עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. המפרט המתוכנן הינו: E6600 g.skill 4gb (2*2) 320wdys evga 8800gtx evga 680i cm stacker 830 evo

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by avinatbezeq,

אחרי ששמעתי פה בפורומים תגובות שמספיק ספק של 500W לכרטיס מסך גדול, פניתי לתמיכה הטכנית של PC P&Cooling. הנה התשובה שלהם (ובהמשך - השאלה שלי): From: Allen Chung [mailto:allen@pcpower.com] Sent: Thursday, September 04, 2008 7:16 PM To: Avi Nahir Subject: RE: Contact enquiry from PCPower.com Hello Avi, According to the specs you gave me, I estimate that your power draw under full/peak load to be about 540 watts. While it is rare (if ever) to have your entire system at 100%, it is safe to assume that this is how much power you need. I would add 25% for headroom and if you plan on any upgrades, an additional 25%. Headroom is important because power supplies are generall…

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by hedva,

שלום מחשב חדש בפתח ורציתי להתיעץ על כמה דברים המחשב הוא לעבודה משרדית, הורדות, סרטים, בלי משחקים ושיהיה שקט יחסית לגבי האל פסק, צריך שהוא יגן מהפסקות חשמל, האם הוא גם מגן על המסך?

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  4. שלום כולם. אני מחפש מארז למחשב. עד עכשיו הייתי עם ה-Antec 1200 שלי. בגדול הוא אחלה מארז אבל הוא צובר אבק כמו פסיכי, די רועש, יותר מדי לדים שמאירים את כל החדר בלילה, והבעיה הכי גדולה זה שהוא סתם גבוה מדי וקצר מידי. אז הדרישות כן כאלה. שיהיה שקט. שיהיה בלי יותר מדי לדים מצועצעים. שאיכות הבניה תהיה טובה. לא משנה לי אם זו הרכבת tool less שיהיה מאוורר אבל לא מאוורר מדי, אני לא רוצה שואב אבק בחדר. ושכמובן יהיה עם מסנני אבק במאווררים. שיהיה ארוך מספיק בכדי להכיל כרטיס מסך מהדור החדש ושעדיין יהיה לי מקום להתעסק עם כבלים וכוננים בלי לשבור את היד. שהספק יהיה למטה, ושלא יהיה גבוה מדי ככה שהחוטים שלו לא יוכלו להגיע למקומות הגבוהים בלוח אם כמו במארז הנוכחי. שיהיה מקום מאחורה לסידור כ…

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש דרך לדעת מהי צריכת חשמל של המחשב שלי. האם יש אפשרות כזו, ואם כן אז איך? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by Or94,

מבקש המלצה לספק כוח חדש מKSP בחיפה שיחזיק את הכרטיסי מסך החדשים כמו GTX470 GTX480 HD5870. התקציב הוא 600 שקל.

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by xtract1,

PCP&C Turbo-Cool vs. Silverstone Olympia ביקורת מעניינת מאוד - אומנם לא רלוונטית לצרכים של רוב משתמשי הפורום אבל בכל זאת. שניהם יצאו בסוף פחות או יותר אותו דבר מבחינת הציונים שג'וני נותן,אבל ה-SS הציג ripple מטורפות וה-PCP&C היה עם ביצועים עדיפים מומלץ בחום לקרוא http://www.jonnyguru.com/review_details.php?id=49

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  8. Started by mimzak,

שלום רב. עומד לרכוש מחשב חדש מחפש ספק שיחזיק את המערכת הדגש הוא על חיבורי 6 פינים יש צורך ב-2 לכרטיס מסך של Palit Radeon HD 4870 Sonic Dual Edition מעבד של AMD P2 X 925 לוח GB MA770 זיכרון A-DATA 4 GB משהו שייתן מענה לצריכת חשמל שתידרש או שניתן לחבר מתאמים על הספק עם 6 פינים (יש לי ספק שרשום עליו COOLER CASE 430Wׂ

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  9. אני נער בן 15 שרוצה מחשב שמצד אחד יפעיל משחקים ברמה מעולה (אני מנסה להתחדש כול הזמן עם הציוד ההיקפי למשל..) ומצד שני גם שתיהיה לו סביבת עבודה נורמלית (בגלל זה למשל אני לא קונה את העכבר של Razor). כיום אני מחזיק במחשב יחסית סביר לכיוון הישן (אבל תקראו את המשך ההודעה): Gigabyte GA-K8NF9 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce4 Microsoft Windows XP Home Edition WDC WD1600JB המארז שלי כיום הוא של Raidmax (הזול שלהם.. לא זוכר איך קוראים לו) והדלת שלו נשברה. בגלל שאני בתהליכים של השגת כסף כדי לקנות מחשב חדש (כמובן שאז שוב פעם אני יעזר בכם כדי לבחור מפרט) אני מעוניין לקנות מארז חדש וטוב שיתאים עם לGTX ולכול טכנולוגיה חדשה (כ…

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  10. היי כרגע זה המפרט שלי : CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton AQZEA 0332xpmw). רץ ככה ממש בלי בעיות עם קירור מינימאלי גם שכל המאווררים כבויים . Motherboards: ABIT NF7-S rev2.0. Memory: GeIL 3200 (2x256+512) Value CAS 2.5 6-3-3 Heat Spreader. Hard Discs: Western Digital 200GB S-ATA 7200 rpm 8MB Buffer. Video Cards: Gigacube Radeon 9800 C3 128MB (לא בטוח אם זה גרסת הפרו או לא במאפיינים זה אומר שהכרטיס פרו). Floppy: 1.44MB 3,5" Drive (black). CD-ROM: LG x52 (black). DVD-RW: SAMSUNG SH-S182M Lightscribe BLACK Case: Compucase CI-6a19 black. Power Supplie: Thermaltake TT420APD 2-fan APFC והספק שלי התחיל לעשות בעיות רציניות וחייב להחליף אותו בכל מקרה עוד מעט אני…

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  11. ואם כן עד כמה הוא יעיל יותר מה GLN 350 ? מתלבט בין שניהם

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by m.l,

שאלה 1: האם יש סיכון כולשהו בהחלפת מארז למחשב קיים...? שאלה 2: איך הספקי כוח של TT? שאלה 3: האם יש סיכון בהחלפת ספק כוח למחשב קיים? כי היה לי מחשב פנטיום 3 שניסיתי להחליף לו ספק ועם הספק הוא לא נידלק ועם הספק הישן הוא כן נידלק... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by danielzy,

שלום חברים אני מחפש ספק כח מודולארי, איכותי - שילווה את המערכת שלי בשנים הקרובות. כרגע אני עם 430W של Corsair שמגביל אותי בשדרוגים וכו' הספק חייב להיות מודולארי, ודרוש הספק של סביבות ה 550W+- ה G550 של SeaSonic עולה בסביבות ה 430 ש"ח ועושה רושם לספק איכותי... אשמח לחוות דעת נוספות. כמו כן, באותו מחיר יש את ה X-560, אבל קיריל מ TMS המליץ לי לא ללכת עליו כי הוא רואה איתו הרבה תקלות. ה X-560 מדורג כפלטינום ועד כמה שידוע לי יצא מיצור, ה G550 הוא גולד. שניהם מודולארים ועולים אותו דבר. נ.ב. ה X-560 הוא אריזת BULK ולא RETAIL.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  14. שלום אני מחפש המלצה ל UPS עד 800 שח , אפשר גם פחות (אנחנו רוצים לקנות 2 ) היחידה צריכה לשמש מחשב למיקרוסקופ שאנו רוצים שימשיך לעבוד גם במקרה של נפילת מתח. אינני חושב שאנו זקוקים לסוג הכי מתקדם מכיוון שUPS זה לא ההתמחות שלי אשמח לקבל המלצה ו\או קצת הסברים על למה ומה כדאי לנו לרכוש המחשב הוא לא משהו מיוחד - מכונה די חזקה אבל לא מפלצת (i5 עם כרטיס גרפי טוב לא שומדבר מוגזם - לא זוכר את המפרט המדוייק כרגע) תודה לכל העוזרים יונתן

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  15. אוקי זה המפרט שלי: (לא ניראה לי שאני יעשה SLI או CROSSFIRE כרגע או בעתיד....) אשמח לדעת האם הספק יחזיק את המערכת בצורה טובה ושקטה? האם כדאי לקחת ספק יותר חזק ליתר ביטחון? האם הדגם עצמו הוא טוב או שעדיף דגם של חברה אחרת? אשמח לביקורת רצינית וכמה שיותר מעמיקה על מנת שאני אוכל להבין (בניגוד לסתם לפרסם ספק אחר יותר חזק) התקציב הוא +- אותו תקציב של הספק הנ"ל... בכל מקרה תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by zivi99,

אני רוצה לקנות מארז גדול (לא כדי שגוף קרור zalman יכנס בו) שיהיה בו מקום למאוררים של 120mm. אני מוכן להשקיע בין 250-0 ש"ח. תמליצו לי על חברה. נ.ב אני רוצה מארז עם דופן שקופה. תודה

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by Screw_Master,

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/antec-skeleton.html אני ברצינות שוקל להחליף אליו מה-Lian-Li PC-P60b שלי, הוא כל כך חמוד. סתם, אין על Lian-Li, אבל בכל זאת, מדהים.

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by AndreY`,

המפרט הוא כזה - Q9450 עם OC עתידי Asus p5n-D 500GB 4GB זיכרון 9800GTX X 2 וזה הכל בעצם. איזה ספק מומלץ כאן? אני אישית הייתי הולך על 600W+

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by Bengo5,

בתמונות זה מראה שיש אורות מהמאווררים מקדימה...אבל לי במארז אין..איזה כבל אני צריך לחבר בשביל שידלק?(המאווררים עצמם דלוקים)

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  20. Started by Liok6,

החלטתי לקנות את המערכת הבאה: מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box כמות: 1 - מחיר: ¤361 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Samsung 160GB SATA II HD160JJ כמות: 1 - מחיר: ¤263 כרטיס מסך: PowerColor Radeon 3850 256MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤954 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤151 סה"כ: ¤2326 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/74hca2fs אני צריך עזרה בבחירת מארז + ספק, בתקציב של בין 350 ל - 450 שח. אני מעוניין לקנות אותם ב - TMS, מכיוון ששם אני קונה את המחשב, וגם אם יש הבדל של 50 שקל מחנות אחרת, זה לא שווה את הט…

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by kicker,

האם המארז הזה מתאים ללוח אם GIGABYTE? 775con GA-945G-S3 V/S/L1 pcx http://62.90.101.205/r_productDetails.aspx?PID=8258&PcatID=308

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  22. המערכת היא: core 2 duo e6600 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM abit ab9 pro G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel 7100GS 128MB מתוכנן שדרוג בזמן הקרוב לכרטיס ממשפחת ה - 8800 w.d 250gb sata2 dvd r/w asus sata ThermalTake Armor bws8000 חשבתי בכיוון של ThermalTake TR2 w0093 500w . המלצות על משהו טוב יותר בתקציב הנ"ל (מקסימום 450 ש"ח) יתקבלו בברכה. תודה.

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  23. Started by swisaman,

הצצתי היום בCM590 שלי וראיתי שהפילטרים לאבק שלי דיי מפוצצים אבק,איך אני אמור לנקות אותם?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  24. Started by kipi25,

שלום, אני מתכנן מפרט לחבר (בשרשור הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458033.0), ורציתי לשאול איך השילוב בין המארז והספק הבאים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1309 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1069 התקציב לנושא הוא כ- 300-350 ש"ח. אשמח לקבל תגובות והצעות לשילובים טובים יותר שאפשר לרכוש בחנות RSM.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by shai87,

עד 500 שקל המחשב שלי הוא Q6600 HD4850 2 סטיקים KINGSTON 2G לוח ASUS P5QL-E וספק 500W של TOPOWER יש לי מארז פשוט של ANTEC ואני מעוניין שיקרר לי את המחשב בצורה טובה יותר בנוסף שיראה טוב לא כמו המארז שלי... תודה חברה

• 8 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.