ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
המארז שאני מתכנן לקנות הוא ה-LEXA BLACKLINE של NZXT ב-450 ש"ח ואני רוצה לדעת אם באמת שווה להוציא עוד 200 ש"ח ל-LEXA מאלומיניום.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב, ובחיפושי אחר החלקים המתאימים נתקלתי במארז הנ"ל. לדעתי (ללא כל ידע מקצועי אלא דעה אישית לגמרי, חשוב להזכיר ) זהו המארז הכי משתלם, יפה, שקט (זאת ע"פ כתבה שראתי באינטרנט), והעיקר בעל הקירור הכי טוב שראיתי. מה דעתכם, ומה יש לכם להציע אם לדעתכם אני טועה בדעתי? בהצעותיכם התייחסו לכך שאני אוהב מארזים יפים ומושכים עם עם דגש חזק על קירור מעולה! תודה, erezMASTER *אנא הביאו את הצעותיכם מהאתר Pandas.co.il תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה ההבדל בין הספק הזה : HEC 500TDT 500W לזה : HEC 500TRT 500W או בכלליות מה ההבדל בין סדרת ה-TDT לסדרת ה- TRT תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך בבקשה מארז שיתאים לתקציב מעל ללא חריגות. המארז יכיל בפנים Gigabyte DS3R E8400 8800GT מבקש שזה יהיה מארז שיוכל להכיל את כל הפרטים שלוקחים הרבה מקום וללא בעייה של חימום וכו'. (אם ישנה חיה כזו) תודה! עריכה: מעלה תקציב עד 250 גג.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Xtract המליץ לי על antec P182 לפי מה שהבנתי הוא שקט מאוד אבל בגלל שינויים בתקציב אולי אפשר מארז אחר וכמובן ספק חדש. רק מה שחשוב שיהיו שקטים ובלי אורות מיותרים מהמארז כאילו מאוררים צבוענים עם חלון ודברים כאלו המערכת שאמור להפעיל e8400 asus p5k twintech 8800GT יכול להיות שאני יקנה עוד אחד אז צריך להתכוננן לcrose fire או משהו כזה תקציב 1000 שקל ואם אפשר בבקשה מארז ללא ברגים תודה
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אחותי שלא כ"כ מבינה במחשבים החליטה להזמין לעצמה את המארז הנ"ל http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/kandalf_Extreme_Edition/va9004bws.asp יש משהו יותר טוב בתקציב או משהו \: כי אני זוכר שthermaltake לא היו גדולים בתחום
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מחפש משהו יפה, קר, לא שואב אבק והרעש לא כ"כ משמעותי.. רק שהרעש שלו ייתן לי לישון בלילה אני מתלבט בעיקר בין הANTEC 900 לבין הNZXT Tempest והCM690 ד"א למישהו כאן יש את הטמפסט ויכול להגיד האם הוא נראה טוב? ;D תודה..
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ספק שיש לו מסילה אחת של 12V עם 26A לעומת ספק עם מסילה מפוצלת 12V ו18A בכל אחת?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מ www.skypc.co.il מחשב ואני לא ממש יודע איזה ספק לבחור מכל הרשימה שיש שמה אני צריך אחד שתומך: CrossFire Intel Core 2 Quad Q9450 ושיתאים ללוח אם Asus RamPage Formula לא חייב אבל אני צריך שיהיה לו תאורה LED בצבע כחול-בשביל מודינג שאני עושה שלא יהיה של Termaltake והעיקר שיחזיק את המערכת...
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איך אני יודע אם אני צריך ספק 300 או 600 ווט ? איך עושים את החישוב?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ספק fsp noise killer 350w 60-gln רציתי לדעת האם הוא יחזיק מעבד amd 6000+ בצורה טובה.אני צריך לציין שכרגע אני עובד עם 4600 ומחזיק מעולה!! מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
בין שתי המארזים הנ"ל יש הבדל משמעותי בקירור ? אני כניראה מתכוון לקנות את ה CM690 או את ה M5 של Thermaltake ורוצה לדעת את ההבדלים ביכולת הקירור ה o2 כניראה ילך למחשב השני שכבר נחנק מחום
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך איזו חנות שיש בה ספקי CORSAIR אבל חובה שתיהיה אמינה! ושאתם יודעים שמישהו קיבל מוצר מהחברה הזאת חבל שאין בpetra... תודה למי שיביא
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיתאים למחשב q9300 8800 gts 512 4 gb ram/ אני רוצה שייתמוך ב SLI (לא יודע אם זה קשור למארז בכלל) ושיהיה מקורר ושקט ככל האפשר. מארז ללא PSU. תודה.
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
המפרט עוד לא סגור לגמרי אבל אם שום דבר קיצוני לא יקרה הוא יהיה כזה: Q9300 לוח אם של אסוס P5Q וכרטיס מסך 4850 אם ירצה אלוהי הגרפיקה. עכשיו, פתחתי כבר ת'רד על הNZXT DUET שלדעתי פשוט יפייפה אבל הבנתי שה4850 פשוט לא יכנס בו. השאלה היא האם ה4850 יכנס לי בMOZART? (אני מדבר כמובן על מארז הHTPC לא הTX העצום או משהו אחר). ואם לא, למרות שבדקתי ואין עוד אפשרויות, איזה מארז HTPC מומלץ למפרט כזה של משחקים כבדים? ולפני שתציעו לי מארזים רגילים, אני די סגור על HTPC כי זה הכי מתאים לי, אז מה אומרים על הMOZART? עוד דבר, איזה ספק יתאים למארז הזה ובכלל למפרט? לדעתי אני צריך 550-600 וואט אבל אני לא יודע איזה חברה כדאי. התקציב לספק הוא על 500 אבל גמיש אם יהיו מציאות.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש כאשר החלטתי ללכת על שני מוצרים של JSP - חברה טיוואנית שככל הנראה מייצרת מוצרי מדבקה. 1) ספק כוח JSP PS-1000. 2) מארזJSP F-25. הנקודה החשובה היא שאין לי כוונה לעשות OC ולשחק עם המתחים שיוצאים מהספק, כאשר כמובן כרטיס המסך 9600GT יהיה צרכן החשמל הגבוהה ביותר. אני הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מניסיון על אחד משני המוצרים הללו של JSP Tech. ואם למשהו יש את הספק הנ"ל ויכול לספק נתונים לגבי יציבותו זה יהיה נהדר. עד היום בכל המחשבים שהיו לי או למשפחה / חברים השתמשנו בספקים פשוטים ואלה אם עשו בעיות זה היה בשתי הנסיבות הבאות: 1- קפיצת מתח ברשת החשמל או הפסקות חשמל פתאומיות חוזרות ונשנות. 2- מאוורר הספק נסתם והספק התחמם יתר על המידה.
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן לכולם, המפרט השני שכתוב במפרט המחשב שלי שייך לאחי הקטן, שגר בחדר לידי, והוא רוצה שהמחשב ישאר דולק בלילה. עכשיו שמתי לב אתמול בלילה, שעד שלא כיביתי את המחשב שלו, לא הצלחתי לישון. הקשבתי הבוקר טוב למערכת המחשב שלו, וזה ספק הכוח שמשגע לי את השכל. אני מתכוון להחזיר אותו ל-IQPC, ולקנות ספק כוח שקט באמת, אחרת לא אני ולא הוא נצליח לישון. הספק הנוכחי שלו הוא HEC 400TR-TF, ואני חושב להחזיר אותו ולקחת במקומו ENERMAX LIBERTY 400W, ששקט מנסיוני. יש למישהו המלצה אחרת? חשוב מאוד השקט. מוכן לשלם 300 שקל בנוסף למחיר של החזרת ה-HEC, אבל רצוי מאוד פחות.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שעשיתי קצת מחקר וקיבלתי המלצות נראה לי שאני אקח: מארז ללא ספק Thermaltake M5 ¤282 ספק כח HEC 500TDT 500W ¤254 סה"כ מחיר לכל המוצרים:536¤ האם משהו יכול למצוא לי קומבינה יותר זולה עם האיכות הנ"ל או טובה יותר? עוד שאלה: כמה מאווררים באים עם המארז הזה והאם זה יספיק למפרט שלי? האם אני יכול לקחת ספק זול יותר עבור המפרט שלי? האם מה שלקחתי לא טוב? המפרט שזה אמור לסחוב הינו: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מארז ללא ספק Thermaltake M5 ספק כח HEC 500TDT 500W סה"כ מחיר …
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד לפני שבועיים, היה לי מחשב בן כ-5 עם AMD ו-ASUS k8ne-deluxe. הלך לו ספק והחלפתי ל-JSP tech EZcool PS05. לאחר שבועיים המחשב שבק והטכנאי שהרכיב את הספק טען שהלוח הלך (כאשר החליף לוח- הכל עבד). כנראה שאני צריך להחליף מחשב... אני הולך על AMD x2 4800 עם לוח של Asus m2a-vm HDMI. שאלותי: 1. האם סביר שהספק גרם להרס הלוח (שהחזיק כל כך הרבה זמן) 2. האם כדאי להכניס את הספק הזה למחשב החדש ? אני חושש מסינדרום "ראש בריא למיטה חולה". אודה מראש על כל תשובה
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב בקרוב ויש לי התלבטות בין 2 ספקי כוח, אז אני צריך את עזרתכםבנושא. הראשון של Corsair http://tms.co.il/product/5419 והשני של Thermaltake http://tms.co.il/product/4639 עכשיו ה Tt בעל הספק יותר גבוה ומחיר יותר נמוך מה VX אז חשבתי ללכת עליו.. אבל ה VX שמעתי עליו דברים טובים. מבחינת התאמה למפרט שניהם מתאימים מצויין אני רק צריך לדעת מה יותר כדי לקחת מביניהם.
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מארז ( רצוי FULL ) שיקרר כמו שצריך את האזור של הכרטיס מסך והלוח אם שלי. היום יש לי Compucase 6A19 המפורסם והלוח שלי נמצא על 50 מעלות בזמן עבודה רגילה ! במשחקים האזור של הכרטיס מסך מחמם אותו יותר והוא מגיע ל 57-58 מעלות. כאשר המעבד נמצא על 35-40 מקסימום. המפרט שלי מעודכן בצד למי שרוצה לדעת. בכל מקרה בעבר נתקלתי במארז טוב עם מאורר דלת ענק שמקרר טוב את האזור הזה - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_329&products_id=20508 אני די נעול עליו , האם יש לכם רעיונות טובים יותר עד 600 ש"ח ? המון תודה.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מהספק שלי יוצאים כפול חיבורים ממה שאני צריך האם ניתן לקצץ את החיבורים המיותרים בעזרת קטר או שעלול להגרם נזק לספק? יש לי עודף חיבורים שגורם לבלגן בתוך המארז של המחשב.
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
במקום שכל אחד ישאל האם "הספק" הזה מתאים לי אפשר להכנס לכל אחד ממאות מחשבוני ההספק שיש באתרים של היצרנים ולרשום את המפרט שלכם ולראות מה מתאים לכם מחשבון לדוגמא: http://www.thermaltake.outervision.com/
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
התחלתי לשדרג את המחשב שלי ובינתיים קניתי רק ati readonx1950pro יש לי ספק פשוט 400 וואט miatx 18 אמפר ב12+ על לוח אם של gb לא זוכר איזה סוג אני יבדוק ויעדכן amd 64 3500+ 2200ghz הרצתי אותו ל2660 ולפי דעתי הספק שלי לא יחזיק לי את הכרטיס מסך אני צריך שתמליצו לי איזה ספק אני יכול לקנות עד 250 שקל זה התקציב שלי אם אופציה שיחזיק לי מערכת שאני ישדרג בהמשך למשו מהחדשים ספק חזק ב250 שיחזיק לי את כול המערכת אם הספק גבוה אמפרים וכול הדברים האלו הספקים החדשים האלו ממש מבלבלים עם כול האמפר בילבלו אותי תודה לכול העונים
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי בעיות בתשתית החשמל באזור שלי יש קפיצות ועליות מתח מטורפות שכבר גרמו ל HD להרעיש, וגורם לטיקים ברמקולים כל פעם שמכבים/מדליקים מכשיר חשמלי כלשהו, לא משנה איפה בבית. בקיצור- התנודות בחשמל הורסות מאוד. מערכת: cpu : AMD Athlon 64 X2 6000+ am2 939(940) mb : INFINITY NF ULTRAII-M2 ram : 2x1024mb Twimons DDR2 667mhz video : Asus GeForce 8800GTS 320mb power : Enermax Liberty elt500awt HD : WDC WD2500KS case : Gigabyte Triton Monitor: Noob watch 17" LCD! בערך ב 300 ש"ח חשבתי על PRPC650, אבל קראתי שהשקעים (רק 2!) בפאנל האחורי מאוד רופפים וגם שזה עשוי לא להתאים לספק כח אני רק רוצה שהרמקולים+מחשב יקבלו מתח נקי ויציב.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-