עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. היי לכולם, לפני שבוע ביקשתי מפרט למחשב זה הלינק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=442856.0 אני הולך לקנות לפי המפרט של b00h כנראה את ה5850 (אם הגודל של הכרטיס משנה למארז). הוא המליץ לי על ANTEC 183 אני הבנתי שהוא ושקט אבל העיצוב לא לטעמי. אני מעוניין במארז שקט אבל שיהיה גם עיצוב יפה (ועם איזה LED אחד או שתיים). ראיתי כמה מארזים שהביקורות לגביהם טובות, אני אשמח אם תוכלו לתת לי תשובה ברורה ומה באמת הכי כדאי וכמובן שאני מוכן לשמוע על אחרים גם .. ThermalTake Element G 1*23cm 2*20cm Fan Black VL10001W2Z ANTEC P183 - עדיין אופציה אם תגידו שזה שווה לבריאות המחשב ANTEC Nine Hundred 900 Two Gaming - אוהב מאד את העיצוב ו b00h גם המליץ לי אבל הבנתי שהוא קטן אולי גם מרעיש…

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  2. המערכת שלי נמצאת ב OC אז ככה שני כרטיסים של 8800GT במערך SLI CPU Q6600 2.4@3.0 5 מאווררים +מאוורר אחד למעבד זיכרונות של G.SKILL 900 על 2.1V 2 HDD WD+אחד שעובד בתוך קופסא עם מתאם USB M/B ASUS STRIKER 2 FURMOLA המשך מפרט יש בצד צריך ספק שיחזיק את המערכת הזו יציבה ספק שכרגע אני עובד איתו הוא TR2 RX-RX550PP הספק לא היתנסה ב במערך ה SLI שלי אבל ה OC כן ועבד יפה מאוד אינני יודע אם המצב מחייב ספק אחר אבל אם כן אז אשמח לקבל המלצה . בברכה ארז

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by momi2004,

מצאתי כמה כבלים אצל חבר שהוא לא יודע מאיפה הם הגיעו. מדובר בכבלים אפורים יפים כאלה עם 3 כניסות נקבה של מתח molex, כשחלק מהם עם כניסות SATA. חשבתי שאפשר אולי לחבר אותם לכבלים שיוצאים מהספק, אבל הכבלים שיוצאים מהספק הם גם נקבה. יכול להיות שיש לוחות שמגיעים עם יציאות זכר על הלוח שאפשר לחבר אליהם ישירות את הכבלים האלה? או שיש להם שימוש אחר? אודה לכל הסבר. ניסיתי למצוא תמונה שלהם, אבל בגלל שאני לא יודע איך קוראים להם בדיוק, לא הצלחתי למצוא עדיין. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by amirn,

היי, האם הספק: HEC RAPTOR 300W http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400_420&products_id=12093 יחזיק: AMD Athlon II X3 445 1.5mb 3100Mhz + קירור BOX כרטיס מסך ON BOARD - AMD 760G 2GB 2 דיסקים קשיחים + צורב DVD 2 מאווררים תודה.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  5. שלום, אני מחפש את הספק הכי משתלם -תמורה לכסף, מחיר סביר . ואיכותי-הספק.. יש לי לוח ASUS M2N SLI DELUXE אני כנראה ילך על הכרטיס מסך הנ"ל ושיהיה לי כסף אני יקנה עוד אחד כדי להפעיל מערך SLI אז איזה ספק אתם ממליצים, אני יודע שהמפרט הוא ממש חלקי, אבל זה מה שיש לי בנתיים... תודה רבה אנשים

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  6. שלום רב אתמול הייתי בksp וקיבלתי הצעת מחיר- למפרט הבא פריט תאור כמות מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1 לוח אם לוח אם P5B Deluxe Asus 1 כרטיס מסך Geforce 7300 GT 256 gigabyte 1 Hark disk WD2500KS Western Digital 1 מארז אופציה שנייה ?HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU 1 ספק כוח ?ToughPower W0103 600W PFC של themaltec 1 צורב H22N LG 1 סה"כ 4000 (ללא זכרונות שאין אצלו את הדגם שרציתי אני כנראה ארכוש את ה2gbhk g.skill) במקור שמתי ספק של liberty 400 לאחר שאמרתי לו שאני מתכוון להוסיף בעתיד כרטיס dx10 הוא טען שהספק לא יסחוב-- והוסיף לי את ה600 אני לא ממש מבין בזה ולכן רציתי עוד חוות דעת-האם הספק שהוא הוסיף לי טוב והאם באמת הספק הקודם יהיה בעייתי? כמו כן הם לא מוכרי…

