עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. זה הולך להיות מחשב שיריץ האקינטוש: (מק על PC) אז לגבי לוח אם וכרטיס מסך אין הרבה ויכוח כי זה מה שהכי תואם. המפרט Processor: INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX I will OverClock it to about 3Ghz (don't want the system to be unstable) Motherboard: P5K Deluxe/WiFi-AP רציתי BAD AXE 2 אבל הוא לא יתמוך בPENRYN לכשיצא. Memory (DDR2): CORSAIR TWIN2X4096-6400C5DHX DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 XMS DH Should do the job it was important for me to have 2 modules of 2GB for future upgrades. 4 Hard Drive(s): 4 X W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER יכול להיות שאוסיף עוד בעתיד. Graphics card: SAPPHIRE X1950XT ATI RADEON X1950XT 256MB D…

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  2. אני רוצה לשדרג מ E8400 ל Q9550 המערכת שלי היא זו לוח אם MSI P43 NEO 4GB DDR2 800 CL 5-5-5-15 GELL RAM GTX260 ZOTAC כרטיס מסך SPIRE 550WTN-IR ספק FREAZER PRO 7 קירור למעבד WIN7 ULTIMATE X64 1TB WD 32BM BUFFER 0.5TB WD 32MB BUFFER מארז של EZ-COOL זה עם המאוורר הגדול בצד בצבע כחול השאלה אם המחשב לא יפול בגלל המעבד החדש לא ניראה לי שאני יעשה O.C ואם כן אולי רק להקפיץ ל 3GHZ

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  3. דרוש מארז שיכול להכיל שני כרטיסי PCI-E יעודיים בגובה 30 ס"מ ועדיף אפילו קצת יותר... יש מארזים מפלצתיים כמו ה-MOZART TX למשל http://support.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1433&ID=1414 או ה-PC-D600 http://www.lian-li.com/en/dt_portfolio/pc-d600/ אבל אני רוצה משהו קומפקטי יותר. אולי משהו דמוי HTPC או CUBE אבל בגובה של 30-40 ס"מ... מישהו מכיר מארז כזה? עוד אפשרות מעט פחות טובה היא מארז פתוח, למשל: http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2008/11/12/antec-skeleton/1 http://www.xcase.co.uk/pc-cases/aerocool-cases-cases/strike-x-air-open-frame-pc-case-e-atx-0-7mm-usb3-20cm-red-led-fan.html תקציב גמיש מאוד - נאמר סביב 1000 ש"ח? תודה.

• 50 תגובות
    • 9.7k צפיות
  4. מה ההבדל אם אני אקנה ANTEC SONATA III 500W SONATA3 או שאני אקנה מארז פשוט וספק כח גדול בנפרד? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם? תודה המלצות למארזים יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by hadar1981,

שלום לכולם. אני צריכה עזרה אני עוזבת את הארץ ומתכוונת לקחת איתי את המחשב שלי + מסך דק. אני מעוניינת לדעת אם יש אפשרות להכניס את כל החומרה (לוח אם , ספק , זיכרונות, כרטיס מסך וכו' ) בתוך מארז קטן וקומפקטי שיכול לעלות איתי למטוס בלי בעיה ושלא יהיה כבד....., אני לא מוכנה לקחת מחשב נייד ואני לא מוותרת על המחשב שלי.. דרך אגב בפעם הקודמת שטסתי עם המחשב כמעט התעלפתי בטרמינל כשסחבתי אותו עלי..... המארז מאוד כבד וגדול ולא יכול להיכנס למיזוודה קטנה אז הייתי מעוניינת בפיתרון טוב. אשמח מאוד לקבל עזרה.... תודה רבה לכם.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Oxygen87,

היום הייתה לי הפסקת חשמל ראשונה ויש לי מחשב דיי חדש, אז אמרתי שאני חייב פיתרון. אמרו לי שיש כזה דבר שנקרא אל-פסק, אבל ממש אין לי מושג איזה סוג להביא ואפילו אין לי מושג איזה סוגים יש שמתאימים לי. המפרט שלי בצד אם זה חשוב לנושא, אני לא יודע אם תצטרכו אותו.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by EladZone,

שלום, אני לא מרוצה מעוצמת הרעש של המאווררים שמגיעים עם המארז: http://www.nzxt.com/product/detail/95-phantom-410-mid-tower-case אשמח לקבל הצעות להחלפת המאווררים בשקטים יותר, המארז מגיע עם שלושה: FRONT, 2x120mm or 1 X 140mm (1x120mm included) REAR, 1 X 120mm (included) SIDE, 1 x 120mm or 1 x 140mm TOP, 2 X 120/140mm (1 x 140mm included) אין לי בעיה להחליף את שלושתם, אלא אם כן יש משמעות מיוחדת להוסיף עוד. תודה מראש אלעד

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yonatan.mendelson,

מותג ה-ROG לא מפסיק להתפתח לרגע, וכעת בתפריט - גם קירורי מים וספקי כוח משוכללים במיוחד, עם מסכי OLED! לכתבה

9. הצעה לספק כוח בסביבות 400-500 ש"ח כמו כן הצעה למארז באותו סכום. תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בתיעוד של המארז ,וגם באתר של החברה מצויין כי לפנל השמאלי של המארז יש מעיין לשוניות קפיציות לפתיחה - סיבוב בורג נעילה ומשיכת הלשונית החוצה- רואים זאת בדף הבית של המוצר: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7# במארז שלי אין,לעומת זאת יש במארז פתחי אוורור שלא מופיעים התמונה(כל השאר בהתאם לתעוד עד כמה שהבנתי). אני טועה בדגם?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  11. מפרט- מעבד: 4570 או 3570 I5. דיסק: קשיח רגיל 7200RPM פלוס SSD. מאווררים: 2/3/4 במארז, 1 במעבד, 1/2 בכרטיס מסך, 1 בספק עצמו. זיכרונות: (הם בכלל צורכים חשמל שיש טעם לספור אותו?) 32GB 4 סטיקים. מקלדת+עכבר. ואולי כמה מכשירים קטנים שמתחברים לUSB, כגון נגן, סלולרי, אולי עוד מכשיר או שניים. כונן אופטי. אני רוצה אופציה בעתיד הרחוק לכרטיס מסך כמו הHD6990 (כשיהיה זול) שצורך בסביבות ה400W בLOAD. הספק שבחרתי הינו S12II 520W, זה רעיון חכם להשתמש בו? אני יודע שמבחינת חשמל הוא יכול לספק יותר, אם נדרש- אבל האם זה רעיון טוב להסתמך על כך לאורך זמן? בתוספת 60 ש"ח ניתן לעלות ל620W, אבל אני כמובן רוצה לחסוך. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני מתכוון לשים ב antec 900 עוד שני מאוורריי תרי קול אחד בצד על הרשת ואחד בפנים באמצע בסוף הכלוב האמצעי....האם זה שילוב טוב ויתן לי משו או שיכול להיגרם ההפך?תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  13. Started by zombie,

האם פילטר למאורר באמת יעזור נגד אבק והאם זה יחליש את ספיקת האויר והקירור של המאורר בעופן משמעותי?? האם המשתק יעזור בהחלשת הרעש בעופן משמעותי? והאם אפשר להתקין את הפילטר והמשתק על האנטק? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1577 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_173&products_id=5009 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by phantomII,

אני כרגע לפני קניית מחשב חדש המפרט כנראה יכלול את הרכיבים הבאים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪983 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪442 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1299 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪453 סה"כ: ₪3469 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מה הפתרון הכי זול בשביל זה? ראיתי שיש מייצבי מתח ב300 שקל וזה הרבה בשבילי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5397 זה הדגם. איך הוא ? הוא למחשב ישן PD עם X1650 והשאלה אם גם יכנס בו מחשב חדש לאחר מכן אם הכרטיס מסך לא יהיה ארוך מידי וכו'. והזרימת אוויר בו טובה? יש מארזים עדיפים עד 350 שקל ?

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by eranir,

מאוורר ה- TriCool 120mm שהגיע עם ה-P150 מחרחר חירחורי גסיסה. מחפש להחליפו בחדש. יש המלצות? עדיף מ-rsm (הכי קרוב...)

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  18. Started by SPONER,

אז עד לא מזמן המחשב היה נדלק בצורה של גנרטור, ואז דקה 2 אחרי שעלה הווינדוס זה הפסיק. עד לפני כמה ימים אולי שבוע וקצת, המחשב השתנה וההדלקה היא שקטה . אבל הבעיה ששומעים את המאוורר פועל ללא רישרושים או חריקות , אבל זה חופר. נקתי את הססספק והאמוורר שלו רק מבחוץ ,לא נגעתי בציר המאוורר. מה ניתן לעשות כדי שיהיה שקט? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני לא מאמין שאני פותח עוד אשכול אבל בימים האחרונים שמתי לב לרעש מאוד מוזר מהמחשב ונבהלתי כי רק לא מזמן החלפתי קירור למעבד למוגן 3, אך למזלי הוא לא ממנו הוא מהמאוור העליון של המארז שלי (CM690). מדובר ברעש מציק (שריקה כזאת), ומה שמוזר שהוא מתחיל רק אחרי כמה שעות שהמחשב פתוח. זאת אומרת שכשאני מכבה את המחשב שהרעש בפעולה (ריסטרט לא יעזור!) מדליק ישר לאחר מכן, אין רעש לזמן מסויים. מחיפוש שהרצתי הבנתי שזה בעיה די מוכרת של המארז, אך אנשים אומרים שזה מהמאוורר "הצידי" שלהם ואילו אצלי הוא העליון (אולי אליו הם מתכוונים?) בכל מקרה, אני לא ממש יודע איך לפרק אותו או איך לשים גומיות וכל הדברים האלה (במיוחד ששמתי לב שהוא אפילו לא מחובר ללוח אלא למארז) חשוב לציין שהרעשים לא היו עד לפני כמ…

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  20. היי, לאחרונה שמתי לב שהמאוורר הקדמי במארז רועש בצורה לא רגילה לו. הוא מסתובב כמו תמיד ב-1000RPM ממוצע. ניקיתי אבק וכו',לא עזר. המארז אצלי כ-4 חודשים בערך. האם יש צורך להחליפו? אם כן,במה? אני חייב לחזור למצב שקט תודה.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by p_uriel,

שלום, יש לי סטרימר TVIX S1DUO והמאוורר שמותקן בפנים מרעיש. פתחתי את המארז וראיתי שם מאוורר Silenx 40mm. מאיפה רוכשים כזה בארץ? מצאתי באתר היצרן כי הם מיוצגים ע"י פנדה, אשר פשטו רגל. מי משווק את זה כעת? לחילופין, מאיפה רוכשים את זה ברשת, במחיר כדאי? חשוב לי שהמאוורר יהיה ש-ק-ט מ-א-ד. אגב, הסרתי את המאוורר כרגע, וישנה הודעת שגיאה שהמאוורר לא תקין. האם אפשר לחבר רכיב (נגד וכו') בין המגעים, כך שהסטרימר יחשוב שהמאוורר מותקן? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Bengo5,

אפשר מדריך\וידאו לאיך לעשות חור למאוורר בגג המחשב.. ואיך אני אמור לחבר אותו.. בלי שייפול? תודה

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by Bengo5,

כדאי לי לשים במארז למעלה מאוורר? וכאילו לעשות חור..

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  24. האם המאוורר של הספק של מארז סונטה II של אנטק אמור לעבוד רצוף? כי במחשב החדש שרכשתי הוא לא עובד. יכול להיות שהוא עובד רק כשחם לספק?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by udist,

החלטתי לפתוח קצת את המארז ולנקות אחרי חודשיים-שלושה בערך שהמחשב אצלי, בסיום הנקיונות חיברתי מחדש והפעלתי את המחשב לראות שהכל בסדר ושמתי לב שהמאוורר הקדמי לא עובד (מארז nzxt phantom 410). נתתי לו דחיפה קטנה וראיתי שהוא מתחיל להסתובב אבל ממש לאט. פתחתי את קדמת המארז לראות אם משהו מפריע לו, אבל הכל תקין (גם אין רעש מהמאוורר). חשבתי שאולי עשיתי משהו לא טוב אבל הסתכלתי על הפילטר הקדמי והוא נקי כאילו המאוורר מעולם לא עבד... החלפתי את חיבור החשמל של המאוורר לחיבור אחר ועדיין אותה התנהגות. שאר המאווררים עובדים כמו שצריך ומגיבים לבקר המהירות. מה לעשות...?? צירפתי סרטון של מה שקורה, שימו לב ב0:50 שאני מעלה את המהירות דרך הבקר ומוריד חזרה כמה שניות לאחר מכן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים