עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. האם הוא שקט? ומאוור טוב ? בעיקר שקט חשוב לי

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by fizban,

שלום לכולם, עשיתי הזמנה של המחשב הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445232.0 ועכשיו אומרים לי שאין את המארז Antec nsk6500... אתם יכולים להמליץ לי על תחליף טוב למארז הזה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by DAVIDKI19,

יש לי את הספק הנ"ל שהגיע עם המארז RC-631 של קולמסטר אני עובד עם מערכת I5+GTX275 <<<<<<< עכשיו אני חושב עוד מעט לתת את הכרטיס מסך הזה לאח שלי ולשים GTX470 /5850 להוסיף עוד הארד ולשים מנורה במחשב(לעשות חלון שקוף) איך אני יכול לדעת שיספיק לי את הספק? מעבד 0.87 V +3.3 V 3.38 V +5 V 5.14 V +12 V 12.04 V רזרב+5 V 5.19 V GPU Vcc 3.34 V אלה כנראה הנתונים מתוכנת האוורסט תודה.

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  4. Started by trlk,

המערכת : Q6600 על לוח ג'יגבייט GA-G31MX עם 4G זיכרון. הלוח עם כרטיס גרפי משולב-הכוונה להוסיף בעתיד כרטיס איכותי -8800GT כנראה. מחפש פתרון שיחזיק גם לאחר הוספת הכרטיס בעתיד. ראיתי את Enermax Pandora כולל ספק 400 במחיר טוב, אבל נראה לי זול מידי -311 ש"ח: http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/208_120/products_id/5542?osCsid=19e148539c5001704a440317a25e3cc6 חשבתי בתחילה על HEC 6A19 שמחירו נמוך מ-400 שח. מבקש התייחסות ל - Enermax Pandora והמלצות למארז+ספק בטווח מחירים 350-400 ש"ח שיחזיק גם כרטיס עתידי בעל דרישות הספק גבוהות ,כפי שהמערכת כעת גם ספק פחות איכותי יחזיק לדעתי אבל חושב קדימה... תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by babu,

450 של CORSAIR VX יחזיק? אני מדבר על כמה הוא צריך מינימום?"

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  6. היי כולם אני מחפש ספק כוח חדש שיחליף את הספק בן השנתיים וחצי שלי (במפרט).. בעיקרון הבנתי שהוא פצצת זמן מתקתקת, עבר כמה וכמה הפסקות חשמל (למרות שיש לי אל-פסק) וגם קראתי שאיכות הקבלים (Capacitors) שלו לא משהו. אז חשבתי ללכת על אחד משני הספקים שצויינו בכותרת, הבנתי שבעיקרון HX היא סידרה יותר איכותית מ-VX אבל שניהם פחות או יותר אותו מחיר למרות שה-VX בעל הספק טיפה יותר גדול.. מאחר ולשניהם יש כבלים מספיק ארוכים עבור הלוח אם שלי (בדקתי), אז השאלה היא מי עדיף מבחינת איכות, נצילות והספק? תודה..

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by OzZzZz,

coolermaster extreme power 650w seasonic ss-550ht 550W תודה.

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  8. אם כן ברשותי המחשב הבא: ma785gt-ud3h 2*2gb patriot ddr3 amd triple core x3 720BE 7800GT וכן 9800GT 200GB WD 640GB WD יש לי ארטיפקטים וזה החל מיד לאחר חידוש הפלטפורמה [הקודמת נמצאת במפרט שלי] מה שהשתנה הוא מעבד לוח אם וזיכרונות בלבד ומאז אני חווה תמיד ארטיפקטים ועכשיו בדיוק יצאתי מCOD4 וזה בגלל שהמשחק נתקע לי, שוב : רק משחקים קלים פועלים חלק כגון warcraft 3 ואפילו torchlight גורם לי לעיתים לפליקרים במסך. יש לציין כי אני משתמש בDELL 2209WA ועל כן אני משחק על רזולוציה של 1680*1050. אז אני תוהה, יתכן והספק עושה בעיות? כלומר, חלש מדי עבור המעבד החדש? הגיוני שהפלטפורמה החדשה תצרוך כל כך הרבה הספק כך שלא יישאר מספיק עבור הכרטיס מסך? :-\ אשמח לעזרת המומחים פה. תוד…

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  9. היי, אשמח להמלצה על מארז שיכיל לוח P67 עם שישה כוננים קשיחים, וכרטיס GTX580 חשוב שהמארז יהיה ללא תאורה שנראית החוצה (לחדר שינה), שקט, עם מסנני אבק וכמובן נראה טוב. התקציב הוא 1,000 שח והכיוון שראיתי עד עכשיו זה ANTEC P183 ANTEC P193 Coolermaster HAF X Full Tower או כל הצעה שנראית רלונטית תודה!

