ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שכמה שיותר קירורים יוכל המארז להכיל.... תגובות יעזרו......
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז שהכרטיס מסך יכנס ולא היה צפוף איזה מארזים אתם ממלצים לי לכרטיס מסך הזה ?את המארז אני רוצה לקנות באיבורי אני אשים פה כמה בארזים ואתם תגידו איזה כדי לי שהיה גם שקט וגם היה קל לסדר ונוח! Raidmax Sagitta Antec 300 Enermax Phoenix ECA-3162 Thermaltake SopranoRS 101 Centurion 534 CoolerMaster Enermax Chakra ECA-5000 http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=408
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מחשב שאני בקרוב יקנה.... חלקיםבשביל לדעת איזה ספק מתאים צריך לדעת רק אם המעבד,כ.מסך,לוח אם??) אם כן, אז הינה- כ.מסך -Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail מעבד - Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn לוח אם- ASUS P5Q-E אין לי מוסג בספקים אז בבקשב בבקשב עיזרו לי...
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
החלטתי להחליף את הספק שקרס לי , לספק מתקדם יותר מפני אני מכוון לקנות ספק ובהמשך גם כרטיס מסך חדש, כול זה מפני שרצוני שיהיה לי ספק חזק וכרטיס מסך חזק למשחקים. המפרט שלי הוא: מעבד: E8400 לוח אם: Gigabyte P43-ES3G זיכרון : DDR2 667Mhz 4GB Kingston כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4300 Series כרגע, מפני אני מתכוון להחליף אותו . קראתי הרבה תגובות שממליצים על הספק הזה: CORSAIR 750W TX אם כן אשמח לתגובות . ועוד שאלה בקטנה האם יש אפשרות בלוח שלי להרכיב DDR3 ? תודה.....
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש חנות בארץ שמוכרת את הספק החדש של Enermax דגם +Modu82 תודה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מארז ראשון: * מאוורר טוב * ספק למטה * USB 3.0 * שקט (7/10), שלא יפריע לשינה ובמהלך עבודה (גלישה\תכני HD). * חלק עליון חלק, שיהיה אפשר לשים מעליו משהו (סגנון CM 690/590) לא מפריע החורים של יציאת אוויר, העיקר בלי ידיות למיניהם. * רצוי פלטרים * רצוי כפתור ריסט תקציב עד 400 ש"ח מארז שני: *מאוורר טוב * שקט (6/10) * פנל עם יציאות USB בקידמת המארז בחלק העליון. (לדוגמא ELITE 370). תקציב עד 300 ש"ח רצוי לחסוך. למארז הראשון אני הסתכלתי לכיוון 690 ביסיק, אבל חסר לי שם USB 3.0. למארז השני הסתכלתי לכיוון ELITE 370 אבל הפח שם מאוד דק. אשמח לדעת על אלטרנטיבות. נ.ב עם דרושה חריגה בתקציב שתשנה משמעותית את רמת המארז הראשון אני פתוח להצעות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש 2 ספקים במחיר הכי נמוך שאפשר (אבל עדיין לא להתפשר עד כדי כך, שיהיו איכותיים), למערכות הבאות: 1. E6550 + GTS 320MB 2. Q6600 + GTS 320MB שיחזיקו אותם כמו שצריך. ה- 400TRT של HEC יוכל להחזיק? אולי WIN או ACE של HEC? בכל מקרה, תנו את הדעות שלכם בכללי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, # מחשב עם ספק 750W/80+Gold/A.PFC + מקלדת וקונטרולר מידי (חשמל דרך USB). # שני מוניטורים. # [לפעמים] קונטרולר MIDI (חשמל דרך שנאי). מעוניין ב-AVR "טוב", גם בגלל ציוד הקול, וגם בגלל המימדים (לא מעוניין באל-פסק)! 1. האם כמו ב-UPS צריך לקחת בחשבון את ה- A.PFC ? 2. האם כמו ב-UPS ישנם חלקים שמחליפים (שם זה סוללה)? 3. האם כמו במגן ברקים, אם מקבל "מכה", נשרף וזורקים? או שמחליפים חלק? 4. איזה מאפיינים כדאי שיהיו? השהיה/חיבור למחשב/הפעלה מחדש? 5. האם כדאי להוסיף לו מגן ברקים? כולל השהיה? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שמוכרת ? או אולי אתר מחו"ל שמוכר שעושה משלוח לארץ במחיר טוב, מישהו יודע אם הזמנה של מארז מחול זה עניין יקר בגלל הגודל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
בוק טוב.. אני מחפש ליקנות כמה חלקים שלא מצאתי אותם באינטרנט רציתי לעשות השוואת מחירים . ליפני שאני רץ ליקנות , הבעיה שאני מחפש את החלקים הספציפים האלה .. iomega storcenter px6-300d אל פסק apc back-ups pro 1500va st2000dm001 2tb 7200 rpm sata3 איפה אני יכול לבדוק מחירים של המוצרים האלה .. ספציפי, יש אולי למישהו קישורים ישירים ? תודה רבה לכם ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל לינק ל review טוב שאתם מכירים? בעיקר ספקים בתחום ה 400W עד ה 500W מחפש השוואות ברמות השקט, אמינות ויעילות. תודה
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
-
-
שלום אני מחפש UPS מתאים למערכת שלי כאשר בעת הפסקת חשמל אין צורך ביותר מכמה דקות (רק כדי לסגור את המחשב באופן סדיר). אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון עם מכשירים של חברות שונות. בנוסף בקישור הזה יש כמה ספקים בתקציב שלי. האם כדאי לקנות אחד מהם? http://goldtop.co.il/category.asp?catid=929&PropValue=PROP234VALUE1180 תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש UPS איכותי בלא יותר מ-400 שקלים ואשמח גם שתאמרו לי את שמות החברות המובילות בתחום? תודה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אם אין ברירה אז אני אוסיף עוד קצת כסף ספק S12 430 של seasonic ומסך SAMSUNG 2233 \תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה NAS שצורך בערך 30 וואט, אפילו פחות. ואני צריך שהוא יחזיק לא יותר מ 5 דקות שזה אומר שצריך תכלס את ה UPS הכי פשוט שיש עם חיבור USB או סריאלי (עדיף USB) לדיווח (שתואם לינוקס, או שיש תקן אחיד לדברים האלה?) יש המלצות ? אני יוצא מתוך הנחה ש UPS גם מיישר מתח ומגן נגד קפיצות חשמל, אם זה לא קיים בכולם, אני מבקש המלצה לאחד שיש תומך באלו.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש UPS עם ייצוב מטח בתקציב עד 1000 ש"ח. יש לי מחשב עם המפרט הבא: כרטיס מסך - Saphire ATI Radeon HD5850 ספק כוח - Antec true power 750w blue לוח אם - asus P6T SE זיכרון - 3G של G.Skill DDR3 1033mhz - רוצה בערך לשלש (לא יודע אם זה משפיע) מסך - LG 24 inch W2486L מעוניין לפחות בשיטת ה-line interactive, כמובן עם עדיפות ל-online, אבל לא יודע אם אפשר למצוא ב-1000 שקל. איזה UPS מומלץ שיחזיק את המערכת כ-15 דקות עד שהמחשב יתכבה ולמה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מחפש UPS שיעבוד בערך 10-15 דקות עם מחשב של 520W ומסך dell2007wfp
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15614 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15618 מי עדיף מביניהם? המפרט שלי מצורף. יש לי מסך 17 CRT. אופציות לשדרוג בשנה הקרובה. מעבד, כרטיס מסך DX10 HIGH END.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אל פסק למערכת שלי, מה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לאחר שהUPS הנוכחי שלי (SUSTAINER) שבק חיים והתחיל לעשות ככל העולה על רוחו הגעתי למסקנה שכנראה הגיע זמנו וצריך לקנות חדש... המפרט מופיע בצד ימין (מחשב 1). למישהו יש הצעות לUPS חדש? תודה, עידו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel DH67BL Core i5 2500 WD 1TB 8GB DDR3 1333 Gigabyte GTX570 Seasonic 620W S12II bronze מה לדעתכם אני צריך? (בלי מסך) ואם נוסיף על זה מסך איזה כדאי (DELL Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP VGA WideScreen) מחפש משהו לא יקר מידי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות UPS חדש למחשב החדש, והנוכחי שלי, Advice PRPC650, שהשתמשתי בו עם המחשב הקודם, כבר ישן וגוסס, וגם לא נראה שהוא יחזיק מעמד עם ה PSU של המחשב החדש (650W). אז אני צריך המלצות על UPS שאפשר לקנות בארץ, שמתאים ל650W עם מסך 22" LCD תקציב? עד 1500 שח? אבל לא חייב להגיע לזה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש (מופיע בפורום מפרטים) עם ספק של CROSAIR 450W , כרטיס 8800GT , ויש לי מסך SAMSUNG 226BW לאור האשכול (תרד) שפתח אייל - איזה UPS מתאים לי ?? תודה מראש (אני רוצה להזמין היום) תודה
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-