עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם, אני צריך מארז שקט במיוחד עד למחיר של 600 ש"ח, הכי שקט שיכול להיות. אפשר גם ללכת על מארז + ספק כח עד מחיר של 900 ש"ח - שוב בדגש על השקט, המפרט שהוא אמור להחזיק הוא: E6550 MSI P35 2X1G DDR2 667MHZ NX8800GTS 320MB HD 250G SATA 2 16M WD בתודה מראש: אופיר.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by WhiteLen,

היי, אני מחפש מארז למחשב וגיליתי שהיום כמעט כולם שחורים ??? אני דווקא מעדיף את הלבנים. מבחינת מחיר ושקט Cooler Master Elite 310 נראה נחמד אבל שוב שחור. האם יש מארזים דומים מבחינת מחיר ורמת רעש בצבע לבן?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  3. Started by roma4k,

בוקר טוב, אני כבר מבולבל מכל המארזים הקיימים.. מה שחשוב לי זה שהמארז יהיה שקט ומאוורר טוב. יש כמה מארזים באני מתלבט בינהם, אשמח אם תוכלו לייעץ איזה מהם הכי שקט ומשתלם.. ANTEC SONATA 3 CM 690 NZXT HUSH ( ממש אהבתי אבל ראיתי שפה בפורום לא כל כך..) GYGABYTE POSEIDON תודה רבה מראש..

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by Griffin,

צהריים טובים. כבר זמן רב שאני סובל עם המארז הנוכחי שלי מבחינת הרעש. המארז ממוקם בחדר השינה ולכן השקט קודם לכל בבחירה שלו. אני מעוניין להחליף למשהו שקט אך עם מראה נורמאלי (כאן יורד הסונאטה מהרשימה) התקציב שלי הוא 300 ש''ח עם אפשרות לחריגה קטנה (רק מנעה ופנדה) שמתי עיין על ה-SilverStone Precision שעם מראה אלגנטי וקירור מינימאלי אבל אני לא מוצא ביקורת על עוצמת הרעש שלו. המערכת שתיהיה בפנים היא משרדית,לוח ATX וכרטיס מסך בגודל נורמאלי לכן מארז Mid יספיק אשמח לקצת עזרה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. צריך שיהיה שקט במיוחד מקוום לקולר גדול

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by dg_142,

למען שמו באהבה מה מבין האופציות הבאות טוב יותר כמארז שקט, ועד כמה השני 'רועש'? ANTEC NSK4482? Cooler Master Elite 370? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by levynger,

שלום אני רוצה לקנות מארז בדגש על שקט ולחבר מאוורר שקיים לי TT ORB II שקוטרו 140 ממ במארז שיש לי הוא נתקע בספק ואי אפשר להרכיב (וחוצמיזה שהמארז מתפרק וכל המאוררים רועשים) האם מארז עם ספק בחלק התחתון הוא האופציה היחידה?? ותקציב... 450 שח. תודה.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Q6600 GB P35C 2GB 800MHZ TWINMOS 2900XT 512MB CORSAIR 520 HX SEAGETE 320GB 16MB TUNIQ TOWER רציתי ללכת בהתחלה על ה NZXT LEXA BLACKLINE אבל הבחור מ IQPC אומר שהוא לא ממליץ עליו כיוון שהוא לא מרווח מספיק ועוד כמה דברים , בכל מקרה הוא המליץ לי ללכת על GB AURORA 570 או ANTEC P180 או ANTEC NINE HUNDRED אשמח להמצלה שלכם בנושא . כמו שאמרתי בכותרת , חשוב לי מאוד השקט והיופי של המארז , לא רוצה שהוא יכער לי את החדר ... תודה ויום טוב , אריק .

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  9. Started by ilanb0,

במחשב ביתי שרכשתי עבור חמי היתה בעיית זמזום שהפריעה לו. הייתי עד לכך בעצמי, אבל אני בחור צעיר (יחסית...) ואילו אותו הרעש הטריף בשעות הערב, כשנהייה שקט. פתחתי על כך דיון בפורום מפרטים בחיפוש אחר פתרון לבעיית הרעש אבל לאחר שהמחשב נלקח לבדיקה, הטכנאי לא שמע כל בעיית רעש ולא נמצאה בעייה (לא שחשבתי שהממצאים יהיו אחרים). כנראה שפורום מפרטים אינו הפורום המתאים לקבל תשובה לבעיה ולכן אני מעלה כאן. לדעתי הבעיה נובעת ממארז לא איכותי (מארז מיני של casecom). פרטי המפרט - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11589. אני רוצה לשדרג לו את המארז, אבל חשוב לו שכפתור ההדלקה יהיה כפתור פיזי, ולא מעין צלב מתכת בולט, כפי שהיה לו במארז הקודם שלו, ATX של RAIDMAX, דגם APEX. בקיצור, נא המלצתכם למא…

10. שלום לכולם, הרכבתי מפרט בעזרת תת-הפורום מפרטי מחשב, ונשארתי עם סימן שאלה לגבי המארז. הדברים החשובים לי כפי שרשום בכותרת הם: שיהיה שקט עד כמה שאפשר. סולידי ולא מצועצע. שלא יעבור את ה-500 ש"ח. אני חשבתי על ה-CM 534, שעונה על הדרישות השניה והשלישית שלי, למרות שלגבי עניין השקט אין לי מושג עד כמה הוא שקט. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by artyom,

כרגע יש לי את הAURORA 3D והוא מעצבן אותי מאז שקניתי אותו, אני מרגיש שעשיתי טעות שקניתי אותו. המארז רועש מדי לטעמי, מאוורר אך מכניס הרבה אבק בגלל סירקולציה לא מאוזנת (2 מאווררים שמוציאים ו1 שמכניס), גבוה ומצועצע מדי. יכול להיות שכל זה נובע מזה שהטעם שלי טיפה השתנה אז החלטתי לקנות מארז חדש. הדרישות: -צבע: עם עדיפות גבוהה לשחור -איוורור סביר עם עדיפות מיקום המאווררים מקדימה ומאחורה מאחר והמארז יעמוד בתוך תא בשולחן העבודה. -איזולציה טובה מאבק (כמה שיותר טובה) -הכי שקט שאפשר (האאורורה נמצא 120 סנטימטר מהמיטה על שולחן העבודה והמארז החדש יעמוד ממש צמוד למיטה ככה שהשקט היא התכונה הכי חשובה לי) -חומר: עדיף אלומיניום -מראה: לא מצועצע, בלי לדים או חלונות ושגובהו לא יעלה על 49 ס"מ. (…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by abcdjkh,

אני רוצה לקנות את הHUSH, אבל לכו תדעו מתי הוא יגיע. בנתיים אני רוצה חלופות. נראה לי אולי האורורוה, הוא מאוורר שקט ולא יותר מידי יקר. איזה המלצות יש לכם? חשוב השקט, שיהיה שקט לגמרי, ויהיה מאוורר. לוח עם P35 של GB מעבד Q6600 קירור TUNIQ

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  13. שלום לכולם, כרגע יש לי מארז Gigabyte Triton שהוא ממש לא שקט וממש ממש לא קריר. אני מחפש מארז שהדגש שלו יהיה על שקט בלי להתפשר על קירור טוב ויעיל. אני בעתיד רוצה גם להחליף את כרטיס המסך שלי לאחד עוצמתי יותר אז אני אצטרך מארז מרווח בהתאם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Crash5,

שלום חברים, אני מחפש מארז שיענה על הדרישות הבאות: תקציב: 600 ש"ח +/- (ניתן לחרוג אם קיימת סיבה מוצדקת) גודל: Midi Tower דרישות מיוחדות: 1) מארז שקט שלא שומעים על קיומו 2) צבע שחור 3) עיצוב סולידי ולא מצועצע מדי תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by avivi183,

ערב טוב חברי פורום יקרים, מה נשמע? קניתי רכיבים לריג החדש שאני בונה והם: I7 6700K Asus Z170 Corsair Vengeance 2x8GB 2666MHZ Samsung 850 EVO 250GB SSD WD BLACK CAVALIER 2TB Sound Blaster Z MSI AERO GTX1080 OC השימוש שלי הוא גיימינג ואני לא רואה עצמי מוסיף רכיבים כמו עוד כרטיס ל-SLI בזמן הקרוב אבל לא פוסל לעתיד. אני רוצה מארז בלי דלתות שקופות כדי שלא אצטרך לראות אורות במידה ויש רכיב שמאיר בפנים וחשוב לא פחות זה שהמארז יהיה שקט כמה שיותר מבלי לפגוע בקירור. אני גם רוצה ספק כוח. על מה תמליצו - 550 או 650 ואיזה סוגים? אני מחפש מחירים שפויים - עדיפות למתחת ל4 ספרות עבור שני הרכיבים ביחד או כמה שיותר קרוב לזה מבלי…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אני צרי מארז שקט וקריר שיתאים לי גם לכרטיס מסך בסדר גודל של GTS 450 GTZX460 HD5770 וכו'...

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by crik,

אהלן, ברשותי כרגע מערכת בעלת E6300 עם GF 9600 GT. עכשיו עקב אי זמינות כלכלית ברצוני להתחיל לשדרג פרה פרה את המחשב. מכוון שבעתיד קרוב/רחוק אני הולך על הI5 אני הולך על קירור של Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 שגם מתאים לסוקט של ה E6300 יחד עם ספק 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500. ברצוני ספק עד 350 ש"ח הבנתי שיש את ה ANTEC 300 או CM690 או CM590. לפי כתבות באנגלית שקראתי ה CM690 עדיף על כולם. האם נכון? חשוב השקט אך גם חשוב לי מאד לשמור על קירור טוב. תודה, משה

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  18. חשוב מאוד שיהיה קריר עם סירקולציה טובה , כמה שיותר שקט , וכמובן שיראה טוב .. המארז יהיה למפרט של מעבד 4 ליבות של AMD 640 אתלון .. כ.מסך 8600GT / שתיהם קירור מובנה לכן רצוי מארז קריר . 250-300ש"ח תודה. זה מארז מושלם בשבילי יפה קריר אבל לא יודע כמה שקט ואיכותי ואם הוא זמין בכל חנות. Apevia X-Telstar JR S-Type Black 25cm +12cm Fan, יחידות 1 ₪248 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1638

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. עדיפות לחנויות: IQPC, Zigzag, KSP חומרת המחשב: E2180 + Glacialtech 5700 2x1gb 800mhz DDR II CL5 Gigabyte P35-DS3 Powercolor HD2400 Passive 500GB WD AAKS Pioneer DVDRW 212 Card Reader המעבד אולי יעבור אוברקלוק ל-3Ghz בקטנה.. מחשב לשימוש כללי סה"כ. חשבתי על ה-ANTEC MINI TOWER SLK1650B + 350W SMART POWER 2 PSU שיש ב-IQPC ב-335 ש"ח. כי סה"כ אין למחשב הזה דרישות גבוהות במיוחד, והוא נראה קומפקטי יחסית ועם 120 מ"מ אחורי.. (אם כי רק אפשר 80 מ"מ קידמי). הספק אמור להיות סביר לא? עד 400 ש"ח יש שילוב יותר מוצלח? לדוגמא מארז כלשהו ב-200 ש"ח אם לוקחים FSP 400 ב-190 ש"ח.. או ללכת בכלל על 6A19 עם 400TRT ב-390 ש"ח? דוגרי כבר נמאס לי להרכיב כבר 6A19!! חח המארז הזה נמצא איתנו כבר כל כך הרב…

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by dotans,

איך ה ANTEC SOLO לעומת ה LANCOOL K56? אבקש גם המלצה למארז מיני

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום מחפשת המלצה למארז mid Tower בלי זכוכית ששומר על מחשב שקט וניתן להשיג בארץ. יש הרבה המלצות באתרים אמריקאים אבל אני לא מוצאת את המארזים האלו בחנויות בארץ. תודה

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  22. Started by magimag,

שלום, אני מחפש מארז midi-tower, כאשר הדגש העיקרי הוא שקט. אני לא מתקוון לעשות OC במחשב, וגם לא מעניין אותי שהמארז יהיה יפה, אך ורק שקט מירבי ורצוי שיהיה מוגן מאבק שלא ייכנס בפנים. התקציב עד 1500 ש"ח, כאשר עד עכשיו מצאתי שני מארזים: 1) Antec P183 2) CoolerMaster 500 Sileo האם אתם מכירים מארזים יותר שקטים?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by caeyal,

לחברי הפורום שלום, יש לי מחשב עם מפרט יחסית ישן (בן 4 שנים). לוח האם שלי תואם ATX וכן יש לי מאוורר מעבד zalman 7700 . כמו כן יש לי כרטיס קול מקצועי ESI Julia וכן שני דיסקים קשיחים, צורב DVD וצורב CD. אני מעוניין במארז שקט מאוד ונוח למחשב וכן ספק כוח שקט שיוכלו לשמש אותי בעתיד כשארצה לשדרג את המפרט שלי. לאחר בירור ארוך הגעתי לאופציות הנ"ל: 1. antec sonata III הכולל ספק 500W. 2. Compucase 6A19 שלא כולל ספק. 3. antec designer 500 הכולל ספק 500W 4. antec p150 כולל ספק 430W 5. NZXT HUSH לא כולל ספק לגבי ה-antec שהוא כנראה האפקטיבי מכולם הבנתי שה-sonata לא ממש משקיט את הדיסקים הקשיחים שרוטטים (למרות שיש להם סיליקון שסופג את הויברציות )וכן אף אחד מהנ"ל (למעט antec p1xx) לא כולל …

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by ItachiSan,

שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לגיימינג תומך 4K, אני מניח שצריך הרבה מקום לקירור מים, כרטיס מסך מפלצתי וכו'. שקט חשוב לי מאוד. רציתי לדעת מה דעתכם על המארז הזה: Corsair Carbide Quiet 600Q Inverse ATX Full-Tower אפשר להשיג אותו ב TMS ב 600 ש"ח בערך, ובחו"ל ב 400 ש"ח. למישהי יש ניסיון איתו? האם יש לכם המלצה על מארז אחר שנותן תמורה יותר טובה למחיר? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by booooh,

היי, אני מרכיב לעצמי מחשב (קצת למשחקים, קצת לצפייה בתכני HD), והוא הולך להיות מבוסס i5-750 וכרטיס מסך HD5770. (לוח אם מבוסס ATX לא mATX) מכיוון שהמחשב הולך להיות בסלון, אז חשוב לי שהוא יהיה שקט, אבל זה לא שאני הולך לישון איתו בחדר. אני מתלבט בין האופציות הבאות, ואשמח אם תוכלו להביע דעה לגבי מה עדיף (או יותר נכון, האם זה שווה את ההפרש במחיר...) 1. Antec Sonata III (ולא משנה כרגע אם זו הגרסא עם ה-earthwatts או עם אני מוסיף את ה- seasonic s12 550), להבנתי שניהם שקטים באותה המידה. 2. Antec Solo בשילוב עם ה- seasonic 3. מארז Antec P182 בשיולב עם ה- seasonic S12 550 הצעות נוספות תתקבלנה בברכה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים