עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. E6300 KINGSTON DDR2 2X1024 667 MHZ ASUS P5B WD 250GB 16MB SATA2 DVD RW VGA CARD: 8800 GTS 320MB LIBERTY 400W השאלה היא בעיקר לגבי התאמה לספק ולכרטיס המסך תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  2. Started by Omega81,

כמו שהכותרת אומרת, האם קיימת תוכנה שיכולה לבדוק כמה הספק המערכת מחשב שלי צורכת ברגע נתון? בנוסף, איזה ספק מומלץ לי לקנות כדי להחזיק שני כרטיסי 8800GT, מעבד Q6600, 5 כונים קשיחים ולא מעט מאווררים? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  3. Started by zombie,

אני שומע ציוצים בוקעים מהמחשב, אז פתחתי אותו וניסיתי לעצור עם היד את כל המאווררים לראות מי מהם מצייץ אבל הציוץ לא הפסיק וראיתי שזה בוקע מהספק כח.. את המאוורר שם חששתי לעצור אז לא עשיתי את זה.. יכול ליהיות שזה לא קשור למאוורר ואיזה רכיב בספק עצמו מפיק את הרעש? שמעתם על מקרים של קולות גבוהים בוקעים ממחשבים? בקיצור לנסות ללכת למעבדות החנות לממש אחריות? לגביי ניקוי עם ספריי לחץ, כבר ניסיתי :-\. אני חושש שהספק גוסס מעומס יתר(מפרט בצד) בקיצור, מה לעשות? :-X בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  4. שלום אני רוצה לקנות ספק כוח אבל חזק תקציב 610 שקל עם חריגות קטנות בתודה אור מפרט Q6600 p35 s3 2GB HD2900XT 250GB WD מחפש גם חוות דעת על מארז טוב תמליצו לי בבקשה

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by TaLTooL17,

איך המארז מבחינת קירור, איכות בניה ושקט? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  6. Started by yuval1324,

מחשב משחקים: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 No Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤331 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤325 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤841 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤127 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  7. שלום חשבתי על NZXT TEMPEST + Slincer PCP&COOLING 610W ב950 ש"ח האפשרות השנייה היא ה ENERMAX CHAKRA 5001 + HEC 650 - כ 1034 ש"ח. יש לכם הצעות טובות יותר שלא כרוכות בשינויים מאווררים וכו' ? תודה

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by Tomerb1,

אני מחפש מארז חדש למחשב, ורציתי לדעת מה דעתכם על המארז הנ"ל. ראיתי שמוכרים אותו ב TMS במחיר סביר. ראיתי שבכל התמונות כשהמארז פתוח יש איזשהו בלוק שחור במקום של הארדיסקים (שנראה ניתן לפירוק), האם מישהו יודע מה זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by Iv0ry,

ראה מפרט בפנים חשוב לי אל פסק איכותי כי החשמל אצלינו בבית על הפנים ורק אתמול היו 3 הפסקות חשמל (!)

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  10. אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי ל- HD4780 1 GB של PALIT. חשבתי לשדרג גם את הספק, אך מאד התלבטתי אם כדאי לי עכשיו, אך......... איתרע מזלי, והספק של מחשב אחר שיש לי, שמשמש למשחקים (לא ממש כבדים) אופיס, מוזיקה, נשרף : המפרט שלו: GA-K8N-SLI ATHLON 64 X2 4200 GA 8500 512MB דיסק קשיח 160GB של WD 2GBזיכרון DDR 400 בשני סטיקים של 1GB כל אחד צורב של NEC מארז 6019A לאור כך, חשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש ספק חדש, חזק יותר, למחשב הזה, ולהעביר את הספק מכאן למחשב שהספק שלו נשרף. האם כדאי לי לרכוש את הספק המוצע? אני מתכוון תוך שנה לרכוש מחשב חדש עם מערכת של AMD , מן הסתם עם מעבד 4 ליבות, זיכרון DDR3 מה דעתכם? [br]פורסם בתאריך: 2.01.2009 בשעה 17:32:34 טוב, לפי הקישור הזה:http://www.t…

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by ishaypeled,

שלום חברים, יש לי שרת צנוע אבל חשוב בבית, הצריכה לפי eXtreme היא 257W, פלוס ספק נאמר 385W. אין לי צורך אמיתי באל-פסק שיחזיק את המחשב בזמן הפסקת חשמל, יותר הפרעות קטנות (ריסט של שניה) שמפריעות לי. בנוסף, ההגנה מהפרעות מתח מרגיעה אותי גם כן. אשמח לשמוע המלצות על אל-פסק זול (בסביבות 300 שקלים) תודה!

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by deluxe,

מעוניין לקנות ANTEC 182 BLACK. מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליו? האם הוא באמת שקט? מתאים לחדר שינה? שווה את המחיר הגבוה? והאם יש תקלות איתו? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by cow king,

Xtract המליץ לי על antec P182 לפי מה שהבנתי הוא שקט מאוד אבל בגלל שינויים בתקציב אולי אפשר מארז אחר וכמובן ספק חדש. רק מה שחשוב שיהיו שקטים ובלי אורות מיותרים מהמארז כאילו מאוררים צבוענים עם חלון ודברים כאלו המערכת שאמור להפעיל e8400 asus p5k twintech 8800GT יכול להיות שאני יקנה עוד אחד אז צריך להתכוננן לcrose fire או משהו כזה תקציב 1000 שקל ואם אפשר בבקשה מארז ללא ברגים תודה

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  14. שלום לכולם רציתי לקנות מארז חדש כי של רועש עד עכשיו חשבתי על 2 מארזים מה עדיף? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=918 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=919 לא חשוב איך המארז נראה רק שיהיה שקט

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  15. Started by parker8,

הם די באותו סדר גודל מחיר, ואני מתלבט ביניהם. מה עדיף ביניהם? האם יש עוד אופציה באיזור המחיר הזה? אני הולך להכניס שם: Q9300 SLI 8800GT (לא החלטתי אם זה יהיה 2 או 1 בסוף) 3 הארד דיסקים- אחד של 320GB, אחד של 160GB, אחד של 500GB. כולם SATA. לוח אם ASUS P5N-D 4GB RAM חשוב לי השקט והעיצוב. מחכה לתשובה, תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  16. ובכן לדעתי אחרי חפירה קטנה בנושא אני מבין שרוב הספקים הטובים היום באים עם אקטיב PFC ללא אפשרות ניטרול.אז מה עושים כל בעלי האל פסק שהוא לא סינוס טהור?? אני לא אלך עכשיו לקנות את סדרת SMART שעולה פי 2 ממה ששילמתי רק בגלל אותה פונקציה מעצבנת בספק.אז איפה יש פיתרון. OCZ ENERMAX כל החברות הגדולות במחירים הסבירים בין ה 500 ל 600 שקל עובדות עם אקטיב PFC. אז מה עושים? אשמח לקבל תשובות.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  17. רציתי לדעת איך הדגמים הבאים של HEC HEC-450TD-TF BNFR נמכר ב KSP ב 210 שח HEC 450TDT 450W ACTIVE PFC 20/24 PIN SATA 80MM X2 FANS נמכר בגיבור נט ב 238 HEC 400ART 400W PASSIVE PFC 20/24 PIN SATA נמכר ב 219 ש"ח בגיבור נט לי אישית יש את ה-HEC 400TR-TF 400W 20/24 PIN SATA שבא עם מארז 6A19 והבנתי שיש TRT אך מה ההבדלים ביניהם

18. שלום ד"א אני חדש פה, לעיניין - זה המחשב שלי: Intel Pentium 4 3.4 GHz 2gb gam ATI Radeon X1600 -- ספק כח--- COLORSit 500W עכשיו אני רוצה להחליף כרטיס מסך במקום x1600 ל GIGABYTE HD 3870 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E השאלה שלי היא, האם הספק יהיה מספיק חזק כדיי להפעיל את המחשב עם הכרטיס מסך החדש? תודה לעוזרים@!

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by iido12345,

שלום לכולם היכן אני יכול למצוא מארז מחשב כמו שמופיע ב"המדריך המלא להרכבת מפרט מחשב" (יש שניים הכסוף שבינהם ולא הלבן). ומה מחירו, אני חיפשתי ב- ZAP ולא מצאתי ! תודה מראש עידו

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  20. היי, בכלליות איך הספקים של NZXT ואיך הספק הזה ספציפית? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=425 איך הוא בהשוואה לספק הזה? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1268

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  21. אהלן. בקרוב כנראה אחליף לאמא שלי את הפנטיום 4 שלה במשהו קצת יותר מתקדם, וחשבתי גם לשדרג ספק. (הספק הנוכחי שלה של TZAG-מתאר לעצמי שזה ג'נרי) יש לי נסיון עם ספקי HEC ואני מרוצה מהם, אבל תפס את עיני הספק הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_3199&products_id=25303 סתם מתוך סקרנות רציתי לדעת, יש למישהו נסיון איתו ? עדיף ללכת על אחד של HEC וזהו ? תודה מראש. עדכון: בינתיים אני קורא באתר Hardware Secrets ביקורות שדי קוטלות את הספקים של החברה הזאת.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  22. בתקווה שזה הפורום המתאים המאוור לפעמים עובד ולפעמים לא. כשהוא לא עובד, המארז מתחיל להתחמם. עזרה קטנה (דפיקה קלה או דחיפה עם קיסם), הוא מתחיל להסתובב והבעיה נפתרת. האם הוא התלכלך וצריך לפרק אותו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by alone66,

היום ברור מה חשיבות הפסק למחשב - לשמור על הרכיבים האלקטרוניים ( זה כל אלקטרונאי יודע) השאלה שלי היא כזו מכיוון שמחירם של ספרים אמיתיים הוא יקר אז האם אפשר להססתפק בספק טוב של Hec 300watt אמיתי כולל מייצב האם 300 וואט מספיק לעבודה סטנדרטית כאשר זו המערכת : מחשב מולטמדיה מבוסס מעבד INTEL DUAL CORE 820 2.8GHZ LGA775 לוח אם: ABIT IL-9 945P זכרון KINGSTON 512MB DDR2 667MHZ דיסק קשיח WD/HITACHI 80GB SATAII 7200RPM מארז COMPUCASE 6C28 BLACK 300W ART כרטיס מסךCONNECT3D Radeon X1050 256MB GDDR VGA + DVI-I + TV צורב DVD LG DVD-R H12 BLACK בנוסף : מקלדת עכבר , מדפסת , כונן CD נוסף אולי עוד מוצר USB האם הספק הזה יתאים תודה

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  24. אהלן לכולם! לפני קניית המחשב החדש שלי למשחקים רציתי להתייעץ על המפרט עצמו... אז הביאו את דעתכם, במה ניתן לשפר וכו'.. משהו שאני לא סגור עליו הוא המארז, ראיתי כמה ואריאציות שונות ואני לא יודע מה לבחור אז החלטתי לפנות לכאן בתקווה שתיעצו לי נכון =] שימו לב שהמפרט לא הורכב בחנות מסויימת אלה נבנה לפי המחיר הכי זול לחומרה זאת כי ראיתי ש-IVORY מתחרה עם מחירים, רשום באתר.. מישהו יכול לומר עד כמה זה נכון? הם באמת יורידו את המחיר שלהם אם אני יראה להם שמצאתי היותר זול??? =\ הנה מפרט: מעבד:(FOXPC.CO.IL) Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤799 3 שנים אחריות http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1163 זיכרון:(NOACOMP.CO.IL) G.Skill 4GB DDR2-800 DualK…

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by tzolerguy,

שלום חברים. אני מחפש להחליף את המארז העתיק שלי למשהו חדש יפה שקט מרווח ונח, שמתי עין על ה Corsair CC650DW Obsidian Mid-Tower עולה כ 950 ש"ח ממה שראיתי השאלה היא רגע לפני האם יש משהו בסגנון שמצדיק יותר את הכסף. נורא אהבתי את העיצוב של האלומיניום מקדימה המארז כנראה צריך להיות שחור לבן פשוט לא יהיה פרקטי הוא יאבד אצלי צבע מהר ... מעדיף בלי דלת אבל יכול להסתדר עם אם יש משהו שממש מצדיק ובלי אורות מיותרים זה בחדר ליד המיטה .... רעיונות? תודה

• 2 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.