עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by amit_amit,

שלום לכולם, יש לי ספק של ספייר ROCKETTER V של 500W עכשיו מהאתר פה הבנתי שהספקים של ספייר לא מומלצים בכלל, ואפשר אפילו לכנות אותם בשם ג'נריים השאלה שלי היא על פי מה ההחלטה הזו? על פי ביקורות שקראתי באינטרנט הספק מקבל ציון טוב מאוד (8\10) מדוע הוא נשלל כאן באתר בצורה כה חדה?

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  2. שלום לפני כשנה וחצי רכשתי מחנות מסויימת ( כרגע נמנע מפרסום שמה) מחשב ב 6,000 ש"ח כולל HD 5850 מארז THERMLTAKE ELEMENT G וספק 700W של OCZ ביום א' ה 03.07 הבאתי את המחשב לתיקון והתברר שהספק הלך לשמחתי הוא עדיין באחריות ( יש עליו שנתיים) אבל נמסר לי מחנות המחשבים שהם מתכוונים לשלוח את הספק ליבואן ( לא יודע מי זה) ולאחר שיקבלו תשובה ממנו וספק חדש הם יתקינו לי ( זה יעלה לי רק 100 ש"ח עלות מעבדה). לצערי , עד היום ה 12.07 המחשב עדיין במעבדת החנות התקשרתי מספר פעמים , אומרים לי שעדיין בודקים מול היבואן , עדיין אין תשובה מהיבואן לא התקבל עדיין ספק מהיבואן...וכו' האם זה נראה לכם הגיוני שאני צריך להמתין שבוע וחצי אומנם , אין להם במלאי את OCZ , אבל יש להם חברות אחרות כמו SEASONIC מ…

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by skiski,

שלום , אני קונה מחשב חדש זה המפרט שלו : ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? ASUS ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ?1GB TwinMOS? DDR II 667 ASUS ?7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E? Western Digital ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? כמובן שיהיה בו גם צורב ודיוידירום ... ושאר הדברים כמו מקלדת וכו' . נשאר לי רק לבחור מארז וספק למחשב הזה .. אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי איזה מארז וספק אני צריך אני יודה לכם .. אני רוצה משהו טוב שלא יהרס או משהו אחרי זמן קצר התקציב למארז וספק זה 400-450 מקסימום . תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  4. מה יותר טוב מביניהם? ה k7+fsp 700 w עולה 150 שקל פחות מה seasonic +620 w, אז מה יותר משתלם. הקיצר מה הייתם קונים. הרכיבים מיועדים בהתחלה ל hd 6870 בודד ובהמשך ל cf של hd 6870

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  5. Started by adirnasri,

שלום... יש לי את המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E4300 800HMZ BOX לוח אם: Abit iB9 דיסק קשיח : 250GB SATA2 זיכרון פנימי: שתי כרטיסים של 512MB DDR2 667MHZ כרטיס מסך : Sapphire ATI Radeon X1800 GTO, 256 Mb DDR3 אני רוצה מארז שיתאים לי למפרט הזה... תודה רבה אדיר

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  6. בדיוק כשהחלטתי לדחות את ההחלטה לקנות מחשב חדש, המחשב הישן החליט שמספיק לו. ככל הנראה ספק הכוח (350 גנרי) סיים את חייו מוקדם מן הצפוי. אז אין ברירה אלא לקנות חדש. אז עכשיו אני בהתלבטות: * האם ספק גנרי זול, יכול להחזיק מערכת פשוטה של p4, geforce4 pci, כרטיס קול OB והרד דיסק IDE 180 * האם לקנות ספק גנרי זול, בעל תפוקה זהה או גבוהה יותר? * או שאולי עדיף לקנות ספק מותג, בעל תפוקה נמוכה או זהה? בגדול, לא תכננתי להוציא יותר מ-150 ש"ח על העניין, מה גם שבעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש. בקיצור, תנו לי הצעה לספק טוב, חזק ויציב, אבל כזה שלא יעשה חור בארנק. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  7. Started by lior5725,

שלום אני מחפש ספק כח חזק שיחזיק טוב את המפרט הבא core i7 990x 6gb ddr3 2000mhz gtx 570 gigabyte udr3 160gb ssd 2tb westren digital 7200rpm מארז NZXT Phantom Black/White/Red אמרו לי שהסנסוניק הכי טובים אך כמה ולמה (אני רוצה מודולרי, עם אופציה ל-SLI) נראה לי עדיף אם משקיעים כבר.. אשמח לעצות גם בקשר למפרט המחשב האם כדאי משהו אחר במחיר טוב יותר או זהה תודה

8. Started by yaloner,

הי, אחרי כמעט 7 שנים, החלטתי לשדרג את המחשב שלי (PIII), מאחר והמצב הכספי בקאנטים זה הולך להיות הכי בהדרגה שאפשר. הרכיב הראשון הולך להיות ספק הכח שמתחיל לגמגם. השאלה היא האם יש סיבה להחליף גם את המארז הישן או שלא תהיה לי בעיה להשתמש באותו מארז בעתיד (למחשב שיהיה מבוסס על איזה athlon X2). כמובן שהמטרה היא לחסוך כסף ולא לקנות מארז אם לא צריך. איזה הבדלים יש במארזים מלפני 7 שנים למארזים של היום ? (חוץ מ-USB בחזית)

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by ohad2890,

צריך אל פסק טוב עד 400-450 שיכבה לי תמחשב נורמלי בהפסקת חשמל/קפיצת חשמל בבית תודה מראש לכל העוזרים!!!!!!

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by Ruya,

צריך המלצה לספק כוח טוב שיחזיק לי מחשב למשחקים (התקציב של המחשב הוא 5 אלף) כמובן שהספק לא יהיה יותר מדיי יקר כי בכל זאת זה רק ספק כוח (: רויה.

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by R@mi,

חברה המפרט שלי בצד ימין, יש לי את הספק HEC ART 400W. קיצור אחרי OC של 600MHz הספק לא יציב בגרוש. הוא מתחיל להיכשל ב S&M ואני לא יכול להגיע למהיריות גבוהות יותר. כנ"ל גם אחרי 690MHz הוספה לליבת הכרטיס מסך יש לי ארטיפקטס מהספק שוב להדגיש. אני רוצה ספק חזק וטוב, שמחזיק OC, ברצוני גם לעשות VMOD בעתיד לכרטיס מסך שלי. התקציב שלי ממש דל אבל ממש דל יענו שלא יעבור את ה 400 שקל +- חריגה קטנה במיוחד אם אפשר. אם אתם שואלים מה אנירוצה לעשות זה לעבור את מחסום ה3.3 או 3.2 עם המעבד שלי על קירור סטוק. שמעתי שה FSP הזה: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN 400PN יחזיק לי מצויין. . עוד דעות ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  12. אני מתכוון לשדרג את המחשב כולו בעוד כחצי שנה בערך אז שהספק והמארז יהיו מותאמים לעבודה עם החומרה פחות או יותר מבחינת מתחים ופליטת חום של הרכיבים וכרגע אני רוצה לקנות את המארז והספק ולשים בו את המפרט שלי ובמקום הכ.מסך הנוכחי X700 לשים כרטיס שיצא בעוד כחודש בערך אז מבחינת צריכת חשמל של רכיבים שיהיה בהתאם תודה

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  13. Started by Rudebox,

אני צריך לקבל אחד מהם זה לא רלוונטי להציע ספק אחר שתיהם ENEREMAX זה http://www.enermaxusa.com/catalog/pr...products_id=75 או זה http://www.enermaxusa.com/catalog/pr...roducts_id=167 שימו לב אחד מהסדרה של NoiseTaker והשני TomaHawk Noisetaker = 420W TomaHawk = 405W איזה מהם יותר חדשה ? ה TomaHawk יש לו מאורר יותר גדול בבקשה זה דחוף ורק מי שמבין שיגיד לי . תודה רבה ! *עריכה* שמתי לב שה - Noisetaker מאוד ישן יצא בסוף שנת 2003 בדצבמבר ועוד דבר ששמתי לב אליו ל - Noisetaker יש שתי מאוורים אחד בתוך המארז והשני לכיוון חוץ אני לא מבין בספקים האלה וזה המקסימום שאני יכול להגיד לכם כדיי לעזור לעצמי . אני מתככנן בעוד חודש לרכוש כרטיס מסך חזק . יש לי מעבד i5 ... תודה

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by mtnm,

היי, הזמנתי בTMS מפרט הכולל את הרכיבים cooler master cm 690 + hec 400W. החנות הודיע לי שלא ניתן להרכיב את המפרט כיוון שהחוטים של הספק לא ארוכים מספיק להגיע ללוח אם. הם הציעו לי לחליף את הספק לLiberty 400W או Corsair 450W, או להחליף מארז. הספקים שהם אמרו לי שמתאימים למארז מייקריים מאוד את הסיפור ולכן חבל לי סתם להשקיע עוד כסף אם לא צריך. לכן אני צריך עצה למארז איכותי בתקציב של כ430 ש"ח, או פיתרון יצירתי אחר. עריכה: לאחר חיפוש באיננטרנט מצאתי את שני 2 הדגמים הבאים שיכולים להתאים לי: enermax chakra ולהוסיף 2 מאווררים gigabyte poseidon מה דעתכם? תודה, מתן

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  15. שלום אני חדש פה ולא ממש מבין טוב טוב את כל המערכות והחברות והייתי רוצה לישאול את חברי הפורום שיותר מבינים אני צריך ספק כח שיספיק לכרטיס מסך 8800 GTX מעבד אינטל 6600 דואל קור ושני זיכרונות DDR2 של 1024 2X אם יש עוד איזה מרכיב שמשיע על בחירת הספק אשמח להוסיף זהו הייתי רוצה שתעזרו לי ליבחור יש לי ספק שהבנתי שהוא טוב 520W TRIPLE RAIL SLI Corsair HX Series אבל הוא עולה 655 ש"ח ואני מעדיף בפחות

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  16. שלום לכולם האם מערכת שמורכבת כך 6550 GA-P35-DS3 667 1024X2 כרטיס מסך מולטי מחובר ל 2 מסכים METROX G200 MMS מארז וספק כלול במארז 6A21 400 W HEC WD 250 16MB המחשב דלןק 16 שעות ביום ומשמש לגלישה ותוכנות גרפיות לא כבדות במיוחד האם יש לי צורך באיורור נוסף למארז או למעבד ....? ואם כן אנא המליצו תודה תקציב עד 200 שח לתוספת במידה וצריך

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by LaCostE,

שלום לכולם , אחרי השבוע הזה שהמחשב שלי חטף לא מעט " זאפטות " מהחשמל וקפץ לי יותר מכמה פעמים החלטתי שאני חייב לקנות UPS . מישהו כאן יכול לתת לי המלצה ? כמו VA אני צריך ? אני צריך את זה למחשב הראשון שיש בחלון של המפרטים . אני מבקש המלצות עד 300 שקל , ואם יש חריגה , אשמח אם תגידו מה זה יייתן לי . יום טוב , דודי .

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by Iv0ry,

ספק זה איכותי?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  19. מארז: האם ה- Antec Sonata III הוא השקט יותר בטווח מחירים זה (עד 400) ? הציעו לי גם את LANCOOL PC-K60B ספק כח: ENERMAX PRO82+ 525W או Seasonic - איזו חברה אמינה יותר ?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  20. שלום לכולם, אני משדרג ל: AMD fx 8350 gigabte ga-990xa g.skill 8gb 1866 cl9 1.5 volt sapphire 7870 xt 2gb גוף קירור למעבד אוויר/נוזלי (עדיין לא סגור על זה) כל זה מתווסף למה שכבר יש לי: 3 דיסקים קשיחים רגילים 1 דיסק SSD 7 מאווררים 1 כונן דיוידי 1 צורב מקלדת+עכבר אלחוטי לוג'יטק עד כאן. יש ברשותי את הספק כח הזה: THERMALTAKE TOUGHPOWER W0116RU CABLE MANAGEMENT 750W POWER SUPPLY http://www.tweaknews.net/reviews/thermaltake750w/ זה אמור להוות בעיה? תודה לעוזרים. נ.ב מתוכנן אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  21. אבקש בלי חוות דעת למפרט אלא רק המלצה לספק .. תודה מעבד : Intel - i7 2700K לוח אם : Gigabyte GA-Z77X-UD5H WiFi כרטיס מסך : ASUS READON HD7950 3GB GDDR5 הארד דיסק : WD 500 GB מארז - Antec DF-85 קירור מים למעבד : Corsair H100

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  22. היי. אני רוצה להחליף את המאווררים במארז ואני לא ממש מוצא את גודל המאווררים של המארז בSpecifications. הנה הדף מאתר היצרן- http://compucase.de/englisch/produkte/gehaeuse/minitower/6k31.php# תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by Nikiller,

היי! קיבלתי את הספק הזה... ואין לי מושג כמה הוא שווה נכון להיום? ראיתי בכמה חנויות שהוא עולה בין 760 ל-820 ש"ח. למישהו יש רעיון? המשך יום נעים.. NIKILLER

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  24. לחבר שלי יש כרגע את הספק הזה : http://www.systemcooling.com/powerop_525-01.html לפי הריילים שלו הוא ספק יחסית חזק ויספיק מעל ומעבר בשביל רוב המחשבים היום. אבל - לספק אין כבל חשמל לPCI-E ולכן צריך מתאם וגם הATX שלו הוא 20 פינים ולא 24 ככה שאני גם לא יודע אם צריך מתאם או לא. הספק הולך לפעול עם המערכת הבאה : E6300 ASUS P5B-Deluxe\Gigabyte DS3\DS4 GSKILL 1GB 800mhz PK RADEON X1950XT 256MB הארדיסק 120GB SATA של WD 2 כוננים אופטיים(לא ידוע איזה עדיין)

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  25. מישהו יודע עם יש למארז "XCLIO 2000 " מגני אבק?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.