עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. חשיבות היא לפי סדר:איוורור,שקט,ויזואליות. מה דעתכם על המארז הזה-Chieftec Giga Case GX-01B Medi-Tower נמכר ב KSP : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4054 ביקורת: http://tech-gear.org/reviews/cases/gx01b/index.htm או שיש משהו אחר במחיר הזה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ziko,

שלום לכולם, בשלבים לבחירת מחשב במקומו של קודמו "שהלך" המחשב החדש מיועד ליישומים משרדים כללים ,גלישה ,צפייה וכו אני מחפש מארז SFF בדומה למותגים DELL, ASUS . אצלנו בחברה משתמשים הרבה ב (DELL 3070 (SFF הבעייה זה מחירו היקר. ניסיתי לחפש מארז SFF ב T.M.S אך אין מבחר כלל תמוה??? מעוניין במארז שקט בתצורת SFF לאלו מיגבלות לצפות ?? תודה רבה אשמח להענותכם המהירה תודה רבה

3. Started by 7180499,

היי לכולם אני מעוניין לקנות מארז של silver stone מדגם lc 20b מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המארז במחירים שפויים המארז הנ"ל עולה קרוב ל1000 ש"ח אני מוכן להשקיע עד 700 ש"ח

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by tulip42,

אני קונה מחשב חדש ואני עדיין מתלבט איזה מארז אני צריך, אני רוצה מארז שקט ומאוורר טוב, אני לא כול כך אהבתי את המארז של ANTEC סונטה 3 - בלי לפגוע - מה אתם אומרים על המארזים של THERMALTAKE כמו למשל AGUILA נ.ב. הגדלתי את התקציב טיפה ללא ספק כוח

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by DorMen,

שלום, אני מחפש מחשבים במארזי U1 לא שרתים. המטרה היא להריץ עליהם מס' VIRTUAL MACHINES אבל שוב כ-PC רגילים כלומר מערכת הפעלה VISTA. במילים אחרות צריך מחשב מספיק חזק להרצה של 4 מערכות הפעלה VISTA בו זמנית (התוכנה בה אני משתמש היא VIRTUAL PC של MICROSOFT) ושיהיה במארז U1, קיים כזה דבר? אני עובד בחברת היי טק בינונית בגודלה, אנחנו כרגע מחדשים מעבדה ומנסים לצמצם את כמות המחשבים (הפיזית) מבלי לאבד עמדות (וירטואלית) דור.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by miniman,

שלום לכולם לא נתקלתי כאן בהרבה המלצות ושיחות בנושא מארזים וספקים של ThermalTake , יש סיבה לכך ? מחיר , איכות מוצר , יופי , רעש , סיבות אחרות אני אשמח לשמוע מה לחברי הפורום בנושא . מיכאל

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  7. Started by DanyL,

שלום לכולכם, מה שאני רציתי במקור, היה הטרמלטק מוצרט TX + להוסיף ביום מן הימים קירור מים, אך משום שלא ניתן להשיגו בארץ, התחלתי לחפש אלטרנתיבות. מה שחשבתי עליו: 1. Armor LCS - מערכת קירור מיים עם רדיאטור של 120mmX2, מערכת קירור מיים מודולרית, אך המארז בנוי כמו שאר מארזי הארמור, המארז עולה כ-1350 ש"ח 2. Armor+ LCS - מערכת קירור מיים הנכנסת לשלושה מפרצי 5.25, והיא אינה מודולארית, המארז בנוי בצורה שנוחה מאוד! (מקלוב הקשיחים ועד לשליפת מגש לוח האם), אך החיסרון בוא, הוא חריגת התקציב בכ-400 ש"ח, שממש אין לי. 3. Armor+ אותו מארז כמו מס' 2, רק בלי מערכת קירור המיים, את מערכת המיים אני אוסיף מאוחר יותר כאשר יהיה לי מפיק כסף, המארז עולה כ-1000 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות לבחירת מארז מהאפש…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. ה ISOLO 230 , או CM690? , ההבדל במחיר לא משמעותי אבל ה ISOLO יותר זול , האם שווה לי? עברתי על איזה חוק? חדש פה סליחה אם עברתי

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by base1,

2. חוות דעת על המארז ? ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS רציתי לדעת האם זה מארז לא רועש ? או מארז EUREKA ALUMINUM BLACK + Window שאת האמת קשה מאוד להשיג לי לפחות איזה מין המארזים הנ"ל יותר מומלץ לדעתכם ומנסיונכם!? הערה: אני רוצה מארז שקט שלא ירעיש לי כמו טרקטור! מה יותר שקט מבין השניים? 1. חוות דעת על ספק הכח ? CORSAIR 520W CMPSU-520HX EPS 12V Modular A.PFC או Thermaltake THOUGHPOWER 650W 4X 12V RAILS , 52A/12V, 2.2 VERSION, INDUSTRIAL COMPONENTS, 140mm Silent FAN, EPS12V , 2X PCI-E , ACTIVE PFC QUIET FAN MODULE הייתי רוצה לדעת במה שונים שני הספקים הללו ומי יותר מומלץ !

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by original,

אני לפני קניית מחשב חדש בתקציב כולל של 6K כך שמארז שעולה כ300-400 ש"ח והוא איכותי יתאים לי. אני מעדיף מארז קטן עד גודל סביר (לא משהו ענק ומפחיד כי יש לי הגבלה פיזית וזה לא מראה נעים לעין) ואסתטי (נראה טוב לעין) שיהיה חלק ממערכת שתוכל לעבוד כמה שנים. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר, והבנתי שזה תלוי גם במארז, שיתמוך בחיבורי USB3 וSATA3, וכמובן שיתאים למבנה הכללי של המחשב שאני מתעתד לקנות עם חיבורים נכונים (אלה לא רכיבים סופיים): Intel Core i5-760 Processor 2.8GHz 8MB Quad Core LGA1156 BOX BX80605I5760 1,035 ש"ח Kingston HyperX Blu 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3B1K2/4G Kin-1215 500 ש"ח Gigabyte GA-P55-UD3L LGA 1156 Intel P55 ATX Intel Motherboard …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אנא הצביעו! אממ בבקשה אל תצביעו לכולם..

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by GGuyZ,

אני זקוק לשני מארזים בתקציב הנ"ל. העדיפות היא למארזים 'מצועצעים', כלומר יפים בעלי חלון ושמושכים את העין. ההתלבטות היא בעיקר בין NZXT Apollo, NZXT Lexa(steel), Thermaltake Soprano RS 101. בכל מקרה, אם אני לוקח את אחד המארזים הללו, אני מעדיף שהשני יהיה בטווח המחירים הנמוך(200-250), ושם מצאתי רק את הRaidmax Tornado. ההמלצות מספרות שהוא לא משהו בלשון המעטה(שביר, בעייתי להרכבה וכו'), ולכן אשמח לשמוע הצעות אחרות.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by sim,

יש מארזים שכתוב שיש להם 2 יציאות usb 2.0 ו usb 3.0 בלוח אם כתוב שיש . וכ'..8x usb 3.0 6x usb בקיצור בלוח האם יש לי יותר יציאות מאשר במארז. איך אני בוחר מארז שיתאים למספר היציאות שבלוח האם ( asus Z170-K )

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. **כמות הסטיקים ההולכת וגדלה גבתה את מחירה גם מהפורום שלנו,לכן הוחלט לאחד את כל הסטיקים הקיימים לתוך סטיקי אחד גדול שמרכז את כל המידע שאספנו עד כה בנושא מארזים וספקים** מידע כללי: 1) הסברים על מושגים הקשורים לספקי כוח, וקצת מסביב(חשמל) 2) ספקי כוח ג'נריים: מה הם? במה הם שונים מספקים אחרים? מה המגרעות שלהם? 3) חברות איכותיות, אשר מוכרות את ספקי הכוח שלהן בארץ 4) עזרים שונים: קישורים יעילים, מחשבונים ועוד 5) שאלות נפוצות 6) הסבר על מגיני ברקים, מתח וUPS. מארזים: 1) הכל אודות מארזים שקטים 2) המארז שלי..תמונות המארזים שלכם ספקים: 1) ריכוז ביקורות על ספקים

• 0 תגובות
    • 50.7k צפיות
  15. יש 2 דגמים של cooler master מסדרה cm 690. האחד cm 690 III nevida edition. השני ( שאני לא בטוחה בו היות והאיזכור שלו נראה לי באתר קולר מאסטר הרישמי של איזור אחר ולא אירופה ) cm 690 cooler master שבא יחד עם seidon (קירור נוזלי). האם הדגמים הנל יגיעו למכירה בארץ ?או דגמים אחרים עד 500 ש״ח בגודל mid של קולר מאסטר מסדרה cm690 או סדרה אחרת שנראים חיצונית ויפים למראה כמו cm690 III המוכרים עם ובלי החלון ?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by kurt80,

היי, מישהו יודע אם יש מארזים שהם יותר חסינים לאבק וליכלוך (כשאומר ליכלוך מתכוון למשל לבית בו יש בעלי חיים שמשירים פרווה). תודה.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מארז חדש משום שאני סובל מבעיות אבק במארז שלי והוא גם קטן בנוסף ............ אני מתלבט בין מארזים משום שחבר שלי אומר לי שהכי טוב ומשתלם הוא ה-antec 300 אבל לפני שאני קונה אני רוצה לחשוב על עוד רעיונות................ כפי שכבר ציינתי המחיר שאני מוכן להשקיע עבור מארז הוא 500 ש"ח

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  18. היי, אני מחפש מארז ל-htpc שאני מעוניין לבנות. ראיתי מארזים במפרטים וכולם מאד שמנים, כמו זה : http://www.silverstonetek.com/products/lc17/frnt-view/LC17.jpg חחח. כזה מפלצת בחיים לא יכנס אלי לסלון... אני מחפש מארז דק, חצי מהגובה של מה שיש בתמונה. משהו בסגנון הדיוידיים של ימינו. האם יש כזה דבר ? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ofer40,

היי יש סטיקי של ספקים מומלצים לפי תקציב אבל לא ראיתי סטיקי של מארזים מומלצים לפי תקציב. לא כדאי לעשות סטיקי כזה? תודה

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by xtract1,

איזה מארז מעניין אתכם? זה יכול להיות מכל בחינה אפשרית ולא משהו ספציפי, אם זה גודל פיזי, כמות מאווררים, איכות בנייה גבוהה או אחד שמתיימר להיות שקט במיוחד. מסקרן אותי לדעת איזה מארזים מעניינים אתכם היום ואיזה מארז מרכז את ה"הייפ" הגדול ביותר סביבו. אני מבקש לשמור על תרבות דיון ותשובות הגיוניות, הכוונה שלי היא למארזים סבירים שאנשים יכולים לקנות (גם אם יקרים), ולא מארזים מיוחדים במינם או כאלו עם צביעות מיוחדות שעולים אלפים רבים של שקלים. אשמח לשמוע אתכם

21. אפשר אולי להכניס לסטיקי ולעדכן עם הזמן...? נלקח מהאתר הבא: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1115861&page=10&pp=20 Cases that do not fit the 8800GTX Thermaltake Tsunami Asus TA-210 (It's never going to fit in this case) CoolerMaster Mystique LianLi PC-65 (It will fit one card but not two in SLI) LianLi PC-3077 (It will fit one card but not two in SLI) Raidmax Sagitta (Is never going to fit the 8800GTX) Thermaltake Armor Jr. Thermaltake Aquila Thermaltake Matrix VX Thermaltake Soprano Thermaltake Tsunami Cases that do fit the 8800GTX Antec P180 (Only By Removing one od the The Hard Drives) Antec 900 Antec PlusView 2 Apevia X-Pider Apevia X-Cruiser (It is…

• 2 תגובות
    • 28.5k צפיות
  22. שאלה בבקשה: כל המארזים האלה עם הדלת מקדימה שסוגרת את הפאנל של הכוננים - כאשר היא סגורה זה לא מפריע לשאיבת האויר ע"י המאוורר הקדמי כך שצריך להשאיר אותה פתוחה בכל מקרה - ואז למה צריך אותה בכלל... (הכוונה לדלת כמו שיש באנטק P182 וב TT EUREKA למשל ?????

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by tempuser,

שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב חדש, מבוסס E6400, והגעתי לשלב המארז. במחשבים הקודמים שלי הלכתי על ספק גנרי ומארז גנרי והרעש היה גם גנרי ובעיקר חזק. הפעם - לא אחסוך! (אבל גם בלי הגזמה). השאלה שלי: 1.המארזים האלו של TT, יש להם השפעה על הרעש, מניסיונכם? (לעומת מארז גנרי) 2. מה ההבדלים בין כל המודלים השונים? ראיתי שהזולים (וייקינג או סופראנו) הם בערך 450 והיקרים בערך 600-700. 3. למישהו יש ניסיון עם הספקים שלהם? כמה וואט צריך בשביל E6400? בנוסף, הערות(הארות) לגבי לוחות אם שקטים יותר (למשל של ASUS) - יתקבלו בשמחה. תודה מראש. נ.ב. לא נראה לי שאני אעשה OC, ומבחינת גיימריות - פעם בשבועיים איזה HALFLIFE II וזהו.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by nirperry,

שלום לכולם, אני בעיקר מתכוון לדגם: ‎Lascala SST-LC17B HTPC Black (No PSU) האם מדובר בחיקוי? בחנות טוענים, שמדובר בייצור עצמי..(?)..נשמע חשוד משו. האם מישהו יודע במה מדובר? תודה, ניר.[br]פורסם בתאריך: 7.04.2009 בשעה 13:12:22 בבקשה עזרה.. :'(

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  25. Started by ofir_16,

היי, לאחר שקראתי פה ב"חדשות" של האתר על המארזים החדשים של סילברסטאון, רציתי לדעת איך באמת המארזים ה"רגילים" (עומדים) שלהם ולא המארזי HTPC שלהם שאני יודע שהם מצויינים. לדוגמה המארז הזה: http://www.tdsd.co.il/htmls/מארז_מחשב_Silverstone_SST-PS02B-W_שחור.aspx?c0=14723&bsp=14727&bss333=14727 איך המארזים שלהם מבחינת השקט, עמידות, איוורור וכו'? תודה.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים