ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
החווד למטה! המפרט שלי: Asus m2n-e Amd 630 seasonic 500 ac freezer 7 rev2 HD4850 vapor-x 2 מאווררים של ac pwm שקטים אז אחרי שכל הניסיונות להשתיק ולקרר את המחשב כראוי עם המארז הנוכחי (compucase 6c28) כשלו. החלפתי גוף קירור למעבד, שני מאוורים בטכנולוגית PWM שעובדים רק כשצריך ונחשבים שקטים וניסיונות אוורור שונים ומשונים. הגעתי למסקנה שצריך להחליף מארז. התקציב הוא בסביבות 300-400 ש"ח. אני ממש לא רוצה להשתגע. החשיבות העיקרית שלי היא קודם כל שיהיה שקט. שמתי לב שרוב המארזים האיכותיים בטווחי המחירים האלו כיום הם די מאווררים ומקוררים. אז שקט זה הפקטור העיקרי. לדלתות/אורות לד/עיצובים שונים אין שום דיבור אליי. לא משנה לי אם יהיה או לא יהיה. אני רק לא רוצה משהו מצועצע מדי. והדרישה היח…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: הזמנתי אל-פסק של חברת Advice מדגם CF825 שנועד להחזיק מחשב + משאבת מים. היום הוא הגיע ומסתבר שיש לו רק שקעי קומקום (מאותו סוג שקיים בספקי כוח) והם לא מתאימים לתקע 220V הרגיל של המשאבה. רגע לפני שאני אורז את העסק ומחזיר הכל לחנות, האם קיים כבל שהוא תקע קומקום מצד אחד ושקע 220V מצד שני? ואם כן, איפה אפשר למצוא אחד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מארז למחשב חדש , כאשר רצוי שיהיה שקט יחסית. חיפשתי בכל האתרים שאני מכיר (antec , coolermaster , enermax , thermaltake , lanpool , gigabyte ואולי עוד כמה) תיאור המארז בכלליות (אני מודע לכך שקשה להסביר עיצוב , ואולי מדובר על טעם אישי): מעדיף מארז קלאסי , מזכיר את אלו שהיו קצת פעם. אני לא רוצה מארזים כמו של NXZT או של Fractal design , לא צריך מבריקות , לא צריך "מראה חייזרי" . פשוט מארז רגיל אלגנטי. לדוגמא: sileo 510 (סיכוי טוב שאקנה אם יש בארץ) http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=5861 Antec 300 (חבל שאין אחד שקט) http://store.antec.com/Product/benclosure/three-hundred/0-761345-45003-4.aspx וגם צירפתי תמונה של המארז שיש לי. אגב לאיפה נעלמו ה…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה ,יש לי את המארז הבא: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=478 מה אני אגיד לכם,המאוור ההוא בצד עושה לי כבר חור בראש,למרות שהמחשב שומר על טמפרטורות נמוכות. מה דעתכם על המארז הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3700 אשמח לקבל המלצות אחרות בתקציב שלי ואולי טיפה לזלוג למעלה. נ.ב.לא צריך ספק.
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רב, זהו המפרט שברשותי: מארז: compucase 6c28 מעבד: intel i5 3470 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOST ספק: cougar st 500w לוח אם: gigabyte ga-b75m-d3h ללא שום תוספות כלשהן של מאווררים/קירור מיוחד. ובכל זאת, המחשב מאוד רועש לי, בזמן מאמץ כמו בזמן מנוחה (מה שהזוי לי לגמרי). אודה אם תוסיפו לי אופציות להשקטת הקירור. חשבתי להחליף את המאוורר שמגיע עם המארז (120 MM) במאוורר שיומלץ על ידכם. בנוסף, להחליף את הקירור של המעבד בקירור שקט יותר.
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה נשמע חברה :-) אנחנו בבית פה לפני קניית מחשב, ואחרי הרבה זמן כבר החלטנו שנמאס מהקופסאות החומות/כסופות המגעילות האלה שיש בבית ורוצים לעבור למשהו עם קצת הרבה יותר סטייל והרבה יותר קטן. בגדול הכיוון זה סגנון SHUTTLE. המחשב הבא יהיה על פלטפורמה של הCORE I7 על זה אני כבר סגור. אני צריך את העזרה שלכם בלמצוא חברות שהוציאו/עומדות להוציא לוחות אם של SFF בשביל אותה פלטפורמה ומארזי BAREBONE שבאים ללא לוחות אם (שוב, בסגנון SHUTTLE +-) או אם מישהו פה מכיר SFF/BAREBONE של חברות כמו ASUS או GIGABYTE או כל חברה אחרת שהם כבר משולבים ושווה לראות אותם, גם מאוד יעניין אותי. בגדול את שאר הרכיבים אני מביא בנפרד עם רכישה פרטית, כנראה מEBAY אז אין צורך בהמלצה על שאר הרכיבים וכו'. התקציב הוא מא…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קצת מוזר, אני יודע... המערכת עליה אני עובד דורשת המון חיבורי USB וכל ה HUB שהוספו גורמים לתקיעות ובעיות כך שאני משתמש בחיבורי ה USB מאחורה. זה לא ממש נוח אז חשבתי להרכיב מחשב שיאפשר לי את זה. בזמנו היה לי בבית מארז HTPC וממה שאני זוכר הוא היה יכול להתאים לדרישות שלי. המערכת תתבסס על לוח מיקרו ATX עם שני כרטיסי הרחבה ל USB, כרטיס מסך GT730 2GB GDDR5 HDMI (בגודל 148x105x18 mm) עם 4 יציאות ווידאו וספק כח קטן (300 וואט?) אני עומד להניח את המחשב על השולחן והפוך כדי שתהיה גישה לשקעי ה USB כך שהייתי שמח אם האיוורור של המארז ושל הספק יופנה הצידה או למעלה. יש משהו מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
- 1 follower
-
-
כל החנויות שמצאתי עד עכשיו יש להם רק בחיבור של הפלופי 3.5. יש לי מארז COOLER MASTER CM690 ואין לי את המתאם שמגיע עם המארז מ 5.25 ל 3.5 מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין (מבאס להשתחל מאחורי המארז בכל פעם שאני רוצה לחבר דיסק קשיח USB3) תודה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מחשב AMD מעבד amd 64 4000+ לוח אם DFI NF4 SLI-DR כרטיס מסך ATI X850 PE בקרוב לקנות NVIDIA 9XXX או ATI 3870. בטוח לקנות עתיד דיסק קשיח 3 כוננים . בקרוב תוספת 2 כוננים 10K סל"ד 74 גיגה. הספק Enermax Liberty 400W מסך סמסונג 22' 226BW אל פסק אחריות 3 ומעלה שנים גם סוללות איכות לא יהיה נדפק. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אז ככה התקציב הוא באיזור ה1200... כמה דגשים שאני מחפש... חייב להיות מסוגל להכיל ספק PS2...(בגודל רגיל)... רצוי בצבע שחור... רצוי עם שלט... קירור יעיל... רצוי כונן 5.25 רק אחד חיצוני... ורצוי שלא יהיה כונן 3.5 חיצוני... נראה לי שזהו... המאז הזה היה נראה לי מתאים....מה אתם חושבים? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18607
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם, הפונקציות שאני מחפש במארז הם: "שליפה חמה" של הדיסק הקשיח יציאה קדמית ESATA צג כמה שיותר גדול מואר התאמה בגודל ללוחות ATX שלט אלחוטי האם קיים מארז כזה? תודה מראש, דני
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
האם נתקלתם בחנויות שמוכרות לצרכן הביתי? אני עובד במקום שיש בו מחשבים של UBM והם שקטים בטירוףףףףףףףף יש עליהם מדבקה של "אומניטק" הקטע שמוכרים את זה ביחד עם רכיבים ואני הייתי רוצה רק את המארז. יש לכם דעה בנושא ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז היום בשעה טובה נשרף לי הספק החדשדש שלי ואני מחפש ספק חדש. אני מחפש ספק שיריץ את המערכת הזאת: AMD5200+ כרטיס מסך:HD4850 חשוב מאוד שהספק יהיה איכותי ובלי בעיות ושאני אוכל לבצע אוברקלוק רציני למעבד שלי משום שהספק שהיה לי ממש לא היה 450W אמיתי אני מחפש ספק של 450W אמיתי שיחזיק את המערכת טוב ובלי נפילות. סכום הכסף שאני מוכן להשקיע הוא 300 לכל היותר. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב: I7-4770 8GB GTX770\GTX780 קשיח אחד + SSD. אני עוד לא סגור על הכרטיס אבל האם 600W יספיק למחשב בסדר גודל כזה? אני לא יעשה SLI או OC. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר היו כאלה ל- HP אבל פס הייצור הופסק. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF10a/12454-12454-64287-3328898-3328898-3232030.html מכירים היכן ניתן להשיג מחשבים זעירים כאלו? דחוף לי תודה על תשומת הלב.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש מאוורר 120 מ"מ להחלפת מאוורר רועש במארז Compucase ישן , צריך מאוורר שקט ואמין - תקציב עד 50 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המאוורר בכרטיס המסך הקודם שלי התפרק (הלהבים נשברו...) ודרש את החלפת כרטיס המסך, הייתי שמח להנציל את הכרטיס הקודם ולהשתמש בו שוב אך אני לא מצליח למצוא את המאוורר המוזר הזה. כרטיס המסך הוא GeForce 9600GT מלפני 3-4 שנים. מישהו יודע היכן ניתן להשיג מאוורר כזה? (בארץ/חו"ל)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי Antec P182 קצת יותר מ 8 שנים ועד עתה החלפתי את המאוררים פעמיים. בזמן האחרון התחלתי לשמוע רעש מהמאוורר התחתון (שממוקם במנהרה בין הדיסקים התחתונים והספק) ונראה לי (יותר נכון נשמע לי...) כי הוא מתקרב לסוף דרכו, אם כבר אז אחליף כבר את כל שלושת המאווררים באותה הזדמנוות. אני זקוק למאורר 120 מ"מ שקט וזול ככל האפשר (לא את הפשוטים שנמכרים בזאפ ב 40 ש"ח), הזמן לא קריטי כך שאעדיף להזמין מחו"ל. אשמח להמלצה על דגם וחנות.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
אהלן. המארז שלי התחיל קצת להשתגע, לעשות רעשים, להשרט, להשבר. אני מחפש מארז שיוכל לשמור על טמפרטורה נמוכה, שלא תעשה רעש, משהו אוורירי (אם כי שלא יכנס אבק כמעט), גדול אשר ישמש כמחשב גיימינג (אני לא משחק כל-כך הרבה, רק משחק 1-2) עדיפות לצבע שחור, עם מאווררים גדולים. שיגיע לסכום של 350 עם נטיות של 20 שקל פה ושם. זה מה שיש לי כרגע: http://www.omc.co.il/cache/prdPics/EZC-550D-F25_600x400_maxPrd.jpg שומעים את המאורר, הוא כמו "קיטור" שמוציא חום, מצטבר המון אבק..
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני בונה מערכת SANDY BRIDGE עם GTX 570. אני מתכוון לבצע OVERCLOCK למערכת. כרגע יש לי סונטה שהוא מארז נהדר אבל צפוף ולא מאוד מאוורר. אני מחפש מארז שיהיה מרווח, לא גדול מדי, עם קירור טוב ושקט. התקציב למארז הוא בסביבות 500 ש"ח. (לא כולל ספק כמובן). אני פתוח לרעיונות. מאוד חשוב לי שיהיה שקט.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום איזה גודל מארז אני צריך בשביל המפרט הנ"ל במחיר הזול ביותר שיהיה שקט מעבד אינטל I5-6500 לוח אם gigabyte z170 vga-dvi-hdmi ספק כח ZALMAN 700 זיכרון KINGSON 8GB-DDR4 HPX X2 דיסק SSD SAMSUNG 250 דיסק פנימי WD 1TB RED SATA יש לקחת בחשבון שבעתיד יכנס בזה כרטיס מסך תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-