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by landmn,

לגבי המארז: איך הוא באופן כללי ?איך הוא מבחינת חדירת אבק (האם הפילטרים מועילים)? לגבי הספק Enermax NAXN 450W (ששאלתי במקור): מסתבר שזה מה שנקרא Enermax 80+

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  11. Started by leda,

שלום אני רוצה לחדש המערכת עם כרטיס sapphire HD 6670 . (כמו כן רוצה מסך חדש 23' אולי U2311H dell) הבנתי שזה כרטיס טוב ואינו צורך הרבה כוח. יש לו חיבור רק ללוח האם ולא לספק! הבנתי שאני צריך ספק טוב ושקט. הגבול שלי לספק ~300 ש"ח. המערכת שלי: לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 זה לוח LGA775 עם חיבור ATX 12V 4Pin מעבד: Intel core 2 duo E8200 זיכרון: 4G ddr2 800mhz kingston דיסק קשיח: Hitachi 320G כרגע כרטיס: Radeon HD 3850 Gigabyte מארז JSP-tech ezcool 400w עם מאוורר אשמח לקבל המלצתכם! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by yotamoo,

שלום חברים אני רוצה להחליף את המארז הנוכחי שלי (משהו גנרי) משתי סיבות - הוא מתמלא באבק, והוא נורא מרעיש. במרעיש אני לא מתכוון למאוורים אלא לעובדה שלא משנה כמה אני מהדק את הברגים חלקי המתכת עדיין רוטטים ומייצרים רעש בלתי נסבל. הסכום שאני רוצה להקציב הוא 300 ש"ח. הכי חשוב: שיהיה שקט. הדבר השני הכי חשוב - שלא יתלכלך. מעדיף שיהיו מסנני אבק (אם יש בתקציב הנוכחי). אני לא מפרק את המחשב כל יומיים ולא מחזיק מערכת מטורפת כך שנוחות הרכבה וסירקולציה של אוויר במארז לא חשובים לי מאוד. במארז הנוכחי שלי שהוא מאוד מטונף וחצי מהמאווררים לא עובדים טמפרטורות המערכת תמיד סבירות. חשבתי על ה-nzxt 210 elite, האם מישהו חושב שיש מועמד יותר טוב? כמו כן, ה-cm 690 advanced נמכר באייבורי ב-450. זהו …

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  13. Started by spider272,

מה הנצילות של הספק enermax naxn 550w

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by shainov,

שלום רב, ברצוני להתייעץ לפני רכישת ספק Seasonic GOLD 660W (סניף אילת),כרגע מותקן S12-II 550W של אותו היצרן על המערכת: I5-3570K/OC-4.4GHZ+NACTUA D-14 CRUCIAL M4 128 SSD SEAGATE 1TB HDD GTX 260 XXX OC 670MHZ DVD-WR 6 מאווררים120מ"מ +1 של 140מ"מ ברצוני להשתדרג לאחר כי המערכת עתידה לקבל כרטיס GTX 670 שיומהר גם כן ביחד עם המעבד. סיבות לשדרוג:ניצול עדיף של חשמל,חיסכון בחשמל,יציבות במערכת תחת עומס,שידרוג עתידי של כ.מסך.

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by izhark,

http://www.statuscomp.co.il/index.php?main_page=product_info&cPath=1_75&products_id=5277#content המערכת היא בלי כרטיס מסך, ככה ההספק אמור להיות מספיק לגמרי. השאלה אם מבחינת מקום, חיבורים וכד' יש איזה חוסר התאמה ובאופן כללי - האם זה ספק טוב

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by ThE LeGeND,

שניהם נמכרים באותו איזור מחיר בערך מכיוון שאין לי כמעט שום מידע על הספקים החדשים של Entermax מלבד היעילות הגבוהה , אשמח אם תבדקו בשבילי מי חזק יותר תודה מראש

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  17. קניתי מחשב ובעצת המוכר החלטתי בסופו של דבר לא לקחת ספק, ולהשתמש בג'נרי. המוכר אמר לי שאלא אם כן אני עושה OC, הספק אמור להספיק לי ושחוץ מזה - רוב האנשים משתמשים בספקים ג'נרים והוא לא שמע שהיו יותר מדי בעיות איתם. בכל מקרה - נגיד ותהיה תקלה עם הספק, מה יותר סביר שיקרה - שהספק עצמו ישרף או שיגרם נזק למערכת? ועוד שאלה - הרי יש אחריות על כל החלקים, אז עם מקסימום המערכת תשרף, אני אוכל להחליף חלקים חינם, נכון?

• 14 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by osyav,

שלום לחברי הפורום, זקוק לעצתכם לקניית ספק. דרישות: 1. הכי חשוב !! - שקט/ שקט מאוד. 2. ACTIVE PFC, הדבר הזה משפיע על צריכת חשמל (חוסר יעילות) ולכן מגביר את החום שלו. השימוש יהיה במחשב מקורר פסיבית ולכן גם הPFC ורצוי מאוורר 12 שימו לב! העוצמה שלו לא חשובה כלל כי אמור לשמש במחשב HTPC עם כרטיס מסך חלש מאוד (לא צריך ליברטי וכו') אבקש תשובות ענייניות בתודה ובברכת שבת שלום

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  19. אני רוצה להחליף את המאוורר ממצב שהוא מוציא אוויר למצב שהוא מכניס אוויר.... מדובר על מאוורר ה STOCK של המארז שלי (ניתן לראות במפרט מחשב) מאחורה.... תודה

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by o.k,

שלום לכולם !!! אני צריך המלצות למארז יפה רצוי שחור שיהייה עם הרבה מקום בפנים שיספיק לכל הכוננים. שיהיו לו שתי מאווררים לכניסת אוויר(חלק תחתון) ומאוורר אחד אם יש אז שתיים ליציאת אוויר חם (חלק עליון) התקציב שלי הוא עד 300 ג'ובות!! אם אפשר לצרף תמונה.......

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by חן מ,

היי הספק שלי הוא:antec 500w שבא במארז SONTAT FAMILY3 משהו כזה עד איזה כרטיס מסך הוא מסוגל להחזיק בצורה טובה מאוד ולא יתלונן שחסר לו חשמל או שיהי קפיצות מתח במחשב וכו'? תודה לילה טוב

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  22. שלום, השאלה בכותרת, תודה.

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  23. אני רוצה לחבר גם את המודם והנתב, ויש לי רק 2 יציאות - למסך ולמחשב. תודה!

24. Started by mikets,

אני מתכוון לקנות מחשב HTPC במפרט בערך כמו http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu3.asp?id=5203 במארז Antec 2480. זה נראה הבסיס למפרט ל-HTPC המעודף ע"י חברה מפורום מפרטים. בעייה שלי שאני רוצה להכניס את המחשב למקום שרוחבו ~46.5 ס"מ כאשר רוחבו של Antec 2480 הוא 44.5 ס"מ ויש לו מאווררים בצדדים. האם זה באמת בעייתי? אם כן, אפשר לקבל המלצות למארז וספק חלופיים? כמובן, יופי ושקט חשובים ל-HTPC. אין לי בעיה עם המקום ואוורור מאחורה. תודה

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by almor12,

חג שמח אנשים, אני מעוניין לשדרג את הספק כוח שלי כרגע יש לי SEASONIC 300W אני משדרג את הספק כוח בגלל שאני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי. המערכת שלי היא: intel i3 2120 ddr3 8gb 1333mhz asus p8h61-m le לגבי כרטיס מסך אני עדיין מתלבט - פתחתי אשכול לגבי הנושא. בגדול אני לא מעוניין בOC והספק רק צריך להחזיק את המערכת הנ"ל + כרטיס מסך חדש (כנראה או חדש או משומש). תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים