עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by tood,

סליחה

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  2. Started by tomey,

שלום רב ברשותי ספק מאוד איכותי של אנרמקס 400W שבזמנו הספיק לכל הכרטיסים הכרטיסים החדשים של היום (9800,250) דורשים 450W-500W האם עדיין אפשר לחבר כרטיסים מסוג זה לספק שלי בהתחשב בכך שהוא איכותי או שזה לא אפשרי??

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by Tazmany2,

אם אני רוצה להוציא את השלט של קורסייר מחוץ למארז לגישה נוחה להחלפת צבעים או להפעיל את המאווררים של קורסייר יחד עם המאווררים של אנטק בלחצן החלפת צבעים שעל המארז מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  4. Started by slimshady21,

אני צריך המלצה לאל-פסק למערכת עם ספק כח של ~450W. תודה.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by NOLOL,

Model: X-660 (SS-660KM Active PFC F3) מתאים לרכיבים ? או גבולי ? הרכיבים 10 SATA ( עם RAID ) מעבד 3770 K עם OC 4.3 קרור למעבד 5 מאווררים למארז קרוס פייר לכרטיסים 7850 כמה בפועל אני צורך W לפי מפרט זה ?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by gshani,

שלום, לאחר התייעצויות עם פורום מפרטי מחשב הזמנתי מחשב מRSM. הבעיה היתה שלא היה את המארז שרציתי ובמקומו לקחתי את המארז הבא של hec http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1309 יש לי שתי שאלות/בעיות בנוגע למארז: 1. בניגוד לתמונה בה יש חלון צד (די גדול). לי הרכיבו אותו בצד האחורי של לוח האם - כך שהוא לא תורם ליציאת האוויר. מחשבה ראשונית שלי היתה להזיז להעביר אותו צד, אבל חשבתי שאולי עשו זאת בכוונה כדי למנוע כניסת אבק וכדומה. חשוב לציין כי למארז יש פתחי איוורור למעלה שמכוסים על ידי פילטר ולמטלה שלא מכוסים. 2. המחשב/מארז מרעישים נורא. ניתוק של המאורר שמגיע עם המארז (מאורר 12 של hec) הפכה את המחשב לשקט לגמרי. בתהחשב בעובדה שאני לא משחק משחקים, עושה אוברקלוקינג או משתמש בת…

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  7. אני שואל עקב בעיות שצצו להם בזמן האחרון.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  8. שלום, אני רוצה לשים כרטיס מסך על מחשב די חלש עם ספק כוח של 300W. נכנסתי לתוכנה של חישוב הספק למחשב (eXtreme PSU calculator) וכתוב שההספק המינימלי הוא 284W והמומלץ הוא 330W. למחשב הזה יש ספק של 300W. מה יקרה אם הספק לא יספק את כל ההספק שהמחשב צריך? המחשב פשוט יכבה או שהחומרה תינזק? תודה

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, אני מתכנן לשדרג את המפרט שלי ולקנות מערכת קירור מים (אולי גם עם TEC), אין לי מושג אם יהיה צורך לשדרג את הספק שברשותי או לא.. אז הנה הפרטים: המפרט: E6600 DFI Infinity 975X\G GeForce 7800GT G.Skill PC8000 2GB DDRII 160GB 16MB SATAII HD כוננים: כונן DVD + צורב DVD + פלופי קירור: 3X120MM במארז + 3\4 של 120MM על הרדיאטור + TEC שצורך כ10A מה12V כשהוא עובד ב12Volt אבל הוא מסוגל לעבוד גם ב19Volt ככה שאני לא יודע בדיוק כמה הוא צורך ב19. במערכת קירור נוזלי יש גם את המשאבה שצורכת כ3A. המערכת תעבור אוברקלוק די רציני (הכרטיס מסך,מעבד, זכרונות ואולי גם הלוח יקבל תוספת מתח קטנה) ככה שצריך לקחת גם את זה בחשבון. בקיצור, אני לא ממש יודע האם הספק שיש לי כרגע, Enermax Noisetaker…

10. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5397 זה הדגם. איך הוא ? הוא למחשב ישן PD עם X1650 והשאלה אם גם יכנס בו מחשב חדש לאחר מכן אם הכרטיס מסך לא יהיה ארוך מידי וכו'. והזרימת אוויר בו טובה? יש מארזים עדיפים עד 350 שקל ?

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by zeus_the_king,

מה דעתכם על המארז הזה ? האם הוא מתאים להגדרה של מארז שקט ? האם הוא ייתן לי שקט מבחינת הקירור הפנימי (סירקולציה) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  12. לספק כוח או ללוח אם? או שאין משמעות תודה

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  13. סיפור שהיה כך היה: ברשותי לוח אם מבוסס NF4 וספק 420 וואט של אנרמקס. אתמול המחשב החליט לשבוק חיים. אחרי שפירקתי את המחשב בחיפושתי אחר התקלה, והרכבתי במקום הספק של אנרמקס ספק גנרי- המחשב חזר לעבוד. שמח וטוב לב שמתי פעמי אל עבר חנות המחשבים הקרובה לביתי ולאחר שנפרדתי מ220 שקל קיבלתי לידי ספק 460W חדש של קולרמאסטר. מחבר את הספק אל המחשב- לא עובד חוזר על פעולותיי ומחבר את הספק הגנרי- עובד יש לציין שאני בתופעה כזו עוד לא נתקלתי. פרשנויות, הצעות ייעול ופתרונות יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  14. המערכת: E8400 DS3L HD4870 512MB הספק: CoolerMaster Extreame power 500W http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1268

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by ArtCore17,

כנראה אני קונה את הספק הזה האם מישהו יודע עליו משהו? והאם הוא ספק טוב? למישהו יש הצעות אחרות אוליי? אני צריך ספק 400 - 450.. לא יותר לכן הלכתי עליו.. Seasonic S12II-430 מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי לוח אם: BIOSTAR TP43D2-A7 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB GDDR3 DVI - RETAIL דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU נאמר לי כי מערכת כזאת צורכת כ300 וואט.. וכנראה בעתיד יהיה שידרוג לכרטיס מסך.. האם הספק יחזיק ת'שדרוג?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  16. Started by SUPER300,

אם אני מחבר ספק אחד לכל המחשב, אבל את חיבורי הPCIE אני מחבר מספק אחר, זה בסדר? זה לא יגרום שום בעיות?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  17. צהריים טובים לכולם. ברשותי שני כרטיסי מסך 7950GT 256MB ואני רוצה להפעיל אותם במערך SLI, רציתי לשאול האם הספק כוח שלי Thermaltake TR2 Power 420W W0061R יחזיק את המערך או שהוא לא יעמוד בלחץ הנדרש. הודה על תשובתכם המהירה. אור.

18. שלום, לא מזמן שהתחדשתי במארז CM690 ומסתבר שמאורר הצד (בדלת המארז שמלפני הלוח אם) שבא עם המארז מאד מאוד מרעיש, עושה רעש של סילון.... אחרי ניתוק שלו המאורר חרשי ושקט לחלוטין ! א). אשמח לפתרון לבעיה...הבנתי שזה לא משהו חדש ורבים סובלים מזה.... האם הבעיה היא בדלת המארז ? כלומר אם אשים את המאורר הנל בתוך המארז שיוצא אוויר כלפי TOP אחוצה הרעש יעלם ? האם יש דרך לקבוע את ה סלד של המוארר בצד הדלת ? אם כן אשמח לעזרה... 2). אשמח להמלצה למאורר 120 לדלת שיקרר טוב ויהיה שקט מאוד ! רוצי גם מאורר דק יותר, מכיוןן שהמארר הנוכחי כמעט ונושק לכ.מסך שהוא דיי בומבה במארז ה 260GTX תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by hananmori12,

שלום חברים, קניתי את הספק הזה ביום חמישי מKSP ב471 שקל לאחר המלצה של הבחור שם, רציתי לדעת האם הוא מומלץ? ראיתי שבעוד 20 שקל יכלתי לקחת דגם מודולורי SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series , האם כדאי להחליף במידה ואפשר? תודה

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  20. שלום לכולם, ייתכן ובקרוב ארצה לקנות ספק כוח חדש למחשב שלי (ראה חתימה), בעל הספק של 500 עד 550W, על מנת שאוכל לקנות כרטיס מסך חדש. ברצוני לשמוע ממכם המלצות על ספקים איכותיים (לא ג'נריים!), אשר לא יעלו לי יותר מדיי כסף (מעל 450 ש"ח). כמובן שאני ארצה לעשות לכרטיס מסך אוברקלוק, אז קחו זאת בחשבון. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  21. שלום מה דעתכם שווה 600 ש"ח המארז מרווח כולל 2 מאווררים, ספק 500W איכותי המארז נועד למפרט הבא: E8400 ASUS P5Q G.SKILL 4096 1000MHZ GECUBE HD 4850 וכל השאר ....

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by spider272,

איזה ספק יותר איכותי http://ksp.co.il/?uin=9239&buy= http://ksp.co.il/?uin=14651 http://www.omc.co.il/Products.php?id=EM-ENP550AWT&category=EM-ENP550AWT&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_09/prdTreeCode_092/ http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5919

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by yamamoto,

ממש לא ברור לי למה המחירים של הספקים כ"כ יקר אני מחפש ספק ( ממש מעדיף מודולארי ) שיחזיק מחשב למשחקים ואפילו אוברקלוק קטן/בינוני וגם שיעבור איתי למחשב הבא אם כל מחשב נשאר אצלי שנתיים וחצי שלוש ז"א שאני מחפש ספק שיחזיק לי לפחות 5 - 6 שנים אני לא סגור על כמה חזק הספק אמור להיות נראה לי ש 700 - 750 וואט זה סבבה תקציב בערך 500 שקל ואם זה מודולארי אז אפילו 600 בערך אם זה יהיה ספק שממש שווה את זה אז אני ישקיע עוד איזה 50 שקל ואם תגידו ש 700 וואט זה הרבה ואפשר להסתפק ב 650 - 620 וואט וגם יותר זול אז אני זורם

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by JHONLEV,

אהה יש לי ספק כח שהמחשב מחובר אליו באון רגיל השאלה היא אם אני יכול לקנות ספק פשוט לחבר אותו לחשמל ולהשתמש רק בפינים של הארבע כלומר כדי לחבר עוד מאוררים ... זה יעבוד או בגלל שאני לא מחבר לו את היציאות של הלוח אם זה יתקע?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  25. Started by haim85,

1 enermax liberty 400w 30a 12 v 2 fsp group inc ATX-450PNR

• 2 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.