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by er0101,

החלטתי להשדרג ורכשתי בפעם הראשונה מארז נורמלי... לאחר הרבה זמן ששרפתי בהעברת הרכיבים מהמארז הישן לחדש גיליתי שטעיתי קצת בחיבורים בסיסיים. כרגע נותרו 2 בעיות: אני ממש לא מצליח להבין איך מרכיבים את הdrive rails והכוננים לא מחוברים לשום דבר... בעיה מינורית- הנורות של הריסט והpower מלפנים לא נדלקות הלוח אם הוא של גיגהבייט GA-7N400-L \ PLZ HELP! :s05:

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by RDS,

אני מתלבט איזה ספק כח יספיק למחשב שאני מתכוון לקנות.... תמליצו לי אתם... AMD 3600 GHZ Dual Core DDR 2 667 Corsair 1G GigaByte ?M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E? GigaByte ?7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E? Western Digital ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? תגידו לי מה ההספק של הספק שאני צריך, גם בג'נרי וגם ב"נקי"... תודה

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  9. לחבר שלי יש כרגע את הספק הזה : http://www.systemcooling.com/powerop_525-01.html לפי הריילים שלו הוא ספק יחסית חזק ויספיק מעל ומעבר בשביל רוב המחשבים היום. אבל - לספק אין כבל חשמל לPCI-E ולכן צריך מתאם וגם הATX שלו הוא 20 פינים ולא 24 ככה שאני גם לא יודע אם צריך מתאם או לא. הספק הולך לפעול עם המערכת הבאה : E6300 ASUS P5B-Deluxe\Gigabyte DS3\DS4 GSKILL 1GB 800mhz PK RADEON X1950XT 256MB הארדיסק 120GB SATA של WD 2 כוננים אופטיים(לא ידוע איזה עדיין)

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by Dolman,

למישהו יש נסיון עם המארז הנ"ל? שקט? קריר? מומלץ? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  11. הוספתי לא מעט (7) מאווררים למחשב שיקררו את המערכת. 95 אחוז זה חיבורי קומבינות לחיבורים של הספק + עוד חיבורי ספק שהוספתי מספק ישן. בצבע צהוב אלה המאווררים. השאלה שלי היא האם זה יכול לפגוע לי בביצועי מערכת? יכול לדפוק לי את ההארדיסקים\כרטיס מסך? יוריד מתח או יפגע בצורה כלשהי בספק כוח מבחינת עומס יתר או משהו? (ספק ATX 350W) האם זה יכול לגרום לקצר ולהשבתה של המחשב? אני אשמח אם תענו לי על כל השאלות האלה אתם מבינים הרבה יותר ממני..... תודה! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by spon83,

לאחרונה פינקתי את עצמי ב-GIGABYTE 3D AURORA 570 מיד שניה ;D שאלה: המארז בא עם חלון פרספקס וגם רשת MESH להחלפה, הבעלים הקודם הרכיב שני מאווררים על הMESH וכתוצאה מכך יש לי כמה חורים מגעילים שממש צורמים העין . יש למישהו מידע איך אפשר לטפל בבעיה או לחליפין, איך אפשר להשיג חלקי חילוף למארז? מי היבואן של GIGABYTE? תודה

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  13. לינק לספק: http://www.skypc.co.il/pl_product~HPU-4S425-PU~24~0.htm מפרט: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz http://www.skypc.co.il/pl_product~CGNX-G982DD~8~0.htm- כ.מסך - Club3D nVIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCIe זיכרון2GB WD 160 דיסק

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by eytan243,

שלום ! אני מרכיב מחשב חדש וצריך את דעתכם בבחירת מארז וספק כח המפרט הוא מעבד CORE 2 QUAD 9550 לוח אם ASUS P5Q זיכרון G.SKILL F2-8500CL5D-4GBPK כרטיס מסך עדיין לא הוחלט כנראה EVGA GTX260 216 גוף קירור למעבד אתחיל עם הסטוק נלמד את המערכת ויותר מאוחר אשדרג תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by Tal-T,

אני עומד לקנות בקרוב מארז ואני מתלבט.. 590 או 690 מי עדיף מהבחינות הבאות: קירור יכולת סידור כבלים רעש מיקום של דברים במארז כמו HDDS וכו' ומה הייתם לוקחים? המערכת בחתימה, ספק יהיה ספק איכותי, לא יודע עוד איזה .

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by nimrodd,

שלום רב, הזמנתי מחשב עם ספק SEASONIC 400ET שמומלץ פה מאוד באתר. מכיון שאינו נמצא במלאי הציעו לי במקומו ספק NZXT PP500. שמתי לב שלספק של NZXT אין PFC, והאו V2.01 ולא V2.2. האם הספקים האלו באותה רמה כפי שטוענים בחנות, או לא? אם לא, איזה ספקים מהווים חלופה ראויה ל-SEASONIC 400? תודה רבה, נמרוד

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by tzahi16,

איזה ספק מומלץ 450 W ושלא יעבור את ה 350 שקלים?

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  18. האם אפשר למצוא מארז סביר + ספק שיתאימו למחשב חזק (מעבד אינטל QUAD 9550 וכרטיס מסך HD 4890 1GB) במחיר סביר (400-600 ש"ח)? מהם הדגשים אליהם אני צריך לשים לב בבחירה? (כמה מאווררים, קירור, הספק נדרש מהספק, וכו')

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by gggil,

מה יותר טוב? COOLERMASTER 690 או TEMPEST? בCM 690 יש אופציה ל8 מאווררים: מקדימה, מאחורה, מלמטה, 2 בצד אחד, 1 בצד שני, ו2 למעלה. בTEMPEST יש אופציה ל6 מאווררים: 2 מקדימה, 2 מלמעלה, אחד בצד, ואחד מאחורה. הCM 690 עולה 430 ש"ח. הTEMPEST עולה 500 ש"ח. אז מה עדיף? CM690 או TEMPEST? כמה מאווררים באים בCM וכמה בTEMPEST? כלומר כמה מגיעים עם המארז?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  20. היי ספק - tzag elita dr-b500e מארז - E-STAR MIDI ATX P4 500W 1. כרגע יש לי שני מאווררים מצוקמקים במארז ואני רואה שישאפשרות להתקין 2 גדולים יותר... הייתי מעוניין לדעת אלו ואם יש המלצות ספציפיות... 2.המאוורר של הספק מרעיש כמו טרקטור למרות שניקיתי אותו. מבקש לדעת האם יש אפשרות להחליף אותו ואם כן בריזה מאוורר... תודה.

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by Kleppy,

אהלן חברס. בשבועות האחרונים אני קורא פה המון ת'רדים לגבי מארזים שקטים\מאווררים\יפים\סקסיים\ספונטניים, אבל זה רק תרם לי לבלאגן בראש. אני בונה מחשב עם מפרט פחות או יותר סגור, מכיל E8400, HD 4870 ו- P5QL. מה שכן, אני רוצה לצמצמם קצת בהוצאות כי אני בסה"כ לא משתמש במחשב כל כך הרבה - העבודה והחברה לא משאירות לך הרבה זמן - אבל אני כן רוצה להריץ משחקים בסבבה. לא דורש רזולוציות בשמיים העיקר שיטוס בשנה וחצי שנתיים הקרובות. כמובן שעם מסך 22" אני קצת מוגבל בקטע הזה, אבל גם לשחק ב- 1280X768 סבבה לגמרי מבחינתי. בהתחלה רציתי ללכת על האנטק P182, אבל הוא קצת יקר מדי - לא מתחשק להוציא 800 שקל על קופסת פח מעוצבת ועוד בלי ספק כוח. אני מאוד מרוצה מה- Sonata 2 שיש לי עכשיו, אבל אין לי נאמנות…

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by oshikv,

שלום לכולם, הספק שלי בבית מראה סימני גסיסה ואני רוצה להחליף אותו. עכשיו המחשב שלי די ישן (p4 3ghz ht עם לוח של intel sorento ) אני מאמץ את המחשב הרבה (משחקים בעיקר),ולא רוצה להיתקע עם ספק רע אבל מצד שני אני גם לא רוצה להוציא יותר מידי כסף על המחשב הזה. האם הספק הזה סביר ויעשה את העבודה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4560 תודה מראש, אושיק.

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by stone cold,

טוב אז ככה אני מתכנן לקנות מסקאי פי סי וצריך מארז שיתאים לQ6600 ול3870 ושיהיה כמה שיותר שקט המארז בלי ספק שאני יקנה בנפרד(CORSAIR-450 ) בתודה קרירין

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by dbx22,

המוכר אמר לי שזאת אחת מחברות הספקים המובילות בעולם. איך הוא נחשב?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  25. Started by Syspot,

אני מעוניין במארז חדש, תקציב: 700 ש"ח לערך. הדרישות שלי הם: - מארז גבוהה ורחב (עד גבול הטעם הטוב), - איכות חומרים מעולה (שירגישו את זה), - אם אפשר - דלת צדדית ואף דלת קדמית (עדיף אלומיניום חזק וקשיח - שירגיש ככה), - הרבה הרבה מקום ומרווח (כמו-כן הרבה מקומות למאווררים וקירור מים - בעתיד), - עדיף שכולו יהיה אלומניום, - שקט שקט שקט שקט שקט שקט ועוד פעם שקט! - מתוכנן אוברקלוק על הרכיבים, - מתאים למערך SLI חזק, - שיחזיק לכמה שיותר זמן, אם אפשר תמונה יפה וברורה של המארז. תודה רבה לכם, ומצטער על כל הדרישות. עריכה: מה דעתכם על ה Gigabyte 3D Aurora Silver GZ-FSCA1 ?

• 7 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים