עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. על ספק הכח שלי רשום הספק מרבי (Max Power) של 500W, לעומת הספק כולל (Total) של 320.0W. יש לי מעבד i7-11700 ואני שוקל לרכוש לו כרטיס מסך, שהצריכה הרשמית היא באזור ה־300W (משהו באזור RTX בסדרה 30). נשאלת השאלה האם ספק הכח שלי מספק, או שאני צריך לשדרג גם את ספק הכח. תודה.

2. Started by solis,

אני בונה מחשב עם 3 sata2 ברייד 2GB זיכרון E6600 וכרטיס X1950PRO בנתיים עד ליציאת הדור הבא. כל זה על לוח אם ASUS P5B DELUXE אז איזה מארז כדי לי (לא משנה היופי העיקר זרימת אוויר וכדאיות כלכלית)? ואיזה ספק כוח אני צריך? במחשבה שאולי בשנה הבאה אני יוסיף כרטיס מסך חזק יותר או קרוספייר

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by Burkey,

שלום, יש לי שאלה נוספת, הפעם בנושא UPS. למה בעצם צריך UPS שעולה מאות שקלים אם ניתן לרכוש בחנויות כמו ACE ו - HOME CENTER מגן מתח שמיועד למכשירי חשמל ובהם מחשבים, שעולה 70 שקלים ועושה את העבודה ? יש לי כזה בבית, אני די מרוצה, ורכשתי אותו בהמלצה של טכנאי מחשבים מקצועי וישר, שאיתו עבדתי שנים והמליץ לי על זה כששאלתי על UPS. אז בעצם מה היתרון של UPS על מגן שכזה, הרי חייב להיות יתרון כלשהו ?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  4. http://www.bestprices.co.il/products/65822 בחנות יש גם גרסה של 650VA שעשוי להספיק להרבה אנשים ב- 209 שקל. באתר של "איתן הנדסה" לא מוזכר הדגם הזה אלא רק דגם אחר שעולה 400 שקל ל 800VA. כנראה שמדובר בדגם ישן יותר ולמרות שלא רשום כנראה שהתקשורת מול המחשב היא RS323. השאלה מה הכוונה במחודש? האם החליפו את הסוללה? חוץ מהסוללה יש עוד חלקים עם בלאי גבוה? שניהם באים עם שנה אחריות. מה דעתכם? UPSים של ADVICE שמממליצים עליהם פה עולים הרבה יותר, ADVICE 750VA עולה כ-450 שקל כולל משלוח. האם הם מצדיקים את המחיר?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  5. יש לי כמה בעיות של ריסטרטים במחשב, ואחרי ששללתי תקלות בזיכרון או בעיות טמפרטורה, רוב הסיכויים שהגורם הוא הספק כוח. הוא כבר בן שנתיים או שלוש, ומלכתחילה היה גבולי - למערכת החדשה שקניתי. אני צריך אחד חדש, שיחזיק את המערכת כמו שצריך ויהיה אמין. המחיר הוא 200 שקלים, אם אפשר פחות אז בשמחה כי גם כך אני די חסר בכסף כרגע. ASUS P5KPL-CM 4GB NCP DDR II - 800 - NCP Original Sapphire 3850 256Mb DDR3 WD 160GB & 80GB 7200RPM ATA133 SAMSUNG DVR-S223F x22 COMPUCASE CI-6a19/300W'>Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz ASUS P5KPL-CM 4GB NCP DDR II - 800 - NCP Original Sapphire 3850 256Mb DDR3 WD 160GB & 80GB 7200RPM ATA133 SAMSUNG DVR-S223F x22 COMPUCASE CI-6a19/300W

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by dovk,

מבקש את דעתכם המקצועית למארז זה ? קרור ? נוחות עבודה בהרכבה ספק כוח 1000W האם הוא מתאים מבחינת אורך של כרטיס מסך מסוג BFG GeForce GTX295 1792MB GDDR3 HDMI PCIx16 שיושב על לוח אם Gigabyte GA-EX58-EXTREME Intel Core i7 DDR3 X58 אורך הכרטיס מסך 27 ס"מ אורך לוח האם 24 ס"מ (לכוון כונני H.D) בעתיד הקרוב ארצה לשדרג ל-2 כרטיסי מסך או 3 כרטיסים בתצורת SLI אם הדעה שלילית על המארז על מה תמליצו ? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  7. XClio 777 או: Antec 1200 איזה מארז יותר טוב מבחינת קירור וסירקולציה ?

8. כרגע אני עם AC690 שאמור להיות שקט ומאוד משתלם ביחס למחירו. 4 כוננים קשיחים בפניםעושים שדה תעופה. איזה מארז נחשב להכי שקט שיכול להכיל מאוורריםן שקטים והרבה כוננים קשיחים ויהיה מאוד שקט ללילות שאני אשן - שהוא פועל. ואני מאוד רגיש לרעש.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by eegg,

אני מחפש מארז cube שיהיה טוב למודינג ושיהיה איכותי כמו compucase למארזים רגילים הוא גם חייב להיות לפחות matx

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by tagada0071,

איך הוא נחשב ? שימוש עיקרי משחקים כבדים . אין עליו סיקור אצלכם פשוט ....

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  11. אז אני רוצה להרכיב את המערכת שלי לתוך המארז החדש. שמתי לב שיש 2 תושבות לברגים של לוח האם שכבר מוברגות למארז, והן שונות משאר התושבות שיש בשקית שמגיעה עם המארז. התושבות הקיימות גבוהות במ"מ מכל השאר. האם זה בכוונה? (לא נראה לי) הן מוברגות ממש חזק ורציתי לשאול אם כדאי להתאמץ ולהוציא אותן. הוספתי תמונה (בשביל מה יש עדשת מקרו אם לא בשביל זה...) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by klips,

שלום צריך את עזרתכם אני מחפש ספק כוח 500W בשביל מחשב חדש שיהיה שקט בעל ביצועים טובים ושיהיה בעל חברה מוכרת בעיקרון אני מוכן להשקיע 350 אבל לא אכפת לי לחרוג אם צריך תודה על כל עזרה שתתקבל.

13. שלום,רציתי לברר מה קורה אם הספק כוח במחשב שיש לי מפסיק לעבוד מה יקרה לכרטיס המסך שלי: 8800GTS האם המחשב יכבה או לאט לאט עם הזמן הכרטיס מסך יישרף...?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by Ronfer123,

היי חברה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני לא סגור על המארז , מה אתם אומרים כדי לי מבין שני אלו? (או שיש משהו אחר שאתם ממליצים?) NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W BUNDLE או Raidmax Raptor+ FSP Raider 650W לאיזה מבין שניהם יש זרימת אוויר יותר טובה? קירור יותר טוב? מה כדי? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by 246810,

יש לי ספק כח של חברת EZCOOL 450WATT קניתי אצל אייבורי לפני 4 חודשים. והוא כל הזמן מרעיש, כשהייתי אצלם אני רציתי לקנות SEASONIC והם אמרו שהם לא מכיריםSEASONIC. המוכר המליץ לי על EZCOOL הוא אמר שגם לו יש אחד בבית והוא מרוצה אז אמרתי לעצמי במחיר של 230 ש"ח למה לה לקנות קניתי ויש קצת רעשים מה אתם מציעים לי לעשות? אולי הייתי צריך לקנות ספק אחר ? אם כן איזה ספק לדעתכם היה הבחירה הנכונה?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by Cyanide,

איזה מהספקים עדיף ומשתלם יותר?

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by Chiba,

שלום השבוע רציתי להוסיף הארדיסק למארז שלי (Antec Eleven Hundred) והופתעתי לשים לב שיש לי בו רק מסילה אחת להארדיסק שנמצאת בשימוש כרגע... נברתי בכל הקופסאות של ציוד המחשב אבל לא מצאתי עוד. השאלה היא- מאיפה אני יכול לקנות מסילות נוספות? זה אפשרי בכלל? או שנתקעתי עם הארדיסק אחד עכשיו תמונה של המסילות: תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by EEstudent,

הסתכלתי על הספק וראיתי שזה מחברת L&C,כתוב הספק מקסימלי 500W זה ספק שנחשב טוב או סתם ספק ג'נרי?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by omrij,

התקציב יחסית פתוח כי לא ממש משנה לי להוסיף עוד קצת במידת הצורך אמור להחזיק i5 750 באוברקלוק ל4ghz וכרטיס מסך חלש (9800gt) שלא יוחלף בעתיד הקרוב (ולא צפוי להיות אף פעם כרטיס רציני מדי במערכת הזאת) עד היום היה במערכת ליברטי 550w של אנרמקס שהחליט לפרוש (עושה רעשים מטורפים וזה לא מהמאוורר) יש הרבה ספקים טובים שנכנסים בתקציב, העדיפות שלי היא לספק מודולרי (לא הכרחי אבל עדיף) בינתיים הסתכלתי על המודו 82, corsair hx ויש גם ספקים נחמדים של סיסוניק וכמובן pcpower&cooling מה ההמלצות בפורום?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  20. http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1071&pageID=3221 קיבל אצלם ציון 9/10 יתרונות: מודלורי ביצועים טובים מגיע עם 2X PCIE 8pin כבלים מוסלבים לחלוטין יעילות של 80% 3 שנות אחריות שקט חסרונות: יקר אי אפשר לעקוב אחר הטמפ' (לעוד יתרונות וחסרונות - לחצו על הלינק המצורף)

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by ranrubin1,

איזה מארז עדיף Antec three hundred two או CMSTORM SCOUT 2 הספק הוא FSP RAIDER 550W

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  22. יש את הפוסידון ששחשבתי עליו והוא יפה מאוד יש את ה RAIDMAX SAGITTA BLACK שהוא גם מאוד יפה ואני צריך חוות דעת עליו... אבל עדיין אם יש משו יותר טוב בתקציב ואתם יכולים להמליץ לי עליו אז תודה.. אגב לדים וחלון זה לא מה שעושה מארז יפה גם אם הוא יהיה פשוט אבל משו בצורה שלו יהיה יפה אז תביאו.... אגב משו אין לי כרטיס מפלצתי או משו לא חייב מארז כל כך ענק...

• 13 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by or2077,

יש מצב שאני קונה את המארז הזה.. ורציתי לשאול אם השליטה על המאווררים ועל הלדים שלהם יפעלו גם על מאוורררים אחרים שאני קונה?? לא שבאו עם המארז? ובקשר לGMC... אני מודה.. צדקתם.. המארז עשוי מחומרים זולים ראיתי בפורום אחר שהכל מתחיל להפרק אחרי שנה

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by avivboker,

שלום לכולם חברים בבקשה אל תענו "תחפש בפורום" או דברים כאלה כי חרשתי את כל הפורום ולא מצאתי תשובה אני מחפש מארז 1) שלא יעלה על גובה 45 ס"מ 2) שיכיל המון מקום למאווררים 120 או 140 ס"מ 3) שיכיל יציאות USB 3.0 קדמיות תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  25. קניתי מחשב חדש, רק בקשר למארז ולקרור של המעבד אני עדיין בהתלבטות. המפרט : SAMSUNG SpinPoint T Series HD501LJ 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 Rosewill RFHD-50BK 50mm X2 Cooling Fan Aluminum HDD Cooler EVGA 320-P2-N811-AR GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card ASUS P5B Deluxe LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard GeIL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model GX22GB6400UDCA חשוב לי מאוד שיהיה מקום במארז ללפחות 7 הארד דיסקים (כל מה שצברתי עד היום...) ראיתי את המארז הבא של thermaltake, השאלה היא האם הוא…

• 7 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.