ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
אוקי הספק שלי שבק חיים. מסתבר שהגיע הזמן לקנות חדש. בספקים אני ממש לא מבין לכן אני אשמח להמלצה, משהו עד 300 ש"ח המפרט שלי (ממה שאני זוכר כי אין לי את המחשב שלי עכשיו ) הוא: מעבד: AMD PHENOM II X3 2.4 GHZ לוח אם: ASUS AM משהו....סורי ממש לא זוכר כרטיס מסך: ATI 4870HD מה שאני יכול להגיד שמה שהיה לי עד עכשיו הוא טומהוק של אנרמקס 450W מודל ETK450AWT לכן באותם נתונים אני מניח שיתאים. כמו כן אשמח להמלצחה על חנות באזור המרכז (סוקולוב) בחולון בגלל שאני חדש באזור ולא מכיר עדיין את החנויות פה. אם אפשר כמה שיותר מהר כי מחר בבוקר אני רוצה כבר ללכת ולקנות!
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הבא cpu e8500 asus 560Ti memory : 4*2GB Hard Disk * 3 in sata רציתי לדעת איזה ספק הכי איכותי מומלץ למערכת הזאת כאשר היא במצב עבודה של 100% רב תודות ניר
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אהלן חברים, חבר רוצה לשדרג מארז, אני פותח את הטופיק הזה בשבילו, התקציב הוא עד כ-600 ש"ח, ניתן לחרוג עד כ-100 ש"ח אם הכרחי. חשוב שהמארז יהיה שקט ומאוורר היטב (רמת שקט 8-9), לא יבוצע אוברקלוק במעבד אבל שקט מאוד חשוב לו, לפחות 3 מאווררים, קדמי, עליון ואחורי עם אופציה להוספה של 1 או 2 נוספים. חשוב מאוד, אופציה לסידור כבלים אופטימלי, הוא לא מעוניין שיראו שום כבלים חוץ ממה שהכרחי לחלוטין אז חשוב שהמארז ייתן את האופציה להעביר את הכבלים מכיוונים שונים ושישאר מרווח מאחור לסגור את המארז אם יהיו המון כבלים. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן, הלך לי הספק (Enermax Tomahawk 405W). אני מחפש ספק חדש בתקציב של עד 400 ש''ח. בבדיקה שערכתי ב-Thermaltake Power Supply Calculator יצא שהמערכת שלי צורכת 401W. אני מחפש ספק של מעל 450W (שישמש גם כספק לשידרוגים הבאים למערכת). קראתי הרבה מאוד המלצות על סדרת ה-M12 של Seasonic. אבל אני רוצה לדעת האם יש אלטרנטיבה טובה יותר לספק הנ'ל ששווה להשקיע בשבילו עוד 50-100 ש''ח. (אני מעדיף ספק מודלורי אבל מוכן להתפשר עם זה מתבטא באיכות טובה יותר). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
חברה מזה נכון שאם יש לי חיבור של 24 פין ומחובר ספק רק של 20 פין אז הרכיבים במחשב לא מקבלים את החשמל בצורה נכונה והמחשב עובד יותר איטי? תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום רב לכולם וערב טוב לאחר שהשקעתי הרבה זמן בקריאת דיונים מלומדים בנושא מארזים וספקים הגעתי לכמה מארזים שמהיניהם אני מסתפק וברצוני לשמוע חוות דעת בקשר להם מה עדיף ומדוע? המחשב משמש לעריכה גרפית רינדורים ואוטוקאד ולכן הוא מתאמץ אני רוצה שהוא יהיה קריר ושקט כיום יש ברשותי מארז Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt ובגדול אני מרוצה ממנו אך אני לא מרגיש שהוא קר מספיק ולכן במחשב החדש שלי אני מתלבט האם לשנות מארז וספק מפרט המחשב הוא ספק כוח+מארז בסימן שאלה ????. כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB צורב DVD 2X מסך לוח אם Gigabyte GAP35CDS3 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb-Stepping G0 דיסק קשיח 1 Western Digital 500GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD דיסק קשיח 2 Wester…
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-
-
גיליתי לצערי שיש לי זליגת חשמל בחדר החשמלי שהזמנתי היה מטומטם מספיק לא להבין תבעיה ובטח לא לתקן אותה אבל זה כבר נושא אחר בקיצור אני צריך על פסק שיהיה מחובר ל: 1-נינטנדו WII 2-מסך אסוס 201PW 3-רמקולים לוגיטק X-540 4-מחשב-
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ברשותי ספק כוח HEC 300 , מעבד E5200 ולוח EP43-UD3L של ג'יגהבייט הזכרונות הם - HYPERX KINGSTON 4 GB 1066 א. האם כדאי לי לבצע אוברקלוק (למרות הספק) ? ב. לאיזה תוצאות אני יכול לצפות ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי ספק כח של חברת EZCOOL 450WATT קניתי אצל אייבורי לפני 4 חודשים. והוא כל הזמן מרעיש, כשהייתי אצלם אני רציתי לקנות SEASONIC והם אמרו שהם לא מכיריםSEASONIC. המוכר המליץ לי על EZCOOL הוא אמר שגם לו יש אחד בבית והוא מרוצה אז אמרתי לעצמי במחיר של 230 ש"ח למה לה לקנות קניתי ויש קצת רעשים מה אתם מציעים לי לעשות? אולי הייתי צריך לקנות ספק אחר ? אם כן איזה ספק לדעתכם היה הבחירה הנכונה?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2212 הסיבה שלא מנועה מחשבים זה שאין לי 21 יום והחנות מאוד רחוקה בשבילי תודה
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אוקי קודם אני אביא את המפרט של המחשב כדי שתוכלו לדעת מה אמור להכנס בו שימו לב לקירור ולכרטיס מסך..(שאני עדיין מתלבט עליו) אני קונה את המחשב הזה בעיקר למשחקים ושיחזיק לי 3 שנים ושיריץ אותם טוב.. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤822 כמות:1 לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤395 כמות:1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GTX+ PCIe 512MB ¤1062 כמות:1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤134 כמות:1 מארז ללא ספק Antec Nine Hundred ¤609 כמות:1 ספק כח Enermax Pro82+ 525W ¤488 כמות:1 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme ¤249 כמות:1 גריז טרמי Arctic …
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
נניח ועושים השוואה בין שני מארזים. לשניים יש שני מאווררים, האחד מכניס אוויר מקדימה, והשני פולט אוויר מאחורה. ההבדל הוא שלמארז השני, בנוסף לשני המאווררים, יש גם מאוורר בדופן המארז שזורק אוויר לכיוון הלוח אם. מה היתרון של מארז כזה על פני הראשון, אם בכל מקרה לגופים שפולטים חום בלוח האם, כגון כרטיס המסך והמעבד, יש גופי קירור משלהם? אשמח להסבר.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
או שאני יכול לשים את הלוח אם בחוץ ולשים עליו איזה שני מאווררים שיעיפו ממנו לחות ואבק? חשבתי על משהו חביב שאפשר לעשות מזה..מודינג פתוח כזה אולי משהו יחודי...
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
איך הוא נחשב ? שימוש עיקרי משחקים כבדים . אין עליו סיקור אצלכם פשוט ....
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
עבור 2 מערכות שונות נדרשים מארזים בהתאם. מערכת HTPC פשוטה, עבורה המארז המועדף הוא Apevia X-Telstar JR. המארז נבחר כי נראה טוב ועולה 200 שקל. הבעיה שלא ממש מצאתי ביקורות, וממה שכן מצאתי עולה שב-NEWEGG הסיכום די חיובי וכך גם ב-overclockersclub. אבל ב-bit-tech.net יש ביקורת קצת מוזרה עם ממצאים חיוביים ואווירה שלילית (הוא בכלל משווה אותו ל-CM690, שזאת רמה אחרת לגמרי, גם במחיר). http://www.overclockersclub.com/reviews/apevia_x_telestar_jr_g_type_case/ http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2008/01/27/apevia_x-telstar_junior/1 אשמח אם מישהו מכיר ויכול לסייע. המערכת השנייה מיועדת לגיימינג ו-OC, ועבורה יש לי כרגע כמה אפשרויות במחיר שציינתי, כולל לפחות 2 מאווררים: Antec 200 Antec …
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש באזור שלי, בבניין די מסריח הרבה הפסקות חשמל. ברצוני לקנות אל פסק בשביל שהרכיבים במחשב לא יהרסו. אני לא צריך משהו מקצועי וגם לא זול מידי, אלא משהו בסיסי בשביל 5-10 דקות של שמירה ויציאה. לא יודע מחירים. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על אחד טוב.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכם , המפרט שלי : <--- אתם יכולים לראות כאן ואני עם מארז גדול ותקוע והוא יושב ב"סלון" ולא בפינת מחשב , מזמן אני כבר לא עושה OC ורק מחפש את השקט (גם לא מגביר את העוצמה של המאוררים מהבקר שלהם) נראה לי הגיע הזמן להטמין את המחשב בנוף ושלא יתפוס את כל הנוף של ה"סלון" לכן אני רוצה להעביר את המחשב לNSK 2480 אבל ישנן כמה בעיות , לפי מה שראיתי המארז הוא ה-mini/micro atx הלוח שלי הוא ATX רגיל הTr ultra 120 בטוח לא יכנס שם , ולגבי ה8800 אני גם לא יודע ... פה הצורך שלי בעזרתכם האם למרות על מה שכתוב הלוח אם יכול להיכנס שם ? ואיזה קרור (שקט!) יכול להחליף את המפלצת הנוכחית? תודה!
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלי קצת נהרס אני צריך אחד חדש המפרט שלי רשום בצד < במפרט עד 350 שקל תודה
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אז אני רוצה להרכיב את המערכת שלי לתוך המארז החדש. שמתי לב שיש 2 תושבות לברגים של לוח האם שכבר מוברגות למארז, והן שונות משאר התושבות שיש בשקית שמגיעה עם המארז. התושבות הקיימות גבוהות במ"מ מכל השאר. האם זה בכוונה? (לא נראה לי) הן מוברגות ממש חזק ורציתי לשאול אם כדאי להתאמץ ולהוציא אותן. הוספתי תמונה (בשביל מה יש עדשת מקרו אם לא בשביל זה...) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב עם המפרט הבא: לוח אם Asrock G31 מעבד E8400 כונן קשיח + כונן DVD למחשב יש ספק כח EZCOOL 400W דגם "ATX 400 JSP". אני צריך להחליף למחשב את הכרטיס מסך עקב היות הכרטיס תקול. הכרטיס הישן שהיה לו הוא: 8600 GT. אני מעוניין לשדרג את המחשב קמעה לכרטיס יותר רציני קצת. מבירור קצר שבדקתי ראיתי את הכרטיס Sapphire 5670 1GB GDDR5 כמועמד רציני. המחשב הזה משמש למשחקים קלים (FIFA) עד בינוניים (Need For Speed) וסרטים. שאלתי, האם הכרטיס הזה ייתמך על ידי הספק כח שיש לי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
NZXT TEMPEST 410 ELITE DEFINE R4 CORSAIR 400R מי מביניהם יהיה הקריר ביותר? המערכת תכלול את קירור המעבד SCYTHE GRAND KAMA CROSS.
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי חבר'ס.. מצטער על השעה.. (אם יש ערים, נסו לעזור)... האם ספק הכוח הבא : http://ksp.co.il/?uin=9816 יתאים ללוח האם שלי : Asus P5K-SE??? תודה חבר'ס!
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/threads/533551-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%92-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91/page3?p=4806380#post4806380 זה אשכול שבו ניסו לעזור לי,גשו לעמוד השלישי...הפנו אותי לפה כדי לקבל את עזרתכם..אז מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב סלוני במארז Antec NSK 2480 המפרט הוא i3 4150, 8gb ram, ולוח H97 של אסרוק. אני מעוניין להכניס לו כרטיס מסך כדי להריץ משחקים בינוניים, זאת אומרת משחקי מכות למיניהם, קצת hack and slash(דיאבלו 3) וכו'. חשבתי על ה7950 שנמצאים עכשיו במבצעים מטורפים או על ה750 TI, רק שאני לא מוצא בשום מקום מידע על איזה גודל של PCB ייכנס לי במארז :\ אשמח ממש לעזרה ממי שמכיר ומנוסה עם המארז הזה. תודה, יונתן
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי עכשיו את CORSAIR TX 750, ספק טוב אבל עושה רעש חזק מאוד כשהוא מתאמץ (עד 46DB), במיוחד במשחקים. האם אפשר להחליף מאורר שיעשה פחות רעש? אם לא תכתבו לי בבקשה איזה ספק טוב שיחזיק את המערכת שיש לי במפרט והכי חשוב שיהיה שקט (ואם אפשר גם מודולרי). תודה.
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-