ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
ברשותי המארז הנ''לבתמונה למטה) במארז למטה יש כיוונים של המאוורור , 3 בקרי שליטה על המאווררים , יש את FAN1,FAN2,FAN3 ,, עכשיו כאשר אני מזיז את אחד הכפתורים לא קורה פשוט כלום , המאווררים נשארים על אותה מהירות וזה עושה רושם כאילו זה לא מחובר וזה סתם כפתורים, עכשיו השאללה שלי האם זה צריך להיות ככה? הרי שאני מגביר את המהירות של המאוורור אני צריך לשמוע אותו טיפה יותר מהר נכון? פשוט לא קורה כלום וזה מוזר .... ורציתי לדעת באמת מה בדיוק עושה FAN 1,2ו-3 על מה כל אחד ואחד בדיוק שולט ואיך אפשר לבדוק שהמארז אכן הורכב נכון ותקין? תודה למי שיכול לעזור .... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי חברה, כנראה שהספק OCZ 600W שלי שבק חיים ולכן הייתי רוצה לקבל המלצות לספק חדש מפרט E8400 2GB DDR2 800 450GTS 320GB HD עדיף שיהיה כמה שיותר זול וטוב אין חשיבות לשקט ומודולריות רק שיסחוב את המחשב תודה
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מחפש מארז שיהיה שקט ובעל קירור ברמה טובה מאוד (אני נמצא בחדר מאוד חם). אני לא מחפש מארז מצועצע או משהו בסגנון, אבל שיראה נורמלי.
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
נתקלתי בפרסום על ספק מתוקן Silverstone Strider Silent 500W SST-ST50F ב-160 ש"ח. http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=2 במקור חשבתי ללכת על ה-Seasonic S12II 520W Bronze, שעולה עוד 200 שקל. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אני מתעניין עכשיו במערכת מחשב חדשה והייתי רוצה חוות דעת של אחרים לגבי 2 הרכיבים האלה כאלה שיש להם נסיון איתם וכאלה שמכירים אותם !! מארז - Thermaltake M9D VI4000BWS ספק - Enermax EPR525AWT PRO82+ 525W SLI Active PFC התקציב הוא עד בערך 1000 ש"ח אולי קצת פחות בסביבות ה950 ..... זה הכיוון שאני מחפש בקשר למארז והספק. האם הם יתאימו ביחד ? איך הם מבחינת איכות ? והאם כרטיס מסך גיגבייט 4870 יכנס באופן טוב בפנים ? והאם ביג טייפון יכנס בתוך המארז ללא בעיות ??! תודה רבה למי שיכול לעזור ..
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
איך המארז Raidmax APEX? אני יודע שהוא בא עם 2 מאווררים, יש אפשרות להוסיף לו עוד? הוא בנוי טוב? כמה הארד דיסקים אפשר להכניס בתוכו? ועוד שאלה על הספק של SeaSonic 400W, הוא יחזיק את המפרט הבא?: E7400 + OC Freezer 7 Pro GT 9500 [אני בעתיד מחליף לGT 9800 או HD 2900]. GA EP43-DS3L A DATA 2 GB SAMSUNG 320 GB LG DVD+RW X22
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ספציפית הספק הזה, האם הוא שווה משהו? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5684 אני מכיר את דלתא מתחום המאוררים (2 GHE אימתניים ששוכבים במגירה) אבל מעולם לא נתקלתי בספקים שלהם...
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
עריכה: בטעות פרסמתי את זה בפורום הלא נכון , לנעול בבקשה. המפרט שלי: Q6600 8800GTS 2GB GA-965P-DS3 OCZ STEALTHXSTREAM 600W התקציב: עד 800 ש"ח, אני מעדיף יותר זול. כל מה שאני צריך מהמארז זה שהוא יהיה שקט ובעל קירור טוב(ללא קירור חיצוני). על מה אתם ממליצים? חשבתי על ה-GIGABYTE 3D AURORA 570, הוא שקט? הקירור שלו טוב? יש משהו יותר טוב למחיר כזה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם. שנה טובה, חג שמח וגמר חתימה טובה =]. ברשותי המפרט הבא: ATX 630B + Thermaltake 400W Intel Core2 Quad 2.4 GHZ Q6600 8MB - AC 7 Freezer pro Intel Mother-Board DP35DP Seagate 320GB SATAII 7,200 RPM 16MB HIT Kingston DDR2 4GB 800MHZ CL5 PHILIPS DVD-RW BLACK 18x Bulk GainWard 8800GTS G92 512MB 256BIT DUAL DVI Gigabyte GT-PTV-AF-RH כפי שאתם רואים המחשב לא רע בכלל.. יש לו ביצועים ממש טובים ואני מאוד מרוצה ממנו. הבעיה היא שכל הזמן יש לי בעיות התחממות במחשב, ואני כמעט בטוח שזה בגלל המארז. שכפי שאתם מכירים או לא הוא ממש גרוע, קטן ולא מאוורר טוב - http://www.dsales.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=1138924. הטמפ' של הכ.מ שלי הם 71 במנוחה! רק כשאני…
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של TYAN, שמשרת כשרת, ללוח זה מתחבר ספק עם 24 פינים, ועוד חיבור בצד של 8 פינים (2X4) הספק שלו הלך לצערי, אבל יש לי פה ספק אחר, לספק הזה יש 20 פינים, חיבור נוסף של 4 פינים (כוורת 2X2) ועוד אחד כזה 4 פינים (2X2) הבנתי שאפשר לחבר את ה20 פינים + 4 פינים ולקבל את ה24 שמתחבר בשורה אחת ללוח אם, אבל עדיין נשאר לי לחבר את ה 8 פינים על הלוח אם. מישהו אמר לי שאפשר לחבר את הכוורת הנותרת (2X2) במרכז של השמנייה (4X2) ככה שנשארים 2 פינים בכל צד, האם זה נכון ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
בקשר להתקנת הרדיסקים או צורבים במארז האם ההתקנה היא רק עם ברגים ? או שיש מסילות קטנות כמו ב HEC 61A9 ? בכלל אשמח לשמוע חוות דעת על המארז אני קונה רק מ FOXPC , אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע אני לא גיימר , אבל בכל זאת אני רוצה ספק כח חזק , כרגע אני סגור על SEASONIC SS-500ET
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
איך הספק הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=21115&PHPSESSID=c5535510 500W של TT זה 500 W נקי נכון ?
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי חברים! אני בבעיה - כבר הרכבתי מפרט אבל מסתבר שהמארז שאני מחפש (ANTEC P150 / Designer 500) לא נמצא אצל היבואן, ואני חייב את המחשב דחוף השבוע! אני מחפש מארז אמין, חייב להיות סופר שקט! ולא מהודר מדי. ה-P150 התאים לי מצוין התקציב כולל ספק - עד 900, מקסימום 1000 ש"ח. רצוי אחריות מעבר לשנה כי אני מתכנן OC קל בעתיד. בבקשה בבקשה, אני מתכוון לקנות כבר מחר מחרתיים! הנה המפרט (בלי המארז): קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ¤ 657 1 קירור למעבד Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support ¤ 250 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 Dual…
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי קניית מחשב חדש ומתלבט לגבי הספק... אני רוצה משהו טוב שישמור לי על הרכיבים. אני לא יודע לחשב איזה הספק צריך, אבל אני ארשום את המפרט ומקווה שתוכלו אולי לעזור לי... Phenom II x6 1090T Giga' 890GPA UD3H AM3 וכרטיס מסך פשוט (יש לי Geforce 6600) התקציב לספק הוא 300-500+- אשמח אם תוכלו לעזור לי! :
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
המארז Antec NSK4480B-II מגיע עם ספק Antec Earthwatts 380W מה רמת השקט של הספק הזה בהשוואה לספק Antec BP500U 500W (שקט/רועש מעט/הרבה)?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מארז במחיר של 500 שקל +-. המארז אמור להיות מותאם לכרטיסי מסך הגדולים יותר שיש היום בשוק ולכן עליו להיות גדול. כמו כן אני רוצה שבמארז יהיה חלון גדול, כמה שיותר גדול יותר טוב , אם יש מארז שכמעט כל הדלת שלו היא חלון זה יהיה מצויין. אני מכיר מספיק מארזים טובים- הבעיה שבאף אחד אין חלון שמספק אותי, אז חשבתי שאולי אתם מכירים איזה דגם... כמובן שהמארז צריך להיות קריר ועשוי מחומרים איכותיים, סידור כבלים ממש לא חובה במארז. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ייעוץ לספק כוח חדש, תוך התחשבות לשדרוג עתידי של המפרט. מפרט : i5 2500 gigabyte ga-ph67-ud3-b3 arctic cooling freezer 7 pro mushkin 4 ram samsung spinpoint f3 ati hd 6950 samsung sh s223b dvd antec three hundred atx mid tower
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מארז antec 300 להפתעתי אין לו מסנן אבק על הדלת הצדדית באזור שאפשר להתקין מאוורר, כל מה שיש שם זה רשת מאוד לא צפופה הפתח הזה שואב הרבה אוויר בגלל שממוקם מול מאוורר schythe kabuto שמי שמכיר את הגודל שלו הוא כמעט ברוחב של המארז אני ממש דואג שיכנס לי הרבה אבק ובמקרה הגרוע דברים גדולים יותר וחיים יותר האם אפשר לאלתר איזשהו מסנן אבק או שזה לא רציני? איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם הספק אני חושב, אתמול לא הצלחתי להפעיל את המחשב ואחרי ניסיונות רבים הצלחתי. קניתי גם את הספק הזה וגם כרטיס מסך ASUS HD 5770 ומשום מה לא הצלחתי בהתחלה.. ופתאום אחרי ניתוק וחיבור מחדש של הכבלים של הספק מחדש - סוף כל סוף עלה המחשב (כי עד שזה עלה זה היה מעלה רק מסך ריק/שחור). היום, פתחתי את המחשב כדי לחבר כונן קשיח נוסף ובאתי להדליק ושוב פעם מסך שחור אז ניתקתי את הכונן שהוספתי ושוב עדיין זה שחור/ריק. מה זה, למה זה ככה ? בדרך כלל שהמחשב עולה אז שאני מדליק אותו אחרי כיבוי דרך המפסק האחורי - הוא נדלק לכמה שניות כולל המאווררים ואז נכבה ואז בלחיצה בכפתור הקדמי הוא נדלק רשמית - שזה הנורמל אצלי.. אבל עכשיו עם המסך הריק/שחור שאני מדליק דרך המפסק האחורי הוא לא מפ…
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
קרה במהלך מעבר דירה.. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא רגלית אחת תואמת? המון תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם זה המפרט שלי מעבדי AMD Athlon 64 4800+ לוחות אם למעבדי ASUS M2A-VM HDMI זכרונות DDR II 667 2GB kingstone כרטיסי מסך Point Of View 7300GT 256MB TV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים LG DVD±RW GSA-H30N x16 Beige SATA אשמח לקבל הצעה למארז עם זרימת אוויר טובה וגם לספק שיתאים למארז. ואשמח לקבל חוות דעת על המארז הבא: דגם: A-Top X-Blade Black
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני מתנצל מראש אם השאלה חוזרת על עצמה. הסתכלתי בדיונים האחרונים ולא ראיתי משהו כזה. למחשב שלי יש ספק corsair 550VX. האם הספק הזה ואחרים ברמתו (כלומר, לא גנרים) כולל איזושהי הגנה מברקים? שמעתי על לא מעט מקרים של מחשבים שהתקלקלו כתוצאה ממכת ברק, אני ממש לא רוצה שזה יקרה לי. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
המחשב יהיה ללא כרטיס מסך ובלי OC, אבל עם I5, אולי אפילו I7 וכנראה שני כוננים, אז רוצה ספק של לפחות 350W, אם אפשר אז אפילו יותר ליתר בטחון. מארז עם לפחות שני USB קדמי (עדיף שלפחות אחד USB3), וקטן ככל האפשר לא יהיה OC ולא חייב להיות נורא שקט, אבל צריך להיות מספיק מאוורר לקיץ הישראלי בלי מזגן, וסביר מבחינת רעש תקציב 500-600, אפשר אפילו 650 אם יש סיבה טובה. לא באנדל של חנות ספציפית, אלא אם כן היא באיזור חיפה יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
כמו בכותרת הצעות ולמה המלצתם יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-