עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, אני בונה מפרט מחשב לפיתוח תוכנה (Visual Studio) וסרטים HD. בינתיים הגעתי למפרט הזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪893 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪121 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: SilverStone Precision PS09 Black כמות: 1 - מחיר: ₪213 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪198 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪392 כו…

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  2. שלום לכולם .. שאלה שמאוד מסקרנת אותי שרציתי תמיד לדעת עד כמה הספק הנ"ל שיש ברשותי יוכל להחזיק מערכת חדשה . בוא נגיד לדוגמא מערכת כזו amd phenom ii x4 הלוחות החדישים של ג'יגהביט עם הצ'יפסט החדש וכמובן כרטיס מסך מדגם HD4870 כמו כן על המחשב שיש לי במפרט ( ז"ל כבר לא איתנו חוץ מהספק ועוד כמה דברים ) היה לי HD4850 והכל היה מצויין חוץ מהמעבד שהגביל מאוד . פשוט רציתי לדעת אם במידה ואני קונה מחשב חדש . מה הגבול של הספק הזה ואיזה מערכת אפשר באמת להרכיב בשבילו כי אם באמת זה יחזיק זה יחסוך לי כמה מאות שקלים לספק תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  3. Started by israelnba,

שאלה... האם הספק שכלול במארז הבא: http://skypc.co.il/pl_product~M-100A~6~0.htm נחשב לספק גנרי, או שJSP-TECH נחשבת ליצרנית ספקים ידועה (יחסית...) ואם הספק הינו גנרי, האם יש איזה מארז + ספק(לא גנרי) בסביבות המחיר הזה ב- skypc.co.il שיכול להוות תחליף ראוי?

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  4. טוב אני מחפש מארז+ספק עד 500 שקל, אולם אפשרויות זולות יותר יבואו בברכה (יש ב300 שקל באנדלים שונים) המפרט מיועד בעיקר להורים, ולכן אני לא מחפש מארז מושקע במיוחד (סידור כבלים ושאר דברים), אולם שיהיה שדרוג מהסטים הג'נריים ב180 שקל. * חיבורי USB צריכים להיות באמצע או למעלה כי הוא ימוקם קרוב לקרקע * המחשב לא יהיה בחדר שינה ולכן לא צריך שקט מופתי (גם לא ציפיתי בתקציב), אבל רצוי שלא יהיה טרקטור * USB3 זאת תוספת נחמדה אך לא צריך לפסול כאלו בלי * עדיף מארזים קטנים פיזית, עדיין צורה "סטנדרטית" עם microatx. אבל גם לא חייב ככל הנראה הרכישה תתבצע בIQPC, עם אפשרות לKSP. המפרט יכלול I3 ללא כרטיס מסך חיצוני, ולכן גם 350W יעשה את העבודה. האופציה האוטומטית שראיתי היא הantec 3480+38…

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by eggnoob,

אני צריך ספק כוח עד 320 שקל מסקייפיסי המפרט: מעבד E6750 כרטיס מסך 7800 GT שני דיסקים של 250 ג'יגה לוח אם ג'יגבייט GA35 DS3L וצורב אני קראתי בפורום שממליצים על HEC 400W TRT , אבל הבנתי שהוא מרעיש ואני מעדיף ספק שיחזיק את המפרט בקלות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  6. אני מחפש UPS מגן ברקים וקפיצות מתח שבמקרה שיש הפסקת חשמל יסגור את המחשב לבד

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  7. Started by moransas1,

שלום רב, יש לי 2 אל פסק, אחד מחברה ידועה (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=520843) ואחד פחות. לשניהם קרה משהו מאוד מוזר בערך באותו זמן (הם נמצאים ב 2 בתים שונים) וכאשר יש הפסקת חשמל המחשב נכבה והם לא נכנסים לפעולה כלל. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  8. שלום כולם, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב מאוד, הרכבתי כבר מפרט ועכשיו נשאר רק להתאים ספק ומארז, לכן אני פונה אליכם לקבלת עזרה. התקציב שלי הוא 500 ש"ח עם אופציה לחריגה של 200-250 ש"ח, כמובן אבל שרצוי ללא חריגה. כמה דרישות בסיסיות לצורך העניין : - ספק מינימום 550W - גודל מארז : מידי טאוור ומעלה - המארז צריך להיות TOOL FREE - רצוי שהיציאות של הפאנל הקדמי יהיו כמה שיותר למעלה - יציאות למטה לא בא בחשבון - רצוי שלא יהיו שום LEDים מקדימה, אני לא רוצה שזה ישאיר אותי ער בלילה המפרט המדובר : Processor : Inter Core i7 920 BOX Mother Board : Gigabyte GA-EX58-DS4 or Intel BLKDX58SO Smackover Hard Drive : Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB RAM : G.Skill DDR3 3072MB (1024M…

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by whome,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על ספק HEC 550TE. לפי המפרט שלו הוא נראה סבבה לגמרי (לפחות בעיניי) אבל אני לא מוצא שום BENCHMARK שלו בחיפוש בגוגל.

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  10. אחת הארורה הישן שאיני יודע מי הוא והשניה ARMORJR, אשמח לקבל עוד הצעות. מערכת: 6600E, 8800GTS, 2GB 800MHZ, ASUS P5B DLX אני מעוניין במארז מעוצב ולא רק קופסה והייתי מעדיף חלון בצד. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  11. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש ATI RADEON HD5770 וכרגע יש לי את המערכת הנ"ל: E8400 DG41RQ intel mobo 2 Gb ddr2 800 mhz kingston Hitach 320 GB HD Seagate 250 GB HD EZCOOL 450W הכרטיס מסך שאני מתכוון לשים על המערכת מטרתו למשחקים כבדים בעיקרון איזה ספק כח מומלץ ? ובאיזה סכום? איזה אפשרי בסכום של עד 350 שח שהוא גם ספק טוב ומתאים למערכת שלי?

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  12. Started by abcdjkh,

אני רוצה לקנות את הHUSH, אבל לכו תדעו מתי הוא יגיע. בנתיים אני רוצה חלופות. נראה לי אולי האורורוה, הוא מאוורר שקט ולא יותר מידי יקר. איזה המלצות יש לכם? חשוב השקט, שיהיה שקט לגמרי, ויהיה מאוורר. לוח עם P35 של GB מעבד Q6600 קירור TUNIQ

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by Da7kStar,

http://www.skypc.co.il/pl_products~24~0~725-159.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~EMD625AWT~24~0.htm http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=90 איזה יותר טוב בלי קשר למחיר? ואיך ה Enermax?

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  14. קניתי ספק של אנרמקס. לכשעצמו מצוין אבל למה הם אורזים אותם בלי ספוגים? 0 הגנה נגד נפילות וזעזועים בדרך ללקוח. הוא בטח נזרק ונפל עשרות פעמים מסין לפה. ל-SeaSonic המתחרה יש אריזות יותר עבות כדי להקצות מקום לספוג.. הופתעתי שמותג עם שם מרשה לעצמו לארוז ככה ספק יקר.

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by Nir666,

שלום יש לי את המפרט הבא cpu e8500 asus 560Ti memory : 4*2GB Hard Disk * 3 in sata רציתי לדעת איזה ספק הכי איכותי מומלץ למערכת הזאת כאשר היא במצב עבודה של 100% רב תודות ניר

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  16. Started by lidor_abo,

חברה אתמול פתחתי את המאורר הקדמי של המחשב כדי לשמן אותו וכשהחזרתי אותו נפל לי בורג לתוך המארז האם זה משפיע על משהו חברה?

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  17. Started by Mike_Shinoda,

שלום, בן דוד שלי רוצה לשדרג כרטיס מסך כרגע המערכת שלו זה Intel I5 3330 עם 4 ג'יגה ראם ודיסק קשיח אחד בקיבולת של 250 ג'יגה. הכרטיס מסך הנוכחי שלו זה HD5770 והספק כח הנוכחי הוא Enermax Liberty ELT 400 הוא רוצה לשדרג ל- HD7970 3GB (http://www.tms.co.il/product/11397) אני מניח שהספק הנוכחי שלו לא יספיק (תקנו אותי אם אני טועה) ולכן המלצתי לו לשדרג אם את ספק הכח. השאלה היא איזה על איזה ספק אתם ממליצים שיספיק לו לשדרוג בתקציב של עד 300 ש"ח? (אם צריך לחרוג אפשר עד 350 ש"ח) נ.ב קחו בחשבון שיש סיכוי שהוא ישדרג בעתיד זכרון ל- 8 ג'יגה ואולי גם יקנה בעתיד עוד דיסק קשיח או SSD. אז עדיף שיהיה קצת אקסטרה מבחינת ההספק/זרם וכו'. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by XMB,

הבנתי שה8800GT מפונק וצריך לחבר אליו חיבור ישיר מהספק כוח? אם כן האם לHEC 400W TRT 2 יש חיבור כזה? תודה

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by puvsc,

יש לי כיום מארז של אנטק- Antec ‏P182 Black אני שוקל להחליף אותו בעיקר בגלל הגודל של הכרטיס מסך- קראתי את שני הביקורות המעולות שלכם על: Deep Silence 1 , Define XL R2 ועל Define R4 יש המלצות??? או שבכלל לא כדאי להחליף? (אז המארז עלה לי איזה 800 שקל) תודה.

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  20. Started by yakir4u,

המפרט של אחי q8300 Intel dg31pr 4g RAM 9500gt 1G יש לו ספק כוח ג'נרי מסריח של האנטקי ואני רוצה להחליף לו לאחד יותר נורמלי http://www.tms.co.il/product/5117 הספק הזה יתאים לו לOC של הכ.מ ושל המעבד? תקציב עד 300

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by Crash5,

שלום חברים, אני מחפש מארז שיענה על הדרישות הבאות: תקציב: 600 ש"ח +/- (ניתן לחרוג אם קיימת סיבה מוצדקת) גודל: Midi Tower דרישות מיוחדות: 1) מארז שקט שלא שומעים על קיומו 2) צבע שחור 3) עיצוב סולידי ולא מצועצע מדי תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by KoM,

יש לי זוג UPS (אל פסק). האם זה אפשרי לשרשר בינהם ולקבל זמן גיבוי והפעלה גבוה יותר ?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by Shoko,

דרישות: יכול להכיל gtx לפחות 4-5 מאווררים (שיהיה כמה שיותר קריר) שיהיה נעים לעיין ולא מכוער אממ...שיהיה שקט (יחסית לכמות המאווררים כמובן)

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  24. Started by ^Z^,

אשמח לקבל מדריך\הסבר בנושא (לקראת המוד הקרב ובא שלי )

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  25. במחשב לא מפוצץ זה קריטי?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים