ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הספק כוח הישן הלך לי, אז שמתי ספק כוח כמו שהיה עם שני חיבורים ללוח אם - אחד מלבן ואחד ריבוע. בלוח אם המלבן הוא עם 24 "פינים" ובמחבר עצמו של הספק הוא עם 20 פינים בלבד. אז מה שייעצו לי לחבר זה את הריבוע(4 "פינים") ואת המלבן עם ה-20 "פינים" במקום 24 "פינים" - זה בסדר ? יכול לגרום לבעיות ? המחשב עובד כרגע, לראייה, אבל אני לא רוצה שזה ייגרום לבעיות מיותרות של מתח וגרימת נזק לציוד. מה אתם מייעצים לי לעשות ? לקנות ספק שיתאים בול ללוח אם או להישאר עם מה שיש עכשיו ?
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מתעניין בספק למערכת הבאה: Intel E8400 Zotac 9400GT 1 HDD 2 ram sticks (במפרט מחשב, HTPC) כפי שרואים המערכת די בסיסית ומיועדת למולטימדיה (בלי משחקים וכו'), לכן התענייני בספק בסיסי ביותר. ראיתי של HEC 300W מישהו יכול להמליץ עליו? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750777
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
-
פאנל הזכוכית נשבר ואני מחפש לקנות (ללא הצלחה) אחד חלופי. אני מעדיף שיהיה סגור ולא מזכוכית.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
- 2 followers
-
-
אבקש בלי חוות דעת למפרט אלא רק המלצה לספק .. תודה מעבד : Intel - i7 2700K לוח אם : Gigabyte GA-Z77X-UD5H WiFi כרטיס מסך : ASUS READON HD7950 3GB GDDR5 הארד דיסק : WD 500 GB מארז - Antec DF-85 קירור מים למעבד : Corsair H100
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
אני כבר אנצלש, אני מעוניין לקנות גם מארז חדש, האמת שלא כזה משמעותי לי שיהיה סופר שקט, אבל אני כן רוצה usb 3 מקדימה. חשבתי על האנטק מאה, אבל אין לו usb3. לעומתו ראיתי את האנטק וואן שנראה ממש דומה לו ועם usb 3. איך הוא? אשמח כמובן לשמוע עוד הצעות בטווח ה 300-400 שקלים. ערב טוב, אופק שלום לכולם ושבוע טוב,קיים ברשותי הספק HEC POWER 525 שעד עכשיו היה מחובר למערכת דיי ישנה בת כ 8 שנים.(AMD ATHLON 3000+) רציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם הוא יוכל לשרת אותי גם במערכת חדשה? (i5, בלי כ.מ) תודה מראש. אופק ביקורת וידאו שמצאתי: http://www.aol.ca/video/tech-review-hec-power-525-power-supply/147795206/
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להשתמש באל פסק למערכת הבאה : intel quad 6600 4gb ram 2 X 160gb westren digital geforce 8800gt והספק שלי כולל Active PFC (קראתי פה אנשים שהתלוננו שלא כל אל-פסק יודע לעבוד עם זה) עכשיו.....המסך שלי הוא בעצם טלוויזית LCD של סמסונג בגודל 32"..... האם יש אל-פסק במחיר סביר שיוכל להחזיק משהו באיזור ה-10 דק' את המערכת הזו כולל המסך? תודה, תומר.
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם בקר השליטה ששולט על המאוררים ישנם שני מאווררים שיושבים על הדיסקים הקשיחים בטעות עשיתי קצר בכבל וזה גרם לפיוז להישרף יש לי שליטה על 9 מאווררים וכרגע יש לי שליטה על 6 מאווררים מכיוון שהפיוז אחראי על שלושה כבלים של ה-hdd כרגע שלושת הכבלים מנוטרלים ואני לא יכול להשתמש בהם אז חיברתי את המאווררים ישירות ללוח האם ברצוני לדעת האם העוצמה שהמאווררים מקבלים מהלוח היא עוצמה מקסימלית באותה מידה אם הם היו מחוברים לבקר השליטה במצב של מהירות מקסימלית את המארז רכשתי לפני 3 ימים ויש לי אחריות עליו לעוד שנה ושלושה חודשים האם להישאר עם המצב הקיים שהמאווררים עובדים ישירות מהלוח אם או לממש את האחריות? ???
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב מFoxpc e7400 9800gt EVGA p43 עם ה seasonic 400W הם אמרו שהוא לא במלאי ושהם רוצים להחליף לי אותו ב Cooler-Master 500W זה בסדר? הם גם אמרו שהכרטיס מסך לא במלאי ואמרו שיחליפו לי אותו לSonic של פאליט... (3 שנים אחריות) מה אתם אומרים? (הכרטיס אמרתי בסדר כי זה לא באמת משנה נכון? אבל מה עם הספק?)
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/products_new.php?PHPSESSID=0e1ccb3eff535cd53a94cc97e4625293
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
התסלכתי קצת פה וראיתי את Thermaltake V3 Black Edition 3x120mm + Raidmax 400W (By Delta) 25A @ 12V http://tms.co.il/product/7583 המפרט הוא: http://tms.co.il/preview/spec/5nlre7j8 האם המארז מתאים? יש יותר מומלצים בטווח מחירים הזה?[br]פורסם בתאריך: 8.01.2010 בשעה 13:20:28 הקפצה
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב HTPC ואני מתלבט במבחר הגדול שקיים במארזים. חשובה לי הפונקציונליות של המארז ופחות המראה החיצוני, מספק אותי דגם בצבע שחור. אני רוצה לשים דגש שהוא יושב בסלון חשוב שהמאווררים יהיו שקטים, שיהיה לו מקום לחיבור 2 כונני 5.25" אפשרות לחיבור RAID של שני דיסקים קשיחים 3.5" , לוח-אם ATX רגיל עם מקום לחריצי הרחבה , אני חושב להוסיף כרטיס TV Hauppauge PVR 150 האם השלט שלו מספק שליטה מלאה על ה-HTPC או שיש צורך גם בשלט למארז? אם יש דגם טוב בהמלצתכם שכולל גם ספק שקט אשמח לדעת. המחיר של המארז לא צריך להיות HIGH-END אך שיהיה דגם אמין וטוב שכולל את התכונות שציינתי מיותר לציין שאני רוצה חיבור בחזית של USB מיקרופון אוזניות . רציתי לדעת גם אילו תכונות נוספות חשוב שיהיה למארז ומה…
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן חברה. המחשב שלי הוא כזה : i5 760 לוח אם p55 ud2 ספק thermaltek tr2 550 כרטיס מסך 7870 xt מאז שקניתי את כרטיס המסך בקושי השתמשתי בו. עכשיו כשיצא באטלפילד התחלתי באמת להשתמש בו. העיה היא שלאחר כמה זמן של משחק (אין לזה חוקיות) המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, זה לעולם לא קרה לי לפני. כרטיס המסך מחובר אצלי דרך מתאם 6pin לכבל 4pin היוצא מספק הכוח (דרוש לו 2 חיבורים של 6pin). האם יכול להיות שזו הבעיה? שזה לא מחובר ישר דרך כבל 6pin ? או שאולי בכלל הבעיה היא בספק הכוח?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי HEC 550TE: האם הוא מספיק חזק כדי להחזיק e8400, 4GB, 1TB HD, xonar dx ועוד 2 כרטיסי hd 4770 ? הלוח הוא ep45ds3. לא מתוכנן oc רציני, אולי 20% כדי להגיע ליחס 1:1 בין המעבד לזכרון. בנוסף האם הכל יכנס כמו שצריך לantec 300 ? תודה
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, משהו אומר לי שזה קשור לספק ולכן אני כאן, במידה ואני טועה, ניתן להעביר, תודה. ברשותי מחשב, שלו ספק גינארי (כן, אני יודע, טעות מרה). בכל מקרה, למחשב יש 6 יציאות USB 4, מאחור ועוד 2 מלפנים. כל ה-4 מאחור בשימוש, והיום קמתי (זה לא קרה לפני זה) והמחשב לא מצליח לקרוא אף USB שאני מחבר מקדימה. במידה ואני מוציא מאחור, ומחבר אליו, זה עובד. דוגמא אשר גורמת לי לחשוב שמדובר בספק: כאשר אני מחבר HD חיצוני מקדימה, הוא מתחיל לעבוד אך לא עולה (אני שומע אותו מסתובב, אך אחרי 3 שניות הוא מפסיק ומתחיל מחדש), כאשר אני מחבר אותו מאחור, הוא עובד. האם, באמת ייתכן שמדובר בספק, או לחלופין, ייתכן שלשלקע של המחשב (הביתי) מחובר יותר מדי מכשירים? והוא לא מצליח לספק לכולם בהתאם? או שאני OFF לחלוטין?…
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש: GTX 460 1 GB I5 550 HD WD 500GB מאוורר למעבד Zalman CNPS-7000V-AL SI For 775/ 1156/ AMD וכ'ולי וכ'ולי אני רוצה ספק כוח של 600 W של PSU600W With 2 X SATA אמרו לי שהמחשב לא יעבוד, האם זה נכון? אני יודע שאפשר לשדרג, לקנות ספק כוח טוב יותר / יותר חזק / מותג יותר טוב, אבל השאלה שלי היא האם המחשב יעבוד או לא יעבוד, גם ברגיל וגם במאמץ של משחקים?? תודה! :s05:
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
רכשתי מחשב הכולל: לוח אם asus p5b (965) מעבד core 2 duo e6300 צורב dvd x18 LG כונן דיסקטים 1.44 דיסק WD 250GB כרטיס מסך Innovision inno3D geforce 7600GT זכרון 1Gb 800hrz של OCZ במארז מותקן ספק של 350watt. האם זה מספיק למחשב הנ"ל כרגע? האם יספיק הספק לתוספות בעתיד, כגון עוד כונן דיסק קשיח, עוד כונן dvd וכדו'? האם אני צריך לדרוש שידרוג הספק ל-500watt?
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרגע את הספק הזה : http://www.systemcooling.com/powerop_525-01.html לפי הריילים שלו הוא ספק יחסית חזק ויספיק מעל ומעבר בשביל רוב המחשבים היום. אבל - לספק אין כבל חשמל לPCI-E ולכן צריך מתאם וגם הATX שלו הוא 20 פינים ולא 24 ככה שאני גם לא יודע אם צריך מתאם או לא. הספק הולך לפעול עם המערכת הבאה : E6300 ASUS P5B-Deluxe\Gigabyte DS3\DS4 GSKILL 1GB 800mhz PK RADEON X1950XT 256MB הארדיסק 120GB SATA של WD 2 כוננים אופטיים(לא ידוע איזה עדיין)
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
השאלה בעצם בנושא הסטיקי... אין לי צרכים מיוחדים חוץ מעניין השקט שמאוד חשוב לי. בסך הכל מארז בסיסי במחיר סביר, ומראה לא פרוע מדי. תודה. יש למשל כאלה, מה מביניהם יהיה יותר שקט? CoolerMaster Centurion 534 Ikonik TARAN A10B/W Antec Two Hundred Antec Three Hundred
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם . לחבר שלי יש ספק ג'נרי שעושה לו רעשי חפירות בזמן עבודה על המחשב . התקציב שהוא מוכן להשקיע על ספק לא עלום שם משהו טוב מבית טוב ושיעשה את העבודה כראוי ויחזיק כמה שיותר והכי חשוב שקט ! התקציב הוא 150-200 יותר נוטה לכיון ה- 150 . המחשב המדובר P4 2.4GHZ ו..GeForce 6600 אשמח אם תיהיה האפשרות לרכוש את הספק מחנויות שקרובות לאזור שלי [אשדוד] . ככה שאם המשלוח יתעכב בכמה ימים תיהיה אפשרות פשוט לקפוץ ולקחת . תודה רבה לכולם .
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם לוקחים כרטיס מסך בגודל 290 סנטימטר, והמארז תומך בגודל הזה פלוס 3 סנטימטר, אבל נותן אופציה להוציא כונן HDD בשביל שיהיה יותר מקום בשבילו, השאלה שלי האם כדאי לבחור מארז אחר בכל זאת ? האם ככל שהמארז גדול יותר הוא יהיה יותר מאוורר ? למשל איזה מארז במחיר סביר מומלץ עבור כרטיס מסך 7950 באורך 285 סנטימטר ? בעל איכות טוב ואוורור טוב ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן המארז בשביל חבר שאני עוזר לו את המפרט ונשאר רק המארז. הרבה זה ענין של טעם אבל יש גם דברים שחשובים לו והם : 1.קרור טוב - עדיפות על מאווררים לפחות 120 מ"מ ולא 80 2.מארז עם מסילות לדיסקים וכוננים ללא צורך בהתעסקות עם ברגים. 3.חיבורי USB וסאונד מקדימה או בחלקו העליון של המארז. 4. 4 עד 5 תאים לכוננים אופטים וכדומה. 5.שיהיה גם יפה. 6.שיוכל לספק מספיק מקום לכרטיס 9800 GTX. 7.תקציב עד 450 ש"ח ,אם אפשר אפילו פחות מה טוב. אם יש משהו יחודי עם חריגה קלה בתקציב אז גם אפשרי. יש משהו מעניין בתקציב הנ"ל ?
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מצד אחד זה Thermaltake וזה מארז אדיר.(ככה אומרים...) מצד שני NZXT Zero נראה מדהים עם 7/8 מאווררים ועם אותו מקום וחלל של Eureka מצד שלישי, אני חושש שכל המאווררים האלו הולכים לעשות הרבה רעש. ביקורות: http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16811146029 מה אתם אומרים? תודה על העזרה.
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
המחשב שלי (מקבוק) מוטען ומחובר רוב הזמן לשקע שכנראה לא מוארק. אני משתמש בכבל 3 פינים,אבל כנראה הבעיה בשקע. האם זה יכול לפגוע במחשב? אני מקבל ממנו לעיתים זרמים קטנים כמו שקיבלתי גם בעבר ממארזים של מחשבים רגילים שהיו לי. האם זה מזיק? יש דרך למנוע את זה עם חיבור מסוים? כי זה קצת בעיה עכשיו לעשות הארקה בכל החדר השלי.... תודה!
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-