ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
http://www.80plus.org/manu/psu/psu_reports/ENERMAX_EDM550AWT_ECOS%201357_550W_Report.pdf http://www.80plus.org/manu/psu/psu_reports/ENERMAX_EDM650AWT_ECOS%201356_650W_Report.pdf לא מוצא אותם באתר שלהם
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן להחליף אל פסק, ואני מתלבט איזה לבחור. יותר נכון, לא יודע לאיזה מהם יש את התכונות שאני צריך: גיבוי של לפחות 5 דקות בשביל P4 עם LCD 17" (אך אולי בעתיד יהיה לי מחשב חזק יותר, אז אני לא רוצה הספק שהוא רק 'מספיק טוב' למחשב הנוכחי) שתהיה אפשרות לבטל את הצפצופים (או מראש, או אחרי שהתחילו.. בהפסקות חשמל עם האל פסק הנוכחי (איזה eitan engineering כלשהו, לא זוכר דגם) זה סיוט לשבת ליד המחשב כשהאל פסק מצפצף, שלא לדבר על לישון עם זה בחדר כשיש הפסקת חשמל) שיהיה אפשר לחבר גם את חיבור החשמל של המודם, בנוסף לחיבור חשמל של המחשב (את המסך מקסימום אני אחבר דרך ספק הכח במחשב, שמקבל את החשמל מהאל פסק) אשמח לקבל המלצה על דגמים עם התכונות הנ"ל, בטווח מחירים של עד 500 ש"ח.. תו…
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מחר ככל הנראה אני הולך לקחת את המארז הזה. המחיר הוא 305 ש"ח. אני קונה אותו בגלל שהוא אחד המארזים הכי מאווררים שאני מכיר במחיר הזה, הוא מגיע עם פילטרים למאווררים הקדמיים מה שיעזור לי למנוע המון אבק, הוא מגיע מיצרן בעל שם והכי חשוב - המחיר שלו ממש אטרקטיבי ביחס למה שמקבלים. המארז הנוכחי שלי (אחת הטעויות הגדולות בהסטוריית רכישת המחשבים שלי) הוא איזה HEC-COMPUCASE או משהו כזה.. אין לו איוורור בשיט ואין לי גם אפשרות להוסיף לו איוורור קדמי מבלי לעשות מודינג לכל המבנה, הוא נקנה בטעות אחרי שמשום מה קבלתי הרושם שיש לו מקום להתקנת מאוורר 120מ"מ מקדימה. *בקיצור, יש מארז יותר טוב מה ANTEC במחיר הזה שאני איכשהו מפספס ? תודה לעונים, שחר.
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
זה ספק ששווה לשלם עליו, אם אהיה אני מעוניין בכרטיס גרפי עוד כמה שנים (לא SLI?), או שעדיף להוסיף עוד 150 שקל ולקנות של אנרמקס - 425 וואט? למישהו יש אותו? איך הוא מבחינת רעש?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי GIBABYTE 1000 LUXO ןTOPOWER 500 WATT איך הם לגיימינג קל?
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שאלה תיאורטית: איזה CF/SLI של הכרטיסים הכי חזקים הספק שלי יכול להחזיק? מפרט ספק
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
איזה מארז עדיף? מה שחשוב לי זה: 1) שקט שקט שקט שקט שקט! 2) קר קר קר קר קר קר! לשימוש במשחקים כבדים, וללא OC ! ועוד שאלה, ב-750, 800 שקל איזה מארז (שמגיע כבר עם ספק וכלול במחיר) הכי טוב אני יכול להשיג?
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
המפרט נמצא בדף הבא: מדובר על המפרט העליון.. http://www.geocities.com/exploits2003/computer.html השאלה האם הוא יספיק או האם באמת מומלץ להוסיף כסף ולקחת ליברטי יותר חזק..? התקציב שלי הוא 6000 ולכן רק אם זה באמת מומלץ אז אני יוסיף כסף.. תודה ויום נעים
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ראיתי שיש על הלוח חיבור כמו ATX עם 4 פינים אבל עם 6 פינים? האם אני יצטרך ספק חדש?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ani hashavti lakahat et ha nzxt duet yesh mashehu yoter tov bamehir? ve haim hu bihlal matim la mifrat sheli?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
היי, היות ויש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לאבחן כבר כחצי שנה אני זקוק לספק, כדי לשלול את אשמתו של הספק שלי ולהיות בטוח שלוח אם זה מה שאני צריך להחליף. אני יודע שהסיכוי שלמישהו יש ספק בסדר הגודל שאני צריך שוכב מיותר הוא כמעט אפסי, אבל לא עולה כסף לנסות (: בגדול, אני צריך משהו כמו 600W+ אמיתי, והוא יוחזר בדיוק במצב שבו אקבל אותו, ואזמין את הנשמה הטובה לבירה על חשבוני. אני מאיזור ר"ג, אין לי בעיה להגיע לכל מקום שיש אליו אוטובוס ישיר מת"א.
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
Do NOT use a 3.3V AGP card on the AGP slot of this motherboard It may cause permanent damage! כמה וולט ה-1950GT AGP לוקח ?
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש ביקורות עליו מבחינה של קירור ? שקט? איכות בניה? חשוב שיהיה שקט כי הוא משמש לHTPC. חשוב שיהיה לו קירור סביר כי אני מתכוון לשים בו כרטיס מסך 6600GT ,שהוא פשוט תנור קטן. תקציב עד 400 שח ללא ספק. לוח ATX. בנתיים אני די נעול עליו ,כי אין כאלה מארזים לא ג'נרים במחיר כזה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להחליף את ה HTPC הנוכחי שלי (SHUTTLE) דבר ראשון - המארז, חשבתי על אחד המארזים של השוכבים, שחורים עם ה VFD, אבל יש לי בעייה שהנישה היא בעומק 45 ס"מ, וכל המארזים שראיתי הם בעומק 43-45 ס"מ, מה שלא משאיר מקום לפלגים וחוטים מאחור. כלומר, אני חייב מארז בעומק של פחות מ-40 ס"מ. המלצות/הצעות/רעיונות? (לא מתחשק לי לקנות SHUTTLE חדש) תודה
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
כולם תמיד ממליצים בתקציב של עד 200 עד זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6490 אז נכנסתי לאתר של החברה לראות את הנתונים שלו והם : http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=196 אבל תראו עכשיו יש ב-KSP ב-220 את הספק הזה של HEC450 : http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=atx_12v&model=tu-tx_tf מבחינת האמפרים כמעט אותה דבר יתרון קטן של 1 בכל מסילה ל-FSP אבל ההאק הוא ספק של 450W . בלי קשר לרעש כי ה-FSP יותר שקט , לא עדיף ה- HEC ?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
האם הספק הנ"ל טוב מספיק עבור מפרט המכיל מעבד i5-2500 וכרטיס מסך Radeon HD 6870? אין כוונה לבצע OC כלל יתר על כן, מה ההבדל בין דגם זה לדגם MODU 82+ 525W ? ההפרש במחיר ביניהם הוא כ-139 שקלים, כאשר מצויין שה- MODU מגיע עם "כבלים מודלריים". אשמח לדעת מהם כבלים מודלריים והאם יש לי צורך בהם. הנטייה שלי ל- Enermax נובעת מכך שהספקים הנ"ל באים עם 5 שנות אחריות. האם זה מדד לאיכותם או שהייתם ממליצים לי חברה אחרת? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה. הזמנתי את המארז COOLERMASTER CM 690, דבר ראשון איך הוא? בקיצור, השאלה שלי היא איך אני יודע איך לחבר את כל החוטים בין הלוח למארז, כמו כפתור ה power, reset , נורות וכו'. האם יש ספר המגיע עם המארז שמורה לך איך לחבר לכל דבר במארז? אשמח לתשובה, המארז יגיע אלי בעוד כמה ימים.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אקנה כנראה מחשב ומחפש ספק טוב עד ל 300 שח, אני מוגבל באופציות שיש לי כי המטרה היא לקנות הכל מספק אחד ואולי לקבל הנחה. שמעתי וקראתי על הספק SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 דברים טובים. אני מקווה שלספק המחשבים יש אותו... בכל מקרה, האם הוא יסחוב את הכרטיס מסך Nvidia 9600GT? הורדתי את החוברת של הכרטיס מסך ומצויין שם שההמלצה היא ל לספק כוח עם 450W (ומה שאני רשמתי הוא 400W) המערכת תהיה משהו כזה: Intel® Core 2 Duo E7200 2.53GHz לוח אם Gigabyte GAP31DS3L Western Digital WD1600AAJS 160GB 7200 RPM 8 MB זיכרונות 2 GB Gigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe GV-NX96T512H-B צורב וזהו בעיקרון האלטרנטיבות הם הספקים: Thermaltake 450W TR2 RX W0146RI Retail או Spire Jewe…
