עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. המערכת תהיה: Q6600 G0 + Tuniq Gigabyte P35-DS3 2x1GB Corsair 800mhz CL5 Gigabyte Radeon 2400 Pro / 8400GS 320GB seagate sata Pioneer 212 DVDRW sata Enermax Chakra sidewindow 25cm fan 1xArctic Cooling AF 120mm fan 1xGlacialtech Hydrodynamic 120mm fan OC מתוכנן ל-400FSB כלומר מעבד ב-3.6Ghz ומתח כנראה באיזור ה-1.45v. האם ספק FSP 450PNR יספיק? או שכדאי לשפוך עוד 120 ש"ח על Liberty 400W? אגב אני רואה ש-IQPC כתבו 3 שנים אחריות על ה-FSP, מכיוון שאני מניח שהם מביאים אותו מ-CD-LOG כמו כולם, האחריות אמורה להיות רק שנה נכון?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  2. יש את ARMOR A60 Middle Tower Series Black Case הוא מפחיד אותי עם כל האורות יש גם את Thermaltake V9 גם הוא נראה מפחיד המליצו לי בפורום על שילוב מארז וספק Antec Sonata IV 620 Watt 80Plus הוא נראה רגוע אבל יש לו חורים בצד. איך זה ישפיע על הרעש? בנוסף הוא מגיע עם ספק 620W. איך השקט של הספק? חוץ מזה בכלל לא נראה לי שאני צריך ספק לא יותר מ 400W. ויש את P183 היקר. מה לעשות

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by yossi314,

שלום לכל חברי הפורום, ברשותי כרטיס מסך מדגם EAX1650XT (מבוסס צ'יפ X1650XT) תוצרת אסוס. הבעיה שיש ברשותי רק ספק מחברת-מדבקה בהספק משוער של 500W. אני רק אציין שספק זה החזיק את ה-7600GS שלי בנאמות רבה שנים מספר. האם אני צריך להחליף את הספק בדחיפות פן התפגר לי בן הידיים ואיתו חלק ממערכתי האהובה? בתקציב כולל 300 ש"ח, אני מוכן לקנות ספק חדש, בהנחה שהעדיין דורש לכך. האם הספק תוצרת ENERMAX בהספק-כולל של 405W וואט, יצליח לעמוד במשימה? אשמח לשמוע את דעותכם המלומדות.

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  4. אשמח להמלצה על מארז שוכב ...(אינטרנט,צריבות-לא גיימינג)...תקציב-עד 500 ש"ח תודה רבה אבי

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by שחר אור,

היום חיפשתי לי מארז אופקי שבעיני ימצא חן. אחד שאת כיסי לא ירוקן (לא יותר משבע מאות ש"ח - כשהספק בו נוכח). כמובן שזה יהיה מבית טוב, ויספק את שצפוי ממנו ככזה (לרוב). איורור טוב, נוחות הרכבה, חומרים נאותים וכמובן פוזה נאה. אז, לאחר לחיצות מקש וטיולי עכבר, נותרתי עם מתמודדים - חמישה במספר: [table] [tr][td]Asus TS-6A* ~250[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Antec Minuet 300 ~490[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Antec NSK2400 ~640[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Compucase 7328 ~320[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Foxconn DH153C* ~290[/td][td][/td][/tr] [/table] *לא כולל ספק יש לכם הזדמנות נהדרת לבחור לי מארז לתפארת, וזו מצידי התחייבות שאקח את הדעות בכבדות. דרך אגב אתם פורום נהדר תודה…

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  6. http://www.tekbunker.com/index.php?option=com_content&task=view&id=252&Itemid=57&limit=1&limitstart=1 כן כן, זה הלינק ש-urib הביא לא מזמן.. לא ראיתי שם שכתבו איזה מארז זה, וחבל, כי התאהבתי בו במבט ראשון :smile1: תודה מראש..!

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by p-o-i,

ספק של GLOBAL WIN...שווה או לא? הסוג: FSP 450W GLOBAL WIN PFC FSP450-3GP01 מחירו 300שח... מה אתם אומרים שווה או לא??

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by shantax,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומכיוון שהמארז שרציתי במקור (nzxt hush) לא היה במלאי החלטתי ללכת על הדגם enermax chakra 3052. העניין הוא שהבנתי שבדגם הזה יש לפעמים בעיה של תאימות עם המאוורר של המעבד בגלל המאוורר גב הגדול של המארז. יש לי מאוור של גיגה בייט G-power שהמידות שלו הן 110X100X109. האם יש למישהו מושג אם תהיה בעיה של התאמה למארז? (ודרך אגב, חוץ מהעניין של המאוורר גב הגדול, יש איזה ייתרון לדגם הזה על ה 3050, במידה שה52 לא יתאים לי למאוורר של המעבד?) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by wwwqqrr,

יש לי שאלה לגבי הספק כוח שצריך לכרטיסי מסך מסויימים כמה וואט צריך ל : 8800gt 8800gts 512mb x1950xtx hd4850 תודה

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by redead,

הסתובבתי סתם קצת באינטרנט ונתקלתי באפשרות הזאת של להחליף דלתות שונות למארזים קיימים כמו בדוגמה הזאת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_280&products_id=4835 רציתי לדעת אם גם קיימת אפשרות כזאת למארז שלי? Gigabye Aurora 3D ..

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  11. Started by ob,

אני מחפש ספק דק / קטן לבניית מחשב בתוך דיוידי או מגבר. היכן אפשר להשיג דבר כזה? תודה.

12. אני לא מוצא מאוורר 25 ס"מ מישהו יודע איפה אפשר לקנות אחד

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  13. Started by indescrimonous,

שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש, ובעקרון חשבתי על ה-Antec VP-450 עד שחישבתי את ההספק הכולל של המחשב אחרי בתוספת שדרוגים מינוריים ותוספות קטנות וגיליתי שזה מתקרב יותר מדי לגבול של הספק. עכשיו אני מחפש ספק חדש, עדיף שיהיה יותר מ-500W, מחברה אמינה, ואם יש לינקים לבדיקות שנעשו על הספק אני אשמח מאוד אם תצרפו. המפרט שהספק יצטרך להפעיל הוא: מעבד: i3 2120 זכרון: Kingston 4GB דיסק קשיח: WD 500GB 7200RPM לוח אם: P8H61-M LE של ASUS כונן דיסקים: SONY X24 כרטיס מסך: SAPPHIRE 6770 1GB בעקרון רוב הסיכויים שיצורף אל המחשב עוד כרטיס PCI בעתיד הקרוב וגם מחוברים אליו 3 מכשירי USB שצורכים כוח מלוח האם. עדיפות לספקים מרשת אייבורי מטעמי נוחות, ובבקשה רק ספקים שמחירם נמוך מ-400 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  14. שלום, אני רוצה לשים כרטיס מסך על מחשב די חלש עם ספק כוח של 300W. נכנסתי לתוכנה של חישוב הספק למחשב (eXtreme PSU calculator) וכתוב שההספק המינימלי הוא 284W והמומלץ הוא 330W. למחשב הזה יש ספק של 300W. מה יקרה אם הספק לא יספק את כל ההספק שהמחשב צריך? המחשב פשוט יכבה או שהחומרה תינזק? תודה

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by tidan26,

power supply surges detected during the previous power on asus anti -surge was triggered to protect system from unstable power supply unit! press f1 to run setup מה אומרת ההודעה הזאת? ???

16. קניתי מחשב לפני שנה וחצי בערך (והוא עלה לא מעט כמו שאתה רואה במפרט). אני סטודנטית לאנימציה וכרגע עובדת על הפרויקט גמר שלי בתלת מימד ולכן המחשב הוא פחות או יותר הדבר שהכי חשוב לי בחיים . בכל מקרה, במשך שנה (מאוד לא כיפית) היה לי blue screen of death בתדירות של כל חצי שעה, אבל כשהבאתי את זה למעבדה שבה קניתי את המחשב (גם נאלצתי לנסוע לשם כי קניתי את זה במרכז ובינתיים עברתי לירושלים) אז הם אמרו לי "מחשב בסדר, תוכנות לא חוקיות" :s07: :s07: במילים האלו, ואני יודעת שזה בולשיט, אז פירמטתי אותו כל פעם כדי שלא יהיה להם מה לטעון ונסעתי לשם שוב ושוב והם לא פתרו לי את הבעיה. שמתי trail versions בשביל שלא יהיה להם מה לטעון. ידעתי שהם יודעים שאני לא אוכל להרשות לעצמי לקנות את התוכנות…

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  17. Started by bigblue,

[http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDSC9L מישהו מכיר את המוצר ויודע אם אפשר להשתמש בו במקום אל פסק ? אני יודע שהוא לא יכול להחזיק את המערכת במקרה של נפילת חשמל, אבל הוא אמור להגן במקרה של עליות,נחשולים וכו"??

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  18. שלום לכולם שלב ההכרעה. מה עדיף מבין השניים? למערכת שכרגע רצה על דואל קור + ATI X1900XTX כמובן עם מחשבה לעתיד.

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  19. Started by yaloner,

אני יודע שזה מעט, אבל יש לי 300 ש"ח בערך להוציא על מארז+ספק למחשב משרדי (התקציב לכל המחשב הוא 2,500 ש"ח) צורת המארז לא ממש חשובה לי אבל אני רוצה שיהיו חיבורי USB2 בחזית. ספק אני רוצה שיהיה מחברה ידועה ואמינה, ואם אפשר שלא יעשה רעש של טרקטור... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by esaly,

אהלן אנשים! הרבה מדברים כאן על חוסר מקום ל8800....הוא עד כדי כך? ראיתי אותו והוא לא כזה גדול... הוא לא נכנס לCOMPUCASE 6A19?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by mz155,

הsagitta יכול להכיל את ה8800ultra? של לידטק אם זה משנה תודה רבה mz155

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  22. שלום. אני מחפש מארז כולל ספק למחשב שאני בונה. כמה דגשים - שיהיה בעל יציאות USB מקדימה\אחורה+FW. שלא יהיה ג'נרי - בעל ספק איכותי ויעיל (כפוף לתקציב כמובן),מאוורר היטב,בנוי בצורה טובה ויעילה - ושיראה טוב מדובר על מחשב בעל מעבד AMD X2 4400 65W. לוח אם(עדיין לא נסגרתי עליו) - אבל הוא יכלול כ.רשת+מסך+קול מובנה. זכרון 1 ג'יגה בDC. צורב SATA. HD 80 ג'יגה SATA. בלי OC. אני באמת לא מצפה לאיזה F-16 - אבל התמורה הכי טובה לתקציב. הנה כמה אפש' - אשמח אם נתמקד במה שיש בחנות - כי מכאן אני קונה(אני יודע שיש הפרשים של כמה שקלים במקומות אחרים). http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_402_2249 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_2403 http://www.pandas.…

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by coch,

אהלן אני שוקל לעשות מעבר למארז הזה. כבר חקרתי מספיק ביקורות עליו והחלטתי שבגדול מבחינת קירור אוויר\מחיר\פיצ'רים ומראה חיצוני הוא מאוד מתאים לי. האמת היא שאני עובר ממארז מסיבי יותר שפחות או יותר אני לא אוהב את המראה שלו והוא גדול מידי ואין לי צורך בזה, בזמנו רכשתי אותו שהיה לי מערך כרטיסים והתעסקתי קצת יותר עם OC וכו' וכו'.. היום יש לי פחות זמן לזה. בכל מקרה, במידה ויש למישהו את המארז או שהוא ראה אותו בפעולה.. האם המאוורר הצדדי של ה 200 עושה רעש שאפשר להגיד שהוא מפריע ? הבנתי מכל הביקורות שהמאוורר הזה לא נשלט ע"י בקר בניגוד לאחרים. עכשיו המאוורר די גדול ומכניס כמות יפה של אוויר ( הגיוני ) השאלה שלי זה עד כמה הוא רועש. אני אשמח לתשובה ממישהו שיש לו א…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by Haytek,

מעבד: 1679 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6600K 3.5Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 זכרון: 329 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2320 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 299 ₪ - * מבצע * - OCZ SSD Trion 100 240GB TLC 2.5 דיסק קשיח: 339 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לא אכפת לי שיהיה רועש. חשוב לי שהספק איכותי שיחזיק את המערכת הזאת ללפחות 3 שנים. ולגבי המארז שיתמוך בלוח אם ושינצל את שאר המפרט. ולא אכפת לי איך הוא נ…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by elad_jacoby,

עם E7400, ללא OC: http://www.bigcomputers.co.il/pl_product~NSK4480B~5377~0.htm ואם לא, על איזו אלטרנטיבה אתם מציעים?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים