא עושה OC או משו) 3. שקט!!! הכי חשוב נראה לי.. זהו בעיקרון התקציב שלי עד 400 שקל.. עדיף שיהיה MID צריך שייכנס 8800GT... אשמח לקבל הצעות... תודה!!! (אם יש חריגה קטנה תביאו גם...)

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by crik,

שלום רב, אני מתחיל בתהליכי שדרוג המחשב ואני רוצה להתחיל עם המארז. כרגע יש לי E6300 - עם הזמן אני אקנה את ה I7 שיהיה לו מחיר נורמלי. הייתי רוצה מארז שקט, שיש לו סירקולציה טובה על מנת שיהיה פחות חמים ממה שאני כרגע. (47 מעלות) וכמובן ארדיסק(42 מעלות) אני מתכוון לקנות ‏Freezer Xtreme Rev.2.או Freezer 7 pro(אלה אם כן תמליצו על משהו בטווח המחירים הנורמלי) אני יוכל לחרוג בעוד מספר שקלים על מנת לקנות מאוורים נורמלים ושקטים התקציב כרגע הוא 350 ש"ח האם יש משהו שיתאים? בנוסף אני לא רוצה ליידים וכאלה שמייקרים - פשוט לא הסטייל ואיזה יותר טוב ‏Freezer Xtreme Rev.2.או Freezer 7 pro? תודה משה

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  14. בתקווה שזה הפורום המתאים המאוור לפעמים עובד ולפעמים לא. כשהוא לא עובד, המארז מתחיל להתחמם. עזרה קטנה (דפיקה קלה או דחיפה עם קיסם), הוא מתחיל להסתובב והבעיה נפתרת. האם הוא התלכלך וצריך לפרק אותו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by Tom22,

אהלן, לאחרונה קבלתי מתנה מערך כרטיסים די גדול ואין לו מקום במארז הנוכחי שלי, מכך נובע שאני אצטרך מארז חדש. יש לי : דיסק קשיח 1 2 כרטיסי מסך - Gigabyte HD 6950 OC לוח אם Gigabyte GA-Z68XP-UD3P מעבד i5 2500K קירור למעבד Scythe mugen 2 בעתיד יהיה גם קירור מים אז אני צריך מארז גדול מאוד, המערך כרטיסים הזה גדול מאוד חשבתי על המארז הבא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1650 מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by diablo4u,

אהלן, הזמנתי מחשב מIQPC עם המארז LANCOOL 60B ב380 שקל לצערי אין להם אותו וכרגע במקומו לקחתי את ה ANTEC 600 שהוא במבצע 280 שקל (יש את הANTEC 100 ו200 שבאותו אזור אבל הנחתי ובהמלצת הבחור בטלפון לקחת את ה600) יש לכם מארז יותר מומלץ בתקציב הזה? תודה רבה, קורן

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by quantoM,

והספק הוא VX450 שהוא לא מודולרי, יש איזה שהם מדריכים או משהו ?

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by quantoM,

תקציב עד 450. חשוב השקט, אבל שלא יהיה פנומנלי, העיקר שאם הוא יהיה בחדר[מרחק של מטר ממני], אני אוכל לישון בכיף, בקשר לספק, אני לוקח אחד שנחשב מאוד שקט, אם לא השקט כולם, ספק מסדרת הPro82+ של Enermax. כמו כן אני לא רוצה לוותר יותר מדי על קירור לטובת השקט, אני מבין שאם אני רוצה שקט אני אצטרך לרדת בביצועים, אבל אם נגיד יהיה הבדל של 15 מעלות בכרטיס מסך לדוגמא, זה לא שווה לי את זה. עוד שאלה שאני רוצה לשאול, הRc-690 של Cooler Master, מארז מצוין לכל הדעות, וגם מקורר טוב עם תוספת מאווררים קטנה, מה שאני רוצה לשאול, זה, אם הוא ימוקם בחדר כמטר ממני כשאני יושן[בLOAD מצדי שיהיה מטוס מה שחשוב זה רמת השקט בIDLE], האם אני אשמע אותו ? אשמע אותו ממש בקטנה ? או אשמע ברמה שאני לא אוכל לישון. ב…

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by sam1441,

שלום כנראה אקנה את המארז הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811146035 ברצוני לשאול, 1 האם הוא שקט? (אני מחפש שקט כמו מחשב נייד פחות או יותר) 2, תוכלו לומר לי דגם של ספק שיתאים לו? :s05: אלו דגמי המעבד והלוח וכ. מסך שיהיו שם E8400 GIGABYTE GA-P35-DS3L כ. מסך, משהו בסגנון של 8800GT עכשיו ראיתי את סקירת וידיאו של המארז,ובערך בדקה 3 שומעים שם את המאוורר רועש כמו טרקטור, זה יכול להיות או שפספסתי משהו? זה המאוור שמגיע איתו? http://video.google.com/videoplay?docid=-6937000990698361667&q=NZXT&total=136&start=0&num=30&so=0&type=search&plindex=0

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  20. שלום האם הספק הבא http://ivory.co.il/product.asp?productid=535&CatCode=409 יחזיק מערכת של פנטיום 4 פרסקוט כרטיס מסך GFORCE5200 כונן קשיח צורב DVD 512MB זכרון ? -עריכה- אשמח לעזרה בבקשה.. -עריכה שנייה- לאף אחד אין מושג?

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  21. שלום מחפש מארז עם ספק שעדיפות הראשונה היא שהם יהיו שקטים!!! הבאסה המחשב ממוקם על הריצפה מצד ימיןכך שמצד אחד הוא צמוד למיטה ומצד שני צמוד לסיפרייה. המחיר הוא 800"ח לשניהם(אפשר להוסיף קצת),אבל אם ישנה אפשרות בפחות- העיקר שיהיה שקט. *חשוב קצת שיהיה יפה, אהבתי את ה -Lexa אבל עם שיילוב הליברטי 400 זה עובד את ה-1000. מה שגם לא ידוע לי האם הליברטי שקט ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  22. היי! קודם כל עליי להתנצל מפני שהנושא הזה זלג מהפורום תמיכה טכנית, אחרי שראיתי שמדובר בבירור בבעיית ספק החלטתי להתייעץ עם הנוכחים כאן לגבי הבעיה - עד היום הייתה לי מערכת כזו: Q9300 8GB - 800MHZ לוח GA-965P-DS3 HD7770 הכל עבד מעולה עם הליברטי 400W. לפני כמה ימים רכשתי לוח ,מעבד וזכרונות חדשים על מנת לשדרג את המערכת הקיימת: I7 - 3770K לוח Z77X-D3H Corsair 2X4GB - 1600MHZ בעבודה עם המערכת החדשה יש לי פריזים בהפעלה של הווינדוס עם הLIBERTY 400W כאמור. כניסיון חיברתי ספק HEC 500W ולא מופיעות לי בעיות יותר. האם הליברטי חלש מהHEC ויכול להיות שזה הפיתרון ? הרי אני יודע שהליברטי הרבה יותר איכותי ממנו. גם בדרישות ספק לכרטיס מסך נדרש ספק 450W לפחות. יכול להיות בכלל שפ…

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by allammo,

יש לי כרגע מארז ANTEC חמוד ונחמד, אני חושב שהדגם שלו זה SLK משהו (כן כן, דומה למרצדס אבל לא ) אבא שלי בטעות שבר את הקליפסים של הדלת ועכשיו המארז מרעיש (קודם הוא לא הרעיש ורק עכשיו ניקיתי אבק, עזר קצת אבל עדיין קודם לא הייתי שומע אותו) אז... אני צריך משהו חלופי, אל תתפרעו על תקציב, שיהיה גדול ומרווח, בוא נגיד התקציב בגג של הגג עומד על 700 (ספק יש לי! אני צריך שקט!) תודה :]

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  24. שלום לכם, אני חדש פה ואני מבין בתחום המחשב וציוד היקפי ואני רוצה ללמוד מכם כי הרבה המליצו לי עליכם כאתר עוזר ונאמן ! אז אני רוצה לקנות את המארז הזה : תקשיבו לפני חצי שנה או יותר קניתי מחשב מה שיש לי בחתימה וקניתי אליו סתם מארז כי לא הבנתי כלכך במארזים... אז אני רוצה לקנות מארז חדש למחשב שיהיה לו כמו שיש ל-ANTEC 300 מארז יפה ומקרר מצויין ! מה אתם אומרים ? תמונה : זה הצד של המארז ! הספק שלי יהיה למטה בידיוק כמו פה ? חחח מה זה כמה כבלים יש לו ! המפרט שלי יתאים למארז הזה? מה אתם אומרים ? איך הוא ? אני יודע שיש לו 2 מאווררים מקדימה,מאוורר אחד מאחורה ואני אוסיף לא אחד בצד ! מהחנות SKYPC ! מה אתם אומרים .<? ופשוט אני אקח מהמארז שלי עכשיו שלי ללמארז החדש שאני …

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by בוריס,

המפרט של המחשב: Case: Antec P180B, CPU: Athlon 64 x2 (AM2) 4000 Dual Core, Motherboard: Gigabyte M57SLI-S4, Memory: (2x) 1GB Kingston 667mhz, Hard Disk: Western Digital 500GB Sata II, Video Card: Sapphire X1950 Pro 256MB, Cooler: Freezer 64 Pro אני צריך ספק איכותי והכי חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט. בתודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים