ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
צריך מארז טוב ואיכותי עם זרימת אוויר טובה ולא פחות מ 3-4 מקומות למאוררים בין 200-300ש''ח למיפרט הבא..ושיתאים לכרטיסים ארוכים וחדשים.. ספק-enermax naxn 550 כרטיס מסך-sapphire 4850 מעבד-e7500 לוח אם-ep45 ud3lr הארדיסקים-3 זיכרונות-6GB-2X3
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלו םלכולם, אני שוקל לקנות מארז למחשב חדש, ורוצה מארז שנוח לשימוש, לא יקר וגם בכל פילטר אבק ניתן לשטיפה. כרגע יש לי את ה Comucase 6A19 ואני מרוצה, אבל חשבתי לגוון. הצעות באותה סביבת מחיר?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה הזמנתי מארז ARMOR של TT וקיבלתי היום הודעה שאין אותו כרגע אצל הספק.. אני מחפש אופציות אחרות ורציתי קצת המלצות , אני מחפש מארז מאוורר שמתאים גם לSLI של 8800 עם מספיק מקום לאוויר ועוד נתון חשוב שיהיה יפה... ראיתי למשל את ANTEC 900 מישהו מכיר אולי ? בקיצור כל מי שיש לו דעה מוזמן , תקציב עד 700 ש"ח אלה אם כן זה ממש משהו טוב אז אני יחרוג במעט. תודה
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מארז טוב בתקציב של 350שח למע הבאה: 1. מעבד: E6600 2. זכרון : 2G 667,CL5 3. כמ: XFX8800GTS XXX 4. ספק: Liberty 400W תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש מארז חזק וטוב, חשבתי על המארז Armor של Thermaltake. מה דעתכם עליו? אם יש מארז עדיף ממנו תיעצו לי. תקציב יכול להגיע עד 1200 שח אולי טיפה יותר.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מארז זול, טוב ושקת עם אפשרות למאוורר 12 מקדימה ו12 מאחורה (רצוי שתהיה אפשרות ל שני מאווררים של 12 מאחורה אחד למעלה ואחד למעטה (אם יש כאלה)) בתקציב עד 300 ¤ ללא ספק.
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי. צריך למחשב חדש מארז עד 450 ש"ח (לא כולל ספק כוח), אבל כולל מאווררים. עדיף כמה שיותר שקט, כמו עם מאווררים 12". לא חשוב לי מראה חיצוני רק שיהיה יעיל וטוב. אם אפשר, אבל לא חובה שגם יהיה קל. דרך אגב זה עבור מחשב חזק עם 2 כוננים קשיחים וצורב, כרטיס מסך בינוני, אבל אני לא הולך להתעסק ב OC וכאלה. אז אני מניח שצריך איוורור טוב אבל לא משהו חזק יותר מידי. תודה, להתראות.
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתכם בנושא מארזים וספקים. אני חושב לרכוש בקרוב מחשב חדש, ואחד הנושאים שאני מתמצא בהם פחות או נושא ספקי הכוח. ראיתי פה באחד הפורומים, שמישהו ענה על איזו שאלה וכתב שבספקים, נושא הוואט אינו מה שחשוב, אלא היציבות שלהם, משהו כזה. האם מישהו יכול להסביר בשתי שורות מה באמת חשוב ברכישת ספק ( כחלק ממארז או בנפרד ). האם כל הספקים כיום מכילים מספיק "חיבורים", כך שניתן לחבר ללא בעיה דיסק קשיח, כונן דיסקטים מיושן ועוד 2-3 כוננים נוספים ? בקשר למארזים. אני זקוק להמלצה למארז, לא יקר מדי ( עד 300 שקל ), לפי הדרישות הבאות: 1. מבחינה חיצונית, שיהיה מארז "עבודה", כלומר לא צבעוני, שקוף ומעוצב. מארז סטנדרטי, עם אודיו מקדימה ומאחורה, וכנ"ל USB. כפתור הפעלה טוב שלא נתקע…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום במפרט יש I5 4660 8GB וכרטיס 7950 מחפשת מארז טוב שהדבר הכי חשוב בו הוא סינון האבק..שאר הדברים לא חשובים לי רק שיהיה אטום (כמובן שלא יחנק כי משחקים בו רק נגד אבק) המחיר עד 700 ש"ח למארז.. וגם איזה ספק טוב יספיק לכרטיס 7950 ?? אני חשבתי על אחד מאלה Fractal Design Define R4 Fractal Design Define R5 Black Nanoxia DS1 - Deep Silence 1 Black אני יודעת שהם טובים אבל אני לא יודעת לגבי האבק..אולי יש משהו בכלל יותר טוב מכל אלה?.. בבקשה דגש רק על סינון האבק! המסננים והמראה האטום תודה
-
- 15 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני מחפש מארז שיהיה יפה וגם יעיל מבחינת איוורור לא חייב ספק אבל לא יפריע אם יהיה אני ראיתי את הקמפיוקייס ועוד דברים אבל אתם אולי תעזרו לי ותמצאו עוד דברים יפים תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
מתחשק לי להתחדש במארז שלי יש לי כרגע משהו מעפן שמתפרק בכל המובנים מה שחשוב לי במארז: יפה עם דלת שקופה בצד(אם המארז יפה מקדימה ממש אבל אין דלת שקופה זה גם טוב) שקט גדול(לא ענק,אבל קצת יותר גדול נגיד מה HEC שכולם ממליצים עליו) ( גם לא חייב) שיהייה אחד מהסלוטים של 5.5 חשוף(לא מאחורי הדלת) כי אני הולך להכניס שם LCD או משהו(דיי חשוב אבל אם אין אפשרות אז מה לעשות...) TOOL LES בלי ברגים חשבתי על : A-TOP X-BLADE Raidmax Saggita וזהו בעצם הראשון נראה לי עדיף כי יש בו יותר מההעדפות שלי וגם יש לו איוורור מקדימה(אם גם בשני יש אז סבבה) רציתי מאוד את NZXT APOLLO אבל הוא לא נכנס בתקציב אם יש משהו יותר טוב תמליצו לי
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם לדעתכם המארז הזה יהיה שקט בשביל גיימינג? Corsair Crystal Series 460x RGB
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ברשותי EZ Cool H-550D ואני מעוניין לשים בו Bearup Lake DDR3 1333, עם i7 ו-GTX660ti של gigabyte. פעם אחרונה שהתעסקתי בחומרה היתה לפני 5 שנים, אז אולי רכיבים גדלו, אני לא יודע, כך שאני שואל אם המפרט הזה יכנס לי בפנים, או שאני צריך להחליף מארז. אם כן, המליצו בבקשה. בנוסף, על איזה ספק אתם ממליצים למפרט? אני מתכנן לשים עוד 2-3 הארדיסקים של 1GB כל אחד, אם זה משנה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני עורך את הת'רד לכיוון אחר שיותר מתאים לפורום הזה. לגבי השאלה הקודמת החלטתי ללכת על הכרטיס מסך HD5770. נראה לי התמורה הכי טובה למחיר. עכשיו להתלבטות העיקרית שלי: אני מעוניין במארז שיהיה בו USB3 קדמי ומצד שני לא מעוניין להוציא על המארז יותר מ-400 ש"ח כי אין לי דרישות מוגזמות מהמארז. מצאתי 2 אופציות מתאימות לדרישות שלי: NZXT SOURCE 210 ELITE ב- 252 ש"ח או LANCOOL PC K57b ב- 391 ש"ח. אין לי בעיה להוסיף את ההפרש, השאלה היא האם המארז השני שווה את התוספת מבחינת האיכות חומרים? אמרו לי שה-NZXT הוא די פלסטיקי ופשוט. תודה. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------שלום לכול…
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם הספק במארז הזה איכותי או גנרי? http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=RC-342-460
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני צריך המלצה מארז כולל ספק בתקציב של עד 500 ש"ח למחשב משרדי, את המחשב אני קונה בזיגזג, לכן עדיפה המלצה למארז שיש להם באתר במחיר הזה. מפרט: AMD Athlon 64 (4800+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL ASUS M2A-VM HDMI (AMD 690G) - mATX 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz NEC DVD-RW AD-7170A x16 (BLACK) DUAL LAYER DVD RAM X12- BULK WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II תודה.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני צריך שמישהו ימליץ לי על מארז טוב וספק טוב מSKYPC שיחזיק טוב את המפרט הזה. מפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950GT 256MB PCIe זיכרון Corsair DDR2 1024MB (512MBx2) 667MHz CL5 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב וכרגה אני חושב על המארז GIGABYTE Triton 180 ב 410 ש"ח, אני מחפש מארז זול יותר וגם טוב(מעדיף לוציא תכסף על חלקים אחרים במחשב ) איזה מארז הכי כדאי? ואני קונה תמחשב שלי מ http://www.noacomp.co.il
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי, ה-HAF 932 שלי הוא מערבולת אויר אחת גדולה של אבק. יש משהו מומלץ שמגיע עם פילטרים שאפשר להכניס בו בקלות גם שני MSI LIGHTNING 7970 וקירור מעבד של נוקטואה בלי יותר מדי בעיות או שבירת אצבעות? תודה, X
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מארז ניתן למצוא בכמה שפחות כסף, שלא ישמעו אותו. בתוכו אמור להיכנס אינטל סלרון 2.4GHZ סוקט 478, לוח אם מיקרו, 2 כוננים אופטים, 2 כוננים קשיחים, כרטיס מסך FX5200. מצד אחד יש את הSOLO, ומצד שני יש את הHUSH ומצד שלישי את ה NSK4480. השאלה מי יותר שקט והאם זה מורגש.... אני מניח שהסולו, אבל הוא מגיע עם מאוורר 120מ"מ ועוד 2 של 92מ"מ מה שעבור להיות חסרון בהשוואה לHUSH שאין לו מאווררים קטנים כאלו. באמת מעניין איך המארז חרישי אם יש לו 2 מאווררים 92מ"מ. תגובות יתקבלו בברכה, במיוחד מבעלי ניסיון. טוב האשכול הזה מופנה בעיקר לבעלי ניסיון כי תיאוריה כאן לא כל כך עוזרת לי. קראתי כבר בsilentpcreview מס' נושאים שמצאתי בחיפוש שם + את דף הנושא על כל מארז בnewgg.com. המחירים שיוצ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברס. בשבועות האחרונים אני קורא פה המון ת'רדים לגבי מארזים שקטים\מאווררים\יפים\סקסיים\ספונטניים, אבל זה רק תרם לי לבלאגן בראש. אני בונה מחשב עם מפרט פחות או יותר סגור, מכיל E8400, HD 4870 ו- P5QL. מה שכן, אני רוצה לצמצמם קצת בהוצאות כי אני בסה"כ לא משתמש במחשב כל כך הרבה - העבודה והחברה לא משאירות לך הרבה זמן - אבל אני כן רוצה להריץ משחקים בסבבה. לא דורש רזולוציות בשמיים העיקר שיטוס בשנה וחצי שנתיים הקרובות. כמובן שעם מסך 22" אני קצת מוגבל בקטע הזה, אבל גם לשחק ב- 1280X768 סבבה לגמרי מבחינתי. בהתחלה רציתי ללכת על האנטק P182, אבל הוא קצת יקר מדי - לא מתחשק להוציא 800 שקל על קופסת פח מעוצבת ועוד בלי ספק כוח. אני מאוד מרוצה מה- Sonata 2 שיש לי עכשיו, אבל אין לי נאמנות…
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
מצורפת תמונה של המפלצת בכל מקרה נראה ש CM 690 לא הולך להגיע בקרוב ואני לא הולך לחכות עוד והקניה תתבצע בסוף השבוע , כמו כן יש לציין שיש ברשותי 2 מאווררים S-FLEX האופציות הם : 1. Enermax Chakra 2. Gigabyte Aurora 3. Gigabyte Isolo 210 4. Antec Nine Hundred אופציות נוספות יתקבלו בברכה כמו כן יש לציין שאני לא רוצה EUREKA מטעמי עיצוב... [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז שיכיל מחשב המורכב ממעבד זה ולוח גיגה בית ושיהיה מאוורר, שקט ונראה סביר, אני מעוניין להשקיע על המארז עד 300-350 שח כמו כן מעוניין בהמלצה לקירור שקט למעבד... תודה רבה, שי מילגי[br]פורסם בתאריך: 18.09.2010 בשעה 09:19:16 שכחתי לציין...העסק יושב כרגע במארד TRANSFORMER ישן.... שהוא אמרו להיות דיי ויותר אולם המאווררים של המארז רועשים מאד אם נשמע לכם שזה מספק אשמח לקבל המלצות למאווררים שקטים : למארז יש 2 של 12 סמ (קדימה ואחורה) ועוד 3 של 8 סמ (למעלה ועל הדלת בצד) כמו כן המאוורר של המעבד מעט רועש לכן אשמח לקבל המלצה לגוף קירור למעבד תודה שי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-