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להחליף את הספק הגנרי שלי בספק טוב יותר, אני מעוניין רק בספק של SEASONIC, השאלה שלי היא לגבי ההספק של הספק. זה מפרט המחשב: CPU: Core 2 Duo E6420 Motherboard: Gigabyte ga-g31m-es2l GPU: Sapphire HD 6450 512MB DDR3 HM Hard Disks: Western Digital 320G Hitachi 250G RAM: Kingston 2GB צורב DVD של LG כרטיס PCI-E של USB 3 שמחובר ל PCI-E X1 אני לא עושה OVERCLOCK לדעתכם ספק זה יתאים לי? ספק של 430W: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1579 תודה,
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
היי לכולם, לפני שבוע ביקשתי מפרט למחשב זה הלינק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=442856.0 אני הולך לקנות לפי המפרט של b00h כנראה את ה5850 (אם הגודל של הכרטיס משנה למארז). הוא המליץ לי על ANTEC 183 אני הבנתי שהוא ושקט אבל העיצוב לא לטעמי. אני מעוניין במארז שקט אבל שיהיה גם עיצוב יפה (ועם איזה LED אחד או שתיים). ראיתי כמה מארזים שהביקורות לגביהם טובות, אני אשמח אם תוכלו לתת לי תשובה ברורה ומה באמת הכי כדאי וכמובן שאני מוכן לשמוע על אחרים גם .. ThermalTake Element G 1*23cm 2*20cm Fan Black VL10001W2Z ANTEC P183 - עדיין אופציה אם תגידו שזה שווה לבריאות המחשב ANTEC Nine Hundred 900 Two Gaming - אוהב מאד את העיצוב ו b00h גם המליץ לי אבל הבנתי שהוא קטן אולי גם מרעיש…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום רב אתמול הייתי בksp וקיבלתי הצעת מחיר- למפרט הבא פריט תאור כמות מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1 לוח אם לוח אם P5B Deluxe Asus 1 כרטיס מסך Geforce 7300 GT 256 gigabyte 1 Hark disk WD2500KS Western Digital 1 מארז אופציה שנייה ?HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU 1 ספק כוח ?ToughPower W0103 600W PFC של themaltec 1 צורב H22N LG 1 סה"כ 4000 (ללא זכרונות שאין אצלו את הדגם שרציתי אני כנראה ארכוש את ה2gbhk g.skill) במקור שמתי ספק של liberty 400 לאחר שאמרתי לו שאני מתכוון להוסיף בעתיד כרטיס dx10 הוא טען שהספק לא יסחוב-- והוסיף לי את ה600 אני לא ממש מבין בזה ולכן רציתי עוד חוות דעת-האם הספק שהוא הוסיף לי טוב והאם באמת הספק הקודם יהיה בעייתי? כמו כן הם לא מוכרי…
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מה יותר טוב? COOLERMASTER 690 או TEMPEST? בCM 690 יש אופציה ל8 מאווררים: מקדימה, מאחורה, מלמטה, 2 בצד אחד, 1 בצד שני, ו2 למעלה. בTEMPEST יש אופציה ל6 מאווררים: 2 מקדימה, 2 מלמעלה, אחד בצד, ואחד מאחורה. הCM 690 עולה 430 ש"ח. הTEMPEST עולה 500 ש"ח. אז מה עדיף? CM690 או TEMPEST? כמה מאווררים באים בCM וכמה בTEMPEST? כלומר כמה מגיעים עם המארז?
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום... אני מתכנן לקנות את המערכת הבאה.... AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE ASUS M2N-E WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT הרעיון הוא להשתמש במארז הישן שלי (ג'נרי) ובספק הישן שלי... הספק שלי הוא של fsp והוא נותן 18a max על המסילה של ה12.... 1. אני כמעט בטוח שהוא יחזיק בקלות את המערכת הבאה. זה נכון? 2.כמו ששמתם לב, לא רשמתי כרטיס מסך. שאלתי היא כזאת.... בהנחה שהוא מחזיק את המפרט עד איזה רמה של כרטיס מסך אני יכול להשים... האם הוא יצליח להחזיק את המפרט עם 1950gt או 1950pro? תודה מראש....
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, יש לי היום מעבד E6300, לוח Gigabyte GA-945P-S3 וכרטיס מסך PX 7600GT עם שני HD של 80 ו160. הספק שלי היום הוא: IPS Model: ATX-400 רציתי לדעת שני דברים. א. האם הספק יחזיק עוד HD של 500GB? ב. כמה חיבוריי SATA2 יש עם הלוח... כיום 2 תפוסים. אם אתם צריכים עוד מידע על הספק אז תשאלו. נ.ב אם הספק לא יחזיק אז תנו הצעה לספק חדש.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-