ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה אני מתכנן לקנות מסקאי פי סי וצריך מארז שיתאים לQ6600 ול3870 ושיהיה כמה שיותר שקט המארז בלי ספק שאני יקנה בנפרד(CORSAIR-450 ) בתודה קרירין
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אין לי מושג למה, אבל ממש מתחשק לי מארז קובייתי למחשב שאני כנראה אקנה בשבועות הקרובים. כנראה שהוא יחזיק Athlon X4 635 על לוח אם GIGABYTE GA-880GMA-UD2H. הוא לא משמש למשחקים ולכן לא מתוכנן שימוש בכרטיס מסך חיצוני אלא במובנה. ההתלבטות היא בין המארזים הבאים: Antec NSK1380 הוא נראה לי הכי מוצלח מכולם למען האמת. מגיע עם ספק 80+ של אנטק ונותן תמורה טובה למחיר הכללי. אבל מטריד אותי שהספק שלו לא ATX תקני ואם תהיה בעיה כלשהי ואני אצטרך להחליף אותו אני אתקע. AeroCool M40 גם הוא נראה די מוצלח אבל כל המאווררים האופציונליים בחלק האחורי להוצאת אויר הם 80 מ"מ ואני חושש מרעש. אה, ויש לו טמפ' ומסך קטן בקדמתו שמראה את הטמפ'. נחמד אבל לא חיוני. SilverStone Sugo SG02W הוא מאוד זול, שזה יתרון …
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
HEC ACE 580 או Liberty 400W מה עדיף? אמור להריץ 8800GTS וכנראה גם OC למעבד. המלצות כלשהן?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי עיון בפורום, החלטתי להזמין את Arctic Cooling T2 מנעה מחשבים אבל אין במלאי ויגיע רק עוד חודש וחצי . לאחר נסיון כושל עם מארז ללא איוורור, אני מחפש אחד שיהיה שקט ומאוורר ולא יגרום ללוח אם להידפק. לא מתוכנן כרגע כרטיס מסך חזק(אולי בהמשך אני אשדרג), המפרט יהיה כנראה: ASSUS P5B , E6320, WD3200AAKS x 2, NVidia 7300GT. כמו כן, האישה לוחצת שיהיה בצבע לבן או כסוף אשמח לקבל אלטרנטיבות לבחירה הראשונה שלי.
-
- 13 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז למערך אחסון שמורכב מ 4 דיסקים קשיחים, בקר וספק. אני רוצה שיהיה כמה שיותר קטן, עם מאורר 120 או 2 (עדיף 2) וכמה שיותר זול. ביינתים חשבתי על ה TT WING MA, מה אתם אומרים, יש משהו יותר זול?
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
עזבו את העניין של הכסף.. אני קונה מחשב חדש שהוא בנוי ל-OC אמרו לי שהאפולו יותר טוב מהלקסה בגלל הקירור שלו למרות שלא נראה לי כל כך.. יש הבדל משמעותי ביניהם? ראיתי את הסיקור על LEXA פה באתר אבל לא יכלתי להשוות אותו לאפולו מישהו יכול לתת חוות דעת? מה כדאי? מה עדיף? ולמה :]
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש למישהו ביקורת על המארז הזה? ממה שמצאתי פה יש רק דיבורים כלליים אבל לא ביקורת ספציפית. הוא נראה טוב מבחינת אורור ומחיר. אבל אני לא בטוח לגבי התופסנים של ההארד דיסק אם הם שקטים
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
אני מנסה להרכיב מפרט לחבר מ KSP (הוא מתעקש לקנות שם בגלל המיקום. אני לא מוצא שם אף שילוב של מארז/ספק זולים ולא ג'נרים. הספק אמוור להחזיק מערכת בסיסית ביותר (AMD4400 +כ.מסך ONBOARD) איך הספקים של JSP-TECH? אשמח לקבל המלצה משם לספק ומארז כמה שיותר זולים אך לא ג'נרים.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מי משלושת המארזים האלה עדיף מכל הבחינות(יופי, שקט, איכות בנייה, אבק שנדבק לחלון/נכנס למארז) :-\???
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
יש את ה-liberty 400 watt,שאני יכול לקנות ב400. (יש לו חיבור EPS נכון ?) יש ספק יותר חזק/איכותי עד 400 שקל ?(חובה חיבור EPS פינים8 ללוח אם ) המפרט יהיה: e2160 באוברקלוק גבוה. 2600XT באוברקלוק (בעתיד הכנראה קרוב אולי יבוא 8800GTS) הארד דיסק אחד. צורב אחד. זהו בעיקרון.
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם בגודל microATX, הדגם ספציפית הוא GA-B75M-D3H, אני מחפש מארז קטן עבורו, קטן כיוון שאני שם את המחשב על השולחן(יותר נוח לי כך), חשוב לי שזה לא יהיה בצבע שחור.. הצבעים שאני אוהב הם אפור, כסוף, או לבן. מישהו מכיר משהו מתאים? לא משנה לי אם זה בארץ או שצריך להזמין בחו"ל, העיקר שיהיה עם הפרמטרים שאני צריך תודה רבה card
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
תגידו הספקים שבתוך המארזים האלו הם גינרים??? או הם טובים. בשביל מערכת פשוטה עם E6550 ו- 8400GS , 2GB - 250GB SATA2- ללא כל OC וכולה המארז ספיציפית הוא H550D-F25 400W או N880 אם לא. האם ספק שבא עם המארזHEC Micro 6K31 300W מספיק? תודה אני שואל על מה שיש בתוך המארזים הללו , אם ידעתי מה יש לא הייתי שואל. (לא הוספתי תקציב כי זה לא רלוונטי אני לוקח רק אחד מאלה ולא מעונין במשהו אחר) ודיי עם זריקת האיומים על נעילות לפני שאנישים יפסיקו לבוא לפורום הזה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
המארז והספק מיועד למערכת הבאה: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1033 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪626 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - RIPJAWS - F3-10666CL8D-4GBRM ₪503 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1451 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ₪122 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪265 דיסק קשיח 2: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪265 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: ₪4265 המפרט הורכב ב -…
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כדי שיהיה לי לב שקט גם ככה הוא חלש אחרי הטעויות בקניות של החלקי מחשב הקודמים שהיו לי
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הצצתי היום בCM590 שלי וראיתי שהפילטרים לאבק שלי דיי מפוצצים אבק,איך אני אמור לנקות אותם?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ספק למחשב שישמש כ HTPC במפרט הבא: MB-evga nforce 790i sli cpu-core2 duo E8600 ram ocz 2GB ddr3 gpu - leadtek WinFast PX8400 GS TDH dvd-pioneer 215dbk sata hdd wd 160GB sata2 איזה ספק מומלץ יותר: seasonic S12II-380 או antec - Neo Eco 450C שניהם עם אחריות ל 3 שנים תודה
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להרכיב מחשב סלוני חדש שישמש גם כמארז שולחני בעתיד אך כשבדקתי מארזי HTPC בארץ (ללוחות ATX) גיליתי שהם מאד יקרים ולא מצדיקים את המחיר שכן הם בנויים כמו מארזים רגילים רק פי 5 יותר יקרים עם פנל תצוגה שלא מוסיף דבר שפנל תצוגה 5.25 ב 80 ש"ח לא ייתן (שם השיר או סרט שמתנגן, שליטה על מאווררים, טמפרטורה וכו..). שאלתי היא כזו, האם ניתן להשכיב מארז שולחני, או להיפך... האם כונן קשיח צריך תמיד לשכב בצורה הטבעית שלו או שהוא יכול גם לשכב על הצד והאם זה משפיע על חיי המנוע והצילינדר שבתוכו שמסתובב בצורה שלא מוגדרת כנורמלית, כנ"ל לגבי הספק ושאר הרכיבים הסטנדרטים. אני יודע שקיימת בעיה לגבי הכונן DVD אך זה לא קריטי מכיוון שאני לא משתמש בכונן כזה כבר 5 שנים. אני רוצה גם לבקש…
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
המפרט המתוכנן הינו: E6600 g.skill 4gb (2*2) 320wdys evga 8800gtx evga 680i cm stacker 830 evo
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
באיזור שאני עובד יש מתח בעייתי מאוד, נפילות חשמל רבות ומדי פעם עליות מתח. בתחילת השבוע היתה עליית מתח כזו שצלתה לי את המדפסת ושיגעה לי את המחשב הנייד. למזלי שניהם באחריות כך שהם יוחלפו. אני מחפש אל פסק שימנע את עליות המתח ויגן לי על המכשירים וגם יוכל לספק כמה דקות עבודה בעת הפסקות החשמל. היות שמדובר על מחשב נייד ומדפסת אני צריך אל פסק עם יציאה של שקעים ולא של כבל מתח למחשב. אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש מארז למחשב. עד עכשיו הייתי עם ה-Antec 1200 שלי. בגדול הוא אחלה מארז אבל הוא צובר אבק כמו פסיכי, די רועש, יותר מדי לדים שמאירים את כל החדר בלילה, והבעיה הכי גדולה זה שהוא סתם גבוה מדי וקצר מידי. אז הדרישות כן כאלה. שיהיה שקט. שיהיה בלי יותר מדי לדים מצועצעים. שאיכות הבניה תהיה טובה. לא משנה לי אם זו הרכבת tool less שיהיה מאוורר אבל לא מאוורר מדי, אני לא רוצה שואב אבק בחדר. ושכמובן יהיה עם מסנני אבק במאווררים. שיהיה ארוך מספיק בכדי להכיל כרטיס מסך מהדור החדש ושעדיין יהיה לי מקום להתעסק עם כבלים וכוננים בלי לשבור את היד. שהספק יהיה למטה, ושלא יהיה גבוה מדי ככה שהחוטים שלו לא יוכלו להגיע למקומות הגבוהים בלוח אם כמו במארז הנוכחי. שיהיה מקום מאחורה לסידור כ…
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ראיתי שIQPC התחילו להביא את ספקי ה S12EP של SS ויש את ה 550W במחיר של 450 ש"ח איך הספק הזה? לפי מה שהבנתי הוא יותר טוב מה S12II זה נכון? הוא אמור להיות במערכת של I5 + HD5850 שאני מתכנן לקנות
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה אך הבעיה היא שאיני מצליח לקבע את הכונן דיסקים. בכל מארז אחר מבריגים מספר בגדים שיתפסו את הכונן אך במסילה של המארז [איפה שהכונן יושב] אין חורים להברגה. איני יודע אם זה קשור אך הכונן קשיח שלי מחובר עם 2 תופסנים מפלסטיק כאלה מהצדדים שלו, במקומות של הברגים. חשבתי להשתמש בהם אבל התופסנים האלה לא נכנסים לחורים של הכונן דיסקים [אם לדוגמה הכנסתי פין אחד של התופסן, הפין השני לא ייכנס כיוון שהוא לא נמצא בנקודה של החור השני]. למישהו יש מושג איך לחבר את הכונן דיסקים? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות את המארז THERMALTAKE KANDALF ורציתי לדעת מה הפלוסים שלו, איך הוא במחינת קירור, והאם הGTX יכנס בו? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-