עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם, רכשתי 4870X2 לפני כמה ימים,הוא מצריך 2 חיבורים,האחד PCI E 6 והשני PCI E 8... יש לי ספק TT טאף פוואר 750וואט,הספק בהחלט ראוי להחזיק כרטיס מסך כזה ואפילו מעבר לזה..הבעיה היא שאני לא יכול להשתמש בכרטיס החדש וזה ממש מעצבן !! אני חייב מתאם..PCI E מ6 ל8 פינים והוא לא מגיע לא עם הספק ולא עם הכרטיס.. אני לא יודע באיזה חנות ניתן להשיג את המתאם בארץ...אחרי בירור באינטרנט הבנתי שאני לא היחיד: http://hardforum.com/showthread.php?t=1335462&page=17 אין לי בעיה להזמין את המתאם מחו"ל..אבל החנות היחידה שהזמנתי ממנה בעבר והיא עושה משלוחים לארץ..המתאם אזל מהמלאי :'( Out of Stock! http://www.frozencpu.com/products/6088/cab-97/6_Pin_PCI-E_to_8_Pin_PCI-E2_Adapter_Cable.ht…

• 39 תגובות
    • 6.2k צפיות
  2. Started by לוח שנה,

שלום, יש לי את הספק גלקסי 1000W של אנרמקס שנקנה לפני שנה וחצי לפני שיצא חבור החשמל PCI E 2.0. הספק מגיע עם שני חבורי PCIE של 6 פינים מחוברים ועוד שנים מודולריים. שאלתי היא אם ניתן לחבר לו כבל מודולרי של 8 פינים ואם זה בכלל חשוב אם אני אחבר כזה כבל או שאפשר לחבר את ה6 פינים שיש לי כעת? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by xc23,

שלום, כידוע הדגם של ה- 425w מגיע עם כבל אחד של 3 מחברי sata אני מעוניין לקנות כבל נוסף לפי האתר של enermax מספר קטלוג הוא EMC011 ניתן לראות אותו בלינק הבא: http://www.enermax.com.tw/admin/pic/200822213533178375.jpg או http://www.enermax.com.tw/admin/pic/modularcables2008a.pdf היכן ניתן לרכוש אותו בארץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by Exolite,

*מקווה שזה קשור, לא מצאתי פורום אחר שזה נראה בו יותר מתאים, במידה ולא קשור, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום הנכון.* חברה שלי איבדה את הכבל הטענה של המחשב, מדובר על לנובו אינספיירון 5559, מצאתי אפשרות לקנות כבל תואם במחיר גבוה(300 שקל), האם אתם מכירים מקום שאפשר לקנות בו כבל הטענה במחיר זול יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by redead,

רכשתי היום את הספק הזה ועכשיו שאני פותח אותו אני רואה שהכבל חשבמל שמסופק איתו הוא בעצם לא ישראלי ( לא יודע אם זה אירופאי או אמריקאי וזה לא כזה משנה לי גם ).. אין לי בעיה לקחת כבל חשמל מהספק הישן או מכל מקום אחר רק פשוט מפליא אותי שמוכרים כזה ספק יקר בארץ בלי כבל שמתאים.. לעוד מישהו יש ניסיון או ידע עם זה? ממש מוזר לי הקטע הזה..

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by moranfrd,

שלום רב. קניתי השבוע מחשב חדש שכלל מארז סונטה 3 של אנטק שמגיע ביחד עם ספק כוח 500W של אנטק. כשקיבלתי את המחשב, הוא הגיע עם כבל שמתחבר לספק אז בצד של התקע יש חיבור שצריך מתאם ואין ברשותי כזה. לכן שמתי כבל חשמל אחר שהיה לי ששימש בזמנו למסך LCD האם יש השפעה להחלפת הכבלים ?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  7. Started by Nemesis,

לא מוצא את הכבל יש למישהו מושג היכן ניתן לקנות? הימני בתמונה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by KingYes,

לאחרונה רכשתי עבור ההורים שלי מחשב חדש.. הספק הוא למעשה 600W, אבל מה שכן במארז, יוצא ממנו כמין כבל כחול (נראה שזה הצד הראשי שלו מחובר למאוורר האחורי), וזה למעשה חיבור USB. למה הדבר הזה? האם לא כל המאווררים נמצאים על הספק? אם לא, אז זה אומר שאני צריך "לבזבז" חיבור USB בשביל הדבר הזה? אפשר סתם לדעת למה זה טוב ומה עושים במצב שלי עכשיו? 600W זה לטעמי המון בשביל לחבר עכשיו עוד שנאי בשביל USB.. אגב, אולי זה לא קשור למאוורר? ואם זה לא קשור, אז למה זה טוב? עריכה: המארז: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12593 הספק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10264

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by bennash,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ג'יגה ביית מסוג אולטרה דבל או טריפל אני לא זוכר בקיצור המאוורר מהמחשב הישן חיברתי בברגים למארז אבל הכבל קצר מידי בין לוח האם למאוורר והוא לא מגיע. השאלה שלי היא האם כדי לחבר את כבל המאוורר של המעבד ללוח האם ואת כבל המאוורר שעל המארז לשקע שכתוב עליו מעבד (סי.פי.יו.). ואם לא אז אני צריך כבל של מאוורר מתקע שמתחבר ללוח האם ללוח האם או לספק כוח תנו שמות חנויות בארץ ואם לא אז עם אפשרות לקנות באמריקן אקספס או פיי פאל

10. Started by paratrooper,

היי , לאחרונה קניתי את הספק הזה למחשב http://www.amazon.com/gp/product/B00IKDETOW?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o03_s00 , הספק מגיע עם כבל אמריקאי של 3 פינים כולל הארקה , השאלה שלי היא היכן ניתן ל'קנות מתאם איכותי לשקע ישראלי או לחילופין לרכוש כבל שיתאים לספק ולשקע ישראלי?

11. Started by Goat17,

שלום לכולם לפני כשנתיים קניתי ספק Chieftec APS-650C a למחשב שלי במקום ספק שנשרף הספק הוא מודולרי ובזמן שהתקנתי אותו הייתי צריך רק כבל PCI-E אחד אז לא חיברתי את השני.. היום אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי לאחד שדורש שני חיבורי PCI-E (כזה עם 6 פינים) ואני לא מוצא את הכבל השני... התקשרתי לKSP ששם קניתי בזמנו את הספק אבל הם אמרו לי שהם לא מוכרים את הכבלים האלה בנפרד.. שלחתי מייל לתמיכה של צ'יפטק- לא חזרו אלי... יש למישהו פה אולי מושג איפה אני יכול להשיג כבל כזה? אשמח אם מישהו יוכל לעזור.. בתודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by gshani,

4 פינים ל4 פינים או ל8. יש דבר כזה ? היכן ניתן לרכוש ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, קניתי HD חדש עם חיבור SATA והחיבור חשמל פשוט לא מספיק ארוך כדי לחבר את הכל. יש אפשרות לקנות כבל מאריך לחיבור חשמל של ה-SATA? ראיתי כבלים ממולקס ל-SATA אבל זה לא יעזור לי פה. תודה.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  14. קניתי מארז P180 ספק ליברטי 400 ולוח אם 965DS של גיגהבייט. בנוסף קניתי כרטיס מסך BFG8800. מכיוון שבמארז P180 הספק מורכב למטה והחיבור חשמל של הלוח אם נמצא למעלה כבל החשב לא מגיע. האם יש כבל מאריך (זכר נקבה) לחיבור כזה?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by Bengo5,

חיבור מהספק ללוח אם של 4 פינים מרובע כזה.. קיצר אני צריך מאריך.. איפה אפשר למצוא מאריך כזה באזור ראשון-חולון(אייבורי פוקס פיסי,קייאספי וכו..)

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by maXopka,

מחפש כבל מעביר ממולקס לסאטא X10 לערימת דיסקים בטור. עד עכשיו מצאתי רק ל4 סאטות המיוצרים בייצור המוני. קיים משהו שירווה את הצמאון שלי ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by RefUser,

קניתי לאחרונה מחשב, ובאחת היציאות של ההכנה לקירור נוזלי במארז יוצא כבל USB כחול. יש למישהו מושג מה זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Offset,

שלום, קניתי את ספק הכוח של Antec דגם VP450P עם הספק של 450 וואט. הרכבתי אותו ואז שמתי לב שקיבלתי מעיין כבל לחשמל מוזר כזה נראה לי חיבור סיני: השאלה שלי האם אני צריך מתאם לכבל הזה ואז אני יקנה או שכבל של הספק כוח החלש הישן שלי יספיק ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by liorms,

הי, היכן ניתן לרכוש כבלי MOLEX "משופרים" של NZXT או APEVIA או כל כבל משופר\מסוכך? עדיפות לחנויות באזור הרצליה ופתוחות ביום שבת. ליאור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום. לא יכול שלא להתפעל מהעבודה היפה שנעשתה כאן (תמונה). מעניין אותי מאוד - גם אם ברמת הסקרנות בלבד - כיצד הוא הפך את כבלי הכוח ללבנים? איך מבצעים דבר כזה בכלל? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by the_lighting,

יש לי liberty400 עכשיו בחוברת של הספק ראיתי שיש כבלים של רק חיבורי sata בלי molex וכבלים ארוכים יותר ויותר סוגים! מישהו יודע אם זה ניתן לרכישה בארץ??

22. שלום לכולם אני הולך לקנות ספק כח חדש לפי המלצת חברי הפורום את ה seasonic platinum 1000w הבעיה שבאריזה באים כבלים אומנם עם עטיפה שחורה אבל הכבלים עצמם צבעוניים רציתי לשאול אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות כבלים בהתאמה אישית לספק כח? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Klod,

שלום לכולם! אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות כבלים נוספים לספק HX 520 אני צריך נורא עוד 2-3 כבלי חשמל sata. והספק מגיע רק עם 4 מה עושים ?? אני כבר חושב בגלל זה לקחת את הספק של HX620 שמגיע עם 8 כבלי חשמל SATA. אבל זה עוד תוספת של כ 350 ש"ח אני לא מעוניים בכל מיני מפצלים למינהם ופתרונות מהירים , אני בכלל ממעט להשתמחש במפצלים כבלים מאריכים וכו... כי אולו דברים לא ממש אמינים..

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by leahd3,

מה קורה? אני הולך להזמין סט EXTANSION למחשב שלי מישהו רוצה להיכנס איתי ונחלק בדמי המשלוח?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. אני מחפש לקנות כבלים לספק של TT האם יש דרך להשיג אותם וכמה בערך זה יעלה ? האם חובה לחפש כבלים של אותו הדגם או שמה גם כבלים של חברות אחרות יעבדו ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים